#naturalskincare

1,117,147 posts

Loading...
📣 MERDEKA PROMOTION !!! 👏

Nak harga camni tak ? 
Nak ke nak ?
Harga macam yang tertera itu hanya di shopee sahaja ye... Klik link ni ⏩ shopee.com.my/bahoney ⏪ 
Promotion di shopee sehingga akhir bulan ini sahaja ,
Selagi stok masih ada !

Maklumat lanjut boleh whatsapp hakak k ! ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
Whatsapp 👉 017 7193846 
Whatsapp 👉 017 7193846 ⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆ #Bahoney 
#BahoneyFamilyAndFriends 
#MencariRezeki 
#JenamaSendiri 
#TestimoniBahoney
#LipCare 
#LipBalm 
#LipBalmMalaysia 
#LipBalmMaduKelulut 
#HomemadeLipbalm 
#HoneyLipBalm 
#ProdukBumiputera 
#ProdukTempatan 
#Muslim 
#MaduKelulut 
#MaduKelulutAsli
#BeeKeeper
#BahanOrganik 
#NaturalProducts 
#OrganicSkincare 
#ChemicalFree 
#NaturalSkincare 
#OrganicBeauty 
#HomeMade 
#Lokalah 
#BazaarPakNil 
#BazaarOnline 
#Organic 
#OrganicBeautyProducts

MERDEKA PROMOTION !!! Nak harga camni tak ? Nak ke nak ? Harga macam yang tertera itu hanya di shopee sahaja ye... Klik link ni shopee.com.my/bahoney Promotion di shopee sehingga akhir bulan ini sahaja , Selagi stok masih ada ! Maklumat lanjut boleh whatsapp hakak k ! Whatsapp 017 7193846 Whatsapp 017 7193846 #Bahoney #BahoneyFamilyAndFriends #MencariRezeki #JenamaSendiri #TestimoniBahoney #LipCare #LipBalm #LipBalmMalaysia #LipBalmMaduKelulut #HomemadeLipbalm #HoneyLipBalm #ProdukBumiputera #ProdukTempatan #Muslim #MaduKelulut #MaduKelulutAsli #BeeKeeper #BahanOrganik #NaturalProducts #OrganicSkincare #ChemicalFree #NaturalSkincare #OrganicBeauty #HomeMade #Lokalah #BazaarPakNil #BazaarOnline #Organic #OrganicBeautyProducts - 1 minute ago

0 Likes
0 Comments
0
PROMO ends 20/8 . 
Ada dua hari lagi guys. Cepat2 grab.
.
PROMOSI SUPER JIMAT ni 😱
.
Wasap 0138070266 (click link on bio)
.
#Furaiha #fathiahEMPIRE #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #makemeblush #makemeblushfuraiha #blushermalaysia #stickblusher #blusherstick #naturalcosmeticmalaysia #FuraihaCosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #sarawakcosmetics #sarawakmakeup #kuchingsamarahan #codkuchingsamarahan #blusherstickmalaysia #stickblushermalaysia

PROMO ends 20/8 . Ada dua hari lagi guys. Cepat2 grab. . PROMOSI SUPER JIMAT ni . Wasap 0138070266 (click link on bio) . #Furaiha #fathiahEMPIRE #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #makemeblush #makemeblushfuraiha #blushermalaysia #stickblusher #blusherstick #naturalcosmeticmalaysia #FuraihaCosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #sarawakcosmetics #sarawakmakeup #kuchingsamarahan #codkuchingsamarahan #blusherstickmalaysia #stickblushermalaysia - 2 minutes ago

0 Likes
0 Comments
0
Loading...
This is a ILEE strike - enjoy the weekend 🍊🌊
#Repost @annsophierantzau
・・・
Et sted i København - tid til selvforkælelse 🛁

This is a ILEE strike - enjoy the weekend #Repost @annsophierantzau ・・・ Et sted i København - tid til selvforkælelse 🛁 - 3 minutes ago

5 Likes
1 Comments
0
One of our best selling eye gels 😊. @dnaelements Firming Eye Gel contains Carrot CO2 extract + Aloe & Evening Primrose to help firm up & reduce puffiness while helping to regenerate skin cells around the eye area. Plus it won't break your piggy bank with a very reasonable pricing! Available from alkemist.com.au ♥ . . . 
#australianskincare #australiannaturalskincare #naturalskincare #natural #organicskincare #organic #beauty #naturalbeauty #beautyessentials #beautyroutine #essentials #instabeauty #skincare #skinessentials #eyegel #eyecream #eyelotion #firmingeyecream #antiageing #antiaging

One of our best selling eye gels . @dnaelements Firming Eye Gel contains Carrot CO2 extract + Aloe & Evening Primrose to help firm up & reduce puffiness while helping to regenerate skin cells around the eye area. Plus it won't break your piggy bank with a very reasonable pricing! Available from alkemist.com.au . . . #australianskincare #australiannaturalskincare #naturalskincare #natural #organicskincare #organic #beauty #naturalbeauty #beautyessentials #beautyroutine #essentials #instabeauty #skincare #skinessentials #eyegel #eyecream #eyelotion #firmingeyecream #antiageing #antiaging - 3 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Pure performance 🎉🎉Face Oil and Radiance Revitalizing Cream 👍👍Visit our website for more details 💁💁 #beauty #skincare #abcommunity #skincarejunkie #skincarejunkie #skincareluxury #skincareph #skin #organic #organicskincare #naturalskincare #beautyful #beautyblogger #facial #beautyaddict #greenbeauty #naturalbeauty #ecobeauty #skincareaddict #skincareroutine #beautiful #skincaremalaysia #photooftheday #skincarediary #beautyjunkie #skincarecommunity #blogger #skincarejunkies #beautyblogger

Pure performance Face Oil and Radiance Revitalizing Cream Visit our website for more details #beauty #skincare #abcommunity #skincarejunkie #skincarejunkie #skincareluxury #skincareph #skin #organic #organicskincare #naturalskincare #beautyful #beautyblogger #facial #beautyaddict #greenbeauty #naturalbeauty #ecobeauty #skincareaddict #skincareroutine #beautiful #skincaremalaysia #photooftheday #skincarediary #beautyjunkie #skincarecommunity #blogger #skincarejunkies #beautyblogger - 5 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Kulit muka ni kita akan pakai seumur hidup tau. Bukan kejap², letak balik atau bukan bole pakai buang, haa so dari tu bijak lah memilih.. Pakai produk yang akan memberi kesan yg terbaik utk jangka masa panjang. Paling penting sekali setiap kali beli sesuatu produk baca kandungan setiap 'INGREDIENTS' if tak pasti mohon google, study.. lagi bagus buat kajian kes haa gitu 😍 kita boleh bagitau, bagi cadangan dan menasihati sahaja. Yang lain² terpulang pada empunya diri. Semua org nak miliki kulit yang gojes, laki prempuan sama je.. Nak putih instant dengan produk  NATURAL mmg tak dapatlah. Tp nak miliki kulit yang cantik & selamat untuk jangka masa yang lama tu memang PASTI. InshaAllah 😃
.
.
Tepuk dada sampai berbunyi dan tanya diri 👆😛
.

#terapiinstagram
#ajimaura 
#organichanateam

Kulit muka ni kita akan pakai seumur hidup tau. Bukan kejap², letak balik atau bukan bole pakai buang, haa so dari tu bijak lah memilih.. Pakai produk yang akan memberi kesan yg terbaik utk jangka masa panjang. Paling penting sekali setiap kali beli sesuatu produk baca kandungan setiap 'INGREDIENTS' if tak pasti mohon google, study.. lagi bagus buat kajian kes haa gitu kita boleh bagitau, bagi cadangan dan menasihati sahaja. Yang lain² terpulang pada empunya diri. Semua org nak miliki kulit yang gojes, laki prempuan sama je.. Nak putih instant dengan produk NATURAL mmg tak dapatlah. Tp nak miliki kulit yang cantik & selamat untuk jangka masa yang lama tu memang PASTI. InshaAllah . . Tepuk dada sampai berbunyi dan tanya diri 😛 . #terapiinstagram #ajimaura #organichanateam - 5 minutes ago

8 Likes
1 Comments
0
It's Feel Good Friday and we can feel all the love and good vibes from our #tribes and #followers. We love you right back!!!! ❤️💜💙💚💛🖤 #feelgood #feelgoodfriday #tgif #organiclove #naturalista #womensupportingwomen #womenprenuer #naijaentrepreneur #businesswoman #sheabutter #cocoabutter #mangobutter #bodyoil #skincare #naturalskincare #toriaranatural

It's Feel Good Friday and we can feel all the love and good vibes from our #tribes and #followers . We love you right back!!!! 🖤 #feelgood #feelgoodfriday #tgif #organiclove #naturalista #womensupportingwomen #womenprenuer #naijaentrepreneur #businesswoman #sheabutter #cocoabutter #mangobutter #bodyoil #skincare #naturalskincare #toriaranatural - 6 minutes ago

4 Likes
0 Comments
0
Nothing can be more great than a natural skin care where you have no worries of side effects... we are unique in our products offering as well as our spa treatment services... it is Friday and we are fully booked 💃 .

Please DM me or call 08063227007, 07087709970 for more enquiries, spa bookings  and products pick up or deliveries. #TGIF #welovefeedbacks #naturalskincare #softtouch #feedyourskin #stayglowing #lookafteryourself #bebeautiful #womensintimates #ladies  #mensgrooming #gentlemen #friyay #bodysignalng #thearabianspalekki

Nothing can be more great than a natural skin care where you have no worries of side effects... we are unique in our products offering as well as our spa treatment services... it is Friday and we are fully booked . Please DM me or call 08063227007, 07087709970 for more enquiries, spa bookings and products pick up or deliveries. #TGIF #welovefeedbacks #naturalskincare #softtouch #feedyourskin #stayglowing #lookafteryourself #bebeautiful #womensintimates #ladies #mensgrooming #gentlemen #friyay #bodysignalng #thearabianspalekki - 8 minutes ago

7 Likes
0 Comments
0
NOW Ready In INDONESIA terobosan terbaru untuk kulit cantik dan alami anda. Untuk mendapatkan kulit sehat,cantik,berkilau dan alami kini sudah ada solusinya yaitu ELEVATIONE TIME STOPS. 💜Semua kreasi ELEVATIONE Time Stops didasarkan pada hasil olahan tangan campuran herbal dan ekstrak alami tanaman aqua segar atau minyak zaitun yang diproses selama tidak kurang dari tiga hari, dimana hasil induksi ekstrak tersebut menciptakan komposisi yang unik dan kaya akan mineral alami dan vitamin.
💜Campuran berbasis air tersebut membuat kulit lebih bercahaya, menyegarkan serta melembabkan. 💜Sedangkan campuran dengan dasar minyak zaitun mampu menyediakan nutrisi yang di butuhkan kulit, membuat kulit lebih sehat berseri dan memulihkan properti kulit. 💜Minyak zaitun sendiri telah banyak dikenal sebagai salah satu minyak menyehatkan dan bahan dasar perawatan kecantikan yang sangat baik. ❤ 💗Produk ini sudah banyak dipakai oleh Banyak Selebriti maupun sosialita di dalam dan luar negeri.
❤💗Produk perawatan ini aman buat ibu hamil dan menyusui karena terbuat dari bahan-bahan alami yang berasal dari tumbuhan-tumbuhan yang dipilih secara khusus.
❤💗 Pilihlah perawatan kulit alami untuk kecantikan alami anda 💋💋💋💋ELEVATIONE TIME STOPS AND STOP AGING💋💋💋💋 💝UNTUK LEBIH Informasi, konsultasi dan pemesanan silakan menghubungi:
💓Pin: 7ED70D38
💓Hp: 082257580858
#elevatione #elevationetimestops #timestops #salvadordali #jualelevatione #naturalskincare #beautytalk #skincare #antiaging #beautybloger #elevationebydali #elevationeindonesia #jualskincare #kulithalus #lunamaya #ollaramlan #skincareartis #jualskincare #stopsaging #jualelevationeindonesia #skincareaman #perawatankulit #beautyskin #kulitkinclong  #kosmetiknatural #jafraskin #kosmetikindonesia

NOW Ready In INDONESIA terobosan terbaru untuk kulit cantik dan alami anda. Untuk mendapatkan kulit sehat,cantik,berkilau dan alami kini sudah ada solusinya yaitu ELEVATIONE TIME STOPS. Semua kreasi ELEVATIONE Time Stops didasarkan pada hasil olahan tangan campuran herbal dan ekstrak alami tanaman aqua segar atau minyak zaitun yang diproses selama tidak kurang dari tiga hari, dimana hasil induksi ekstrak tersebut menciptakan komposisi yang unik dan kaya akan mineral alami dan vitamin. Campuran berbasis air tersebut membuat kulit lebih bercahaya, menyegarkan serta melembabkan. Sedangkan campuran dengan dasar minyak zaitun mampu menyediakan nutrisi yang di butuhkan kulit, membuat kulit lebih sehat berseri dan memulihkan properti kulit. Minyak zaitun sendiri telah banyak dikenal sebagai salah satu minyak menyehatkan dan bahan dasar perawatan kecantikan yang sangat baik. Produk ini sudah banyak dipakai oleh Banyak Selebriti maupun sosialita di dalam dan luar negeri. Produk perawatan ini aman buat ibu hamil dan menyusui karena terbuat dari bahan-bahan alami yang berasal dari tumbuhan-tumbuhan yang dipilih secara khusus. Pilihlah perawatan kulit alami untuk kecantikan alami anda ELEVATIONE TIME STOPS AND STOP AGING UNTUK LEBIH Informasi, konsultasi dan pemesanan silakan menghubungi: Pin: 7ED70D38 Hp: 082257580858 #elevatione #elevationetimestops #timestops #salvadordali #jualelevatione #naturalskincare #beautytalk #skincare #antiaging #beautybloger #elevationebydali #elevationeindonesia #jualskincare #kulithalus #lunamaya #ollaramlan #skincareartis #jualskincare #stopsaging #jualelevationeindonesia #skincareaman #perawatankulit #beautyskin #kulitkinclong #kosmetiknatural #jafraskin #kosmetikindonesia - 9 minutes ago

9 Likes
0 Comments
0
Dr. Hauschka Switzerland freut sich auch dieses Jahr das Yoga Festival Bern unterstützen zu dürfen. Möchtest du am Festival vom 15.-17. September dabei sein? Dann mach bei unserem Wettbewerb (Link in Bio) mit! 
Dr. Hauschka verlost einen 3-Tagespass und Tagespässe für Samstag und Sonntag. Viel Glück!
#yogafestivalbern2017 #yoga #namaste #drhauschka #drhauschkaswitzerland  #naturalskincare  #organicbeauty

Dr. Hauschka Switzerland freut sich auch dieses Jahr das Yoga Festival Bern unterstützen zu dürfen. Möchtest du am Festival vom 15.-17. September dabei sein? Dann mach bei unserem Wettbewerb (Link in Bio) mit! Dr. Hauschka verlost einen 3-Tagespass und Tagespässe für Samstag und Sonntag. Viel Glück! #yogafestivalbern2017 #yoga #namaste #drhauschka #drhauschkaswitzerland #naturalskincare #organicbeauty - 9 minutes ago

13 Likes
0 Comments
0
Simple, Natural and Effective...
#handmadecosmetics #problemdryskin #dry skin #delicateskin #sensitiveskin #naturalskincare #organicskincare #problemskin #uniquegift

Simple, Natural and Effective... #handmadecosmetics #problemdryskin #dry skin #delicateskin #sensitiveskin #naturalskincare #organicskincare #problemskin #uniquegift - 10 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
PROMO ends 20/8 . 
Ada dua hari lagi guys. Cepat2 grab.
.
PROMOSI SUPER JIMAT ni 😱
.
Wasap 0138070266 (click link on bio)
.
#Furaiha #fathiahEMPIRE #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #makemeblush #makemeblushfuraiha #blushermalaysia #stickblusher #blusherstick #naturalcosmeticmalaysia #FuraihaCosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #sarawakcosmetics #sarawakmakeup #kuchingsamarahan #codkuchingsamarahan #blusherstickmalaysia #stickblushermalaysia

PROMO ends 20/8 . Ada dua hari lagi guys. Cepat2 grab. . PROMOSI SUPER JIMAT ni . Wasap 0138070266 (click link on bio) . #Furaiha #fathiahEMPIRE #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #makemeblush #makemeblushfuraiha #blushermalaysia #stickblusher #blusherstick #naturalcosmeticmalaysia #FuraihaCosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #sarawakcosmetics #sarawakmakeup #kuchingsamarahan #codkuchingsamarahan #blusherstickmalaysia #stickblushermalaysia - 10 minutes ago

2 Likes
0 Comments
0
PROMO ends 20/8 . 
Ada dua hari lagi guys. Cepat2 grab. 😱
.
Wasap 0138070266 (click link on bio)
.
#Furaiha #fathiahEMPIRE #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #makemeblush #makemeblushfuraiha #blushermalaysia #stickblusher #blusherstick #naturalcosmeticmalaysia #FuraihaCosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #sarawakcosmetics #sarawakmakeup #kuchingsamarahan #codkuchingsamarahan #blusherstickmalaysia #stickblushermalaysia

PROMO ends 20/8 . Ada dua hari lagi guys. Cepat2 grab. . Wasap 0138070266 (click link on bio) . #Furaiha #fathiahEMPIRE #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #makemeblush #makemeblushfuraiha #blushermalaysia #stickblusher #blusherstick #naturalcosmeticmalaysia #FuraihaCosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #sarawakcosmetics #sarawakmakeup #kuchingsamarahan #codkuchingsamarahan #blusherstickmalaysia #stickblushermalaysia - 10 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
Texture texture texture! I love testing  different butters! F &👣

Texture texture texture! I love testing different butters! F & - 11 minutes ago

5 Likes
1 Comments
0
PROMO ends 20/8 . 
Ada dua hari lagi guys. Cepat2 grab. 😱
.
Wasap 0138070266 (click link on bio)
.
#Furaiha #fathiahEMPIRE #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #makemeblush #makemeblushfuraiha #blushermalaysia #stickblusher #blusherstick #naturalcosmeticmalaysia #FuraihaCosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #sarawakcosmetics #sarawakmakeup #kuchingsamarahan #codkuchingsamarahan #blusherstickmalaysia #stickblushermalaysia

PROMO ends 20/8 . Ada dua hari lagi guys. Cepat2 grab. . Wasap 0138070266 (click link on bio) . #Furaiha #fathiahEMPIRE #furaihaskincare #organicskincare #naturalskincare #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia #makemeblush #makemeblushfuraiha #blushermalaysia #stickblusher #blusherstick #naturalcosmeticmalaysia #FuraihaCosmetics #furaihasarawak #furaihakuching #kuching #codkuching #sarawak #sarawakcosmetics #sarawakmakeup #kuchingsamarahan #codkuchingsamarahan #blusherstickmalaysia #stickblushermalaysia - 11 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
We carry the tagline "food for your skin" to make aware of the benefits that natural food can offer to beautify your skin ❤
#arkayessentials 
#arkayessentialsmalaysia
#rklegacy
#naturalskincare
#naturalskincaremalaysia
#halalskincare
#skincaremalaysia
#cleansermalaysia 
#serummalaysia
#creammalaysia

We carry the tagline "food for your skin" to make aware of the benefits that natural food can offer to beautify your skin #arkayessentials #arkayessentialsmalaysia #rklegacy #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #halalskincare #skincaremalaysia #cleansermalaysia #serummalaysia #creammalaysia - 12 minutes ago

1 Likes
0 Comments
0
NOW Ready In INDONESIA terobosan terbaru untuk kulit cantik dan alami anda. Untuk mendapatkan kulit sehat,cantik,berkilau dan alami kini sudah ada solusinya yaitu ELEVATIONE TIME STOPS. 💜Semua kreasi ELEVATIONE Time Stops didasarkan pada hasil olahan tangan campuran herbal dan ekstrak alami tanaman aqua segar atau minyak zaitun yang diproses selama tidak kurang dari tiga hari, dimana hasil induksi ekstrak tersebut menciptakan komposisi yang unik dan kaya akan mineral alami dan vitamin.
💜Campuran berbasis air tersebut membuat kulit lebih bercahaya, menyegarkan serta melembabkan. 💜Sedangkan campuran dengan dasar minyak zaitun mampu menyediakan nutrisi yang di butuhkan kulit, membuat kulit lebih sehat berseri dan memulihkan properti kulit. 💜Minyak zaitun sendiri telah banyak dikenal sebagai salah satu minyak menyehatkan dan bahan dasar perawatan kecantikan yang sangat baik. ❤ 💗Produk ini sudah banyak dipakai oleh Banyak Selebriti maupun sosialita di dalam dan luar negeri.
❤💗Produk perawatan ini aman buat ibu hamil dan menyusui karena terbuat dari bahan-bahan alami yang berasal dari tumbuhan-tumbuhan yang dipilih secara khusus.
❤💗 Pilihlah perawatan kulit alami untuk kecantikan alami anda 💋💋💋💋ELEVATIONE TIME STOPS AND STOP AGING💋💋💋💋 💝UNTUK LEBIH Informasi, konsultasi dan pemesanan silakan menghubungi:
💓Pin: 7ED70D38
💓Hp: 082257580858
#elevatione #elevationetimestops #timestops #salvadordali #jualelevatione #naturalskincare #beautytalk #skincare #antiaging #beautybloger #elevationebydali #elevationeindonesia #jualskincare #kulithalus #lunamaya #ollaramlan #skincareartis #jualskincare #stopsaging #jualelevationeindonesia #skincareaman #perawatankulit #beautyskin #kulitkinclong  #kosmetiknatural #jafraskin #kosmetikindonesia

NOW Ready In INDONESIA terobosan terbaru untuk kulit cantik dan alami anda. Untuk mendapatkan kulit sehat,cantik,berkilau dan alami kini sudah ada solusinya yaitu ELEVATIONE TIME STOPS. Semua kreasi ELEVATIONE Time Stops didasarkan pada hasil olahan tangan campuran herbal dan ekstrak alami tanaman aqua segar atau minyak zaitun yang diproses selama tidak kurang dari tiga hari, dimana hasil induksi ekstrak tersebut menciptakan komposisi yang unik dan kaya akan mineral alami dan vitamin. Campuran berbasis air tersebut membuat kulit lebih bercahaya, menyegarkan serta melembabkan. Sedangkan campuran dengan dasar minyak zaitun mampu menyediakan nutrisi yang di butuhkan kulit, membuat kulit lebih sehat berseri dan memulihkan properti kulit. Minyak zaitun sendiri telah banyak dikenal sebagai salah satu minyak menyehatkan dan bahan dasar perawatan kecantikan yang sangat baik. Produk ini sudah banyak dipakai oleh Banyak Selebriti maupun sosialita di dalam dan luar negeri. Produk perawatan ini aman buat ibu hamil dan menyusui karena terbuat dari bahan-bahan alami yang berasal dari tumbuhan-tumbuhan yang dipilih secara khusus. Pilihlah perawatan kulit alami untuk kecantikan alami anda ELEVATIONE TIME STOPS AND STOP AGING UNTUK LEBIH Informasi, konsultasi dan pemesanan silakan menghubungi: Pin: 7ED70D38 Hp: 082257580858 #elevatione #elevationetimestops #timestops #salvadordali #jualelevatione #naturalskincare #beautytalk #skincare #antiaging #beautybloger #elevationebydali #elevationeindonesia #jualskincare #kulithalus #lunamaya #ollaramlan #skincareartis #jualskincare #stopsaging #jualelevationeindonesia #skincareaman #perawatankulit #beautyskin #kulitkinclong #kosmetiknatural #jafraskin #kosmetikindonesia - 13 minutes ago

5 Likes
0 Comments
0
🌿DIY face mask🌿
This mask is perfect for all skin types. The lactic acid in the yogurt helps exfoliate skin to make it smooth and moisturized. The yogurt also helps for sunburn relief, while fighting pimples and discoloration. Yogurt, combined with the cooling power of a cucumber, makes for a fully relaxing and beneficial mask. 
You will need:
✅½ cucumber
✅1 tbsp yogurt
🍃To make this mask, peel the cucumber.
🍃Next, make a puree using both the peeled cucumber and the yogurt.
🍃Apply to your face and leave on for 15 minutes.
🍃Wash with lukewarm water.
🙋#NeverForget 💯
.
.
.
.
.
.
.
#SkincareBasics
#SPF #Smile #Exercise #Cleanse #Exfoliate #Moisturize #EatHealthy #DrinkWater #BeautySleep
#glowingskinisalwaysin #lovetheskinyourein 
#saynotochemicals #patiencepaysoff 
#Sharingiscaring #goorganic #skincare #homeveda9 #naturalskincare #keepyourbodyhydrated #healthyskinisin #beattheheat #beautyproducts #Skincareblogger #SkinCareTips #loveyourself #DIY #xoxo💋
#homeremedies

DIY face mask This mask is perfect for all skin types. The lactic acid in the yogurt helps exfoliate skin to make it smooth and moisturized. The yogurt also helps for sunburn relief, while fighting pimples and discoloration. Yogurt, combined with the cooling power of a cucumber, makes for a fully relaxing and beneficial mask. You will need: ½ cucumber 1 tbsp yogurt To make this mask, peel the cucumber. Next, make a puree using both the peeled cucumber and the yogurt. Apply to your face and leave on for 15 minutes. Wash with lukewarm water. #NeverForget . . . . . . . #SkincareBasics #SPF #Smile #Exercise #Cleanse #Exfoliate #Moisturize #EatHealthy #DrinkWater #BeautySleep #glowingskinisalwaysin #lovetheskinyourein #saynotochemicals #patiencepaysoff #Sharingiscaring #goorganic #skincare #homeveda9 #naturalskincare #keepyourbodyhydrated #healthyskinisin #beattheheat #beautyproducts #Skincareblogger #SkinCareTips #loveyourself #DIY #xoxo #homeremedies - 13 minutes ago

6 Likes
0 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.