#glamora

11,573 posts

Loading...
Perfect combo for your perfect skin! 💯
.
.
The number one priority which we can promise you is SAFETY! 💗
.
.
Tidak kira samada anda menggunakan serum ataupun krim dari range Luminate kami, ianya dijamin selamat serta bebas dari bahan kimia merbahaya seperti paraben, hydroquinone, paraben serta fragrance 😁✨
.
.
Bukan setakat itu, malah anda akan berasa selesa apabila menggunakannya kerana tekstur serum dan krim ini tidak berminyak dan mesra wuduk ✅
.
.
Krim dan serum pencerahan & penjagaan kulit yang terbaik hanya di Glamora 😘
.
.
#glamora #glamoratips #motivasiglamora #skincaremalaysia #skincare #skin #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #freshglow #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #rosesecretwater #toner

Perfect combo for your perfect skin! . . The number one priority which we can promise you is SAFETY! . . Tidak kira samada anda menggunakan serum ataupun krim dari range Luminate kami, ianya dijamin selamat serta bebas dari bahan kimia merbahaya seperti paraben, hydroquinone, paraben serta fragrance . . Bukan setakat itu, malah anda akan berasa selesa apabila menggunakannya kerana tekstur serum dan krim ini tidak berminyak dan mesra wuduk . . Krim dan serum pencerahan & penjagaan kulit yang terbaik hanya di Glamora . . #glamora #glamoratips #motivasiglamora #skincaremalaysia #skincare #skin #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #freshglow #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #rosesecretwater #toner - 29 minutes ago

10 Likes
0 Comments
0
Kulit kering dan sering gatal-gatal? 😭
.
.
Puncanya mungkin kerana kadar pH kulit anda tidak stabil dan kotor kerana pori-pori terbuka ❌
.
.
Tapi jangan bimbang! Rose Secret Water Hydrating Toner Mist kini bukan sahaja berwajah baru tetapi tampil dengan formulasi yang lebih baik juga ✅💯
.
.
Kulit anda kini mampu untuk kekal lebih sihat dan bermaya 😍
.
.
Be Beauty Smart with Glamora today 💡
.
.
Free consultant, sebarang pertanyaan blh terus whatsapp Kak Monaaaa!
.
.
#glamora #glamoratips #motivasiglamora #skincaremalaysia #skincare #skin #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #freshglow #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #rosesecretwater #toner

Kulit kering dan sering gatal-gatal? . . Puncanya mungkin kerana kadar pH kulit anda tidak stabil dan kotor kerana pori-pori terbuka . . Tapi jangan bimbang! Rose Secret Water Hydrating Toner Mist kini bukan sahaja berwajah baru tetapi tampil dengan formulasi yang lebih baik juga . . Kulit anda kini mampu untuk kekal lebih sihat dan bermaya . . Be Beauty Smart with Glamora today . . Free consultant, sebarang pertanyaan blh terus whatsapp Kak Monaaaa! . . #glamora #glamoratips #motivasiglamora #skincaremalaysia #skincare #skin #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #freshglow #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #rosesecretwater #toner - 33 minutes ago

14 Likes
2 Comments
0
Loading...
Pastikan produk penjagaan wajah anda mempunyai kelulusandari KKM..
.
Fresh Glow Pure Orange Scrub + Mask dari Glamora terbukti selamat dan mempunyai kelulusan disamping keberkesannya..
.
Diperhalusi dengan scrubber walnut dan 100% pure orange antaranya dapat memudarkan parut, mencerahkan kulit, menghilangkan whitehead/jerawat, mengecilkan pori2 dan membuang sel kulit mati..
.
Menarik ke menarik sangat?
.
Jaga aset anda sebaiknya ya!
.
www.wasap.my/60192430253
www.wasap.my/60192430253
www.wasap.my/60192430253
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #teamglamorakakafzan #skincaremurah #skincaremalaysia #skincareberkesan #sayajualskincare #sayajualsayapakai

Pastikan produk penjagaan wajah anda mempunyai kelulusandari KKM.. . Fresh Glow Pure Orange Scrub + Mask dari Glamora terbukti selamat dan mempunyai kelulusan disamping keberkesannya.. . Diperhalusi dengan scrubber walnut dan 100% pure orange antaranya dapat memudarkan parut, mencerahkan kulit, menghilangkan whitehead/jerawat, mengecilkan pori2 dan membuang sel kulit mati.. . Menarik ke menarik sangat? . Jaga aset anda sebaiknya ya! . www.wasap.my/60192430253 www.wasap.my/60192430253 www.wasap.my/60192430253 . #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #teamglamorakakafzan #skincaremurah #skincaremalaysia #skincareberkesan #sayajualskincare #sayajualsayapakai - 2 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Pastikan produk penjagaan wajah anda mempunyai kelulusandari KKM..
.
Fresh Glow Pure Orange Cleanser dari Glamora terbukti selamat dan mempunyai kelulusan disamping keberkesannya dalam mencerahkan kulit, membersihkan kulit sehingga ke dalam liang2 liang pori, memberi kesegaran pada wajah, mengecilkan pori2 dan memudarkan parut 😍😍😍
.
Jaga aset anda sebaiknya ya!
.
www.wasap.my/60192430253
www.wasap.my/60192430253
www.wasap.my/60192430253
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #teamglamorakakafzan #skincaremurah #skincaremalaysia #skincareberkesan #sayajualskincare #sayajualsayapakai

Pastikan produk penjagaan wajah anda mempunyai kelulusandari KKM.. . Fresh Glow Pure Orange Cleanser dari Glamora terbukti selamat dan mempunyai kelulusan disamping keberkesannya dalam mencerahkan kulit, membersihkan kulit sehingga ke dalam liang2 liang pori, memberi kesegaran pada wajah, mengecilkan pori2 dan memudarkan parut . Jaga aset anda sebaiknya ya! . www.wasap.my/60192430253 www.wasap.my/60192430253 www.wasap.my/60192430253 . #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #teamglamorakakafzan #skincaremurah #skincaremalaysia #skincareberkesan #sayajualskincare #sayajualsayapakai - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Perfect combo for your perfect skin! 💯
.
The number one priority which we can promise you is SAFETY! 💗
.
Tidak kira samada anda menggunakan serum ataupun krim dari range Luminate kami, ianya dijamin selamat serta bebas dari bahan kimia merbahaya seperti paraben, hydroquinone, paraben serta fragrance 😁✨
.
Bukan setakat itu, malah anda akan berasa selesa apabila menggunakannya kerana tekstur serum dan krim ini tidak berminyak dan mesra wuduk ✅
.
Krim dan serum pencerahan & penjagaan kulit yang terbaik hanya di Glamora 😘
.
#glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

Perfect combo for your perfect skin! . The number one priority which we can promise you is SAFETY! . Tidak kira samada anda menggunakan serum ataupun krim dari range Luminate kami, ianya dijamin selamat serta bebas dari bahan kimia merbahaya seperti paraben, hydroquinone, paraben serta fragrance . Bukan setakat itu, malah anda akan berasa selesa apabila menggunakannya kerana tekstur serum dan krim ini tidak berminyak dan mesra wuduk . Krim dan serum pencerahan & penjagaan kulit yang terbaik hanya di Glamora . #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation - 2 hours ago

10 Likes
2 Comments
0
Adik sado ni pun dah mula guna glamora. Hakak2 abang2 kt luar sana tak nak cuba ke??? Wassap saya at 0125247675 for further enquiries 😉

#glamora #glamoraskincare #classyglam

Adik sado ni pun dah mula guna glamora. Hakak2 abang2 kt luar sana tak nak cuba ke??? Wassap saya at 0125247675 for further enquiries #glamora #glamoraskincare #classyglam - 2 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Happy Weekend everyone!
Kalau ada free time tu , buatlah masker mcm kat atas ni ok ☝🏼
Ini semua masker yg fana buat sepanjang fana breakout dulu.
.
Masker yogurt + kunyit tu agak gatal mula2 tapi tahan je tadah muka bawah kipas sebab nanti boleh nampak merah2 tu kurang bila dah basuh 😍
.
Selamat Mencuba ! ❤️
.
#glamoraskincare #glamoratips #glamora #jerawat #kulit #mask #beauty

Happy Weekend everyone! Kalau ada free time tu , buatlah masker mcm kat atas ni ok 🏼 Ini semua masker yg fana buat sepanjang fana breakout dulu. . Masker yogurt + kunyit tu agak gatal mula2 tapi tahan je tadah muka bawah kipas sebab nanti boleh nampak merah2 tu kurang bila dah basuh . Selamat Mencuba ! ️ . #glamoraskincare #glamoratips #glamora #jerawat #kulit #mask #beauty - 3 hours ago

30 Likes
2 Comments
0
#giveaway #glamora

#giveaway #glamora - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! 🎆
.
Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia!
.
Be beauty smart! Feel confident everyday. ❤
.
.
Whatsapp no di bio sekarang sementara stock ada lagi 
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone

#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! . Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia! . Be beauty smart! Feel confident everyday. . . Whatsapp no di bio sekarang sementara stock ada lagi #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
#Beautytips every day with #Glamwhite.Nak putih ?
Nak sihat ? Nak kurus ? Nak bertenaga ?Boleh amalkan jus Glamwhite.Minum je amalkan boleh putih 1 badan tau .

Nak cantik luaran dan dalaman kene jaga .Kene kasi ubat .Barulah cantik & sihat tu datang okey.

Bile sihat dari dalam akan teserlah kecantikan luarannya okies.Setiap wanita wajib ade 1 jus kecantikan dan kesihatan tau.

Ape pilihan anda ?

Nak dapatkan #Glamwhite ? 📲0172399683
Hubungi sekarang dapatkan harga promo okies 😉

#glamwhite #nakputih #juskecantikan #creamputih #putih1badan #glamora #glamwhitemelaka

#Beautytips every day with #Glamwhite .Nak putih ? Nak sihat ? Nak kurus ? Nak bertenaga ?Boleh amalkan jus Glamwhite.Minum je amalkan boleh putih 1 badan tau . Nak cantik luaran dan dalaman kene jaga .Kene kasi ubat .Barulah cantik & sihat tu datang okey. Bile sihat dari dalam akan teserlah kecantikan luarannya okies.Setiap wanita wajib ade 1 jus kecantikan dan kesihatan tau. Ape pilihan anda ? Nak dapatkan #Glamwhite ? 0172399683 Hubungi sekarang dapatkan harga promo okies #glamwhite #nakputih #juskecantikan #creamputih #putih1badan #glamora #glamwhitemelaka - 6 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Kulit tersumbat dari kesan kotoran, daki, make up dan lain lain? 🤔
.
Kulit muka yang tak bersih itulah punca kepada kulit berjerawat. Penjagaan kulit muka sangat penting. ✅
.
Amalkan penggunaan FreshGlow Pure Orange Scrub + Mask yang mampu membersihkan kulit muka anda dengan sebaiknya 🍊
.
Glamora mampu mengubah rutin penjagaan kulit wajah anda! Rasai perubahannya harini sebelum terlambat 👏🏻 Nak dapatkan produk kami ?
📲 0172399683
Hubungi kami segera ya 😊

#glamora #glamoratips #motivasiglamora #skincaremalaysia #skincare #skin #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #freshglow #scrubmuke #scrubmurah #scrub2in1 #serumwajah #glamoraskincare #glamoramelaka #zrglam

Kulit tersumbat dari kesan kotoran, daki, make up dan lain lain? 🤔 . Kulit muka yang tak bersih itulah punca kepada kulit berjerawat. Penjagaan kulit muka sangat penting. . Amalkan penggunaan FreshGlow Pure Orange Scrub + Mask yang mampu membersihkan kulit muka anda dengan sebaiknya . Glamora mampu mengubah rutin penjagaan kulit wajah anda! Rasai perubahannya harini sebelum terlambat 🏻 Nak dapatkan produk kami ? 0172399683 Hubungi kami segera ya #glamora #glamoratips #motivasiglamora #skincaremalaysia #skincare #skin #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #freshglow #scrubmuke #scrubmurah #scrub2in1 #serumwajah #glamoraskincare #glamoramelaka #zrglam - 6 hours ago

19 Likes
2 Comments
0
You officially been pimped
#fugenlose #Dusche #ohneFliesen
www.mgdhome.de
#mgdhome #lebeninfarbe #betonoptik #glamora #luxustapete #fugenlos #malerischewohnideen #gestaltungsmaler #kleve #geldern #krefeld #moers #meerbusch #mönchengladbach #düsseldorf #homedecor #interiordesign #homestyling #raumgestaltung #interiorstyling #homedesign #home #renovation #deko

You officially been pimped #fugenlose #Dusche #ohneFliesen www.mgdhome.de #mgdhome #lebeninfarbe #betonoptik #glamora #luxustapete #fugenlos #malerischewohnideen #gestaltungsmaler #kleve #geldern #krefeld #moers #meerbusch #mönchengladbach #düsseldorf #homedecor #interiordesign #homestyling #raumgestaltung #interiorstyling #homedesign #home #renovation #deko - 14 hours ago

35 Likes
2 Comments
0
Good Product Sell by Its Own..who agree ?
Glamora memang ternyata jadi pilihan ramai sekarang ni.

VIRAL VIRAL VIRAL !!! Kenapa sampai viral ?
☝Produk No.1 Selamat , Sihat & Berkesan.
☝Produk TANPA bahan kimia 100%
☝Mesra Wudhuk.
☝Bertaraf professional dengan harga yg mampu milik.
☝Formulasi terbaru advance dr France berteknologi korea.
☝Ribuan testimoni yg terbukti berkesan hebat .
☝Menjadi kegilaan ramai artis-artis di malaysia. 📲 0172399683

Hubungi kami untuk.mendapatkan maklumat lanjut.

STOKIS AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN!! #glamoraskincare #glamora #produkkkm #tanpabahankimia #saynotomercury #glamoratestimoni #glamoramalaysia #glamoramelaka #skincaremalaysia #produkskincare #produkskincaremalaysia #produkpemutihmurah #murah #sale

Good Product Sell by Its Own..who agree ? Glamora memang ternyata jadi pilihan ramai sekarang ni. VIRAL VIRAL VIRAL !!! Kenapa sampai viral ? Produk No.1 Selamat , Sihat & Berkesan. Produk TANPA bahan kimia 100% Mesra Wudhuk. Bertaraf professional dengan harga yg mampu milik. Formulasi terbaru advance dr France berteknologi korea. Ribuan testimoni yg terbukti berkesan hebat . Menjadi kegilaan ramai artis-artis di malaysia. 0172399683 Hubungi kami untuk.mendapatkan maklumat lanjut. STOKIS AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN!! #glamoraskincare #glamora #produkkkm #tanpabahankimia #saynotomercury #glamoratestimoni #glamoramalaysia #glamoramelaka #skincaremalaysia #produkskincare #produkskincaremalaysia #produkpemutihmurah #murah #sale - 16 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! 🎆
.
Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia!
.
Be beauty smart! Feel confident everyday. ❤
.
.
☎️ Glamora Beauty Consultant 👇
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583

STOKIS/AGENT/WANTED ‼️✅ #glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone

#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! . Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia! . Be beauty smart! Feel confident everyday. . . ️ Glamora Beauty Consultant www.wasap.my/60199851583 www.wasap.my/60199851583 www.wasap.my/60199851583 STOKIS/AGENT/WANTED #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone - 17 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! 🎆
.
Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia!
.
Be beauty smart! Feel confident everyday. ❤
.
.
☎️ Glamora Beauty Consultant 👇
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583

STOKIS/AGENT/WANTED ‼️✅ #glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone

#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! . Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia! . Be beauty smart! Feel confident everyday. . . ️ Glamora Beauty Consultant www.wasap.my/60199851583 www.wasap.my/60199851583 www.wasap.my/60199851583 STOKIS/AGENT/WANTED #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone - 17 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
My love...Wallpapers
#Glamora #professionelltapezieren #WerkzeugtaschenGurtsystem

My love...Wallpapers #Glamora #professionelltapezieren #WerkzeugtaschenGurtsystem - 18 hours ago

37 Likes
1 Comments
0
#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! 🎆
.
Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia!
.
Be beauty smart! Feel confident everyday. ❤
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #ipoh #serum #goodlife

#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! . Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia! . Be beauty smart! Feel confident everyday. . . #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #ipoh #serum #goodlife - 19 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! 🎆
.
Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia!
.
Be beauty smart! Feel confident everyday. ❤
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone

#fabulousfridays - Glamora is all your all round beauty solution! . Skin care selamat pd harga yg berpatutan, patutla Glamora dh jadi pilihan ramai rakyat Malaysia! . Be beauty smart! Feel confident everyday. . . #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone - 20 hours ago

13 Likes
1 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.