#beautevoirreadystock

107 posts

Loading...
READY STOCK
Chanel Rouge Allure Ink in 140 Amoureux - 495,000
*masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga*
🚨BEST SELLER🚨
✔️pretty warm light pinkish nude
✔️warna ini super langka, susah bgt buat dapetin stock nya, i guess bcs it's the most popular and natural shade from the entire range 😅
✔️liquid lipstick versi Chanel
✔️very comfortable, gak drying at all seperti liquid lipstick lain nya
#beautevoirreadystock #beautevoirchanel

READY STOCK Chanel Rouge Allure Ink in 140 Amoureux - 495,000 *masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga* BEST SELLER ️pretty warm light pinkish nude ️warna ini super langka, susah bgt buat dapetin stock nya, i guess bcs it's the most popular and natural shade from the entire range ️liquid lipstick versi Chanel ️very comfortable, gak drying at all seperti liquid lipstick lain nya #beautevoirreadystock #beautevoirchanel - 6 days ago

15 Likes
2 Comments
0
READY STOCK
Chanel Rouge Allure Ink in 156 Lost - 475,000
*masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga*
🚨NEWEST SHADE🚨
✔️very natural soft peachy nude, cocok untuk daily
✔️shade ini seri terbaru dari fall 2017 collection nya chanel, warna nya sedikit lbh soft dan muda dari yang 140 Amoureux
✔️liquid lipstick versi Chanel
✔️very comfortable, gak drying at all seperti liquid lipstick lain nya
#beautevoirreadystock #beautevoirchanel

READY STOCK Chanel Rouge Allure Ink in 156 Lost - 475,000 *masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga* NEWEST SHADE ️very natural soft peachy nude, cocok untuk daily ️shade ini seri terbaru dari fall 2017 collection nya chanel, warna nya sedikit lbh soft dan muda dari yang 140 Amoureux ️liquid lipstick versi Chanel ️very comfortable, gak drying at all seperti liquid lipstick lain nya #beautevoirreadystock #beautevoirchanel - 6 days ago

22 Likes
1 Comments
0
Loading...
READY STOCK
Chanel Rouge Coco Gloss in 722 Noce Moscata - 475,000
*masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga*
✔️it is a semi-sheer smooth shimmering neutral fawn shade, very natural and pretty color
✔️it has an ultra shiny and glossy finish
✔️very hydrating and creamy formula
✔️stays put for quite a few hours
✔️it doesn't really have that tacky or sticky feeling like normal gloss usually do
#beautevoirreadystock #beautevoirchanel

READY STOCK Chanel Rouge Coco Gloss in 722 Noce Moscata - 475,000 *masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga* ️it is a semi-sheer smooth shimmering neutral fawn shade, very natural and pretty color ️it has an ultra shiny and glossy finish ️very hydrating and creamy formula ️stays put for quite a few hours ️it doesn't really have that tacky or sticky feeling like normal gloss usually do #beautevoirreadystock #beautevoirchanel - 6 days ago

9 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Kat Von D Tattoo Liner in Trooper - 345rb
✔️super black, matte finish
✔️water-proof and smudge-proof
✔️it has brush-tip applicator
✔️as good as the stila one 😏
#beautevoirreadystock #beautevoirkvd

READY STOCK Kat Von D Tattoo Liner in Trooper - 345rb ️super black, matte finish ️water-proof and smudge-proof ️it has brush-tip applicator ️as good as the stila one #beautevoirreadystock #beautevoirkvd - 6 days ago

7 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Kat Von D Lock-It Setting Powder
🌟Full size - 540,000
🌟Travel size - 295,000
✔️finely mild and super soft
✔️locks foundation and concealer in place
✔️translucent - no color powder
✔️natural, non-cakey finish
#beautevoirreadystock #beautevoirkvd

READY STOCK Kat Von D Lock-It Setting Powder Full size - 540,000 Travel size - 295,000 ️finely mild and super soft ️locks foundation and concealer in place ️translucent - no color powder ️natural, non-cakey finish #beautevoirreadystock #beautevoirkvd - 6 days ago

11 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - 665,000
🚨BEST SELLER SETTING POWDER🚨
✔️raved by Kylie Jenner and so many beauty gurus
✔️ultra-fine and smooth texture
✔️completely transparent
✔️doesn’t cause any flashback
✔️perfect for baking!
✔️isi nya banyak banget ya 29gr, I've been using this for almost a year dan tetep gak abis2
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

READY STOCK Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - 665,000 BEST SELLER SETTING POWDER ️raved by Kylie Jenner and so many beauty gurus ️ultra-fine and smooth texture ️completely transparent ️doesn’t cause any flashback ️perfect for baking! ️isi nya banyak banget ya 29gr, I've been using this for almost a year dan tetep gak abis2 #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 6 days ago

16 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Laura Mercier Secret Brightening Powder - 460,000
✔️super smooth, transparent and weightless powder to set under-eye concealer
✔️brighten dark circles and diminish visible fine lines
✔️won't settle into fine lines or look cakey
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

READY STOCK Laura Mercier Secret Brightening Powder - 460,000 ️super smooth, transparent and weightless powder to set under-eye concealer ️brighten dark circles and diminish visible fine lines ️won't settle into fine lines or look cakey #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 6 days ago

7 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder in 01 Highlight - 645,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️super natural highlight, gak ada glitter2 chunky yg lebay gitu
✔️gives a natural glow from within look
✔️warna nya mirip the balm marylou
✔️Kathleenlights's most used highlighter 😍
✔️it's definitely not matte ya 😅
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

READY STOCK Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder in 01 Highlight - 645,000 BEST SELLER ️super natural highlight, gak ada glitter2 chunky yg lebay gitu ️gives a natural glow from within look ️warna nya mirip the balm marylou ️Kathleenlights's most used highlighter ️it's definitely not matte ya #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 6 days ago

18 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Laura Mercier Joie De Vivre Windflush Colour Powder - 665,000
🚨LIMITED EDITION🚨
✔️soft peachy blush, bikin muka kita jadi cerah
✔️baked powder formula that will last all day
✔️long-wearing even on oily skin
✔️sheer, smooth and fine texture
✔️can be used for cheek and eyes
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

READY STOCK Laura Mercier Joie De Vivre Windflush Colour Powder - 665,000 LIMITED EDITION ️soft peachy blush, bikin muka kita jadi cerah ️baked powder formula that will last all day ️long-wearing even on oily skin ️sheer, smooth and fine texture ️can be used for cheek and eyes #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 6 days ago

13 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Tarte Amazonian Clay Blush in Captivating - 480,000
🚨HIGHLY RECOMMENDED🚨
✔️very pretty peach blush, bikin muka jadi cerah
✔️super pigmented and buildable
✔️long-wearing formula, lasts up to 12 hours
✔️stays on all day even on girls with oily skin type!
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Amazonian Clay Blush in Captivating - 480,000 HIGHLY RECOMMENDED ️very pretty peach blush, bikin muka jadi cerah ️super pigmented and buildable ️long-wearing formula, lasts up to 12 hours ️stays on all day even on girls with oily skin type! #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 13 days ago

16 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Tarte Glam Goodies Set - 425,000
Set includes:
✔️tartelette tease eyeshadow palette
✔️tarteist lash paint mascara (deluxe size)
✔️tarteist creamy matte lip paint in tbt - mauve (deluxe size)
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Glam Goodies Set - 425,000 Set includes: ️tartelette tease eyeshadow palette ️tarteist lash paint mascara (deluxe size) ️tarteist creamy matte lip paint in tbt - mauve (deluxe size) #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 13 days ago

21 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Tarte Play With Clay Set - 495,000
This set includes:
✔️Amazonian Clay 12-Hour Blush in Concept (1.5gr)
✔️Gifted Amazonian Clay Smart Mascara (5ml)
✔️Smooth Operator Amazonian Clay Finishing Powder (2.2gr)
✔️Amazonian Clay Matte Waterproof Bronzer in Park Avenue Princess (3gr)
✔️Amazonian Clay Full Coverage Foundation (0.5ml)
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Play With Clay Set - 495,000 This set includes: ️Amazonian Clay 12-Hour Blush in Concept (1.5gr) ️Gifted Amazonian Clay Smart Mascara (5ml) ️Smooth Operator Amazonian Clay Finishing Powder (2.2gr) ️Amazonian Clay Matte Waterproof Bronzer in Park Avenue Princess (3gr) ️Amazonian Clay Full Coverage Foundation (0.5ml) #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 13 days ago

15 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Ophelia - 345,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️from their newest nude collection
✔️pretty warm-nude color, but not too warm as well
✔️dries down completely matte
✔️non-drying but doesn't have that tacky feeling
✔️transferproof and smudgeproof, lasts all day
#beautevoirreadystock #beautevoirkvd

READY STOCK Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Ophelia - 345,000 NEW ARRIVAL ️from their newest nude collection ️pretty warm-nude color, but not too warm as well ️dries down completely matte ️non-drying but doesn't have that tacky feeling ️transferproof and smudgeproof, lasts all day #beautevoirreadystock #beautevoirkvd - 13 days ago

5 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
NARS Powermatte Lip Pigment in Get It On - 420,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️lightweight texture applies like ink on your lips
✔️non-drying, very comfortable formula
✔️beautiful matte finish
✔️long-lasting, weightless wear
#beautevoirreadystock #beautevoirnars

READY STOCK NARS Powermatte Lip Pigment in Get It On - 420,000 NEW ARRIVAL ️lightweight texture applies like ink on your lips ️non-drying, very comfortable formula ️beautiful matte finish ️long-lasting, weightless wear #beautevoirreadystock #beautevoirnars - 13 days ago

12 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Caramel Melange Eyeshadow Palette - 425,000
✔️kualitas nya bagus bgt ya ini, ga kalah sm ud or tarte 👌🏻
✔️highly pigmented yet easy to blend
✔️burnt warm brown-oranges color
✔️kaya mini version nya Morphe 35O palette
✔️ini palette super langka, susah banget dapetin nya dimana2 kosong terus
#beautevoirreadystock #beautevoirzoeva

READY STOCK Caramel Melange Eyeshadow Palette - 425,000 ️kualitas nya bagus bgt ya ini, ga kalah sm ud or tarte 🏻 ️highly pigmented yet easy to blend ️burnt warm brown-oranges color ️kaya mini version nya Morphe 35O palette ️ini palette super langka, susah banget dapetin nya dimana2 kosong terus #beautevoirreadystock #beautevoirzoeva - 25 days ago

13 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
MAC Prep and Prime Fix+
🌟30ml - 225,000
🌟100ml - 395,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️salah satu produk andalan dari mac
✔️bisa dipakai untuk prime the face sebelom mulai makeup dan juga untuk set makeup biar awet, menghilangkan sisa bedak dan bikin hasil makeup lebih meresap
✔️bisa juga buat bikin eyeshadow shimmer lbh keluar warna nya, caranya tinggal semprot fix+ ke brush nya, lalu aplikasikan eyeshadow seperti biasa dan warna nya pasti bakal lbh pigmented
✔️ini juga merupakan salah satu produk favorit para MUA dan beauty blogger
✔️travel size nya lucu banget gemes kecil enak buat dibawa travel kemana2
#beautevoirreadystock #beautevoirmac

READY STOCK MAC Prep and Prime Fix+ 30ml - 225,000 100ml - 395,000 BEST SELLER ️salah satu produk andalan dari mac ️bisa dipakai untuk prime the face sebelom mulai makeup dan juga untuk set makeup biar awet, menghilangkan sisa bedak dan bikin hasil makeup lebih meresap ️bisa juga buat bikin eyeshadow shimmer lbh keluar warna nya, caranya tinggal semprot fix+ ke brush nya, lalu aplikasikan eyeshadow seperti biasa dan warna nya pasti bakal lbh pigmented ️ini juga merupakan salah satu produk favorit para MUA dan beauty blogger ️travel size nya lucu banget gemes kecil enak buat dibawa travel kemana2 #beautevoirreadystock #beautevoirmac - 1 month ago

10 Likes
2 Comments
0
READY STOCK
Bioderma Sensibio H2O
🌟100ml - 119,000
🌟250ml - 189,000
Counter Price: 100ml (143rb), 250ml (231rb)
🚨BEST-SELLING MICELAR WATER IN THE MARKET🚨
✔️seri sensibio ini adalah yg paling populer dan bestseller dari bioderma
✔️fragrance-free, alcohol-free, paraben-free and hypoallergenic
✔️cocok buat yg kulit nya sensitif, tapi all skin types juga boleh pake ini ya
✔️bisa buat remove face makeup maupun eye makeup
✔️buat yg suka pake eyelash extension, you definitely need this karena ini oil-free dan tidak akan merusak extension kamu
✔️tidak perlu dibilas, tapi kalo abis itu cuci muka lagi juga ga masalah
✔️gak bikin kulit kering, lengket atopun minyakan
✔️gak bakal menyebabkan iritasi kulit ato mata
✔️ini jg cocok banget buat rapihin winged eyeliner  yg suka ketebelan ato bleber2
#beautevoirreadystock #beautevoirbioderma

READY STOCK Bioderma Sensibio H2O 100ml - 119,000 250ml - 189,000 Counter Price: 100ml (143rb), 250ml (231rb) BEST-SELLING MICELAR WATER IN THE MARKET ️seri sensibio ini adalah yg paling populer dan bestseller dari bioderma ️fragrance-free, alcohol-free, paraben-free and hypoallergenic ️cocok buat yg kulit nya sensitif, tapi all skin types juga boleh pake ini ya ️bisa buat remove face makeup maupun eye makeup ️buat yg suka pake eyelash extension, you definitely need this karena ini oil-free dan tidak akan merusak extension kamu ️tidak perlu dibilas, tapi kalo abis itu cuci muka lagi juga ga masalah ️gak bikin kulit kering, lengket atopun minyakan ️gak bakal menyebabkan iritasi kulit ato mata ️ini jg cocok banget buat rapihin winged eyeliner yg suka ketebelan ato bleber2 #beautevoirreadystock #beautevoirbioderma - 1 month ago

8 Likes
3 Comments
0
READY STOCK 🔥
Morphe x Jaclyn Hill Eyeshadow Palette - 795,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️the ‘IT’ palette created by the famous youtouber Jaclyn Hill 😍
✔️pigmentation is so sooooo good
✔️very buttery formula, easy to blend and work with
✔️35 matte and shimmer shades
✔️wide range of shades, from neutrals-smoky-rosy-oranges-pops of color
✔️the one palette needed to create all different eye looks
✔️this palette worth every single penny 💸👌🏻
#beautevoirreadystock #beautevoirmorphe

READY STOCK Morphe x Jaclyn Hill Eyeshadow Palette - 795,000 BEST SELLER ️the ‘IT’ palette created by the famous youtouber Jaclyn Hill ️pigmentation is so sooooo good ️very buttery formula, easy to blend and work with ️35 matte and shimmer shades ️wide range of shades, from neutrals-smoky-rosy-oranges-pops of color ️the one palette needed to create all different eye looks ️this palette worth every single penny 🏻 #beautevoirreadystock #beautevoirmorphe - 1 month ago

13 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Violet Voss Holy Grail Palette - 795,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️20 matte+shimmer shadows
✔️rosegold-pinkish shades
✔️dupe nya ABH modern renaissance 🙄
✔️so pigmented and buttery
✔️very very pretty palette 😍
#beautevoirreadystock

READY STOCK Violet Voss Holy Grail Palette - 795,000 BEST SELLER ️20 matte+shimmer shadows ️rosegold-pinkish shades ️dupe nya ABH modern renaissance 🙄 ️so pigmented and buttery ️very very pretty palette #beautevoirreadystock - 1 month ago

23 Likes
1 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.