#skincare

19,030,179 posts

Loading...
Face Masks @nature.republic.usa 👱🏻‍♀️
#Beauty#Natural#SkinCare#Follow#International#Travel#FaceMasks#NatureRepublic#FaceMaskSheet#SoftSkin#Youth#SkinCareAddict#InstaLike#InstaGood#TravelBlog#

Face Masks @nature.republic.usa 🏻‍♀️ #Beauty #Natural #SkinCare #Follow #International #Travel #FaceMasks #NatureRepublic #FaceMaskSheet #SoftSkin #Youth #SkinCareAddict #InstaLike #InstaGood #TravelBlog # - 11 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Banyak yg beralih ke snow cushion oxyglow..
bedak liquid ini banyak mencuri hati banyak wanita..
hasil akhir dari sentuhan bedak snow cushion oxyglow..
sangat berbeda..😍😍
.
Menutup noda diwajah
Membuat wajah dg riasan efek glowing skin bak wanita wanita korea..
Tekstur nya liquid lembut.
.
Please contact admin for more info & Pricelist : .
💌 LINE : oxyglow.surabaya
🔒 WA : 0838-5449-2126
.
PENGIRIMAN setiap hari BATAS TRANSFER maks jam 4 diatas itu dikirim besok😊
.
🏧 BCA, BRI, MANDIRI , BNi
🚚 JNT EXPRESS www.jet.co.id
🚛 JNE www.jne.co.id
✈️ WORLDWIDE shipping via EMS
.
.
.
Thank you my lovely customers🌸
.
#oxyglow#oxyglowpusat#oxyglowsurabaya#saleppelicin#pelicinwajah#creamcantik#creamglowing#pencerahwajah#pemutihwajah#oxyglowsidoarjo#skincare#klinik#perawatanwajah#oxyglowjakarta#oxyglowsby#oxyglowbandung#oxyglowmadura#msglow#oxytera#skII#beautysky#kecantikan#cushion#testimoni#cleanser#buktitransfer

Banyak yg beralih ke snow cushion oxyglow.. bedak liquid ini banyak mencuri hati banyak wanita.. hasil akhir dari sentuhan bedak snow cushion oxyglow.. sangat berbeda.. . Menutup noda diwajah Membuat wajah dg riasan efek glowing skin bak wanita wanita korea.. Tekstur nya liquid lembut. . Please contact admin for more info & Pricelist : . LINE : oxyglow.surabaya WA : 0838-5449-2126 . PENGIRIMAN setiap hari BATAS TRANSFER maks jam 4 diatas itu dikirim besok . BCA, BRI, MANDIRI , BNi JNT EXPRESS www.jet.co.id 🚛 JNE www.jne.co.id ️ WORLDWIDE shipping via EMS . . . Thank you my lovely customers . #oxyglow #oxyglowpusat #oxyglowsurabaya #saleppelicin #pelicinwajah #creamcantik #creamglowing #pencerahwajah #pemutihwajah #oxyglowsidoarjo #skincare #klinik #perawatanwajah #oxyglowjakarta #oxyglowsby #oxyglowbandung #oxyglowmadura #msglow #oxytera #skII #beautysky #kecantikan #cushion #testimoni #cleanser #buktitransfer - 19 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Loading...
霜降。秋季最後一個節氣
日溫差變大🌬🌤
肌膚乾到讓人吃手手
編編早就已經先做準備溜
《#微晶3D全能乳霜》
✅搞定乾荒✅提亮光澤✅撫紋抗老
這瓶一抹立即吸收,絕對清爽✨
擺脫你對乳霜的厚重印象😉
造水機制再封住水分
肌膚真的太水囉💃

#Swissvita #薇佳
#質地最透的乳霜
#清爽不黏膩
#擺脫厚重
#skincare
#cream

霜降。秋季最後一個節氣 日溫差變大🌬🌤 肌膚乾到讓人吃手手 編編早就已經先做準備溜 《#微晶3D全能乳霜搞定乾荒提亮光澤撫紋抗老 這瓶一抹立即吸收,絕對清爽 擺脫你對乳霜的厚重印象 造水機制再封住水分 肌膚真的太水囉 #Swissvita #薇佳 #質地最透的乳霜 #清爽不黏膩 #擺脫厚重 #skincare #cream - 20 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Banyak yg beralih ke snow cushion oxyglow..
bedak liquid ini banyak mencuri hati banyak wanita..
hasil akhir dari sentuhan bedak snow cushion oxyglow..
sangat berbeda..😍😍
.
Menutup noda diwajah
Membuat wajah dg riasan efek glowing skin bak wanita wanita korea..
Tekstur nya liquid lembut.
.
Please contact admin for more info & Pricelist : .
💌 LINE : oxyglow.surabaya
🔒 WA : 0838-5449-2126
.
PENGIRIMAN setiap hari BATAS TRANSFER maks jam 4 diatas itu dikirim besok😊
.
🏧 BCA, BRI, MANDIRI , BNi
🚚 JNT EXPRESS www.jet.co.id
🚛 JNE www.jne.co.id
✈️ WORLDWIDE shipping via EMS
.
.
.
Thank you my lovely customers🌸
.
#oxyglow#oxyglowpusat#oxyglowsurabaya#saleppelicin#pelicinwajah#creamcantik#creamglowing#pencerahwajah#pemutihwajah#oxyglowsidoarjo#skincare#klinik#perawatanwajah#oxyglowjakarta#oxyglowsby#oxyglowbandung#oxyglowmadura#msglow#oxytera#skII#beautysky#kecantikan#cushion#testimoni#cleanser#buktitransfer

Banyak yg beralih ke snow cushion oxyglow.. bedak liquid ini banyak mencuri hati banyak wanita.. hasil akhir dari sentuhan bedak snow cushion oxyglow.. sangat berbeda.. . Menutup noda diwajah Membuat wajah dg riasan efek glowing skin bak wanita wanita korea.. Tekstur nya liquid lembut. . Please contact admin for more info & Pricelist : . LINE : oxyglow.surabaya WA : 0838-5449-2126 . PENGIRIMAN setiap hari BATAS TRANSFER maks jam 4 diatas itu dikirim besok . BCA, BRI, MANDIRI , BNi JNT EXPRESS www.jet.co.id 🚛 JNE www.jne.co.id ️ WORLDWIDE shipping via EMS . . . Thank you my lovely customers . #oxyglow #oxyglowpusat #oxyglowsurabaya #saleppelicin #pelicinwajah #creamcantik #creamglowing #pencerahwajah #pemutihwajah #oxyglowsidoarjo #skincare #klinik #perawatanwajah #oxyglowjakarta #oxyglowsby #oxyglowbandung #oxyglowmadura #msglow #oxytera #skII #beautysky #kecantikan #cushion #testimoni #cleanser #buktitransfer - 24 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Hydratant et protecteur cellulaire, le cacao embellit la peau et apporte un moment de réconfort absolu !

Le masque Instant Peel Off est facile, rapide et efficace car : 🍫 Pas besoin de bol
🍫 Pas besoin d'eau
🍫 Facile à travailler
🍫 Se retire en un seul geste -------------------
Profitez de notre offre ici :
➡️ https://goo.gl/RcuQ5q  #cacao #chocolat #skincare #masquevisage #gourmand #cocooning

Hydratant et protecteur cellulaire, le cacao embellit la peau et apporte un moment de réconfort absolu ! Le masque Instant Peel Off est facile, rapide et efficace car : Pas besoin de bol Pas besoin d'eau Facile à travailler Se retire en un seul geste ------------------- Profitez de notre offre ici : ️ https://goo.gl/RcuQ5q #cacao #chocolat #skincare #masquevisage #gourmand #cocooning - 28 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
✨Bom diaaa!!! ✨
Fim de ano chegando, para iniciar a semana, inspire-se!!! Até as princesas se beneficiam de harmonização facial!!! Botox e preenchimento😍😍😍❣❣❣
#aestetic #draelaineredivo #harmonizacaofacial #botox #dysport #restylane #emervel #skinbooster #sculptra #peeling #map #mdcodes #pacienteslindas #skincare #pelesaudavel #rejuvenescimento #embelezamento #dermatologiaestetica #draelaineredivo #dermatolovers #dermatologiaestetica #valedoaco

Bom diaaa!!! Fim de ano chegando, para iniciar a semana, inspire-se!!! Até as princesas se beneficiam de harmonização facial!!! Botox e preenchimento❣❣❣ #aestetic #draelaineredivo #harmonizacaofacial #botox #dysport #restylane #emervel #skinbooster #sculptra #peeling #map #mdcodes #pacienteslindas #skincare #pelesaudavel #rejuvenescimento #embelezamento #dermatologiaestetica #draelaineredivo #dermatolovers #dermatologiaestetica #valedoaco - 30 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
La mia My Beauty Box è arrivata, e non vedo l'ora di provare la linea Elixir Jeunesse di Yves Rocher 💕 Chissá che non faccia miracoli e renda più luminoso anche il mio viso stanco e spento, soprattutto oggi! Chi sarà a Milano per incontrare Jennifer L. Armentrout? Io non vedo l'ora! #mybeautybox #mybeautyboxitalia #yvesrocher #yvesrocheritalia #elixirjeunesse #beautybox #skincare #skincareroutine #beauty #ibbloggers

La mia My Beauty Box è arrivata, e non vedo l'ora di provare la linea Elixir Jeunesse di Yves Rocher Chissá che non faccia miracoli e renda più luminoso anche il mio viso stanco e spento, soprattutto oggi! Chi sarà a Milano per incontrare Jennifer L. Armentrout? Io non vedo l'ora! #mybeautybox #mybeautyboxitalia #yvesrocher #yvesrocheritalia #elixirjeunesse #beautybox #skincare #skincareroutine #beauty #ibbloggers - 35 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
The new Face of Celebrity skin care International. We are taking over the skin care industry in Nigeria with extremely effective and safe products. With affordable prices for all class of ladies.  Join the train of extra ordinary beautiful ladies today. Whatsapp us now state your skin problems and expectations and allow us to transform your skin 07035960776.

#skincare #beautycare #beautyproducts #beautyskin #skincareluxury #lagos #beautyblender #beautiful #beautifulgirls #ladies #instagood #instabeauty #abuja #girl #follow4follow #slay #nigeria #africanskillingit 
#followback #southafrica #southafricanladies #skincaregiant #flawleskin #africa #africanqueen #africanpride #bbnaija #bbn

The new Face of Celebrity skin care International. We are taking over the skin care industry in Nigeria with extremely effective and safe products. With affordable prices for all class of ladies. Join the train of extra ordinary beautiful ladies today. Whatsapp us now state your skin problems and expectations and allow us to transform your skin 07035960776. #skincare #beautycare #beautyproducts #beautyskin #skincareluxury #lagos #beautyblender #beautiful #beautifulgirls #ladies #instagood #instabeauty #abuja #girl #follow4follow #slay #nigeria #africanskillingit #followback #southafrica #southafricanladies #skincaregiant #flawleskin #africa #africanqueen #africanpride #bbnaija #bbn - 36 seconds ago

2 Likes
0 Comments
0
Всем отличного начала рабочей недели! Совсем забыла показать долгожданную покупку с прошлого КД Cle de peau! О креме я уже писала! Поэтому расскажу принцип ухода данного бренда! 
Средства для ухода за кожей #cledepeaubeaute созданы для того, чтобы дать вашей коже все необходимые компоненты для достижения исключительного сияния! Основываясь на том , что ткани кожи тесно связаны между собой и между ними происходит обмен, который усиливает каждую ткань, создатели #cledepeau использовали все преимущества этой очень важной связи . Опираясь на принципы интуитивной теории кожи, эти средства поддерживают естественную способность кожи противостоять вредным факторам окружающей среды. Кожа достигает нового уровня комфорта и приобретает великолепное сияние! Я в восторге, но все индивидуально! Перед покупкой я все лето использовала миниатюры этого крема и по результату поняла, что точно куплю 🤗! P.S. Вся основная информация на фото и почему я выбрала именно этот крем 😉👍#blogger #blog #luxury #care #skin #skincare #eyes #beauty #beautyblogger #beautyblog #блоггер #блогер #блог #бьютиотзыв #бьютиблогер #бьютиблог #бьютиголик #бьюти #бьютиманьяк #бьютиобзор #отзыв #отзывы #обзор #мнение #уход #уходзакожей #уходзалицом #косметика

Всем отличного начала рабочей недели! Совсем забыла показать долгожданную покупку с прошлого КД Cle de peau! О креме я уже писала! Поэтому расскажу принцип ухода данного бренда! Средства для ухода за кожей #cledepeaubeaute созданы для того, чтобы дать вашей коже все необходимые компоненты для достижения исключительного сияния! Основываясь на том , что ткани кожи тесно связаны между собой и между ними происходит обмен, который усиливает каждую ткань, создатели #cledepeau использовали все преимущества этой очень важной связи . Опираясь на принципы интуитивной теории кожи, эти средства поддерживают естественную способность кожи противостоять вредным факторам окружающей среды. Кожа достигает нового уровня комфорта и приобретает великолепное сияние! Я в восторге, но все индивидуально! Перед покупкой я все лето использовала миниатюры этого крема и по результату поняла, что точно куплю 🤗! P.S. Вся основная информация на фото и почему я выбрала именно этот крем #blogger #blog #luxury #care #skin #skincare #eyes #beauty #beautyblogger #beautyblog #блоггер #блогер #блог #бьютиотзыв #бьютиблогер #бьютиблог #бьютиголик #бьюти #бьютиманьяк #бьютиобзор #отзыв #отзывы #обзор #мнение #уход #уходзакожей #уходзалицом #косметика - 36 seconds ago

2 Likes
0 Comments
0
🌸Acne Spot Solution Mary Kay 🌸 💐Formula khas brtindak untuk KECUTKAN terus jerawat di muka... 💐Cream ni sangat efektif sebab mengandungi Salicylic Acid dan elemen botani yang akan menghilangkan cela dan jerawat uolls.. 💐Nampak je jerawat kat muka terus sapu sebab jerawat akan surut slowly..Lepas tu kan yang lagi best cream Spot Solution ni cepat meresap ke dalam kulit.. 💐Yg ada masalah kulit muka berjerawat anda memang wajib memilikinya..Sentiasa ada untuk saat2 tak terduga..(Lelaki pon boleh guna) 💐Lebih2 lagi bagi kita wanita yang akan di datangi jerawat sebulan sekali

Melatidyana
Mary Kay Independent Beauty Consultant
www.wasap.my/60132643182

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaysubang #marykaysubangjaya bestari 
#marykaykotadamansara #marykaysgbuloh #marykayglenmarie #marykaybukitjelutong
#marykayttdi #marykaypuncakalam #marykaypuncakbestari #marykaydamansara
#marykayparitbuntar#ilovemarykay #makeup #bodycare #skincare

Acne Spot Solution Mary Kay Formula khas brtindak untuk KECUTKAN terus jerawat di muka... Cream ni sangat efektif sebab mengandungi Salicylic Acid dan elemen botani yang akan menghilangkan cela dan jerawat uolls.. Nampak je jerawat kat muka terus sapu sebab jerawat akan surut slowly..Lepas tu kan yang lagi best cream Spot Solution ni cepat meresap ke dalam kulit.. Yg ada masalah kulit muka berjerawat anda memang wajib memilikinya..Sentiasa ada untuk saat2 tak terduga..(Lelaki pon boleh guna) Lebih2 lagi bagi kita wanita yang akan di datangi jerawat sebulan sekali Melatidyana Mary Kay Independent Beauty Consultant www.wasap.my/60132643182 #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaysubang #marykaysubangjaya bestari #marykaykotadamansara #marykaysgbuloh #marykayglenmarie #marykaybukitjelutong #marykayttdi #marykaypuncakalam #marykaypuncakbestari #marykaydamansara #marykayparitbuntar #ilovemarykay #makeup #bodycare #skincare - 37 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
Asas penjagaan kulit ada 5 yg paling penting. 
1) Cleanser
2) Mask
3) Freshen
4) Moisturizer
5) UV protection

Kenapa pentingnya cleanser & mask?
- Proses kulit membentuk sel baru mengambil masa 28 hari. Basal cell layer ialah lapisan plg bawah dlm epidermis. Basal cell terus membahagi, dan sel baru sentiasa menolak sel yg lama sehingga ke arah permukaan kulit & akhirnya membentuk sel kulit mati. - Sel kulit mati ini terbentuk sebanyak 15-20 keping atas permukaan kulit. - Oleh itu,  penggunaan mask adalah penting bg menyingkir sel kulit mati dgn berkesan (deep cleansing).
- Kelenjar sebum merembes minyak keluar ke atas lapisan epidermis utk menghasilkan lapisan NMF (Natural Moisturizing Factor). Jika pores tersumbat oleh kotoran,  sebum/minyak tidak dapat keluar & ini akan menyebabkan pembengkakan,  maka terhasillah jerawat. 
Kenapa pentingnya toner? - menyediakan kulit utk menyerap segala khasiat serum. Jika kulit tidak dibersihkan dgn baik, serum tidak dpt diserap & ini merugikan. 
Kenapa pentingnya moisturizer? - memastikan air dlm lapisan epidermis tidak terhidrat. Jika terhidrat akan menyebabkan kulit kering,  mudah menyebabkan kedutan & mempercepat penuaan.

For free
Konsultasi kulit
Marykay Beauty Consultant
0175664146
.
#skincare
#setpenjagaanwajah

Asas penjagaan kulit ada 5 yg paling penting. 1) Cleanser 2) Mask 3) Freshen 4) Moisturizer 5) UV protection Kenapa pentingnya cleanser & mask? - Proses kulit membentuk sel baru mengambil masa 28 hari. Basal cell layer ialah lapisan plg bawah dlm epidermis. Basal cell terus membahagi, dan sel baru sentiasa menolak sel yg lama sehingga ke arah permukaan kulit & akhirnya membentuk sel kulit mati. - Sel kulit mati ini terbentuk sebanyak 15-20 keping atas permukaan kulit. - Oleh itu, penggunaan mask adalah penting bg menyingkir sel kulit mati dgn berkesan (deep cleansing). - Kelenjar sebum merembes minyak keluar ke atas lapisan epidermis utk menghasilkan lapisan NMF (Natural Moisturizing Factor). Jika pores tersumbat oleh kotoran, sebum/minyak tidak dapat keluar & ini akan menyebabkan pembengkakan, maka terhasillah jerawat. Kenapa pentingnya toner? - menyediakan kulit utk menyerap segala khasiat serum. Jika kulit tidak dibersihkan dgn baik, serum tidak dpt diserap & ini merugikan. Kenapa pentingnya moisturizer? - memastikan air dlm lapisan epidermis tidak terhidrat. Jika terhidrat akan menyebabkan kulit kering, mudah menyebabkan kedutan & mempercepat penuaan. For free Konsultasi kulit Marykay Beauty Consultant 0175664146 . #skincare #setpenjagaanwajah - 43 seconds ago

1 Likes
0 Comments
0
“ ผิวสวย หน้าใส ไกลสิว  ให้คุณรักผิว มากกว่าที่เคย “
Soucare First Makeup Second Smile Always. .
.
.
.
#Soulcare #Skincareเงินล้าน 
#สเต็มเซลส์แบบทาไม่ต้องฉีดก็ใสได้ 
#หน้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์ 
#เสต็มเซลล์รกกุหลาบ 🍃
เจ้าของเดียวกับ #Soulskin #คูชั่นล้านตลับ 
#organic #refresh #skincare 
#soulskin #soulcare #soulskincosmetic
#nature #natural #hightquality 
#Soulskinวัยรุ่นพันล้าน

“ ผิวสวย หน้าใส ไกลสิว ให้คุณรักผิว มากกว่าที่เคย “ Soucare First Makeup Second Smile Always. . . . . #Soulcare #Skincareเง ินล้าน #สเต ็มเซลส์แบบทาไม่ต้องฉีดก็ใสได้ #หน ้าเด็กย้อนวัยไม่ต้องพึ่งโบท็อกซ์ #เสต ็มเซลล์รกกุหลาบ เจ้าของเดียวกับ #Soulskin #ค ูชั่นล้านตลับ #organic #refresh #skincare #soulskin #soulcare #soulskincosmetic #nature #natural #hightquality #Soulskinว ัยรุ่นพันล้าน - 53 seconds ago

2 Likes
0 Comments
0
..Jadig&voltaire..
..This is him..
..sandalwood..
#SelektCy #KosmeticsAndMore #yourway #cosmetics #makeup #skincare #slktYourWay #body #face #lips #hair #shop #shopping #beauty #cyprus #nicosia #limassol #кипр #лимассол #никосия #SelektStores

..Jadig&voltaire.. ..This is him.. ..sandalwood.. #SelektCy #KosmeticsAndMore #yourway #cosmetics #makeup #skincare #slktYourWay #body #face #lips #hair #shop #shopping #beauty #cyprus #nicosia #limassol #кипр #лимассол #никосия #SelektStores - 55 seconds ago

0 Likes
0 Comments
0
Amazing bare minerals available in Clinic introducing the new bare pro liquid foundation! 
Pop in for your make up match 
#clinic #bareminerals #minerals #makeunder #naturalbeauty #treat #skincare #makeup #beauty #lovetheskinyourein

Amazing bare minerals available in Clinic introducing the new bare pro liquid foundation! Pop in for your make up match #clinic #bareminerals #minerals #makeunder #naturalbeauty #treat #skincare #makeup #beauty #lovetheskinyourein - 1 minute ago

1 Likes
0 Comments
0
Selamat tinggal Kulit Berjerawat 😍 📍Memperkenalkan CLEARPROOF ACNE SYSTEM 📎Set ini mengandungi :
1.  CLARIFYING CLEANSING GEL
Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut.

2.  DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK
Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma

3.  BLEMISH CONTROL TONER
Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih.

4.  SPOT SOLUTION
Membantu membersihkan jerawat dgn cepat  dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru.

5.  PORE PURIFYING SERUM
Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih.

6.  OIL FREE MOISTURIZER
Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang
Menenangkan kulit yang jengkel
.
Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?
.
😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat dan jerawat yg serius
.
😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat !
✔Kulit Berminyak
✔Kulit Kombinasi
✔Kulit berjerawat yang bermusim
.
😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian :
✔Belakang badan👈🏻
✔Kawasan Leher👈🏻
✔Bawah Dagu👈🏻
.
Apakah bahan-bahan yang digunakan dalam Set ClearProof ini ?
.
😘 Salicylic Acid
Bertindak untuk mengeluarkan kotoran pada kulit dan mudah utk mengangkat kulit mati pada permukaan kulit
😘 Canadian Willowherb
😘 Burdock Root
😘 Sea Heather
😘 Charcoal
😘 Kaolin & Bentonite Clay
😘 Honey Suckle & Navy Bean Extracts
😘 Avocado

Melatidyana
Mary Kay Independent Beauty Consultant
www.wasap.my/60132643182

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaysubang #marykaysubangjaya bestari 
#marykaykotadamansara #marykaysgbuloh #marykayglenmarie #marykaybukitjelutong
#marykayttdi #marykaypuncakalam #marykaypuncakbestari #marykaydamansara
#marykayparitbuntar#ilovemarykay #makeup #bodycare #skincare

Selamat tinggal Kulit Berjerawat Memperkenalkan CLEARPROOF ACNE SYSTEM Set ini mengandungi : 1. CLARIFYING CLEANSING GEL Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut. 2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma 3. BLEMISH CONTROL TONER Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih. 4. SPOT SOLUTION Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. 5. PORE PURIFYING SERUM Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih. 6. OIL FREE MOISTURIZER Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ? . Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat dan jerawat yg serius . Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! Kulit Berminyak Kulit Kombinasi Kulit berjerawat yang bermusim . Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : Belakang badan🏻 Kawasan Leher🏻 Bawah Dagu🏻 . Apakah bahan-bahan yang digunakan dalam Set ClearProof ini ? . Salicylic Acid Bertindak untuk mengeluarkan kotoran pada kulit dan mudah utk mengangkat kulit mati pada permukaan kulit Canadian Willowherb Burdock Root Sea Heather Charcoal Kaolin & Bentonite Clay Honey Suckle & Navy Bean Extracts Avocado Melatidyana Mary Kay Independent Beauty Consultant www.wasap.my/60132643182 #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaysubang #marykaysubangjaya bestari #marykaykotadamansara #marykaysgbuloh #marykayglenmarie #marykaybukitjelutong #marykayttdi #marykaypuncakalam #marykaypuncakbestari #marykaydamansara #marykayparitbuntar #ilovemarykay #makeup #bodycare #skincare - 1 minute ago

1 Likes
0 Comments
0
L'Extrait & Absolue VIP Event this Tuesday and Wednesday with Absolue expert Diana Savica 🌹 Call the counter now for an appointment! 
This event is ideal for any one who uses the Absolue range or who would like to try it! 
#lancomebtcork #lancome #lancomeireland #absolue #lextrait #cork #corkcity #skincare #skinexpert

L'Extrait & Absolue VIP Event this Tuesday and Wednesday with Absolue expert Diana Savica Call the counter now for an appointment! This event is ideal for any one who uses the Absolue range or who would like to try it! #lancomebtcork #lancome #lancomeireland #absolue #lextrait #cork #corkcity #skincare #skinexpert - 1 minute ago

1 Likes
0 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.