#skinlux

1,574 posts

Loading...
Dermalux LED ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ต
Multi Award winning Dermaluxยฎ LED Phototherapy is the leading, non-invasive treatment that harnesses the power and beauty of light for visibly radiant, rejuvenated and refined skin
#definitionskinaesthetics #skinclinic #luxuryskinclinic #skin #antiageing #led #dermalux #skinlux #lighttherapy  #awardwinningtechnology

Dermalux LED Multi Award winning Dermalux LED Phototherapy is the leading, non-invasive treatment that harnesses the power and beauty of light for visibly radiant, rejuvenated and refined skin #definitionskinaesthetics #skinclinic #luxuryskinclinic #skin #antiageing #led #dermalux #skinlux #lighttherapy #awardwinningtechnology - 3 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#์ฒซ์ค„ ์ฃผ์‚ฌํŒฉ ์ค‘ ์ œ์ผ ์‚ฌ๋ž‘ํ•˜๋Š” ๋ฐฑ์˜ฅ๋งˆ์Šคํฌ ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
์•„ํ”„๊ฒŒ ๋ฐฑ์˜ฅ์ฃผ์‚ฌ ๋งž์„ ํ•„์š”์—†์–ด์š”~ ๐Ÿ’‰๐Ÿ’‰
์—์„ผ์Šค์–‘๋„ ์–ด๋งˆ์–ด๋งˆ ํ•˜๊ตฌ์š” ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
์ž…์•„ํ”„๋‹ˆ ๋งํ•˜์ง€์•Š์„๊ฒŒ์š” ๊ทธ๋ƒฅ ๋”ฑ ํ•œ๋ฒˆ๋งŒ ์จ๋ณด์„ธ์š” โ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป
#skinlux #์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ #์ฃผ์‚ฌํŒฉ #๋งˆ์ŠคํฌํŒฉ #๋ฉ”๋””์Šคํ‚จ #mediskin #๊ฐ•๋‚จ #ํ•œ์˜์› #ํ”ผ๋ถ€๊ณผ #๋ณ‘์›ํ™”์žฅํ’ˆ #์ •ํ’ˆ #cosmetics #beauty #์†Œํ†ต #ํŒ”๋กœ์šฐ #f4f #๋งžํŒ”ํ•ด์š” #์ธ์นœ #์ข‹์•„์š” #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์™•์€์‚ฌ๋ž‘ํ•œ๋‹ค #์—ฐ์˜ˆ์ธ #์—ฌ๋ฐฐ์šฐ #์„ธ์ ค์˜ˆ #ํ›ˆ๋…€ #์—ฌ์‹  #๋ฐ•์ง€ํ˜„ #๋ฐ•์ง€ํ˜„๋งˆ์ŠคํฌํŒฉ @park_ji__

#์ฒซ์ค„ ์ฃผ์‚ฌํŒฉ ์ค‘ ์ œ์ผ ์‚ฌ๋ž‘ํ•˜๋Š” ๋ฐฑ์˜ฅ๋งˆ์Šคํฌ ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ ์•„ํ”„๊ฒŒ ๋ฐฑ์˜ฅ์ฃผ์‚ฌ ๋งž์„ ํ•„์š”์—†์–ด์š”~ ์—์„ผ์Šค์–‘๋„ ์–ด๋งˆ์–ด๋งˆ ํ•˜๊ตฌ์š” ๐Ÿคญ๐Ÿคญ ์ž…์•„ํ”„๋‹ˆ ๋งํ•˜์ง€์•Š์„๊ฒŒ์š” ๊ทธ๋ƒฅ ๋”ฑ ํ•œ๋ฒˆ๋งŒ ์จ๋ณด์„ธ์š” ๐Ÿป๐Ÿป #skinlux #์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ #์ฃผ์‚ฌํŒฉ #๋งˆ์ŠคํฌํŒฉ #๋ฉ”๋””์Šคํ‚จ #mediskin #๊ฐ•๋‚จ #ํ•œ์˜์› #ํ”ผ๋ถ€๊ณผ #๋ณ‘์›ํ™”์žฅํ’ˆ #์ •ํ’ˆ #cosmetics #beauty #์†Œํ†ต #ํŒ”๋กœ์šฐ #f4f #๋งžํŒ”ํ•ด์š” #์ธ์นœ #์ข‹์•„์š” #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์™•์€์‚ฌ๋ž‘ํ•œ๋‹ค #์—ฐ์˜ˆ์ธ #์—ฌ๋ฐฐ์šฐ #์„ธ์ ค์˜ˆ #ํ›ˆ๋…€ #์—ฌ์‹  #๋ฐ•์ง€ํ˜„ #๋ฐ•์ง€ํ˜„๋งˆ์ŠคํฌํŒฉ @park_ji__ - 4 days ago

51 Likes
9 Comments
0
Loading...
Lindas e sofisticadas! Amamos! โค

Lindas e sofisticadas! Amamos! - 6 days ago

180 Likes
3 Comments
0
Carbon laser adalah salah satu prosedur yg sangat berkesan membantu mencerahkan wajah dan mengurangkan kesan hitam dimuka. Apa2 kesan gelap .. jeragat ka, parut hitam jerawat ka, birthmarks ka, semua boleh settle. .
.
Special carbon mask akan dipakaikan dimuka sebelum rawatan laser dilakukan. Carbon mask mampu menyerap sehingga ke dalam pori dan membuang sel2 kulit mati dan laser akan membantu menyahkan sel2 kulit mati tersebut. Bestkan?
.
.
Rawatan ini tiada kesan sampingan; maksudnya tiada kesan bengkak atau kemerahan. Malah client akan merasai kesan kulit yg lebih licin dan cerah serta merta. Boleh teruskan aktiviti macam biasa,k. Cuma hati2 sket dgn tidak terlalu terdedah direct kepada matahari.
.
.
Bila dah dpt babyskin yg supersoft ni, kena la jaga sebaik2 nya. Pakai pelembap yg bagus, sentiasa lindungi kulit dgn sunblock dan dah xperlu sental muka dgn scrub.
.
.
Berapa kali perlu rawatan ni? Kami recommend minimum 5x rawatan utk kesan maksima. So xperlu risau nak habiskan masa 20-30 kali facial berjam-jam kat beauty salon tu tapi masih xnampak hasil. .
. 
Hasil pertama? Pori mengecil serta merta serta kulit akan rasa tersangat licin
.
.
Laser ni tak bahaya ke? Eh, kenapa pulak? Kalau laser merosakkan kulit, kenapa laser masih jadi rawatan favourite doktor pakar kulit utk rawat jeragat dan kulit kusam. Fikir2 kan lah ye..
.
.
Ramai yg sangat happy dengan result. Hari2 kami dpt testimoni "thumbs up" dari client kami.
.
.
So, hakak2 bila lagi? Abam2 kalau nak cantik2 kulit muka pun boleh tau..
.
.
WA 0163438090 utk info
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin  #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

Carbon laser adalah salah satu prosedur yg sangat berkesan membantu mencerahkan wajah dan mengurangkan kesan hitam dimuka. Apa2 kesan gelap .. jeragat ka, parut hitam jerawat ka, birthmarks ka, semua boleh settle. . . Special carbon mask akan dipakaikan dimuka sebelum rawatan laser dilakukan. Carbon mask mampu menyerap sehingga ke dalam pori dan membuang sel2 kulit mati dan laser akan membantu menyahkan sel2 kulit mati tersebut. Bestkan? . . Rawatan ini tiada kesan sampingan; maksudnya tiada kesan bengkak atau kemerahan. Malah client akan merasai kesan kulit yg lebih licin dan cerah serta merta. Boleh teruskan aktiviti macam biasa,k. Cuma hati2 sket dgn tidak terlalu terdedah direct kepada matahari. . . Bila dah dpt babyskin yg supersoft ni, kena la jaga sebaik2 nya. Pakai pelembap yg bagus, sentiasa lindungi kulit dgn sunblock dan dah xperlu sental muka dgn scrub. . . Berapa kali perlu rawatan ni? Kami recommend minimum 5x rawatan utk kesan maksima. So xperlu risau nak habiskan masa 20-30 kali facial berjam-jam kat beauty salon tu tapi masih xnampak hasil. . . Hasil pertama? Pori mengecil serta merta serta kulit akan rasa tersangat licin . . Laser ni tak bahaya ke? Eh, kenapa pulak? Kalau laser merosakkan kulit, kenapa laser masih jadi rawatan favourite doktor pakar kulit utk rawat jeragat dan kulit kusam. Fikir2 kan lah ye.. . . Ramai yg sangat happy dengan result. Hari2 kami dpt testimoni "thumbs up" dari client kami. . . So, hakak2 bila lagi? Abam2 kalau nak cantik2 kulit muka pun boleh tau.. . . WA 0163438090 utk info . . #simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire &icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging - 7 days ago

27 Likes
0 Comments
0
Happy Sunday gorgeous!
.
.
Thank you very much for overwhelming responses from our clients regarding our 11 Nov promo yesterday. We re going to have alot more exciting promos in few weeks time. So stay alert ye! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
We accept walk-ins and there s few slots available today. Do come over and be part of our beauty journey.
.
.
@drnazelia will also be available for consultation today.
.
.
WA 0163438090 @ Call 047308090 for more infos
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin  #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

Happy Sunday gorgeous! . . Thank you very much for overwhelming responses from our clients regarding our 11 Nov promo yesterday. We re going to have alot more exciting promos in few weeks time. So stay alert ye! . . We accept walk-ins and there s few slots available today. Do come over and be part of our beauty journey. . . @drnazelia will also be available for consultation today. . . WA 0163438090 @ Call 047308090 for more infos . . #simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire &icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging - 9 days ago

23 Likes
1 Comments
0
#lux #magma #leagueoflegends #champ #leaguechamp #skinlux  #luxlove_

#lux #magma #leagueoflegends #champ #leaguechamp #skinlux #luxlove_ - 13 days ago

5 Likes
1 Comments
0
์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค ์Šคํ…Œ๋กœ์ด๋“œ ๋ถ€์ž‘์šฉ ์น˜๋ฃŒ ์‚ฌ๋ก€
70๋Œ€ ์—ฌ์„ฑ๋ถ„์ด์—์š”
์ด๋ถ„์€ ์•ฝ+์—ฐ๊ณ ๋ฅผ 1๋…„์ •๋„ ์‚ฌ์šฉํ•˜๊ณ  ๋ถ‰์Œ์ฆ, ์—ด๊ฐ, ๊ฐ€๋ ค์›€, ๋ถ“๊ธฐ, ์ข์Œ€ํŠธ๋Ÿฌ๋ธ” ๋“ฑ ํž˜๊ฒจ์šด ๋ฆฌ๋ฐ”์šด๋“œ์ฆ์ƒ๋•Œ๋ฌธ์— ๋ณธ์›์— ๋‚ด์›ํ•˜์…จ์–ด์š”~ 
๋ณธ์› ์น˜๋ฃŒ๋กœ ๋งŽ์ด ํ˜ธ์ „๋œ๊ฑฐ ๋ณด์ด์‹œ์ฃ ? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
๋‚ด๊ฐ€ ์Šคํ…Œ๋กœ์ด๋“œ ๋ถ€์ž‘์šฉ์ธ๊ฒƒ ๊ฐ™๋‹ค!! ์ƒ๊ฐ๋˜๋Š” ๋ถ„~
์น˜๋ฃŒ ์ƒ๋‹ด ์ „ํ™” ์ฃผ์„ธ์š” ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž
โ˜Ž๏ธ 02-547-0175
์•„! ์ „ํ™”์ฃผ์‹œ๊ธฐ์ „์— ํ”„๋กœํ•„ ์ƒ๋‹จ์— ๋ณ‘์›ํ™ˆํŽ˜์ด์ง€ ํ›„๊ธฐ&์ž„์ƒ์‚ฌ์ง„๋“ค ์ฐธ๊ณ ํ•˜์…”์š”^^(๋กœ๊ทธ์ธํ•ด์•ผ ๋ณผ์ˆ˜์žˆ์Œ)
#์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #skinlux #ํ•œ์˜์› #๊ฐ•๋‚จ #์••๊ตฌ์ • #์••๊ตฌ์ •ํ•œ์˜์› #์••๊ตฌ์ •ํ”ผ๋ถ€๊ณผ #ํ”ผ๋ถ€๊ณผ #๋‚œ์น˜์„ฑํ”ผ๋ถ€ #์Šคํ…Œ๋กœ์ด๋“œ #์ง€๋ฃจ์„ฑํ”ผ๋ถ€์—ผ์€์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #์•„ํ† ํ”ผ๋Š”์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #์•ˆ๋ฉดํ™์กฐ๋Š”์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #์—ฌ๋“œ๋ฆ„์€์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #์•„ํ† ํ”ผ #์ง€๋ฃจ์„ฑํ”ผ๋ถ€์—ผ #ํ™์กฐ #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์†Œํ†ต #์ผ์ƒ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #์…€์นด #์…€ํ”ผ #๋งžํŒ” #์ธ์นœ #์ข‹์•„์š” #ํ”ผ๋ถ€ #๋ณ‘์› #์ƒ๋‹ด์‹ค์žฅ ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ

์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค ์Šคํ…Œ๋กœ์ด๋“œ ๋ถ€์ž‘์šฉ ์น˜๋ฃŒ ์‚ฌ๋ก€ 70๋Œ€ ์—ฌ์„ฑ๋ถ„์ด์—์š” ์ด๋ถ„์€ ์•ฝ+์—ฐ๊ณ ๋ฅผ 1๋…„์ •๋„ ์‚ฌ์šฉํ•˜๊ณ  ๋ถ‰์Œ์ฆ, ์—ด๊ฐ, ๊ฐ€๋ ค์›€, ๋ถ“๊ธฐ, ์ข์Œ€ํŠธ๋Ÿฌ๋ธ” ๋“ฑ ํž˜๊ฒจ์šด ๋ฆฌ๋ฐ”์šด๋“œ์ฆ์ƒ๋•Œ๋ฌธ์— ๋ณธ์›์— ๋‚ด์›ํ•˜์…จ์–ด์š”~ ๋ณธ์› ์น˜๋ฃŒ๋กœ ๋งŽ์ด ํ˜ธ์ „๋œ๊ฑฐ ๋ณด์ด์‹œ์ฃ ? ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž ๋‚ด๊ฐ€ ์Šคํ…Œ๋กœ์ด๋“œ ๋ถ€์ž‘์šฉ์ธ๊ฒƒ ๊ฐ™๋‹ค!! ์ƒ๊ฐ๋˜๋Š” ๋ถ„~ ์น˜๋ฃŒ ์ƒ๋‹ด ์ „ํ™” ์ฃผ์„ธ์š” ๏ธ 02-547-0175 ์•„! ์ „ํ™”์ฃผ์‹œ๊ธฐ์ „์— ํ”„๋กœํ•„ ์ƒ๋‹จ์— ๋ณ‘์›ํ™ˆํŽ˜์ด์ง€ ํ›„๊ธฐ&์ž„์ƒ์‚ฌ์ง„๋“ค ์ฐธ๊ณ ํ•˜์…”์š”^^(๋กœ๊ทธ์ธํ•ด์•ผ ๋ณผ์ˆ˜์žˆ์Œ) #์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #skinlux #ํ•œ์˜์› #๊ฐ•๋‚จ #์••๊ตฌ์ • #์••๊ตฌ์ •ํ•œ์˜์› #์••๊ตฌ์ •ํ”ผ๋ถ€๊ณผ #ํ”ผ๋ถ€๊ณผ #๋‚œ์น˜์„ฑํ”ผ๋ถ€ #์Šคํ…Œ๋กœ์ด๋“œ #์ง€๋ฃจ์„ฑํ”ผ๋ถ€์—ผ์€์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #์•„ํ† ํ”ผ๋Š”์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #์•ˆ๋ฉดํ™์กฐ๋Š”์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #์—ฌ๋“œ๋ฆ„์€์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #์•„ํ† ํ”ผ #์ง€๋ฃจ์„ฑํ”ผ๋ถ€์—ผ #ํ™์กฐ #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์†Œํ†ต #์ผ์ƒ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #์…€์นด #์…€ํ”ผ #๋งžํŒ” #์ธ์นœ #์ข‹์•„์š” #ํ”ผ๋ถ€ #๋ณ‘์› #์ƒ๋‹ด์‹ค์žฅ ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ - 14 days ago

69 Likes
2 Comments
0
EXFOLIATE EXFOLIATE EXFOLIATE:
.
.
Yerp, cuci muka 2 kali sehari mmg tidak cukup sebagai rutin harian. At least once a mth, uolls perlu melakukan proses exfoliasi atau penggelupasan. Jgn risau jika uolls memiliki kulit kering dan ingin pengelupasan. Kerana kulit kering harus menggelupas utk hasilkan kulit baru yg lebih segar dan cerah. Eksfoliasi juga dapat membuat kulit menyerap lebih baik produk yang diaplikasikan kepadanya. Jadi, uolls tidak perlu hairan jika mendapat hasil lebih baik dari produk yang selama ini digunakan, setelah melakukan eksfoliasi. Jika telah melakukan eksfoliasi, maka kulit baru akan memerlukan kelembapan. Dengan menggunakan pelembap, ia dapat mengisi celah yang ada dengan lipid, dan membuat permukaan kulit menjadi halus dan tampak bersinar.
.
.
Utk rawatan exfoliation (facial peel), WA 0163438090 @ Hubungi 047308090 utk info lanjut.
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin  #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

EXFOLIATE EXFOLIATE EXFOLIATE: . . Yerp, cuci muka 2 kali sehari mmg tidak cukup sebagai rutin harian. At least once a mth, uolls perlu melakukan proses exfoliasi atau penggelupasan. Jgn risau jika uolls memiliki kulit kering dan ingin pengelupasan. Kerana kulit kering harus menggelupas utk hasilkan kulit baru yg lebih segar dan cerah. Eksfoliasi juga dapat membuat kulit menyerap lebih baik produk yang diaplikasikan kepadanya. Jadi, uolls tidak perlu hairan jika mendapat hasil lebih baik dari produk yang selama ini digunakan, setelah melakukan eksfoliasi. Jika telah melakukan eksfoliasi, maka kulit baru akan memerlukan kelembapan. Dengan menggunakan pelembap, ia dapat mengisi celah yang ada dengan lipid, dan membuat permukaan kulit menjadi halus dan tampak bersinar. . . Utk rawatan exfoliation (facial peel), WA 0163438090 @ Hubungi 047308090 utk info lanjut. . . #simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire &icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging - 14 days ago

23 Likes
0 Comments
0
RAWATAN PENGELUPASAN KIMIA (CHEMICAL EXFOLIATION)
.
.
Rawatan ini biasanya melibatkan penggunaan bahan kimia seperti AHA atau BHA pada kepekatan 20% โ€“ 70% bergantung kepada jenis kulit. Pengelupasan secara kimia membantu membuang sel kulit mati, menghapuskan sel pigmentasi seperti melanin serta mempercepatkan pembentukan sel kulit baru. This kind of treatment is only to be done by qualified aesthetic doctor under clinic setting tau. .
.
WA kami di 0163438090 @ Hubungi 047308090 utk info lanjut
.
.
==========
LOKASI KAMI:
==========
Dr Nazelia Clinic, 18B, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman 05100 Alor Setar,
Kedah
(Waze: Simplyskin Alor Setar)
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin  #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

RAWATAN PENGELUPASAN KIMIA (CHEMICAL EXFOLIATION) . . Rawatan ini biasanya melibatkan penggunaan bahan kimia seperti AHA atau BHA pada kepekatan 20% โ€“ 70% bergantung kepada jenis kulit. Pengelupasan secara kimia membantu membuang sel kulit mati, menghapuskan sel pigmentasi seperti melanin serta mempercepatkan pembentukan sel kulit baru. This kind of treatment is only to be done by qualified aesthetic doctor under clinic setting tau. . . WA kami di 0163438090 @ Hubungi 047308090 utk info lanjut . . ========== LOKASI KAMI: ========== Dr Nazelia Clinic, 18B, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman 05100 Alor Setar, Kedah (Waze: Simplyskin Alor Setar) . . #simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire &icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging - 15 days ago

21 Likes
0 Comments
0
@skinlux sent me another delicious #lechon treat on the set of #ika6nautos. Cheers to a fine tuned Team! Another good thing to celebrate... a Happy Birthday! Thanks for the gifts from skinlux! Cheers! !!! #skincare #skinlux #gmanewstv

@skinlux sent me another delicious #lechon treat on the set of #ika6nautos . Cheers to a fine tuned Team! Another good thing to celebrate... a Happy Birthday! Thanks for the gifts from skinlux! Cheers! !!! #skincare #skinlux #gmanewstv - 17 days ago

1,612 Likes
38 Comments
0
๋„ˆ๋ฌด๋‚˜x10 ๋Šฆ๊ฒŒ ์˜ฌ๋ฆฌ๋Š” ํŒฉ ํ›„๊ธฐ๐Ÿคธ

์˜ฌ๋ฆฌ๋ธŒ์˜๋•ํ›„๋ผ ์Ÿ์—ฌ๋†“์€ ํŒฉ์ด ์ˆ˜์‹ญ๊ฐœ๋Š” ๋ผ์„œ ๊ทธ๊ฑฐ ์“ฐ๋Š๋ผ ๋ฐ›๊ณ ๋‚˜์„œ๋„ ์•„๊ปด๋‘์—ˆ๋˜ ๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒํŒฉใ…œ! ๋‚จํŽธ์ด๋ž‘ ๊ฐ™์ด ๋‹ค ์จ๋ณด์•˜๋Š”๋ฐ ๋น„์‹ผํŒฉ์ด๋ผ๊ณ  ๋‚จํŽธ์ด ์„ค๋ ˆํ–ˆ์Œ๐Ÿ˜‹ ์ธ์ฆ์ƒท๋„ ๋‚จํŽธ์œผ๋กœ.. ์šฉ์„œํ•ด๋ผ๐Ÿ™ƒ ์จ๋ณด๋‹ˆ ์—ญ์‹œ ์˜ฌ๋ฆฌ๋ธŒ์˜ํŒฉ๊ณผ๋Š” ํšจ๊ณผ๊ฐ€ ํ™• ๋‹ฌ๋ž๋‹คใ…Žใ…Ž

๊ฐœ์ธ์ ์œผ๋กœ ๊ดœ์ฐฎ๋‹ค ๋Š๋‚€ ๊ฑด ์ฝœ๋ผ๊ฒ, ์‹ ๋ฐ๋ ๋ผ, ํ•˜์ด๋“œ๋กœ๊ฒ” ์ด์—ˆ๋‹ค! ์š”์ฆ˜ ์ฐฌ๋ฐ”๋žŒ ๋ถˆ๋ฉด์„œ ์–ผ๊ตด์ด ๋ˆˆ์— ๋„๊ฒŒ ๊ฑด์กฐํ•ด์ง€๊ณ  ๋ชจ๊ณต์ด ๋” ์ปค์ง€๋Š”๊ฒƒ๋งŒ ๊ฐ™์•˜๋Š”๋ฐ ์ด ํŒฉ์€ ์ˆ˜๋ถ„๋ง‰์ด ๋” ์˜ค๋ž˜๊ฐ€๋Š” ๋Š๋‚Œ์ด์—ˆ๋‹ค. ๋‚จํŽธ๋„ ๋ฌด์—‡๋•Œ๋ฌธ์ธ์ง€ ์–ผ๊ตด์— ์—ด์ด ์˜ฌ๋ผ์„œ ๋พฐ๋ฃจ์ง€๊ฐ€ ๊ณ„์† ๋‚ฌ๋Š”๋ฐ, ํ•˜์ด๋“œ๋กœ๊ฒ” ์“ฐ๊ณ  ๊ฐ€๋ผ์•‰์Œใ…Žใ…Ž ์ข‹์•„์š”๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ#๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒํŒฉ#dermaherb
#์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค#skinlux

๋„ˆ๋ฌด๋‚˜x10 ๋Šฆ๊ฒŒ ์˜ฌ๋ฆฌ๋Š” ํŒฉ ํ›„๊ธฐ๐Ÿคธ ์˜ฌ๋ฆฌ๋ธŒ์˜๋•ํ›„๋ผ ์Ÿ์—ฌ๋†“์€ ํŒฉ์ด ์ˆ˜์‹ญ๊ฐœ๋Š” ๋ผ์„œ ๊ทธ๊ฑฐ ์“ฐ๋Š๋ผ ๋ฐ›๊ณ ๋‚˜์„œ๋„ ์•„๊ปด๋‘์—ˆ๋˜ ๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒํŒฉใ…œ! ๋‚จํŽธ์ด๋ž‘ ๊ฐ™์ด ๋‹ค ์จ๋ณด์•˜๋Š”๋ฐ ๋น„์‹ผํŒฉ์ด๋ผ๊ณ  ๋‚จํŽธ์ด ์„ค๋ ˆํ–ˆ์Œ ์ธ์ฆ์ƒท๋„ ๋‚จํŽธ์œผ๋กœ.. ์šฉ์„œํ•ด๋ผ๐Ÿ™ƒ ์จ๋ณด๋‹ˆ ์—ญ์‹œ ์˜ฌ๋ฆฌ๋ธŒ์˜ํŒฉ๊ณผ๋Š” ํšจ๊ณผ๊ฐ€ ํ™• ๋‹ฌ๋ž๋‹คใ…Žใ…Ž ๊ฐœ์ธ์ ์œผ๋กœ ๊ดœ์ฐฎ๋‹ค ๋Š๋‚€ ๊ฑด ์ฝœ๋ผ๊ฒ, ์‹ ๋ฐ๋ ๋ผ, ํ•˜์ด๋“œ๋กœ๊ฒ” ์ด์—ˆ๋‹ค! ์š”์ฆ˜ ์ฐฌ๋ฐ”๋žŒ ๋ถˆ๋ฉด์„œ ์–ผ๊ตด์ด ๋ˆˆ์— ๋„๊ฒŒ ๊ฑด์กฐํ•ด์ง€๊ณ  ๋ชจ๊ณต์ด ๋” ์ปค์ง€๋Š”๊ฒƒ๋งŒ ๊ฐ™์•˜๋Š”๋ฐ ์ด ํŒฉ์€ ์ˆ˜๋ถ„๋ง‰์ด ๋” ์˜ค๋ž˜๊ฐ€๋Š” ๋Š๋‚Œ์ด์—ˆ๋‹ค. ๋‚จํŽธ๋„ ๋ฌด์—‡๋•Œ๋ฌธ์ธ์ง€ ์–ผ๊ตด์— ์—ด์ด ์˜ฌ๋ผ์„œ ๋พฐ๋ฃจ์ง€๊ฐ€ ๊ณ„์† ๋‚ฌ๋Š”๋ฐ, ํ•˜์ด๋“œ๋กœ๊ฒ” ์“ฐ๊ณ  ๊ฐ€๋ผ์•‰์Œใ…Žใ…Ž ์ข‹์•„์š” #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒํŒฉ #dermaherb #์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #skinlux - 19 days ago

7 Likes
3 Comments
0
MASALAH PARUT HITAM DAN PARUT LEKUK AKIBAT JERAWAT YG TERUK?
.
.
Jangan risau sis, rawatan microneedling + CO2 laser mampu mengembalikan kulit sehingga keadaan asal. Yang penting komitment tau terutamanya selepas rawatan laser. Rajin2 guna krim pelindung spf50++ dan juga โ€œrecovery creamโ€, k! .
.
CO2 laser kami diiktiraf antarabangsa sebagai salah satu produk laser terbaik utk masalah parut. Cuba dulu baru tau ... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
PROMOSI BULAN NOVEMBER:
.
Beli
3x rawatan 24K GOLD PLATED MICRONEEDLING 
2x rawatan CO2 LASER
pada harga RM 296 satu sesi
(Tertakluk kepada terma & syarat)
.
.
=====================
Fast respond: --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090
==================== Lokasi kami:
=======================
18-B, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze/Map:
{DR NAZELIA CLINIC }

Waktu Operasi:
{9:00 PG- 6:00 PTG}
.
. 
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin  #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

MASALAH PARUT HITAM DAN PARUT LEKUK AKIBAT JERAWAT YG TERUK? . . Jangan risau sis, rawatan microneedling + CO2 laser mampu mengembalikan kulit sehingga keadaan asal. Yang penting komitment tau terutamanya selepas rawatan laser. Rajin2 guna krim pelindung spf50++ dan juga โ€œrecovery creamโ€, k! . . CO2 laser kami diiktiraf antarabangsa sebagai salah satu produk laser terbaik utk masalah parut. Cuba dulu baru tau ... . . PROMOSI BULAN NOVEMBER: . Beli 3x rawatan 24K GOLD PLATED MICRONEEDLING 2x rawatan CO2 LASER pada harga RM 296 satu sesi (Tertakluk kepada terma & syarat) . . ===================== Fast respond: --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 ==================== Lokasi kami: ======================= 18-B, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman, Alor Setar, Kedah (berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut) Waze/Map: {DR NAZELIA CLINIC } Waktu Operasi: {9:00 PG- 6:00 PTG} . . #simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire &icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging - 19 days ago

24 Likes
0 Comments
0
MASALAH PARUT HITAM DAN PARUT LEKUK AKIBAT JERAWAT YG TERUK?
.
.
Jangan risau sis, rawatan microneedling + CO2 laser mampu mengembalikan kulit sehingga keadaan asal. Yang penting komitment tau terutamanya selepas rawatan laser. Rajin2 guna krim pelindung spf50++ dan juga โ€œrecovery creamโ€, k! .
.
CO2 laser kami diiktiraf antarabangsa sebagai salah satu produk laser terbaik utk masalah parut. Cuba dulu baru tau ... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘
.
.
PROMOSI BULAN NOVEMBER:
.
Beli
3x rawatan 24K GOLD PLATED MICRONEEDLING 
2x rawatan CO2 LASER
pada harga RM 296 satu sesi
(Tertakluk kepada terma & syarat)
.
.
=====================
Fast respond: --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090
==================== Lokasi kami:
=======================
18-B, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman,
Alor Setar, Kedah
(berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut)
Waze/Map:
{DR NAZELIA CLINIC }

Waktu Operasi:
{9:00 PG- 6:00 PTG}
.
.
#simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin  #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire&icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging

MASALAH PARUT HITAM DAN PARUT LEKUK AKIBAT JERAWAT YG TERUK? . . Jangan risau sis, rawatan microneedling + CO2 laser mampu mengembalikan kulit sehingga keadaan asal. Yang penting komitment tau terutamanya selepas rawatan laser. Rajin2 guna krim pelindung spf50++ dan juga โ€œrecovery creamโ€, k! . . CO2 laser kami diiktiraf antarabangsa sebagai salah satu produk laser terbaik utk masalah parut. Cuba dulu baru tau ... . . PROMOSI BULAN NOVEMBER: . Beli 3x rawatan 24K GOLD PLATED MICRONEEDLING 2x rawatan CO2 LASER pada harga RM 296 satu sesi (Tertakluk kepada terma & syarat) . . ===================== Fast respond: --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 --> Whatsapp 0163438090 ==================== Lokasi kami: ======================= 18-B, Wisma Kurnia, Lebuhraya Darulaman, Alor Setar, Kedah (berhadapan Old Town White Coffee Jln Kanchut) Waze/Map: {DR NAZELIA CLINIC } Waktu Operasi: {9:00 PG- 6:00 PTG} . . #simplyskin #simplyskinaor #alorsetar #aor #kedah #darulaman #jitra #medispamalaysia #medispa #medispaalorsetar #loveyourskin #skin #NAskincare #pakejmurah #skinlaser #skincare #skinlux #nakflawless #skinlaser #miamipeel #fire &icefacial #glowing #facialtreatment #takkenalmakatakcinta #jangancakapkamitakpayung #recommendforskin #whitening #slimming #antiaging - 19 days ago

19 Likes
1 Comments
0
Super nice to relax and feel a difference at my Greenhills skinlux experience @skinlux #greenhillspromenade #skinlux #skincare #skin near #greenhillsmall & #unimart #sanjuan #philippines

Super nice to relax and feel a difference at my Greenhills skinlux experience @skinlux #greenhillspromenade #skinlux #skincare #skin near #greenhillsmall & #unimart #sanjuan #philippines - 21 days ago

1,495 Likes
31 Comments
0
ร„ntligen hรคr! Vรฅr underbara sockerpeeling๐Ÿ˜ Kommer i tre helt underbara varianter; Avocado, mandel och Granatรคpple, som รคr pรฅ bilden๐Ÿ‘Œ๐Ÿป finns รคven tillhรถrande bodymousse att komplettera med till alla dofter! De doftar gudomligt och รคr sรฅ SKร–NA. Berikade med vรฅrdande oljor, mjukgรถrande och รฅterfuktande ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
#claudiacosmetics#cosmetics#sockerpeeling#pomegrante#avocado#almond#sugar#sugarscrub#seriously#thebestone#thatwehavetried ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป#smoothasababy#smooth#skinlux

ร„ntligen hรคr! Vรฅr underbara sockerpeeling Kommer i tre helt underbara varianter; Avocado, mandel och Granatรคpple, som รคr pรฅ bilden๐Ÿป finns รคven tillhรถrande bodymousse att komplettera med till alla dofter! De doftar gudomligt och รคr sรฅ SKร–NA. Berikade med vรฅrdande oljor, mjukgรถrande och รฅterfuktande ๐Ÿป #claudiacosmetics #cosmetics #sockerpeeling #pomegrante #avocado #almond #sugar #sugarscrub #seriously #thebestone #thatwehavetried ๐Ÿป#smoothasababy #smooth #skinlux - 23 days ago

19 Likes
2 Comments
0
#์ฒซ์ค„ ๐Ÿ•Š๐Ÿ•Š
์ž์—ฐ ํ—ˆ๋ธŒ ์„ฑ๋ถ„๊ณผ ์ฃผ์š” ์œ ํ•ด์„ฑ๋ถ„์„ ๋ฐฐ์ œํ•œ ๊ณ ๊ธฐ๋Šฅ์„ฑ ์„ฑ๋ถ„์œผ๋กœ ๋งŒ๋“ค์–ด
ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ์•ˆ์ „ํ•˜๊ฒŒ ๊ฐ€๊พธ์–ด์ฃผ๋Š” ๋ธŒ๋žœ๋“œ ๐ŸŒฟ ๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ๐ŸŒฟ
ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ๊ฐ€์žฅ ์ž˜ ์•„๋Š”์‚ฌ๋žŒ์ด ๋งŒ๋“ ๋งŒํผ, ์—ฌ๋Ÿฌ๋ถ„์˜ ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ํšจ๊ณผ์ ์œผ๋กœ ๊ฐœ์„ ํ•ด๋“œ๋ ค์š”.
.
๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ ๋งŒ๋‚˜๋ณด๋Ÿฌ ๋ฐ”๋กœ๊ฐ€๊ธฐ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://bit.ly/2zObyxx
.
#์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #skinlux #๋ฉ”๋””์Šคํ‚จ #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ #์ฃผ์‚ฌํŒฉ #๊ณ ๊ธฐ๋Šฅ์„ฑ๋งˆ์ŠคํฌํŒฉ #์—ฌ๋ฐฐ์šฐํŒฉ #๋ฐ•์ง€ํ˜„๋งˆ์ŠคํฌํŒฉ #๋ฐ•์ง€ํ˜„ #๋ฐฐ์šฐ #์„ธ์ ค์˜ˆ #์—ฌ์‹  #์—ฐ์˜ˆ์ธ #๋งˆ์Šคํฌ #ํ™”์žฅํ’ˆ #๋ฐฑ์˜ฅ๋งˆ์Šคํฌ #๋ฌผ๊ด‘ํ”ผ๋ถ€ #ํ”ผ๋ถ€๊ด€๋ฆฌ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” #ootd #์†Œํ†ต #์ข‹์•„์š” #ํŒ”๋กœ์šฐ #๋งžํŒ”ํ•ด์š” #์ธ์นœ #์–ธํŒ”์‹ซ์–ด์š” #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์–ผ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋™์˜์ƒ

#์ฒซ์ค„ ๐Ÿ•Š๐Ÿ•Š ์ž์—ฐ ํ—ˆ๋ธŒ ์„ฑ๋ถ„๊ณผ ์ฃผ์š” ์œ ํ•ด์„ฑ๋ถ„์„ ๋ฐฐ์ œํ•œ ๊ณ ๊ธฐ๋Šฅ์„ฑ ์„ฑ๋ถ„์œผ๋กœ ๋งŒ๋“ค์–ด ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ์•ˆ์ „ํ•˜๊ฒŒ ๊ฐ€๊พธ์–ด์ฃผ๋Š” ๋ธŒ๋žœ๋“œ ๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ๊ฐ€์žฅ ์ž˜ ์•„๋Š”์‚ฌ๋žŒ์ด ๋งŒ๋“ ๋งŒํผ, ์—ฌ๋Ÿฌ๋ถ„์˜ ํ”ผ๋ถ€๋ฅผ ํšจ๊ณผ์ ์œผ๋กœ ๊ฐœ์„ ํ•ด๋“œ๋ ค์š”. . ๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ ๋งŒ๋‚˜๋ณด๋Ÿฌ ๋ฐ”๋กœ๊ฐ€๊ธฐ ๐Ÿป๐Ÿป http://bit.ly/2zObyxx . #์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #skinlux #๋ฉ”๋””์Šคํ‚จ #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ #์ฃผ์‚ฌํŒฉ #๊ณ ๊ธฐ๋Šฅ์„ฑ๋งˆ์ŠคํฌํŒฉ #์—ฌ๋ฐฐ์šฐํŒฉ #๋ฐ•์ง€ํ˜„๋งˆ์ŠคํฌํŒฉ #๋ฐ•์ง€ํ˜„ #๋ฐฐ์šฐ #์„ธ์ ค์˜ˆ #์—ฌ์‹  #์—ฐ์˜ˆ์ธ #๋งˆ์Šคํฌ #ํ™”์žฅํ’ˆ #๋ฐฑ์˜ฅ๋งˆ์Šคํฌ #๋ฌผ๊ด‘ํ”ผ๋ถ€ #ํ”ผ๋ถ€๊ด€๋ฆฌ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” #ootd #์†Œํ†ต #์ข‹์•„์š” #ํŒ”๋กœ์šฐ #๋งžํŒ”ํ•ด์š” #์ธ์นœ #์–ธํŒ”์‹ซ์–ด์š” #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์–ผ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋™์˜์ƒ - 23 days ago

41 Likes
3 Comments
0
#์ฒซ์ค„ ๊ฐ„๋งŒ์— ํ–ฅ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ&ํŒฉ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๋งค๋ ฅ์ ์ธ ๊ฝƒํ–ฅ๊ธฐ ์•„๋ž˜ ์ชผ๋กœ๋ก ์šฐ๋ฆฌ์ž์‹๋“ค ๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ 7์ข… ๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป๐Ÿ‘ถ๐Ÿป ์šฐ์ญˆ์ญˆ~
#์บ”๋“ค #candle #wedding #bouquet #smell #ํ–ฅ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋””ํ“จ์ € #ํ–ฅ์ˆ˜ #perfume #ํžˆ์Šคํ† ๋žฉ #ootd #์†Œํ†ต #์ผ์ƒ #daily #selfie #instadaily #instagram #์„ ํŒ”ํ•˜๋ฉด๋งžํŒ” #์ธ์นœํ™˜์˜ #์ข‹์•„์š” #์…€์นด #์…€ํ”ผ #follow4follow #skinlux #์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ #๋ฉ”๋””์Šคํ‚จ #๋ฐ•์ง€ํ˜„ #์ฃผ์‚ฌํŒฉ

#์ฒซ์ค„ ๊ฐ„๋งŒ์— ํ–ฅ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ&ํŒฉ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ ๋งค๋ ฅ์ ์ธ ๊ฝƒํ–ฅ๊ธฐ ์•„๋ž˜ ์ชผ๋กœ๋ก ์šฐ๋ฆฌ์ž์‹๋“ค ๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ 7์ข… ๐Ÿป๐Ÿป๐Ÿป๐Ÿป๐Ÿป๐Ÿป๐Ÿป ์šฐ์ญˆ์ญˆ~ #์บ”๋“ค #candle #wedding #bouquet #smell #ํ–ฅ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋””ํ“จ์ € #ํ–ฅ์ˆ˜ #perfume #ํžˆ์Šคํ† ๋žฉ #ootd #์†Œํ†ต #์ผ์ƒ #daily #selfie #instadaily #instagram #์„ ํŒ”ํ•˜๋ฉด๋งžํŒ” #์ธ์นœํ™˜์˜ #์ข‹์•„์š” #์…€์นด #์…€ํ”ผ #follow4follow #skinlux #์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ #๋ฉ”๋””์Šคํ‚จ #๋ฐ•์ง€ํ˜„ #์ฃผ์‚ฌํŒฉ - 24 days ago

58 Likes
0 Comments
0
#์ฒซ์ค„ ์—ฌ์ž๋ณด๋‹ค ๋”๋”๋” ์ข‹์€ ๋ฐฑ์˜ฅํ”ผ๋ถ€ ์†Œ์œ ํ•˜์‹  ์ธ์นœ๋‹˜ ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป๐Ÿ‘ฑ๐Ÿป
๊ฒŒ๋‹ค๊ฐ€ ํ›ˆ๋‚จ์ด์—์š”(์†๋‹ฅ์†๋‹ฅ ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ ใ…‹ใ…‹) ์š”์ฆ˜ ๋Ÿฝ์Šคํƒ€์ธ ์ธ์นœ๋‹˜ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ์—ฌ์ž์นœ๊ตฌ๋ถ„๊ณผ ์˜ˆ์œ์‚ฌ๋ž‘ ์ญ‰ ํ•˜์„ธ์š” ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป
#์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #๋ฉ”๋””์Šคํ‚จ #์ฃผ์‚ฌํŒฉ #๋งˆ์Šคํฌ #๋ณดํ†ก์Šค #์„ธ๋Ÿผ #๋น„๋น„ #ํ”ผ๋ถ€๊ด€๋ฆฌ #beauty #cosmetics #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ์ด๋ฒคํŠธ #์ด๋ฒคํŠธ #event #๋‹น์ฒจ #์†Œํ†ต #์ข‹์•„์š” #f4f #ํŒ”๋กœ์šฐ #์„ ํŒ” #๋งžํŒ”ํ•ด์š” #์ธ์นœ #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์–ผ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #yolo #thanks
#Repost @hjh4444 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#skinlux #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ
ํŒฉ ํšจ๊ณผ ์จฉ์จฉ.
ํ”ผ๋ถ€์ง„์ • ํšจ๊ณผ ํƒ์›”ํ•œ๋“ฏ.
๊ด€๋ฆฌ ํ•˜์ž ~

#์ฒซ์ค„ ์—ฌ์ž๋ณด๋‹ค ๋”๋”๋” ์ข‹์€ ๋ฐฑ์˜ฅํ”ผ๋ถ€ ์†Œ์œ ํ•˜์‹  ์ธ์นœ๋‹˜ ๐Ÿป๐Ÿป ๊ฒŒ๋‹ค๊ฐ€ ํ›ˆ๋‚จ์ด์—์š”(์†๋‹ฅ์†๋‹ฅ ๐Ÿ—ฃ๐Ÿ—ฃ ใ…‹ใ…‹) ์š”์ฆ˜ ๋Ÿฝ์Šคํƒ€์ธ ์ธ์นœ๋‹˜ ์—ฌ์ž์นœ๊ตฌ๋ถ„๊ณผ ์˜ˆ์œ์‚ฌ๋ž‘ ์ญ‰ ํ•˜์„ธ์š” ๐Ÿป๐Ÿป #์Šคํ‚จ๋ฃฉ์Šค #๋ฉ”๋””์Šคํ‚จ #์ฃผ์‚ฌํŒฉ #๋งˆ์Šคํฌ #๋ณดํ†ก์Šค #์„ธ๋Ÿผ #๋น„๋น„ #ํ”ผ๋ถ€๊ด€๋ฆฌ #beauty #cosmetics #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ #๋ฆฌ๊ทธ๋žจ์ด๋ฒคํŠธ #์ด๋ฒคํŠธ #event #๋‹น์ฒจ #์†Œํ†ต #์ข‹์•„์š” #f4f #ํŒ”๋กœ์šฐ #์„ ํŒ” #๋งžํŒ”ํ•ด์š” #์ธ์นœ #์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์–ผ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #yolo #thanks #Repost @hjh4444 (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป #skinlux #๋”๋งˆํ—ˆ๋ธŒ ํŒฉ ํšจ๊ณผ ์จฉ์จฉ. ํ”ผ๋ถ€์ง„์ • ํšจ๊ณผ ํƒ์›”ํ•œ๋“ฏ. ๊ด€๋ฆฌ ํ•˜์ž ~ - 26 days ago

62 Likes
2 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.