#glamora

13,013 posts

Loading...
Active Ingredient In Rose Secret Water Toner Mist from Glamora :
💐ROSE EXTRACT 💐ALOE VERA
💐SEA KELP EXTRACT 💐MATRICARIA FLOWER EXTRACT 💐CALENDULA EXTRACT
💐LICORICE ROOT EXTRACT 💐GRAPEFRUIT SEED EXTRACT 💐LAVENDAR OIL
💐ASCORBIC ACID
#sayajual #glamora #glamoraskincare #skincarehalal #safeskincare #nomercury #noparaben #nohydroquinone

Active Ingredient In Rose Secret Water Toner Mist from Glamora : ROSE EXTRACT ALOE VERA SEA KELP EXTRACT MATRICARIA FLOWER EXTRACT CALENDULA EXTRACT LICORICE ROOT EXTRACT GRAPEFRUIT SEED EXTRACT LAVENDAR OIL ASCORBIC ACID #sayajual #glamora #glamoraskincare #skincarehalal #safeskincare #nomercury #noparaben #nohydroquinone - 7 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Nak cantik tanpa kesan sampingan? Menikmati kulit yg glowing, flawless & berseri tak susah pun dgn Glamora
.
.
Utk uoll yg tak tau, rangkaian produk kami kaya dgn bahan2 semula jadi & bebas bahan kimia bahaya terutamanya merkuri, hydroquinone serta paraben. Wahh, patutlah dah ramai percaya dgn produk kami!
.
.
Glamora – your trusted skincare solution!
.
.
#fabulousfridays #glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Nak cantik tanpa kesan sampingan? Menikmati kulit yg glowing, flawless & berseri tak susah pun dgn Glamora . . Utk uoll yg tak tau, rangkaian produk kami kaya dgn bahan2 semula jadi & bebas bahan kimia bahaya terutamanya merkuri, hydroquinone serta paraben. Wahh, patutlah dah ramai percaya dgn produk kami! . . Glamora – your trusted skincare solution! . . #fabulousfridays #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone - 9 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Loading...
Wow wow tgk mg menawan kan Setawan  harga nye ea mg tak percaya tauu harga dgn brg tuu sape tak mau kann sy berpuas hati dgn produk glamora mg high class
Pm tok beralih pada #GLAMORA

www.whsap.my/01131266644

Wow wow tgk mg menawan kan Setawan harga nye ea mg tak percaya tauu harga dgn brg tuu sape tak mau kann sy berpuas hati dgn produk glamora mg high class Pm tok beralih pada #GLAMORA www.whsap.my/01131266644 - 35 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
yeaaaa new baby #GLAMORA yuhuuuuuuu... welcome to my life😘😘😘😘
.
.
sis cuba something new....Ada yg nak join sis jom wasap👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 WWW.WASAP.MY/60131266644
.
.

#STOKISGLAMORApuchong
#COD
#GLAMWHITE
#POSTAGE

yeaaaa new baby #GLAMORA yuhuuuuuuu... welcome to my life . . sis cuba something new....Ada yg nak join sis jom wasap🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻 WWW.WASAP.MY/60131266644 . . #STOKISGLAMORApuchong #COD #GLAMWHITE #POSTAGE - 36 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
A new week tomorrow! Got to keep looking glam as always ✨
.
Apa lagi… mestilah dengan Glamwhite 7 in 1 Total Effect Perfect Beauty Shot 💕
.
Dengan suplemen pemutihan dan kecantikan ini, overall beauty anda pasti lebih terserlah dengan hasil dari bahan kandungan yang diformulasikan khas bagi kecantikan anda 😍😘
.
#glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

A new week tomorrow! Got to keep looking glam as always . Apa lagi… mestilah dengan Glamwhite 7 in 1 Total Effect Perfect Beauty Shot . Dengan suplemen pemutihan dan kecantikan ini, overall beauty anda pasti lebih terserlah dengan hasil dari bahan kandungan yang diformulasikan khas bagi kecantikan anda . #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation - 36 minutes ago

3 Likes
3 Comments
0
Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya!
.
.
Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting.
.
.
Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya.
.
.
Let’s be beauty smart dearies!
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya! . . Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting. . . Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya. . . Let’s be beauty smart dearies! . . #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare#safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 1 hour ago

2 Likes
0 Comments
0
Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya!
.
.
Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting.
.
.
Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya.
.
.
Let’s be beauty smart dearies!
.
.
☎️ Glamora Beauty Consultant 👇
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583

STOKIS/AGENT/WANTED ‼️✅ #glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya! . . Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting. . . Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya. . . Let’s be beauty smart dearies! . . ️ Glamora Beauty Consultant www.wasap.my/60199851583 www.wasap.my/60199851583 www.wasap.my/60199851583 STOKIS/AGENT/WANTED #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare#safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 2 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya!
.
.
Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting.
.
.
Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya.
.
.
Let’s be beauty smart dearies!
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya! . . Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting. . . Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya. . . Let’s be beauty smart dearies! . . #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare#safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 3 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya!
.
.
Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting.
.
.
Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya.
.
.
Let’s be beauty smart dearies!
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare #glamorastokist #glamorastokistpenang  #agentwanted #dropshipwanted #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya! . . Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting. . . Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya. . . Let’s be beauty smart dearies! . . #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare #glamorastokist #glamorastokistpenang #agentwanted #dropshipwanted #safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Assalammualaikum

Bingit dengan produk istilah timbang kilo.. Nak cari produk organic ..harganya masyaallah..tak mampu.. Nah.. Cuba produk Glamora. Produk viral
Fully organic setanding produk antarabangsa.
Tak caye.. lihat gambar bawah.. Harganya.. Ya Allah.. Harga mampu milik dan berbaloi!! Nak join team akk tuk area iskandar puteri ni. 
Nak cantik dan berduit.. Masih dibuka untuk stokis dan agen..
Promosi tuk stokis 780 sahaja
Promosi tuk agen 330 sahaja
😍😍😍😄😄 bestkan.. Cepat sebelum tamat tempoh tuk musim ni.. http://www.wasap.my/60187772686/glamoraskincare
http://www.wasap.my/60127422959/glamwhite

#iskandarputeri
#glamora

Assalammualaikum Bingit dengan produk istilah timbang kilo.. Nak cari produk organic ..harganya masyaallah..tak mampu.. Nah.. Cuba produk Glamora. Produk viral Fully organic setanding produk antarabangsa. Tak caye.. lihat gambar bawah.. Harganya.. Ya Allah.. Harga mampu milik dan berbaloi!! Nak join team akk tuk area iskandar puteri ni. Nak cantik dan berduit.. Masih dibuka untuk stokis dan agen.. Promosi tuk stokis 780 sahaja Promosi tuk agen 330 sahaja bestkan.. Cepat sebelum tamat tempoh tuk musim ni.. http://www.wasap.my/60187772686/glamoraskincare http://www.wasap.my/60127422959/glamwhite #iskandarputeri #glamora - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya!
.
.
Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting.
.
.
Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya.
.
.
Let’s be beauty smart dearies!
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya! . . Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting. . . Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya. . . Let’s be beauty smart dearies! . . #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare#safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Just exactly what you need! 😍
.
.
.
Rahsia kepada kulit yang sihat dan bermaya terletak pada produk dan rutin penjagaan yang baik 👌🏻
.
.
.
Produk seperti FRESH GLOW Pure Orange Scrub + Mask (2 in 1) ini diperhalusi dengan scrubber walnut yang sangat halus bagi mengatasi masalah kulit wajah berjerawat dan berjeragat ❤️
.
.
.
Inginkan kulit yang lebih glowing dan flawless? Mulakannya hari ini! ✨ .
#glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

Just exactly what you need! . . . Rahsia kepada kulit yang sihat dan bermaya terletak pada produk dan rutin penjagaan yang baik 🏻 . . . Produk seperti FRESH GLOW Pure Orange Scrub + Mask (2 in 1) ini diperhalusi dengan scrubber walnut yang sangat halus bagi mengatasi masalah kulit wajah berjerawat dan berjeragat ️ . . . Inginkan kulit yang lebih glowing dan flawless? Mulakannya hari ini! . #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation - 5 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Just exactly what you need! 😍
.
.
.
Rahsia kepada kulit yang sihat dan bermaya terletak pada produk dan rutin penjagaan yang baik 👌🏻
.
.
.
Produk seperti FRESH GLOW Pure Orange Scrub + Mask (2 in 1) ini diperhalusi dengan scrubber walnut yang sangat halus bagi mengatasi masalah kulit wajah berjerawat dan berjeragat ❤️
.
.
.
Inginkan kulit yang lebih glowing dan flawless? Mulakannya hari ini! ✨ .
#glamoracentre #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

Just exactly what you need! . . . Rahsia kepada kulit yang sihat dan bermaya terletak pada produk dan rutin penjagaan yang baik 🏻 . . . Produk seperti FRESH GLOW Pure Orange Scrub + Mask (2 in 1) ini diperhalusi dengan scrubber walnut yang sangat halus bagi mengatasi masalah kulit wajah berjerawat dan berjeragat ️ . . . Inginkan kulit yang lebih glowing dan flawless? Mulakannya hari ini! . #glamoracentre #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation - 5 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya!
.
.
Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting.
.
.
Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya.
.
.
Let’s be beauty smart dearies!
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya! . . Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting. . . Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya. . . Let’s be beauty smart dearies! . . #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare#safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya!
.
.
Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting.
.
.
Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya.
.
.
Let’s be beauty smart dearies!
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Tip cantik sebelum tidur, kini Glamora dedahkan rahsianya! . . Kulit yg cantik datang dari rutin penjagaan yg rapi. Jgn utamakan penjagaan masa siang je, waktu malam pun penting. . . Sebelum tidur tu, jgn lupa bersihkan wajah secara rapi utk tanggalkan segala kotoran & solekan. Lepas tu, gunakan pelembap seperti Rose Secret Water Hydrating Toner Mist utk pastikan wajah kekal lembap & elakkan kulit kering & tak bermaya. . . Let’s be beauty smart dearies! . . #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare#safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 6 hours ago

20 Likes
0 Comments
0
✨Freshglow Pure Orange Facial Cleanser #GLAMORA ✨

PM me 
Link in the bio!

Freshglow Pure Orange Facial Cleanser #GLAMORA PM me Link in the bio! - 7 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Serum wajah Luminate Fairness Face Serum yang menaikkan keserian anda! ✨😁
.
Penggunaan mudah dengan 3 langkah mudah sahaja 3️⃣
.
Nak tahu cara penggunaan serum ini? Mudah sahaja! Ikuti langkah-langkah yang berikut 👇🏻
.
Produk berkualiti tinggi hanya di Glamora 💗👏🏻👍🏻
.
#glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

Serum wajah Luminate Fairness Face Serum yang menaikkan keserian anda! . Penggunaan mudah dengan 3 langkah mudah sahaja 3️⃣ . Nak tahu cara penggunaan serum ini? Mudah sahaja! Ikuti langkah-langkah yang berikut 🏻 . Produk berkualiti tinggi hanya di Glamora 🏻🏻 . #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation - 8 hours ago

6 Likes
2 Comments
0
Good afternoon Tuesday!❤️
.
How is your skin feeling today? 😘
.
Be sure to keep hydrated under the hot weather for a flawless looking skin all the time 💓
.
To keep that natural beauty look strong, our Luminate Day & Night Perfecting & Brightening ICE CREAM is the perfect choice 😍
.
#glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

Good afternoon Tuesday!️ . How is your skin feeling today? . Be sure to keep hydrated under the hot weather for a flawless looking skin all the time . To keep that natural beauty look strong, our Luminate Day & Night Perfecting & Brightening ICE CREAM is the perfect choice . #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation - 8 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
Hello beautifuls, let’s start this new week with positivity! Kadang2 bila dah busy sgt tu, ada kalanya kita terlupa utk manjakan diri. Tapi, kena ingat, your happiness matters too!
.
.
At Glamora, we want you to love yourself. Bila dalam dah cantik, luar pun mesti cantik! - #motivationmonday
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Hello beautifuls, let’s start this new week with positivity! Kadang2 bila dah busy sgt tu, ada kalanya kita terlupa utk manjakan diri. Tapi, kena ingat, your happiness matters too! . . At Glamora, we want you to love yourself. Bila dalam dah cantik, luar pun mesti cantik! - #motivationmonday . . #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare#safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 8 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Hello beautifuls, let’s start this new week with positivity! Kadang2 bila dah busy sgt tu, ada kalanya kita terlupa utk manjakan diri. Tapi, kena ingat, your happiness matters too!
.
.
At Glamora, we want you to love yourself. Bila dalam dah cantik, luar pun mesti cantik! - #motivationmonday
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Hello beautifuls, let’s start this new week with positivity! Kadang2 bila dah busy sgt tu, ada kalanya kita terlupa utk manjakan diri. Tapi, kena ingat, your happiness matters too! . . At Glamora, we want you to love yourself. Bila dalam dah cantik, luar pun mesti cantik! - #motivationmonday . . #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare#safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 8 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Nak cantik tanpa kesan sampingan? Menikmati kulit yg glowing, flawless & berseri tak susah pun dgn Glamora HQ!
.
.
Utk uoll yg tak tau, rangkaian produk kami kaya dgn bahan2 semula jadi & bebas bahan kimia bahaya terutamanya merkuri, hydroquinone serta paraben. Wahh, patutlah dah ramai percaya dgn produk kami!
.
.
Glamora – your trusted skincare solution!
.
.
#fabuloustuesday #glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #laraluna

Nak cantik tanpa kesan sampingan? Menikmati kulit yg glowing, flawless & berseri tak susah pun dgn Glamora HQ! . . Utk uoll yg tak tau, rangkaian produk kami kaya dgn bahan2 semula jadi & bebas bahan kimia bahaya terutamanya merkuri, hydroquinone serta paraben. Wahh, patutlah dah ramai percaya dgn produk kami! . . Glamora – your trusted skincare solution! . . #fabuloustuesday #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #laraluna - 10 hours ago

1 Likes
1 Comments
0
Harpa Women White Printed Regular Cold Shoulder Top

RM55.90
From S to XL
Code : 2003349-015 • White printed woven regular fit top
• has a round neck
• three-quarter sleeves

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #harpa #white #printed #regular #cold #shoulder #top

Harpa Women White Printed Regular Cold Shoulder Top RM55.90 From S to XL Code : 2003349-015 • White printed woven regular fit top • has a round neck • three-quarter sleeves You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #harpa #white #printed #regular #cold #shoulder #top - 10 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Hello everyone! Hope you're having a #glamoroustuesday ! .
.
Kita semua inginkan kulit yg cantik dan sihat bukan?? Dgn GLAMORA mampu mengubah hidup anda memiliki kulit yg CANTIK dan SIHAT. Dgn keadaan cuaca yg tidak menentu dan udara yg tidak sihat.. Kita semua HARUS mengubah GAYA HIDUP yg LEBIH SIHAT.
.
.
Sebelum masuk TAHUN BARU ni anda wajib memiliki satu set skincare GLAMORA utk menjadi teman baik anda setiap hari 💖
.
.
Nak CANTIK & SIHAT perlu disiplinkan diri utk menggunakan set skincare anda. WAJIB ada cleanser,scrub mask,toner,cream siang dan mlm. Ikut STEP BY STEP taw baru lah FLAWLESS.
.
.
Jgn risau dgn GLAMORA anda x perlu beli berbotol2 skincare sbb Srub&Mask 2in1 manakala Luminate Ice Cream utk pakai siang dan malam. JIMAT kn?
.
.
Skincare GLAMORA⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️setanding BRAND INTERNATIONAL yg mampu milik. Boleh tahan 2-3 bulan ikut cara penggunaan anda.
.
.
Now LaraLuna buat YEAR END SALES😍. Beli FULL COMBO anda JIMAT RM30 + FREE GIFT PERFUME EDP 35ml bernilai RM58💝
.
.
Bukan hanya utk wanita shj lelaki pn boleh guna. Nowadays lelaki pn jage kulit jgk taw.
.
.
✖️Mercury
✖️Paraben
✖️Hydroquinone
.
.
At Glamora, we want you to be BEAUTY SMART!
.
.
Klik je link dibawah utk dptkan YEAR END SALES 💋
http://www.wasap.my/60132880310
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #laraluna

Hello everyone! Hope you're having a #glamoroustuesday ! . . Kita semua inginkan kulit yg cantik dan sihat bukan?? Dgn GLAMORA mampu mengubah hidup anda memiliki kulit yg CANTIK dan SIHAT. Dgn keadaan cuaca yg tidak menentu dan udara yg tidak sihat.. Kita semua HARUS mengubah GAYA HIDUP yg LEBIH SIHAT. . . Sebelum masuk TAHUN BARU ni anda wajib memiliki satu set skincare GLAMORA utk menjadi teman baik anda setiap hari . . Nak CANTIK & SIHAT perlu disiplinkan diri utk menggunakan set skincare anda. WAJIB ada cleanser,scrub mask,toner,cream siang dan mlm. Ikut STEP BY STEP taw baru lah FLAWLESS. . . Jgn risau dgn GLAMORA anda x perlu beli berbotol2 skincare sbb Srub&Mask 2in1 manakala Luminate Ice Cream utk pakai siang dan malam. JIMAT kn? . . Skincare GLAMORA️setanding BRAND INTERNATIONAL yg mampu milik. Boleh tahan 2-3 bulan ikut cara penggunaan anda. . . Now LaraLuna buat YEAR END SALES. Beli FULL COMBO anda JIMAT RM30 + FREE GIFT PERFUME EDP 35ml bernilai RM58 . . Bukan hanya utk wanita shj lelaki pn boleh guna. Nowadays lelaki pn jage kulit jgk taw. . . ️Mercury ️Paraben ️Hydroquinone . . At Glamora, we want you to be BEAUTY SMART! . . Klik je link dibawah utk dptkan YEAR END SALES http://www.wasap.my/60132880310 . #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone #laraluna - 10 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Men Summer Fashion Cat Aliens Eat Pizza 3D Print Cartoon T-Shirt Top Casual Tee

RM29.90
From S to XL
Code : 2003349-017

Polyester and spandex-without ever fading,cracking,peeling or flaking
High quality, soft and comfortable material

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #summer #cat #aliens #pizza #cartoon #shirt #tee

Men Summer Fashion Cat Aliens Eat Pizza 3D Print Cartoon T-Shirt Top Casual Tee RM29.90 From S to XL Code : 2003349-017 Polyester and spandex-without ever fading,cracking,peeling or flaking High quality, soft and comfortable material You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #summer #cat #aliens #pizza #cartoon #shirt #tee - 10 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Roadster Women Black Solid Top

RM59.90
From S to XL
Code : 2003349-013

Black solid tophas a round neckthree-quarter sleeves with roll-up tab features

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #roasted #solid #black #top

Roadster Women Black Solid Top RM59.90 From S to XL Code : 2003349-013 Black solid tophas a round neckthree-quarter sleeves with roll-up tab features You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #roasted #solid #black #top - 10 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Embroidery Strap Dress

RM69.90
From S to XL
Code : 2003349-019

Comfortable styling due to its minimal silhouette of natural moodglamourous silhouette due to its back banding and strap

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #embroidery #dress

Embroidery Strap Dress RM69.90 From S to XL Code : 2003349-019 Comfortable styling due to its minimal silhouette of natural moodglamourous silhouette due to its back banding and strap You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #embroidery #dress - 10 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
La Zoire Women Pink Printed Top

RM49.90
From S to XL
Code : 2003349-004 • Pink woven printed top
• has a mandarin collar with a split V-neckline
• ruffles and layers
• long sleeves
• a yoke on the back

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #printed #pink #top

La Zoire Women Pink Printed Top RM49.90 From S to XL Code : 2003349-004 • Pink woven printed top • has a mandarin collar with a split V-neckline • ruffles and layers • long sleeves • a yoke on the back You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #printed #pink #top - 10 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
Casual V-Neck Three Quarter Sleeve Print Slim Mini Dress

RM79.00
From S to XL
Code : 2003349-021

The overall style displayed in the photography is accurate, however there may be differences in how the style appears during wear. This depends on other physical variables, e.g. personal body size, body shape, limb proportion, height, etc

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #print #slim #mini #dress

Casual V-Neck Three Quarter Sleeve Print Slim Mini Dress RM79.00 From S to XL Code : 2003349-021 The overall style displayed in the photography is accurate, however there may be differences in how the style appears during wear. This depends on other physical variables, e.g. personal body size, body shape, limb proportion, height, etc You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #print #slim #mini #dress - 10 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
New York Men White Slim Fit Checked Formal Shirt

RM69.90
From S to XL
Code : 2003349-002 • White and blue checked formal shirt
• spread collar
• button placket
• long sleeves
• curved hem

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #white #checked #fit #slim #formal #shirt

New York Men White Slim Fit Checked Formal Shirt RM69.90 From S to XL Code : 2003349-002 • White and blue checked formal shirt • spread collar • button placket • long sleeves • curved hem You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #white #checked #fit #slim #formal #shirt - 10 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Men Hip Hop T Shirt

RM29.90
From S to XL
Code : 2003349-018

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #shirt #tees #hiphop

Men Hip Hop T Shirt RM29.90 From S to XL Code : 2003349-018 You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #shirt #tees #hiphop - 10 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Shaftesbury London White Standard Fit Formal Shirt

RM69.90
From S to XL
Code : 2003349-01 -White formal shirt
-spread collar
-long sleeves
-a full button placket
-a patch pocket

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #white #classic #fit #solid #formal #shirt

Shaftesbury London White Standard Fit Formal Shirt RM69.90 From S to XL Code : 2003349-01 -White formal shirt -spread collar -long sleeves -a full button placket -a patch pocket You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #white #classic #fit #solid #formal #shirt - 10 hours ago

8 Likes
0 Comments
0
HYDROQUIONE

Bagi mereka yang belum arif, Hydroquinone adalah bahan aktif yang digunakan untuk menangani hiperpigmentasi yang terjadi pada kulit 💡
.
Tetapi apabila digunakan pada kadar yang tidak sesuai, hydroquinone akan memberikan kesan kulit merah dan seakan terbakar. Kulit juga menjadi lebih gelap pada peringkat awal penggunaan. 😰
.
Ianya adalah hasil metabolite dari penguraian benzene dan boleh menyebabkan kulit kering, merekah, iritasi, gatal dan bengkak 😱❌
.
Jadi, anda mestilah mengelakkan adanya hydroquinone di dalam produk penjagaan kulit anda. Piliih Glamora! Semestinya bebas dari bahan kimia berbahaya, Be Beauty Smart! 😁👍🏻✨
.
#glamoracentre #glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #health #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart

HYDROQUIONE Bagi mereka yang belum arif, Hydroquinone adalah bahan aktif yang digunakan untuk menangani hiperpigmentasi yang terjadi pada kulit . Tetapi apabila digunakan pada kadar yang tidak sesuai, hydroquinone akan memberikan kesan kulit merah dan seakan terbakar. Kulit juga menjadi lebih gelap pada peringkat awal penggunaan. . Ianya adalah hasil metabolite dari penguraian benzene dan boleh menyebabkan kulit kering, merekah, iritasi, gatal dan bengkak . Jadi, anda mestilah mengelakkan adanya hydroquinone di dalam produk penjagaan kulit anda. Piliih Glamora! Semestinya bebas dari bahan kimia berbahaya, Be Beauty Smart! 🏻 . #glamoracentre #glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #health #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart - 10 hours ago

30 Likes
0 Comments
0
PARABEN

Paraben merupakan bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet untuk melawan bakteria dan kulat. Ianya sering digunakan dalam produk kecantikan ✔
.
Tapi, ada bahayanya! ‼
.
Paraben boleh merosakkan sistem badan seperti tiroid, ovari serta boleh mendatangkan kanser akibat penghasilan estrogen yang tidak normal. 😰
.
Dan yang paling mengerikan sekali, paraben boleh memasuki ke dalam saluran darah walaupun hanya disapu pada kulit! 😖
.
Bahaya kan?Jadi anda WAJIB mengelakkan Paraben dan memilih produk yang menjamin keselamatan anda sebagai pengguna .
#glamoracentre #glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart

PARABEN Paraben merupakan bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet untuk melawan bakteria dan kulat. Ianya sering digunakan dalam produk kecantikan . Tapi, ada bahayanya! . Paraben boleh merosakkan sistem badan seperti tiroid, ovari serta boleh mendatangkan kanser akibat penghasilan estrogen yang tidak normal. . Dan yang paling mengerikan sekali, paraben boleh memasuki ke dalam saluran darah walaupun hanya disapu pada kulit! . Bahaya kan?Jadi anda WAJIB mengelakkan Paraben dan memilih produk yang menjamin keselamatan anda sebagai pengguna . #glamoracentre #glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart - 10 hours ago

23 Likes
2 Comments
0
JAINISH Men Black Classic Slim Fit Solid Formal Shirt

RM79.90
From S to XL
Code : 2003349-010 • Black solid formal shirt
• spread collar
• button placket
• 1 pocket
• long sleeves
• curved hem

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #black
#classic #fit #solid #formal #shirt

JAINISH Men Black Classic Slim Fit Solid Formal Shirt RM79.90 From S to XL Code : 2003349-010 • Black solid formal shirt • spread collar • button placket • 1 pocket • long sleeves • curved hem You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #black #classic #fit #solid #formal #shirt - 10 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Merkuri seringkali digunakan di dalam produk kosmetik untuk mencerahkan kulit wajah. Tapi ianya tidak seindah khabar dari rupa tau! ❗
.
Apabila digunakan pada jangka masa panjang, ianya merosakkan saraf kulit anda hasil dari pengumpulan merkuri. 🚫❌
.
Bukan setakat itu sahaja, ianya menyebabkan symptom discoloration pada kulit yang menukar warna kulit kepada kelabu dan memberikan alahan yang teruk 😰
.
Jadi pastikan anda menggunakan bahan skincare yang selamat dan berbaloi. Remember to always be beauty smart! ✅
.
#glamoracentre #glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart

Merkuri seringkali digunakan di dalam produk kosmetik untuk mencerahkan kulit wajah. Tapi ianya tidak seindah khabar dari rupa tau! . Apabila digunakan pada jangka masa panjang, ianya merosakkan saraf kulit anda hasil dari pengumpulan merkuri. . Bukan setakat itu sahaja, ianya menyebabkan symptom discoloration pada kulit yang menukar warna kulit kepada kelabu dan memberikan alahan yang teruk . Jadi pastikan anda menggunakan bahan skincare yang selamat dan berbaloi. Remember to always be beauty smart! . #glamoracentre #glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart - 10 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Supreme Japan Style Dope Shirt Tees

RM29.90
From S to XL
Black / White / Blue
Code : 2003349-017 • Comfortable Fabric Wear
• Polyester and spandex-without ever fading, cracking, peeling or flaking

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #shirt #tees #japan #supreme

Supreme Japan Style Dope Shirt Tees RM29.90 From S to XL Black / White / Blue Code : 2003349-017 • Comfortable Fabric Wear • Polyester and spandex-without ever fading, cracking, peeling or flaking You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #shirt #tees #japan #supreme - 11 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
Cotton Waist Pin Tuck Dress

RM85.50
From S to XL

This is a dress that has grasped the fit with pin tuck line on minimal silhouette. It is an item great to be coordinated lightly on its own. 
You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #cotton #waist #tuckdress #yellow

Cotton Waist Pin Tuck Dress RM85.50 From S to XL This is a dress that has grasped the fit with pin tuck line on minimal silhouette. It is an item great to be coordinated lightly on its own. You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #cotton #waist #tuckdress #yellow - 11 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
Rutin #Cantik setiap pagi dengan #GlamWhite 
Formulasi buah buahan dengan effect seawal 1botol 😘. Kulit sihat dan cantik setiap hari. 
Say ❌ to Mercury!
Say ❌ to Paraben! 
Say ❌ to Hydroquinone! 
#AmandaBeautyHealth #RahsiaJelitawanAsia #stokisglamorafleurkl #SkincareMalaysia #GlamWhiteglamora #glamora #glamoratips #tipscantik

Rutin #Cantik setiap pagi dengan #GlamWhite Formulasi buah buahan dengan effect seawal 1botol . Kulit sihat dan cantik setiap hari. Say to Mercury! Say to Paraben! Say to Hydroquinone! #AmandaBeautyHealth #RahsiaJelitawanAsia #stokisglamorafleurkl #SkincareMalaysia #GlamWhiteglamora #glamora #glamoratips #tipscantik - 11 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Button Choker Neck Keyhole Pleated Floral Print Casual Loose Dress

RM49.90
From S to XL
Code : 2003349-020 • Velvet dress features a pretty floral print
• V-neckline with a choker detail.
• Long sleeves. 
You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #dress #shop #shopnow #choker #button #neck  #dress #loosedress #floral #patterns #design

Button Choker Neck Keyhole Pleated Floral Print Casual Loose Dress RM49.90 From S to XL Code : 2003349-020 • Velvet dress features a pretty floral print • V-neckline with a choker detail. • Long sleeves. You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #dress #shop #shopnow #choker #button #neck #dress #loosedress #floral #patterns #design - 11 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Bhama Couture Navy Embroidered Top

RM49.90
From S to XL
Code : 2003349-011 • Navy blue woven embroidered top with gathered detail
• has a round neck with keyhole
• tie-up detail below
• three-quarter sleeves

You shop, we ship! Let's do it now!
More details and products on our website 
https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #top #navyblue #navy #shop #shopnow

Bhama Couture Navy Embroidered Top RM49.90 From S to XL Code : 2003349-011 • Navy blue woven embroidered top with gathered detail • has a round neck with keyhole • tie-up detail below • three-quarter sleeves You shop, we ship! Let's do it now! More details and products on our website https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet #new #newclothes #brand #brandnew #top #navyblue #navy #shop #shopnow - 11 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Hello Instagrammers!

Are you ready for the mind blowing sales?

Here we have the END YEAR SALES! Up to 70% off! 
Hurry! Visit our website now!!! https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#sales #glamora #2017 #endyearsales #fashion #wherefashionspeak #clothes #casual #casuallook #women #men #boys #girls #instagram #instagramsales

Hello Instagrammers! Are you ready for the mind blowing sales? Here we have the END YEAR SALES! Up to 70% off! Hurry! Visit our website now!!! https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #sales #glamora #2017 #endyearsales #fashion #wherefashionspeak #clothes #casual #casuallook #women #men #boys #girls #instagram #instagramsales - 11 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Hello Instagrammers! 💋

If casual is your favourite look, this is the right floor for you to start looking good! 
Check out our website for more products of brand new casual clothes.

https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/

#glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet

Hello Instagrammers! If casual is your favourite look, this is the right floor for you to start looking good! Check out our website for more products of brand new casual clothes. https://ppipt.unimap.edu.my/ecommerce/breakthrough/ #glamora #fashion #wherefashionspeak #style #clothes #dress #male #female #girls #boys #women #man #2017 #casual #casuallook #valet - 11 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
—
lol was this what she said.

— lol was this what she said. - 13 hours ago

12 Likes
2 Comments
0
Good Morning beautiful... don't skip ur breakfast and #glamoracentre 
Choose Glamora, Be Beauty Smart! ❤❤❤ #glamoracentre
#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart

Good Morning beautiful... don't skip ur breakfast and #glamoracentre Choose Glamora, Be Beauty Smart! #glamoracentre #glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #nakcantik #cantik #kosmetik #kosmetikmalaysia #beautymy #beauty #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #healthy #healthylifestyle #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart - 14 hours ago

15 Likes
1 Comments
0
Hello beautifuls, let’s start this new week with positivity! Kadang2 bila dah busy sgt tu, ada kalanya kita terlupa utk manjakan diri. Tapi, kena ingat, your happiness matters too!
.
.
At Glamora, we want you to love yourself. Bila dalam dah cantik, luar pun mesti cantik! - #motivationmonday
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Hello beautifuls, let’s start this new week with positivity! Kadang2 bila dah busy sgt tu, ada kalanya kita terlupa utk manjakan diri. Tapi, kena ingat, your happiness matters too! . . At Glamora, we want you to love yourself. Bila dalam dah cantik, luar pun mesti cantik! - #motivationmonday . . #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone - 20 hours ago

7 Likes
1 Comments
0
Hello beautifuls, let’s start this new week with positivity! Kadang2 bila dah busy sgt tu, ada kalanya kita terlupa utk manjakan diri. Tapi, kena ingat, your happiness matters too!
.
.
At Glamora, we want you to love yourself. Bila dalam dah cantik, luar pun mesti cantik! - #motivationmonday
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury#noparaben #nohydroquinone

Hello beautifuls, let’s start this new week with positivity! Kadang2 bila dah busy sgt tu, ada kalanya kita terlupa utk manjakan diri. Tapi, kena ingat, your happiness matters too! . . At Glamora, we want you to love yourself. Bila dalam dah cantik, luar pun mesti cantik! - #motivationmonday . . #glamora  #glamwhite  #glamoraskincare#safeskincare  #nakcantik  #putihgebu  #bebeautysmart  #nomercury #noparaben  #nohydroquinone - 20 hours ago

23 Likes
0 Comments
0
RINDU WAJAH YANG CUN SEPERTI DAHULU 
KALA? ☹️😔
.
.
Usah bimbang! Kembalikan semula keaslian kulit kewanitaan anda dengan Glamora ✨💓✨
.
.
Kami prihatin terhadap kualiti kulit anda jadi cepat-cepatlah PM kami sebab kami mempunyai 5 produk yang memang mampu membantu anda! 💯💯💯
.
.
Dapatkan segera…
.
.
1. Luminate Fairness Face Serum
2. Luminate Ice Cream Day and Night
3. Rose Secret Water Hydrating Toner Mist
4. GLAMORA FRESH GLOW Pure Orange Facial Cleanser
5. GLAMORA FRESH GLOW Pure Orange Scrub + Mask (2 in 1)
.
.
Best, kan? Lepas ni dapat lah feeling feeling macam remaja lagi okay 😄👍🏻👍🏻
.
☎️ Glamora Beauty Consultant 👇
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583

STOKIS/AGENT/WANTED ‼️✅ .
#glamoratips #glamoraeducation #motivasiglamora #glamora #skincaremalaysia #skincareproducts #produkkecantikkan #nakcantik #kosmetik #kosmetikterbaik

RINDU WAJAH YANG CUN SEPERTI DAHULU KALA? ☹️ . . Usah bimbang! Kembalikan semula keaslian kulit kewanitaan anda dengan Glamora . . Kami prihatin terhadap kualiti kulit anda jadi cepat-cepatlah PM kami sebab kami mempunyai 5 produk yang memang mampu membantu anda! . . Dapatkan segera… . . 1. Luminate Fairness Face Serum 2. Luminate Ice Cream Day and Night 3. Rose Secret Water Hydrating Toner Mist 4. GLAMORA FRESH GLOW Pure Orange Facial Cleanser 5. GLAMORA FRESH GLOW Pure Orange Scrub + Mask (2 in 1) . . Best, kan? Lepas ni dapat lah feeling feeling macam remaja lagi okay 🏻🏻 . ️ Glamora Beauty Consultant www.wasap.my/60199851583 www.wasap.my/60199851583 www.wasap.my/60199851583 STOKIS/AGENT/WANTED . #glamoratips #glamoraeducation #motivasiglamora #glamora #skincaremalaysia #skincareproducts #produkkecantikkan #nakcantik #kosmetik #kosmetikterbaik - 21 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
Mulanya cuma tester #glamora.. Tak sangka best giler.
Balik duty xsabar nak facial dengan #FreshGlow pure 🍊 ni 😍. Tak de bajet? Meh try cleanser ni dulu.. Dah try confirm xsayang nak lebur duit untuk kulit sihat tanpa bahan merrcury. 😉.Setanding produk international tau. 
#Glamoratips #GlamoraSkincare #glamorakualalumpur #AmandaBeautyHealth #RahsiaJelitawanAsia #skincare #cantik #beauty #facialtreatment #spakl #spa #kosmetikMalaysia #kosmetik #Cantik

Mulanya cuma tester #glamora .. Tak sangka best giler. Balik duty xsabar nak facial dengan #FreshGlow pure ni . Tak de bajet? Meh try cleanser ni dulu.. Dah try confirm xsayang nak lebur duit untuk kulit sihat tanpa bahan merrcury. .Setanding produk international tau. #Glamoratips #GlamoraSkincare #glamorakualalumpur #AmandaBeautyHealth #RahsiaJelitawanAsia #skincare #cantik #beauty #facialtreatment #spakl #spa #kosmetikMalaysia #kosmetik #Cantik - 21 hours ago

11 Likes
2 Comments
0
NAK KULIT PUTIH/TANPA PARUT/FLAWLESS/ DALAM MASA 7 HARI DENGAN GLAMWHITE 7 IN 1 TOTAL EFFECT PERFECT BEAUTY SHOT? 😍😍😍😍😍😍
.
MEH SISI NAK SHARE DENGAN KORANG❤
.
Apakah KELEBIHAN supplement kecantikkan dari Glamora ini?
.
✔Total Skin Whitening
✔Smooth & Glowing Skin
✔Overall Beauty
✔Lighten Facial & Body Scars
✔Anti-Aging
✔Flawless Acne-Free Skin
✔Reduce Sun Damage
.
Sekarang GLAMWHITE on PROMOTION lagi taw! Harga asal RM145 tapi sekarang boleh dapatkan dengan harga RM99 SHJA! 😍
.
Pm/ Whatsapp  0166840329😘

#glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips  #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #glamwhite #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan

NAK KULIT PUTIH/TANPA PARUT/FLAWLESS/ DALAM MASA 7 HARI DENGAN GLAMWHITE 7 IN 1 TOTAL EFFECT PERFECT BEAUTY SHOT? . MEH SISI NAK SHARE DENGAN KORANG . Apakah KELEBIHAN supplement kecantikkan dari Glamora ini? . Total Skin Whitening Smooth & Glowing Skin Overall Beauty Lighten Facial & Body Scars Anti-Aging Flawless Acne-Free Skin Reduce Sun Damage . Sekarang GLAMWHITE on PROMOTION lagi taw! Harga asal RM145 tapi sekarang boleh dapatkan dengan harga RM99 SHJA! . Pm/ Whatsapp 0166840329 #glamora #motivasiglamora #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #skin #skincare #skincaretips #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #glamwhite #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan - 22 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
🔈BEBAS MERCURY & HYDROQUINONE 🔈
.
.
Nak pesan satu benda ni… janganlah risikokan kulit anda dengan bahan yang mengandungi mercury & hydroquinone 😩😭
.
.
Apa guna cantik tapi diri tak selamat, betul? Tak salah nak cantik tapi pastikan CANTIK DAN SELAMAT. Itu baru betul! ✨😁✅
.
.
Kenapa Glamora ni selamat? Okay hari ni kita share satu benda yang sebenarnya bukan rahsia pun! 💁🏻
.
.
Kalau nak tahu, Glamora ni…
✔️LULUS KKM
✔️DIFORMULASIKAN DARI FRANCE
✔️TEKNOLOGI SKINCARE DARI KOREA
✔️99.9% SERAP KE DALAM KULIT
✔️CEPAT KERING
✔️TIDAK MELEKIT
✔️TIDAK BERMINYAK
✔️MESRA WUDUK
.
.
Satu ayat je boleh cakap, “POWER!” 😍💯
.
.
Cantik dapat, keselamatan pun dapat… 😌😘
.
.
MANA NAK DAPAT GLAMORA? 😱😱😱
.
.
📱Whatsapp +60175114299
📱Whatsapp +60175114299
📱Whatsapp +60175114299
.
.
.
.
#glamoratips #glamoraeducation #motivasiglamora #glamora #skincaremalaysia #skincareproducts #produkkecantikkan #nakcantik #kosmetik #kosmetikterbaik

🔈BEBAS MERCURY & HYDROQUINONE 🔈 . . Nak pesan satu benda ni… janganlah risikokan kulit anda dengan bahan yang mengandungi mercury & hydroquinone . . Apa guna cantik tapi diri tak selamat, betul? Tak salah nak cantik tapi pastikan CANTIK DAN SELAMAT. Itu baru betul! . . Kenapa Glamora ni selamat? Okay hari ni kita share satu benda yang sebenarnya bukan rahsia pun! 🏻 . . Kalau nak tahu, Glamora ni… ️LULUS KKM ️DIFORMULASIKAN DARI FRANCE ️TEKNOLOGI SKINCARE DARI KOREA ️99.9% SERAP KE DALAM KULIT ️CEPAT KERING ️TIDAK MELEKIT ️TIDAK BERMINYAK ️MESRA WUDUK . . Satu ayat je boleh cakap, “POWER!” . . Cantik dapat, keselamatan pun dapat… . . MANA NAK DAPAT GLAMORA? . . Whatsapp +60175114299 Whatsapp +60175114299 Whatsapp +60175114299 . . . . #glamoratips #glamoraeducation #motivasiglamora #glamora #skincaremalaysia #skincareproducts #produkkecantikkan #nakcantik #kosmetik #kosmetikterbaik - 23 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Cara mengatasi kulit berjerawat sudah pun kita tahu tetapi bagaimana pula dengan punca jerawat? 🤔
.
Punca jerawat mungkin berpunca dari benda di sekeliling kita jadi jangan pandang ringan semata-mata 😉
.
Pastikan anda share pos ini kepada semua ok! ❤
.
#glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

Cara mengatasi kulit berjerawat sudah pun kita tahu tetapi bagaimana pula dengan punca jerawat? 🤔 . Punca jerawat mungkin berpunca dari benda di sekeliling kita jadi jangan pandang ringan semata-mata . Pastikan anda share pos ini kepada semua ok! . #glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation - 23 hours ago

10 Likes
1 Comments
0
“RUNSING SBB NAK HILANGKAN EYE BAGS & LINGKARAN GELAP BAWAH MATA? IKUTI PETUA MUDAH NI - .
.
1 – Dapatkan TIDUR YG CUKUP selama 7-8 jam setiap malam utk elak mata nampak letih & timbulnya eyegbags/dark circle
.
2 – Tidur dalam POSISI yg betul, gravity boleh tarik lemak yg terkumpul utk bentuk eyebags di bawah mata.
.
3 – Hilangkan lingkaran gelap di bawah mata dgn cara meletak SUDU BEKU yg disimpan dlm freezer utk beberapa minit.
.
4 – Letak 2 hirisan timun segar pd mata selama 25 minit - berkesan untuk menghilangkan dark circles di bawah mata.
.
.
Jom try tips mudah ni? Let’s Be Beauty Smart!
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone

“RUNSING SBB NAK HILANGKAN EYE BAGS & LINGKARAN GELAP BAWAH MATA? IKUTI PETUA MUDAH NI - . . 1 – Dapatkan TIDUR YG CUKUP selama 7-8 jam setiap malam utk elak mata nampak letih & timbulnya eyegbags/dark circle . 2 – Tidur dalam POSISI yg betul, gravity boleh tarik lemak yg terkumpul utk bentuk eyebags di bawah mata. . 3 – Hilangkan lingkaran gelap di bawah mata dgn cara meletak SUDU BEKU yg disimpan dlm freezer utk beberapa minit. . 4 – Letak 2 hirisan timun segar pd mata selama 25 minit - berkesan untuk menghilangkan dark circles di bawah mata. . . Jom try tips mudah ni? Let’s Be Beauty Smart! . . #glamora #glamwhite #glamoraskincare #safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone - 24 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.