#jmovie

14,335 posts

Loading...
One of my most favorite 'W - two worlds' fmv. .
.
.
Credits of video goes to olivnight from yt ♥️
ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ 💖🐳 🐥
#jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple

One of my most favorite 'W - two worlds' fmv. . . . Credits of video goes to olivnight from yt ️ ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ #jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple - 3 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Queen 💗💗💗💗💗.

Queen . - 10 minutes ago

3 Likes
2 Comments
0
Loading...
🎬🏫🏥🏩⛩🚅🚿🌧☔💌🌸🌹🍜🍶🍸🔪🌉📕📝💉💐 Part 3 #KiminoSuizowoTabetai#君の膵臓をたべたい#letmeeatyourpancreas#iwanttoeatyourpancreas#liveaction#jmovie#shunoguri#小栗旬#keikokitagawa#北川景子#minamihamabe#浜辺美波#takumikitamura#北村匠海

🚿🌧 Part 3 #KiminoSuizowoTabetai #君の膵臓をたべたい #letmeeatyourpancreas #iwanttoeatyourpancreas #liveaction #jmovie #shunoguri #小栗旬 #keikokitagawa #北川景子 #minamihamabe #浜辺美波 #takumikitamura #北村匠海 - 2 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
[MOVIE REVIEW]

Movie: #TheDarkMaidens / #GirlsintheDark (#AnkokuJoshi #暗黒女子)
Writer: Rikako Akiyoshi (novel)
Release Date: April 1, 2017
Runtime: 105 min.
Genre: #Mystery / #School

Plot

One day, Itsumi Shiraishi (Marie Iitoyo) dies at Seibo Maria Girls High School. She falls off from the rooftop of a school building. Itsumi is the daughter of the administrator at the school and she was envied by all the other students there. Did Itsumi kill herself or was she killed accidentally or intentionally? At the time of her death, she held a lily of the valley flower in her hand. A rumor spreads that somebody in the literature club killed Itsumi. Itsumi was the president of the literature club. A friend of Itsumi, Sayuri (Fumika Shimizu), is now the president and she holds a regular club meeting, reading stories written by members. The theme of the meeting is “Itsumi Shiraishi’s death”. Cast

#FumikaShimizu #MarieIitoyo #YudaiChiba #NanaSeino #YunaTaira #TinaTamashiro #Ririakojima 
REVIEW:

Cerita ini berkisah ttg sebuah klub sastra di sekolah khusus perempuan. Suatu hari ketua klub yg dipuja semua orang di sekolah meninggal dgn bunga lili di genggamannya, lalu dikabarkan kalau anggota klub itu sendiri yg membunuhnya. Apa yg terjdi sebenarnya? 
Setelah membaca novel yg sama dengan judul The Girls in the Dark (bacanya pas mati lampu), shinchan bener2 berharap akan adanya LA. Ternyata doa itu terkabul (stelah menunggu bertahun2). Meski dgn casts yg sedikit berbeda dalam fikiran terutama untuk Yudai yg jujur shinchan gak terlalu suka dia maen jadi orang dewasa (maunya murid SMA terus) apalagi scene nganu nya (ehkmm), namun ekspektasi yg tumbuh berbuah manis. Bahkan manis banget.

Dari movie ini ada beberapa bagian juga yg dipotong juga sedikit berbeda dgn scene dalam novel namun gak bikin kecewa. Bayangan awal kalau ketua klub mati dgn sebuah pot di dalmnya ada bunga lili (lol). Karakter masing2 cast sangat menjiwai. Tentunya ada plot twists yg ditunggu. Seperti yg ada di novel, mungkin jadi gak terlalu berharap bnyak di ujung, namun superb buat real scene yg sdikit thriller.

Rate: 9/10

#dorama_review #movie #review #japan #jepang #jmovie #film #la #liveaction

[MOVIE REVIEW] Movie: #TheDarkMaidens / #GirlsintheDark (#AnkokuJoshi #暗黒女子 ) Writer: Rikako Akiyoshi (novel) Release Date: April 1, 2017 Runtime: 105 min. Genre: #Mystery  / #School Plot One day, Itsumi Shiraishi (Marie Iitoyo) dies at Seibo Maria Girls High School. She falls off from the rooftop of a school building. Itsumi is the daughter of the administrator at the school and she was envied by all the other students there. Did Itsumi kill herself or was she killed accidentally or intentionally? At the time of her death, she held a lily of the valley flower in her hand. A rumor spreads that somebody in the literature club killed Itsumi. Itsumi was the president of the literature club. A friend of Itsumi, Sayuri (Fumika Shimizu), is now the president and she holds a regular club meeting, reading stories written by members. The theme of the meeting is “Itsumi Shiraishi’s death”. Cast #FumikaShimizu #MarieIitoyo #YudaiChiba #NanaSeino #YunaTaira #TinaTamashiro #Ririakojima REVIEW: Cerita ini berkisah ttg sebuah klub sastra di sekolah khusus perempuan. Suatu hari ketua klub yg dipuja semua orang di sekolah meninggal dgn bunga lili di genggamannya, lalu dikabarkan kalau anggota klub itu sendiri yg membunuhnya. Apa yg terjdi sebenarnya? Setelah membaca novel yg sama dengan judul The Girls in the Dark (bacanya pas mati lampu), shinchan bener2 berharap akan adanya LA. Ternyata doa itu terkabul (stelah menunggu bertahun2). Meski dgn casts yg sedikit berbeda dalam fikiran terutama untuk Yudai yg jujur shinchan gak terlalu suka dia maen jadi orang dewasa (maunya murid SMA terus) apalagi scene nganu nya (ehkmm), namun ekspektasi yg tumbuh berbuah manis. Bahkan manis banget. Dari movie ini ada beberapa bagian juga yg dipotong juga sedikit berbeda dgn scene dalam novel namun gak bikin kecewa. Bayangan awal kalau ketua klub mati dgn sebuah pot di dalmnya ada bunga lili (lol). Karakter masing2 cast sangat menjiwai. Tentunya ada plot twists yg ditunggu. Seperti yg ada di novel, mungkin jadi gak terlalu berharap bnyak di ujung, namun superb buat real scene yg sdikit thriller. Rate: 9/10 #dorama_review #movie #review #japan #jepang #jmovie #film #la #liveaction - 5 hours ago

42 Likes
0 Comments
0
•
I can relate, I always do that too...
#AoHaruRide J-movie

Plot:
When she was a middle school student, Futaba Yoshioka liked Kou Tanaka who was unlike the other boys and quite gentle. Kou Tanaka then moved away and they lost contact.

At the end of Futaba Yoshioka's first year as a high school student she meets Kou Tanaka again. Kou Tanaka’s name has changed to Kou Mabuchi and his personality seems different from his middle school days.

#TsubasaHonda #Honda #MasahiroHigashide #YudaiChiba #Jmovie #J_Movie #JapaneseMovie #JapaneseActor #JapaneseActress

• I can relate, I always do that too... #AoHaruRide J-movie Plot: When she was a middle school student, Futaba Yoshioka liked Kou Tanaka who was unlike the other boys and quite gentle. Kou Tanaka then moved away and they lost contact. At the end of Futaba Yoshioka's first year as a high school student she meets Kou Tanaka again. Kou Tanaka’s name has changed to Kou Mabuchi and his personality seems different from his middle school days. #TsubasaHonda #Honda #MasahiroHigashide #YudaiChiba #Jmovie #J_Movie #JapaneseMovie #JapaneseActor #JapaneseActress - 5 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
Yano 😍😍
Filming "Bokura ga Ita " 2012
【僕等がいた / We were There】🎥
❣
#生田斗真 #ikutatoma #tomaikuta #actor 
#behindthescenes #filming #movie #jmovie #bokuragaita #wewerethere #僕等がいた

Yano Filming "Bokura ga Ita " 2012 【僕等がいた / We were There】#生田斗真 #ikutatoma #tomaikuta #actor #behindthescenes #filming #movie #jmovie #bokuragaita #wewerethere #僕等がいた - 6 hours ago

82 Likes
0 Comments
0
Hayu nobar buibuuuu @imndt98 @mamijejun @putzrieluvly @thinatessar @upiwchan @momadrian 
#narratage #jmovie #matsumotojun #arimurakasumi #arashi #arashian

Hayu nobar buibuuuu @imndt98 @mamijejun @putzrieluvly @thinatessar @upiwchan @momadrian #narratage #jmovie #matsumotojun #arimurakasumi #arashi #arashian - 6 hours ago

7 Likes
5 Comments
0
2018.1.2
JMOVIE🎥
.
.
.
初詣
おみくじは小吉
吉と中吉ってどっちがいいの?
編集迷子
.
.
#フォトグラファー #になりたい #ビデオグラマー #写真好きと繋がりたい #写真を撮るのが好きな人と繋がりたい 
#写真始めました #動画 #動画編集 #動画編集してる人と繋がりたい #ふぁいんだー越しの私の世界 #ファインダー越しの私の世界 #EOS #canon #filmwalkr #filmmaking #filmmaker #goproのある生活 #gopromovie #jphoto #jmovie #tabilabofilms #lookatthosecolours #tabilabo #jp_gallery #tabippo #streets_vision #street_focus_on #junsukemovie #jpose

2018.1.2 JMOVIE . . . 初詣 おみくじは小吉 吉と中吉ってどっちがいいの? 編集迷子 . . #フォトグラファー #になりたい #ビデオグラマー #写真好きと繋がりたい #写真を撮るのが好きな人と繋がりたい #写真始めました #動画 #動画編集 #動画編集してる人と繋がりたい #ふぁいんだー越しの私の世界 #ファインダー越しの私の世界 #EOS #canon #filmwalkr #filmmaking #filmmaker #goproのある生活 #gopromovie #jphoto #jmovie #tabilabofilms #lookatthosecolours #tabilabo #jp_gallery #tabippo #streets_vision #street_focus_on #junsukemovie #jpose - 6 hours ago

74 Likes
1 Comments
0
japanese drama: || EVERYONE'S GETTING MARRIED ||
oh my gosh! I super love this japanese drama! ❤❤❤❤ can't get over it. I already re-watch it and.. gosh! I still feel the same feels. their chemistry is so cute. 😍 this is my favorite japanese drama now. rating this drama 10/10. my gosh! 😙😙😙
.
#EveryonesGettingMarried  #japanesemovie #jmovie #ItsSuddenButTomorrowWereGettingMarried #TotsuzenDesuGaAshitaKekkonShimasu #AsukaTakanashi #TakanashiAsuka #MariyaNishiuchi #NishiuchiMariya #RyuNanami #NanamiRyu #RyutaYamamura #YamamuraRyuta #asianmovie #dramaaddict #dramalover97

japanese drama: || EVERYONE'S GETTING MARRIED || oh my gosh! I super love this japanese drama! can't get over it. I already re-watch it and.. gosh! I still feel the same feels. their chemistry is so cute. this is my favorite japanese drama now. rating this drama 10/10. my gosh! 😙😙😙 . #EveryonesGettingMarried #japanesemovie #jmovie #ItsSuddenButTomorrowWereGettingMarried #TotsuzenDesuGaAshitaKekkonShimasu #AsukaTakanashi #TakanashiAsuka #MariyaNishiuchi #NishiuchiMariya #RyuNanami #NanamiRyu #RyutaYamamura #YamamuraRyuta #asianmovie #dramaaddict #dramalover97 - 6 hours ago

27 Likes
3 Comments
0
🎬🏫🏥🏩⛩🚅🚿🌧☔💌🌸🌹🍜🍶🍸🔪🌉📕📝💉💐 Part 2 #KiminoSuizowoTabetai#君の膵臓をたべたい#letmeeatyourpancreas#iwanttoeatyourpancreas#liveaction#jmovie#shunoguri#小栗旬#keikokitagawa#北川景子#minamihamabe#浜辺美波#takumikitamura#北村匠海

🚿🌧 Part 2 #KiminoSuizowoTabetai #君の膵臓をたべたい #letmeeatyourpancreas #iwanttoeatyourpancreas #liveaction #jmovie #shunoguri #小栗旬 #keikokitagawa #北川景子 #minamihamabe #浜辺美波 #takumikitamura #北村匠海 - 7 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Behind the scenes of "Bokura ga Ita"
🎬僕等がいた 2012 📖 
We were there 🎬

#生田斗真 #ikutatoma #tomaikuta #actor 
#behindthescenes #filming #movie #jmovie #bokuragaita #wewerethere #僕等がいた

Behind the scenes of "Bokura ga Ita" 僕等がいた 2012 We were there #生田斗真 #ikutatoma #tomaikuta #actor #behindthescenes #filming #movie #jmovie #bokuragaita #wewerethere #僕等がいた - 7 hours ago

122 Likes
2 Comments
0
It's all your fault. Jongjoo version 💕
.
.
.
ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ 💖🐳 🐥
#jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple

It's all your fault. Jongjoo version . . . ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ #jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple - 8 hours ago

49 Likes
0 Comments
0
Tak Kalah Oleh takdir

#puisisendu #puisi #puisicinta  #puisirindu #sajak #sajakrindu #sajakcinta #syair #syairmalam #syaircinta #syairrindu #love #qoutes #lovequotes #cinta #hati #heart #heartache #animated #anime #animation #manga #jmovie #japanmovie  #vampireknight #vampireknightguilty #vampire #kiryuzero #zero #zerokiryu

Tak Kalah Oleh takdir #puisisendu #puisi #puisicinta #puisirindu #sajak #sajakrindu #sajakcinta #syair #syairmalam #syaircinta #syairrindu #love #qoutes #lovequotes #cinta #hati #heart #heartache #animated #anime #animation #manga #jmovie #japanmovie #vampireknight #vampireknightguilty #vampire #kiryuzero #zero #zerokiryu - 8 hours ago

17 Likes
1 Comments
0
Chippoke na ai no uta mix
#sakurakoohara #sakurako_ohara #oharasakurako #大原櫻子 #小枝理子 #kanojowausowoaishisugiteru #カノジョは嘘を愛しすぎてる #theliarandhislover #jmovie #jpop #singer #actress #actor #jsong #song #guitar #mix #video #takerusatoh #film #japanese #japanesegirl #japan #kawaii #lucu #chippokenaainouta #charisma #female

Chippoke na ai no uta mix #sakurakoohara #sakurako_ohara #oharasakurako #大原櫻子 #小枝理子 #kanojowausowoaishisugiteru #カノジョは嘘を愛しすぎてる #theliarandhislover #jmovie #jpop #singer #actress #actor #jsong #song #guitar #mix #video #takerusatoh #film #japanese #japanesegirl #japan #kawaii #lucu #chippokenaainouta #charisma #female - 12 hours ago

32 Likes
1 Comments
0
For you 🍝
. 
#佐藤健 #TakeruSatoh #SatohTakeru #jdrama #japan #dorama #TakeruSato #SatoTakeru #Takechan #japanese #japaneseactor #takerustudio #idol #jmovie #japanboy

For you . #佐藤健 #TakeruSatoh #SatohTakeru #jdrama #japan #dorama #TakeruSato #SatoTakeru #Takechan #japanese #japaneseactor #takerustudio #idol #jmovie #japanboy - 13 hours ago

73 Likes
1 Comments
0
一週間フレンズ Live Action.
Isshuukan Furenzu (One Week Friends), Live Action.

Film ini menceritakan tentang PERSAHABATAN yg tulus dan sangat kental nuansa FRIENDZONE-nya.

Kebayang gak sih ges, gimana perasaan kalian jika kita dilupakan oleh teman/sahabat yang kita sayangi, dan itu benar2 dilupakan, tidak diingat sedikitpun?
Friendzone aja udah sakit, apalagi dilupain ky orang asing.

Kaori mengidap penyakit Anterogade Amnesia, Kaori akan hilang ingatan atas kejadian seminggu yang telah berlalu pada hari senin dan itu terus berulang setiap hari senin.

Hal ini tak lantas menyurutkan semangat Hase untuk bisa menjadi teman Kaori.
Hingga dia menemukan cara yang sangat cerdas agar Kaori bisa mengingatnya.

Dan ternyata "penyakit" Kaori tersebut karena faktor psikologis.
•
•
Untuk lebih jelasnya, tonton sendiri ya ges. Recomended banget nih.
Yang paling kusuka di film ini gak ada adegan kissu-kissu. Pokoknya aman dari adegan mesum. 😄👍
Jangan lupa siapin tisu, karena di film ini mengandung banyak bawang merah. 😅
•
•
Buat kalian yg masih terjebak friendzone, tetap semangat ya ges, dan tetap lakukan yg terbaik. Jangan lupa dengan hati yg tulus dan ikhlas. Insya Allah, kita akan mendapat kebahagiaan.
•
•
•
#一週間フレンズ #isshuukanfriends #oneweekfriends #yukihase #fujimiyakaori #kentoyamazaki #yamazakikento #harunakawaguchi #kawaguchiharuna #jmovie #japanesemovie #recomendedmovie #sahabat #persahabatan #friendzone #cinta #rindu #rinDuku #semangat #tulus #ikhlas #bahagia

一週間フレンズ Live Action. Isshuukan Furenzu (One Week Friends), Live Action. Film ini menceritakan tentang PERSAHABATAN yg tulus dan sangat kental nuansa FRIENDZONE-nya. Kebayang gak sih ges, gimana perasaan kalian jika kita dilupakan oleh teman/sahabat yang kita sayangi, dan itu benar2 dilupakan, tidak diingat sedikitpun? Friendzone aja udah sakit, apalagi dilupain ky orang asing. Kaori mengidap penyakit Anterogade Amnesia, Kaori akan hilang ingatan atas kejadian seminggu yang telah berlalu pada hari senin dan itu terus berulang setiap hari senin. Hal ini tak lantas menyurutkan semangat Hase untuk bisa menjadi teman Kaori. Hingga dia menemukan cara yang sangat cerdas agar Kaori bisa mengingatnya. Dan ternyata "penyakit" Kaori tersebut karena faktor psikologis. • • Untuk lebih jelasnya, tonton sendiri ya ges. Recomended banget nih. Yang paling kusuka di film ini gak ada adegan kissu-kissu. Pokoknya aman dari adegan mesum. Jangan lupa siapin tisu, karena di film ini mengandung banyak bawang merah. • • Buat kalian yg masih terjebak friendzone, tetap semangat ya ges, dan tetap lakukan yg terbaik. Jangan lupa dengan hati yg tulus dan ikhlas. Insya Allah, kita akan mendapat kebahagiaan. • • • #一週間フレンズ #isshuukanfriends #oneweekfriends #yukihase #fujimiyakaori #kentoyamazaki #yamazakikento #harunakawaguchi #kawaguchiharuna #jmovie #japanesemovie #recomendedmovie #sahabat #persahabatan #friendzone #cinta #rindu #rinDuku #semangat #tulus #ikhlas #bahagia - 13 hours ago

31 Likes
3 Comments
0
Biduan nya anak jump :3 .
.
.
#inookei #keiinoo #heysayjump #heysaybest #jump #Johnnys #hsj #johnnysentertainment #tobikko #tobikkoindonesia #japaneseikemenidol #ikemenjapaneseidol #ikemenjapan #ikemenidol #idol #japaneseactor #actorjapan #jmovie #Jdrama #jdorama #jmusic

Biduan nya anak jump :3 . . . #inookei #keiinoo #heysayjump #heysaybest #jump #Johnnys #hsj #johnnysentertainment #tobikko #tobikkoindonesia #japaneseikemenidol #ikemenjapaneseidol #ikemenjapan #ikemenidol #idol #japaneseactor #actorjapan #jmovie #Jdrama #jdorama #jmusic - 15 hours ago

17 Likes
1 Comments
0
#鹿島アントラーズ #新春 #毎年恒例 #餅つき #面白い #ストーリー #安倍裕葵 #鈴木優磨 #安西幸輝 #犬飼智也 #町田浩樹 #久保田和音 #内田篤人 #鹿島アントラーズに自分の人生乗っけてます #Jleague #Jmovie
_
「再投稿」
間違って消しちゃった
_
【前編】
このストーリーは保存版だなと思い
私のコレクションに残したく作成してみた
_
鹿島アントラーズ公式Instagramより
お借りしました @kashima.antlers 
_
毎年恒例 餅つき
2017.1.15 鹿島アントラーズ雄飛寮

#鹿島アントラーズ #新春 #毎年恒例 #餅つき #面白い #ストーリー #安倍裕葵 #鈴木優磨 #安西幸輝 #犬飼智也 #町田浩樹 #久保田和音 #内田篤人 #鹿島アントラーズに自分の人生乗っけてます #Jleague #Jmovie _ 「再投稿」 間違って消しちゃった _ 【前編】 このストーリーは保存版だなと思い 私のコレクションに残したく作成してみた _ 鹿島アントラーズ公式Instagramより お借りしました @kashima.antlers _ 毎年恒例 餅つき 2017.1.15 鹿島アントラーズ雄飛寮 - 16 hours ago

77 Likes
0 Comments
0
You're not asking me things lik "Did something happen?" or what anymore. 😒

#jpop #jmovie #japanese #aoharuride #kawaii 
Follow my other acc @chotdeuda

You're not asking me things lik "Did something happen?" or what anymore. #jpop #jmovie #japanese #aoharuride #kawaii Follow my other acc @chotdeuda - 18 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Movie

#清水尋也 #ShimizuHiroya
#恒松祐里 #YuriTsunematsu
#上白石萌歌 #MokaKamishiraishi & 
#ゆうたろう #Yutaro joins 
#中条あやみ #AyamiNakajo & 
#佐野勇斗 #HayatoSano in 3D Kanojo Live Action Movie.

Source: Mantan-web.jp
.
#3D彼女 #映画3D彼女 #3DKanojo #JMOVIE #JapaneseMovie #Movie #CAST

Movie #清水尋也 #ShimizuHiroya #恒松祐里 #YuriTsunematsu #上白石萌歌 #MokaKamishiraishi & #ゆうたろう #Yutaro joins #中条あやみ #AyamiNakajo & #佐野勇斗 #HayatoSano in 3D Kanojo Live Action Movie. Source: Mantan-web.jp . #3D彼女 #映画3D彼女 #3DKanojo #JMOVIE #JapaneseMovie #Movie #CAST - 19 hours ago

107 Likes
1 Comments
0
.
#ハピネス三茶 と#メゾンドヒミコ どっちに住みたいか
...
久しぶりにメゾンドヒミコ鑑賞
20代の#オダギリジョー 
ソファーの座り方から、何から何までクラクラする〜♡
美しい〜〜♡
オダギリジョーはいつでも美しい
たまに独特過ぎる
そんな時にはメゾンドヒミコの春彦を観てクラクラする♡
心のベストテン常にランクイン
.
理想の上司は#重版出来 の五百旗頭さんです
フレッドペリーばかり着てる#時効警察 の霧山君も大好物です
#映画 #movie #japan #jmovie #ドラマ #jdrama #俳優 #actor #odagirijoe

. #ハピネス三茶#メゾンドヒミコ どっちに住みたいか ... 久しぶりにメゾンドヒミコ鑑賞 20代の#オダギリジョー ソファーの座り方から、何から何までクラクラする〜♡ 美しい〜〜♡ オダギリジョーはいつでも美しい たまに独特過ぎる そんな時にはメゾンドヒミコの春彦を観てクラクラする♡ 心のベストテン常にランクイン . 理想の上司は#重版出来 の五百旗頭さんです フレッドペリーばかり着てる#時効警察 の霧山君も大好物です #映画 #movie #japan #jmovie #ドラマ #jdrama #俳優 #actor #odagirijoe - 19 hours ago

22 Likes
2 Comments
0
♥️.
.
.
.
ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ 💖🐳 🐥
#jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple

️. . . . ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ #jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple - 23 hours ago

37 Likes
0 Comments
0
#liveaction #movie #jmovie #japan #oboreruknife #natsume #koichiro #drama #tragico #complexo #lovejapan #filmes #actress #actor #japoneses

#liveaction #movie #jmovie #japan #oboreruknife #natsume #koichiro #drama #tragico #complexo #lovejapan #filmes #actress #actor #japoneses - 1 day ago

16 Likes
0 Comments
0
Non so perché ma ho la vaga sensazione che il nostro amico @horror_company abbia leggermente gradito questo film 😆...e d'altronde quando c'è di mezzo Sion Sono il risultato è garantito 👍😉. Godetevi questa meraviglia. 🇬🇧 Today @horror_company talks in his review about this awesome movie directed by the Great Sion Sono 👍😉 (rating: 10/10 😆). Enjoy this masterpiece!
Venite a leggere e a commentare sul sito 😉. Link recensione nella bio sopra ☝☝. Link to the review above in the bio ☝☝.
#recensissimo #film #movie #movies #instamovies #recensione #review #reviews #recensioni #drama #actionmovie #thriller #splatter #japanese #japanesecinema #japanesefilm #japanesemovie #jmovie #whydontyouplayinhell #jigokudenazewarui #sionsono #fuckbombers #junkunimura #shinichitsutsumi #fuminikaido #taksakaguchi #tomochika #hirokihasegawa #genhoshino

Non so perché ma ho la vaga sensazione che il nostro amico @horror_company abbia leggermente gradito questo film ...e d'altronde quando c'è di mezzo Sion Sono il risultato è garantito . Godetevi questa meraviglia. Today @horror_company talks in his review about this awesome movie directed by the Great Sion Sono (rating: 10/10 ). Enjoy this masterpiece! Venite a leggere e a commentare sul sito . Link recensione nella bio sopra . Link to the review above in the bio . #recensissimo #film #movie #movies #instamovies #recensione #review #reviews #recensioni #drama #actionmovie #thriller #splatter #japanese #japanesecinema #japanesefilm #japanesemovie #jmovie #whydontyouplayinhell #jigokudenazewarui #sionsono #fuckbombers #junkunimura #shinichitsutsumi #fuminikaido #taksakaguchi #tomochika #hirokihasegawa #genhoshino - 1 day ago

115 Likes
2 Comments
0
After streaming Hidamari ga Kikoeru (I Hear the Sunspot), Gosh! This is the warmest japanese BL manga adaptation movie so far ❤ I even fall in love with the soundtrack. You know, that instrumental music! 💓

Put aside how joyful I was because my Onodera Akira was in the movie, I could stand the actor played as Sugihara Kohei—that is not really my type, and successfully watched it until the end. I appreciate my own attempt to be as objective as I can be haha 😏

Firstly, I need to talk about Mitsuya Ryo, the one playing as Taichi's friend, Yokoyama. I like him since Takumi-kun era, not as much as I adore Akira-chan since Himura Hideo no Suiri, but I like him. I can't believe I stated my feeling for him twice here 😂 He is 30 this year OMG still that face is not too old to make him playing as a college student.

I have to say... I thought that Tawada Hideya's, who played as Sugihara Kohei, acting was still awkward to begin with. On the second thought, it might be awkward but it suited Sugihara's personality, so it was fine 🤔 and the way his eyes widened frequently in this movie is quite appealing.

Onodera Akira as Sagawa Taichi is... hoho curse me if you think I'm not being objective here, but Akira-chan is marvelously adorable 💘 his voice, his smile, his glistened eyes, and OMG he is so smaaaaallll 💓 I have watched him act better before, yet this time he was still all right.

The movie is pretty short. You just need 1 hour 12 minutes to finish it. Some scenes have been cut off and it didn't cover the whole manga, so don't complain too much because it does show us important parts and doesn't leave us misjudging the plot.

Enjoy! ❤

AH I FORGET TO SAY SOMETHING ABOUT THAT KISS! It wasn't angle trick. Hurray! 🎊 It clearly showed how their lips touched. For someone who have been observing Japanese series and movies, BL and non-BL, for quite a while, this kiss is perfectly cool ツ

#ihearthesunspot #hidamarigakikoeru #ひだまりが聴こえる #silhouetteofyourvoice #fuminoyuki #yukifumino #onoderaakira #tawadahideya #mitsuyaryo #jmovie #bl #blmovie #akiraonodera #小野寺晃良 #hideyatawada #多和田秀弥 #ryomitsutya #三津谷亮 #yaoimanga #boyslove #gaythemed #manga #yaoi #bxb #yaoimovie #love

After streaming Hidamari ga Kikoeru (I Hear the Sunspot), Gosh! This is the warmest japanese BL manga adaptation movie so far I even fall in love with the soundtrack. You know, that instrumental music! Put aside how joyful I was because my Onodera Akira was in the movie, I could stand the actor played as Sugihara Kohei—that is not really my type, and successfully watched it until the end. I appreciate my own attempt to be as objective as I can be haha Firstly, I need to talk about Mitsuya Ryo, the one playing as Taichi's friend, Yokoyama. I like him since Takumi-kun era, not as much as I adore Akira-chan since Himura Hideo no Suiri, but I like him. I can't believe I stated my feeling for him twice here He is 30 this year OMG still that face is not too old to make him playing as a college student. I have to say... I thought that Tawada Hideya's, who played as Sugihara Kohei, acting was still awkward to begin with. On the second thought, it might be awkward but it suited Sugihara's personality, so it was fine 🤔 and the way his eyes widened frequently in this movie is quite appealing. Onodera Akira as Sagawa Taichi is... hoho curse me if you think I'm not being objective here, but Akira-chan is marvelously adorable his voice, his smile, his glistened eyes, and OMG he is so smaaaaallll I have watched him act better before, yet this time he was still all right. The movie is pretty short. You just need 1 hour 12 minutes to finish it. Some scenes have been cut off and it didn't cover the whole manga, so don't complain too much because it does show us important parts and doesn't leave us misjudging the plot. Enjoy! AH I FORGET TO SAY SOMETHING ABOUT THAT KISS! It wasn't angle trick. Hurray! It clearly showed how their lips touched. For someone who have been observing Japanese series and movies, BL and non-BL, for quite a while, this kiss is perfectly cool ツ #ihearthesunspot #hidamarigakikoeru #ひだまりが聴こえる #silhouetteofyourvoice #fuminoyuki #yukifumino #onoderaakira #tawadahideya #mitsuyaryo #jmovie #bl #blmovie #akiraonodera #小野寺晃良 #hideyatawada #多和田秀弥 #ryomitsutya #三津谷亮 #yaoimanga #boyslove #gaythemed #manga #yaoi #bxb #yaoimovie #love - 1 day ago

57 Likes
3 Comments
0
😂😂😂💔👌🏻

🏻 - 1 day ago

31 Likes
10 Comments
0
'
عنوان الدراما بالروماجي: Kyo, Koi wo Hajimemasu
عنوان الدراما بالانجليزي: Love for Beginners
عنوان الدراما بالعربي: حب للمبتدئين
النوع: رومانسي، كوميدي، شبابي
سنة العرض: 2012
-
القصة:
تدور أحداث الفيلم عن الفتاة المراهقة “هيبينو تسوباكي” والتي تجسدها الفنانة “تاكي إيمي“، حيث تهوى هذه الفتاة تصفيف وقصّ الشعر، وتعاني تسوباكي من الوحدة وعدم الإهتمام بتصفيف شعرها على الرغم من هوايتها السابق ذكرها، كما لديها أيضاً إتجاه لملابس الطراز القديم، والموضة الاسبقة، لذلك تصبح مثار سخرية في اليوم الأول الذي تذهب إليه للمدرسة الثانوية.وتلتقي الفتاة “تسوباكي” بزميلها في المدرسة الطالب الذي يحمل نفس اسمها الأول “تسوباكي كيوتا“، والذي يجسده الفنان “ماتسوزاكا توري“، ويستمر تسوباكي بإغاظة الفتاة، حتى تقع في حبه وهو أيضاً يقع في حبها، وتتوالى الأحداث.
'
'
ناسيه احداث ذا الفلم من زمان تابعته بس اذكر انه حلو يبغالي ارجع اتابعه مره ثانيه .
#افلام_يابانيه_م

' عنوان الدراما بالروماجي: Kyo, Koi wo Hajimemasu
عنوان الدراما بالانجليزي: Love for Beginners
عنوان الدراما بالعربي: حب للمبتدئين
النوع: رومانسي، كوميدي، شبابي سنة العرض: 2012 - القصة: تدور أحداث الفيلم عن الفتاة المراهقة “هيبينو تسوباكي” والتي تجسدها الفنانة “تاكي إيمي“، حيث تهوى هذه الفتاة تصفيف وقصّ الشعر، وتعاني تسوباكي من الوحدة وعدم الإهتمام بتصفيف شعرها على الرغم من هوايتها السابق ذكرها، كما لديها أيضاً إتجاه لملابس الطراز القديم، والموضة الاسبقة، لذلك تصبح مثار سخرية في اليوم الأول الذي تذهب إليه للمدرسة الثانوية.وتلتقي الفتاة “تسوباكي” بزميلها في المدرسة الطالب الذي يحمل نفس اسمها الأول “تسوباكي كيوتا“، والذي يجسده الفنان “ماتسوزاكا توري“، ويستمر تسوباكي بإغاظة الفتاة، حتى تقع في حبه وهو أيضاً يقع في حبها، وتتوالى الأحداث. ' ' ناسيه احداث ذا الفلم من زمان تابعته بس اذكر انه حلو يبغالي ارجع اتابعه مره ثانيه . #افلام_يابانيه_م - 1 day ago

34 Likes
4 Comments
0
🎬🏫🏥🏩⛩🚅🚿🌧☔💌🌸🌹🍜🍶🍸🔪🌉📕📝💉💐 Part 2 #KiminoSuizowoTabetai#君の膵臓をたべたい#letmeeatyourpancreas#iwanttoeatyourpancreas#liveaction#jmovie#shunoguri#小栗旬#keikokitagawa#北川景子#minamihamabe#浜辺美波#takumikitamura#北村匠海

🚿🌧 Part 2 #KiminoSuizowoTabetai #君の膵臓をたべたい #letmeeatyourpancreas #iwanttoeatyourpancreas #liveaction #jmovie #shunoguri #小栗旬 #keikokitagawa #北川景子 #minamihamabe #浜辺美波 #takumikitamura #北村匠海 - 1 day ago

22 Likes
0 Comments
0
🍒 UHHHMMM SO THERES THIS MOVIE I'M WATCHING NOW CALLED TSUUGAKU SERIES TSUUGAKU DENSHA AND I AM CONFUSED ASF
-update-
The main girl's acting is ???? But Chiba Yudai is cute as always. uhhMm the PlotT is kinda dragging but over all is cool, not worth watching til near 3am (exhibit A. Me) but yes am looking forward to watching the other of this series
🍉 accepting requests c:
🍓 Follow @ongodanikookiebubbletae if you like this post C:
🍎 Lets be friends! DMs are open!
• tags •
#防弾少年团 #방탄소년단 #bts #bangtanboys #bangtansonyeondan #beyondthescene #RM #kimnamjoon #btsedits
#KpopLFL #KpopFFF #tsuugakuseries #tsuugakudensha #jdrama #jmovie

UHHHMMM SO THERES THIS MOVIE I'M WATCHING NOW CALLED TSUUGAKU SERIES TSUUGAKU DENSHA AND I AM CONFUSED ASF -update- The main girl's acting is ???? But Chiba Yudai is cute as always. uhhMm the PlotT is kinda dragging but over all is cool, not worth watching til near 3am (exhibit A. Me) but yes am looking forward to watching the other of this series accepting requests c: Follow @ongodanikookiebubbletae if you like this post C: Lets be friends! DMs are open! • tags • #防弾少年团 #방탄소년단 #bts #bangtanboys #bangtansonyeondan #beyondthescene #RM #kimnamjoon #btsedits #KpopLFL #KpopFFF #tsuugakuseries #tsuugakudensha #jdrama #jmovie - 1 day ago

14 Likes
6 Comments
0
If you’re interested in watching japanese movie Hidamari ha kikoeru, please DM me❤️ #bl #yaoi #boyxboy #japanese #jmovie #blmovie #hidamarigakikoeru

If you’re interested in watching japanese movie Hidamari ha kikoeru, please DM me#bl #yaoi #boyxboy #japanese #jmovie #blmovie #hidamarigakikoeru - 1 day ago

346 Likes
25 Comments
0
.
.
.
🔼 Don't look at me like that!
🔼Why? is your heart pounding?
🔼Kya ~
.
.
.
ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ 💖🐳 🐥
#jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple

. . . Don't look at me like that! Why? is your heart pounding? Kya ~ . . . ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ #jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple - 1 day ago

32 Likes
0 Comments
0
Kazuki Soejima is cast in movie “40 Manbun no 1.” PLOT: Toru Nakanishi (Kazuki Soejima) is in his third year at a university. He lies to his ex-girlfriend Mami Higashiyama (Haruka Tateishi) that he is trying to get a job at a top advertising agency.

In reality, Toru Nakanishi attends a less than stellar university and he hasn't even prepared to get a job. He doesn't know what to do and becomes desperate. His friend introduces Haruhiko Ogino (Teru Sato) to Toru Nakanishi. Haruhiko Ogino gives him extraordinary training to get a job. Toru Nakanishi realizes how hard society is and he becomes serious about work.

Release Date: Summer 2018 
#KazukiSoejima #SoejimaKazuki #副島和樹 #HarukaTateisha #TateishaHaruka #立石晴香
#TeruSato #SatoTeru #佐藤輝 #40ManbunNo1 #JFilm #JapaneseFilm #JMovie #JapaneseMovie #DramaFever #DramaGalaxy #Viki

Kazuki Soejima is cast in movie “40 Manbun no 1.” PLOT: Toru Nakanishi (Kazuki Soejima) is in his third year at a university. He lies to his ex-girlfriend Mami Higashiyama (Haruka Tateishi) that he is trying to get a job at a top advertising agency. In reality, Toru Nakanishi attends a less than stellar university and he hasn't even prepared to get a job. He doesn't know what to do and becomes desperate. His friend introduces Haruhiko Ogino (Teru Sato) to Toru Nakanishi. Haruhiko Ogino gives him extraordinary training to get a job. Toru Nakanishi realizes how hard society is and he becomes serious about work. Release Date: Summer 2018 #KazukiSoejima #SoejimaKazuki #副島和樹 #HarukaTateisha #TateishaHaruka #立石晴香 #TeruSato #SatoTeru #佐藤輝 #40ManbunNo1 #JFilm #JapaneseFilm #JMovie #JapaneseMovie #DramaFever #DramaGalaxy #Viki - 1 day ago

15 Likes
0 Comments
0
Hai hai Ryo kun 😗😎
.
.
#ryosukeyamada #Yamadaryosuke #heysay7 #heysayjump #jump #hsj #Johnnys #johnnysentertainment #JPOP #japaneseikemenidol #ikemenjapaneseidol #ikemenjapan #ikemenidol #tobikko #japan #actorjapan #japaneseactor #Jmovie #Jdrama #idol

Hai hai Ryo kun 😗😎 . . #ryosukeyamada #Yamadaryosuke #heysay7 #heysayjump #jump #hsj #Johnnys #johnnysentertainment #JPOP #japaneseikemenidol #ikemenjapaneseidol #ikemenjapan #ikemenidol #tobikko #japan #actorjapan #japaneseactor #Jmovie #Jdrama #idol - 1 day ago

18 Likes
0 Comments
0
🎬🏫🏥🏩⛩🚅🚿🌧☔💌🌸🌹🍜🍶🍸🔪🌉📕📝💉💐 Part 1 #KiminoSuizowoTabetai#君の膵臓をたべたい#letmeeatyourpancreas#iwanttoeatyourpancreas#liveaction#jmovie#shunoguri#小栗旬#keikokitagawa#北川景子#minamihamabe#浜辺美波#takumikitamura#北村匠海

🚿🌧 Part 1 #KiminoSuizowoTabetai #君の膵臓をたべたい #letmeeatyourpancreas #iwanttoeatyourpancreas #liveaction #jmovie #shunoguri #小栗旬 #keikokitagawa #北川景子 #minamihamabe #浜辺美波 #takumikitamura #北村匠海 - 1 day ago

25 Likes
2 Comments
0
Always holding hands 👐 ♥️
.
.
.
ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ 💖🐳 🐥
#jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple

Always holding hands ️ . . . ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ #jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple - 1 day ago

85 Likes
0 Comments
0
Let Me Eat Your Pancreas | Kimi no Suizo wo Tabetai (2017)
keren gilak, nice movie dah banyak pesan moralnya, cast juga perfect Takumi Kitamura & Minami Hamabe, plus om Shun Oguri 👏
#jmovie 
#shunoguri 
#takumikitamura 
#minamihamabe 
#karenotomo 
#dorisakurada

Let Me Eat Your Pancreas | Kimi no Suizo wo Tabetai (2017) keren gilak, nice movie dah banyak pesan moralnya, cast juga perfect Takumi Kitamura & Minami Hamabe, plus om Shun Oguri #jmovie #shunoguri #takumikitamura #minamihamabe #karenotomo #dorisakurada - 2 days ago

6 Likes
0 Comments
0
#jdrama #japanesedrama #jmovie #japanesemovie #nobuyukisuzuki 
#jdorama #japanesedorama #revengegirl #doramalover #japaneseactor #doramaaddicts #fanart #fandramart #tokyoghoul

#jdrama #japanesedrama #jmovie #japanesemovie #nobuyukisuzuki #jdorama #japanesedorama #revengegirl #doramalover #japaneseactor #doramaaddicts #fanart #fandramart #tokyoghoul - 2 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Jmovie
#sakaguchikentaro #kentarosakaguchi #jmovie #japan #jdrama

Jmovie #sakaguchikentaro #kentarosakaguchi #jmovie #japan #jdrama - 2 days ago

8 Likes
0 Comments
0
#lovelifelie .
.
هذا نوع من انواع الاعتراف ؛ اسميه الانفصام بالحب الي مايدري يعاتبها وله يقولها احبج 😂✋🏻
.
بختصار بعد ماكان عايش حياته يلعب بمشاعر غيره صار اليوم الي يحب فيه و كل ما يقرب من الي يحبها  تسحب عليه لين ما فصل عليها واعترف😅💗

#lovelifelie . . هذا نوع من انواع الاعتراف ؛ اسميه الانفصام بالحب الي مايدري يعاتبها وله يقولها احبج 🏻 . بختصار بعد ماكان عايش حياته يلعب بمشاعر غيره صار اليوم الي يحب فيه و كل ما يقرب من الي يحبها تسحب عليه لين ما فصل عليها واعترف - 2 days ago

60 Likes
7 Comments
0
#lovelifelie .
.
بما انه المسلسلات الكوريه هالفتره ميؤس منها ننتقل الي صيني على ما يتحسن وضع المسلسلات الكوريه ،
.
القصه مكرره بس للأمانه عجبني المسلسل 👍🏻☺️

#lovelifelie . . بما انه المسلسلات الكوريه هالفتره ميؤس منها ننتقل الي صيني على ما يتحسن وضع المسلسلات الكوريه ، . القصه مكرره بس للأمانه عجبني المسلسل 🏻️ - 2 days ago

43 Likes
4 Comments
0
🎬🏫🏥🏩⛩🚅🚿🌧☔💌🌸🌹🍜🍶🍸🔪🌉📕📝💉💐 Part 1 #KiminoSuizowoTabetai#君の膵臓をたべたい#letmeeatyourpancreas#iwanttoeatyourpancreas#liveaction#jmovie#shunoguri#小栗旬#keikokitagawa#北川景子#minamihamabe#浜辺美波#takumikitamura#北村匠海

🚿🌧 Part 1 #KiminoSuizowoTabetai #君の膵臓をたべたい #letmeeatyourpancreas #iwanttoeatyourpancreas #liveaction #jmovie #shunoguri #小栗旬 #keikokitagawa #北川景子 #minamihamabe #浜辺美波 #takumikitamura #北村匠海 - 2 days ago

23 Likes
0 Comments
0
.رقصهم أحسن مني😂👌🏻💔
.
.شنو تقييمكم حق رقصهم انا 10/9

.رقصهم أحسن مني🏻 . .شنو تقييمكم حق رقصهم انا 10/9 - 2 days ago

29 Likes
10 Comments
0
JPHOTO📸
.
.
.
ゆうきさん、あや、あおと
おつかれさんでした!
元気に育てよー
.
.
.
#マタニティ #フォトグラファー #になりたい #ビデオグラマー #写真好きと繋がりたい #写真を撮るのが好きな人と繋がりたい 
#写真始めました #動画 #動画編集 #動画編集してる人と繋がりたい #ふぁいんだー越しの私の世界 #ファインダー越しの私の世界 #EOS #canon #filmwalkr #filmmaking #filmmaker #goproのある生活 #gopromovie #jphoto #jmovie #tabilabofilms #lookatthosecolours #tabilabo #jp_gallery #tabippo #streets_vision #street_focus_on #junsukemovie #jpose

JPHOTO📸 . . . ゆうきさん、あや、あおと おつかれさんでした! 元気に育てよー . . . #マタニティ #フォトグラファー #になりたい #ビデオグラマー #写真好きと繋がりたい #写真を撮るのが好きな人と繋がりたい #写真始めました #動画 #動画編集 #動画編集してる人と繋がりたい #ふぁいんだー越しの私の世界 #ファインダー越しの私の世界 #EOS #canon #filmwalkr #filmmaking #filmmaker #goproのある生活 #gopromovie #jphoto #jmovie #tabilabofilms #lookatthosecolours #tabilabo #jp_gallery #tabippo #streets_vision #street_focus_on #junsukemovie #jpose - 2 days ago

145 Likes
4 Comments
0
Home 💗v💗
.
#evergreenlove #植物図鑑 #運命の恋ひろいました #ShokubutsuZukanUnmeinoKoiHiroimashita #jmovie #romance #2016 #bento #food

Home v . #evergreenlove #植物図鑑 #運命の恋ひろいました #ShokubutsuZukanUnmeinoKoiHiroimashita #jmovie #romance #2016 #bento #food - 2 days ago

10 Likes
0 Comments
0
I can't move from this movie 😘😘
•
cr: kaWtHar K-drama@ youtube
•
~ Lily ~
•
#中島健人 #nakajimakento #kentonakajima #小松菜奈  #千葉雄大 
#岸優太 #高月彩良 #komatsunana #chibayudai #kishiyuta #takatsukisara #idol #idolgroup #sexyzone #leader #kurosakikunnoiinarininantenaranai #imnotjustgoingtodowhatkurosakikunsays #theblackdevilandthewhiteprince #movie #behindthescenes #boxofficemovie #kurosakiharuto #akabaneyuu #shirakawatakumi #liveaction #romance #jpop #jmovie #jdrama

I can't move from this movie • cr: kaWtHar K-drama@ youtube • ~ Lily ~ • #中島健人 #nakajimakento #kentonakajima #小松菜奈 #千葉雄大 #岸優太 #高月彩良 #komatsunana #chibayudai #kishiyuta #takatsukisara #idol #idolgroup #sexyzone #leader #kurosakikunnoiinarininantenaranai #imnotjustgoingtodowhatkurosakikunsays #theblackdevilandthewhiteprince #movie #behindthescenes #boxofficemovie #kurosakiharuto #akabaneyuu #shirakawatakumi #liveaction #romance #jpop #jmovie #jdrama - 2 days ago

173 Likes
20 Comments
0
❤❤❤
^
^
#中島健人 #佐藤勝利 #松島聡 #マリウス葉  #菊池風磨  #kentonakajima #nakajimakento #satoshori #matsushimaso #mariusyo #kikuchifuma #idol #sexyzone #セクシーゾーン #idolgroup #japan #music #jpop #jmovie #jdrama

^ ^ #中島健人 #佐藤勝利 #松島聡 #マリウス葉 #菊池風磨 #kentonakajima #nakajimakento #satoshori #matsushimaso #mariusyo #kikuchifuma #idol #sexyzone #セクシーゾーン #idolgroup #japan #music #jpop #jmovie #jdrama - 2 days ago

271 Likes
1 Comments
0
Jangan pernah berhenti untuk berjuang !
- ReLife 2017 -
.
.
.
.
#relife
#relifeliveaction
#jmovie

Jangan pernah berhenti untuk berjuang ! - ReLife 2017 - . . . . #relife #relifeliveaction #jmovie - 2 days ago

61 Likes
0 Comments
0
Me and you... We are so alike ♥️🌱
.
.
.
ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ 💖🐳 🐥
#jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple

Me and you... We are so alike . . . ʜᴇᴀʀᴛ ᴄᴀɴɴᴏᴛ ʟɪᴇ... ʟᴏᴠᴇ ɪs ɪɴ ᴛʜᴇ ᴀɪʀ #jongjoo #wdrama #w #japan #jmovie #jdrama #kdrama #japanesemovie #japanese #quote #kdrama #kpop #cmovie #chinesemovie #instapic #instamood #jongjoocouple #honeycouple - 2 days ago

59 Likes
0 Comments
0
又一齣令我感動的戲
#三木孝浩監督 
#明天我要和昨天的妳約會 
這齣《老師 !我可以喜歡你嗎?》
沒有什麼是沒有可能
只要是自己喜歡的人
就會努力去爭取

不需理會別人眼光
不需理會別人怎看自己

在這世上
並沒有說明
那種人是我們不應該喜歡的

只要是真心相愛

因為他 是我第一次
第一個喜歡的人

只有真愛
才值得等待❤️ 等待 是最溫暖的陪伴
陪伴 是最溫柔的告白
Happy Ending 💕

#生田斗真 #ikutatoma #三木孝浩 #tomaikuta #actor #広瀬すず #hirosesuzu #suzuhirose #sensei #movie #jmovie 
#映画 #伊藤先生 #先生好きになってもいいですか

又一齣令我感動的戲 #三木孝浩監督 #明天我要和昨天的妳約會 這齣《老師 !我可以喜歡你嗎?》 沒有什麼是沒有可能 只要是自己喜歡的人 就會努力去爭取 不需理會別人眼光 不需理會別人怎看自己 在這世上 並沒有說明 那種人是我們不應該喜歡的 只要是真心相愛 因為他 是我第一次 第一個喜歡的人 只有真愛 才值得等待️ 等待 是最溫暖的陪伴 陪伴 是最溫柔的告白 Happy Ending #生田斗真 #ikutatoma #三木孝浩 #tomaikuta #actor #広瀬すず #hirosesuzu #suzuhirose #sensei #movie #jmovie #映画 #伊藤先生 #先生好きになってもいいですか - 2 days ago

13 Likes
0 Comments
0
#JapanTumblrChallenge
I accepted @japantumblr29 challenge. Here Top 6 of Favourite J-Movie.
1. Lovely Complex (2006)
2. Rurouni Kenshin (2014)
3. Himizu (2011)
4. Bakuman (2015)
5. ReLIFE (2017)
6. Tokyo Ghoul (2017)

Just wanna add
1. If Cat Disappeared from The World.
2. Ajin Live Action
😁

Aku pilih yang line storynya membekas dan setidaknya pemerannya adalah mereka yang potensial 😁

#japanesefilm
#jmovie #lovelycomplex #rurounikenshin #himizu #bakuman #relife #tokyoghoul

#JapanTumblrChallenge I accepted @japantumblr29 challenge. Here Top 6 of Favourite J-Movie. 1. Lovely Complex (2006) 2. Rurouni Kenshin (2014) 3. Himizu (2011) 4. Bakuman (2015) 5. ReLIFE (2017) 6. Tokyo Ghoul (2017) Just wanna add 1. If Cat Disappeared from The World. 2. Ajin Live Action Aku pilih yang line storynya membekas dan setidaknya pemerannya adalah mereka yang potensial #japanesefilm #jmovie #lovelycomplex #rurounikenshin #himizu #bakuman #relife #tokyoghoul - 2 days ago

28 Likes
0 Comments
0
this movie make me cry ..... trying something new 
#igiveyoumyfirstlove #inouemao #edit #couple #jdrama #japan #japanese #drama #love #sad #runaway #dramaedit #myedit #jdramaedit #sadlove #heartproblem #jmovie #movie

this movie make me cry ..... trying something new #igiveyoumyfirstlove #inouemao #edit #couple #jdrama #japan #japanese #drama #love #sad #runaway #dramaedit #myedit #jdramaedit #sadlove #heartproblem #jmovie #movie - 2 days ago

15 Likes
2 Comments
0
Dainoo(?) 😁
.
.
#inookei #keiinoo #daikiarioka #ariokadaiki #daichan #inoochan #heysayjump #heysaybest #jump #hsj #JPOP #japaneseikemenidol #ikemenjapaneseidol #ikemenjapan #ikemenidol #idol #jdrama #jmovie #jmusic #Johnnys #johnnysentertainment #tobikko

Dainoo(?) . . #inookei #keiinoo #daikiarioka #ariokadaiki #daichan #inoochan #heysayjump #heysaybest #jump #hsj #JPOP #japaneseikemenidol #ikemenjapaneseidol #ikemenjapan #ikemenidol #idol #jdrama #jmovie #jmusic #Johnnys #johnnysentertainment #tobikko - 3 days ago

18 Likes
0 Comments
0
.
この彼氏感??
たまらん♥

#MrKING #平野紫耀 #jmovie

. この彼氏感?? たまらん #MrKING #平野紫耀 #jmovie - 3 days ago

2 Likes
0 Comments
0
Sexy Zone 📷
^
^
#中島健人 #佐藤勝利 #松島聡 #マリウス葉  #菊池風磨  #kentonakajima #nakajimakento #satoshori #matsushimaso #mariusyo #kikuchifuma #idol #sexyzone #セクシーゾーン #idolgroup #japan #music #jpop #jmovie #jdrama

Sexy Zone ^ ^ #中島健人 #佐藤勝利 #松島聡 #マリウス葉 #菊池風磨 #kentonakajima #nakajimakento #satoshori #matsushimaso #mariusyo #kikuchifuma #idol #sexyzone #セクシーゾーン #idolgroup #japan #music #jpop #jmovie #jdrama - 3 days ago

436 Likes
0 Comments
0
At first, I thought this gonna be a scandalous forbiden love between a woman worker and her married boss. But there is more hidden story behind it. This guy wife is really a psychotic woman 😅

Movie Name: I Love You Most; Seisei Suruhodo, Love; Seisei Suru Hodo, Love; Seisei Suru Hodo, Ai Shiteru

Genres: Business, Drama, Manga, Romance

Story:
Kurihara Mia works for the public relations department of a company. She falls in love with her company’s vice president Miyoshi Kairi after he helps her locate her missing engagement ring during a business trip. Mia does not realize who he is until he comes to the public relations department as part of training. She finds herself having to work with Miyoshi as his trainer. He is severe at times and yet gentle at others. Mia’s heart is captured by him little by little. But Miyoshi already has a wife.

#emitakei #hideakitakizawa #aoinakamura #mia #kairi #iloveyoumost #seiseisuruhodo #tiffanyandco #jimmychoo #jdrama #jmovie

At first, I thought this gonna be a scandalous forbiden love between a woman worker and her married boss. But there is more hidden story behind it. This guy wife is really a psychotic woman Movie Name: I Love You Most; Seisei Suruhodo, Love; Seisei Suru Hodo, Love; Seisei Suru Hodo, Ai Shiteru Genres: Business, Drama, Manga, Romance Story: Kurihara Mia works for the public relations department of a company. She falls in love with her company’s vice president Miyoshi Kairi after he helps her locate her missing engagement ring during a business trip. Mia does not realize who he is until he comes to the public relations department as part of training. She finds herself having to work with Miyoshi as his trainer. He is severe at times and yet gentle at others. Mia’s heart is captured by him little by little. But Miyoshi already has a wife. #emitakei #hideakitakizawa #aoinakamura #mia #kairi #iloveyoumost #seiseisuruhodo #tiffanyandco #jimmychoo #jdrama #jmovie - 3 days ago

4 Likes
0 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.