i_foodjourney

Kuliner Surabaya

It's all about my food and baking journey🏻
Passionate about food graphing📸
By @illonaj
Enjoy!
Current location : Surabaya
FULL REVIEW

Kudet banget nih baru nyobain @markobarsurabaya 😭 Andai udah nyoba dari dulu, karena ternyata inilah terang bulan yang lulus jadi salah satu Favorit saya😍😍
Premium 8 rasa (90k) ini pakai butter Wisjman (yang pakai blueband lebih murah 20rb).
Yang saya suka dari terbul ini adalah
👍Empuknya
👍Rasa tepungnya
👍Ngga terlalu oily (jadi bisa makan banyak soalnya ngga eneg sama sekali😂😂, terasa aman begitu jadi makin sip penggendutannya)
I recommended this @markobarsurabaya for all terbul lovers out there! .
.
#Markobar#MarkobarSurabaya#markobar8rasa#TerangBulan#terangbulansurabaya #iFoodjourney#KulinerMalam#KulinerSurabaya#SurabayaCulinary#Iphonesia#YummyFood#FoodieSurabaya#SurabayaFoodies#MakanEnak#MakananSurabaya

Kudet banget nih baru nyobain @markobarsurabaya Andai udah nyoba dari dulu, karena ternyata inilah terang bulan yang lulus jadi salah satu Favorit saya Premium 8 rasa (90k) ini pakai butter Wisjman (yang pakai blueband lebih murah 20rb). Yang saya suka dari terbul ini adalah Empuknya Rasa tepungnya Ngga terlalu oily (jadi bisa makan banyak soalnya ngga eneg sama sekali, terasa aman begitu jadi makin sip penggendutannya) I recommended this @markobarsurabaya for all terbul lovers out there! . . #Markobar #MarkobarSurabaya #markobar8rasa #TerangBulan #terangbulansurabaya #iFoodjourney #KulinerMalam #KulinerSurabaya #SurabayaCulinary #Iphonesia #YummyFood #FoodieSurabaya #SurabayaFoodies #MakanEnak #MakananSurabaya - 8 hours ago

26 Likes
2 Comments
12
When you need a Spiku with great taste and pretty decorations, don't forget to contact @anitaspikutart 😍😍 Swipe to see how the kids enjoyed this BabyShark cake! 😆💞
.
.
#SpikuSurabaya#AnitaSpiku#CakeSurabaya#BirthdayCakeSurabaya#BirthdayCake#BabySharkCake#i_Foodjourney#SurabayaKuliner#kulinersurabaya

When you need a Spiku with great taste and pretty decorations, don't forget to contact @anitaspikutart Swipe to see how the kids enjoyed this BabyShark cake! . . #SpikuSurabaya #AnitaSpiku #CakeSurabaya #BirthdayCakeSurabaya #BirthdayCake #BabySharkCake #i_Foodjourney #SurabayaKuliner #kulinersurabaya - 2 days ago

30 Likes
3 Comments
2
Loading...
This is my very first try making (instant) brownies. i just bought brownies mix by Nutricake and followed their instructions😂 gonna try different recipes for next brownies😉also gave some granola and chopped bueno as topping here😂 (sembarangan sekali ya)
.
.
#HomeBaked#BakingJourney#FirstBrownies#BrowniesHomeMade#i_Foodjourney

This is my very first try making (instant) brownies. i just bought brownies mix by Nutricake and followed their instructions gonna try different recipes for next browniesalso gave some granola and chopped bueno as topping here (sembarangan sekali ya) . . #HomeBaked #BakingJourney #FirstBrownies #BrowniesHomeMade #i_Foodjourney - 10 days ago

13 Likes
0 Comments
0
Beef Wellington by @vasahotelsurabaya
All You Can Eat Lunch price here is very affordable and they serve nice foods! The place is very cozy too👍
.
.
#VasaHotelSurabaya#209restaurants#KulinerSurabaya#SurabayaCulinary#AllYouCanEatSurabaya#iFoodJourney#Lunch#Surabaya

Beef Wellington by @vasahotelsurabaya All You Can Eat Lunch price here is very affordable and they serve nice foods! The place is very cozy too . . #VasaHotelSurabaya #209restaurants #KulinerSurabaya #SurabayaCulinary #AllYouCanEatSurabaya #iFoodJourney #Lunch #Surabaya - 18 days ago

29 Likes
2 Comments
0
Add some sweetness to life🍡
.
.
📍Jamoo, Shangri-La Surabaya
#Jamoo#ShangrilaSurabaya#Desserts#Chocolate#iFoodJourney#FujiXT20#KulinerSurabaya#SurabayaCulinary

Add some sweetness to life . . Jamoo, Shangri-La Surabaya #Jamoo #ShangrilaSurabaya #Desserts #Chocolate #iFoodJourney #FujiXT20 #KulinerSurabaya #SurabayaCulinary - 2 months ago

30 Likes
3 Comments
3

sponsored links

Christmas themed cup by Starbucks☕️
Enjoy your coffee time!
.
.
#Starbucks#ChristmasIsNear#Coffee#I_Foodjourney#IphoneOnly#SurabayaCafe#SurabayaCoffee#Gwalk#Surabaya

Christmas themed cup by Starbucks️ Enjoy your coffee time! . . #Starbucks #ChristmasIsNear #Coffee #I_Foodjourney #IphoneOnly #SurabayaCafe #SurabayaCoffee #Gwalk #Surabaya - 2 months ago

30 Likes
6 Comments
3
Bahagia itu...
Waktu ada kesempatan quality time di rumah sembari melakukan hobi yang lama dinantikan. #AfterHecticWeeks #FinallyBakingTime#i_Foodjourney #BakingJourney #QualityTime #Cookies #NastarNanas #Yoforia #HobiFoto #HobiBaking #HobiKopi

Bahagia itu... Waktu ada kesempatan quality time di rumah sembari melakukan hobi yang lama dinantikan. #AfterHecticWeeks #FinallyBakingTime #i_Foodjourney #BakingJourney #QualityTime #Cookies #NastarNanas #Yoforia #HobiFoto #HobiBaking #HobiKopi - 3 months ago

19 Likes
2 Comments
3
Pas pertama kali pergi ke TP6, ifoodjourney memutuskan untuk lunch di Zenbu House Of Mozaru. Dari namanya aja udah kelihatan nih apa menu yang recommended disini👅yapp, Mozaru nya! Waktu itu aku pesen Salmon Mozaru dan se-meja pada agak menyesal ga pesan Mozaru, tapi menu-menu nya yang lain juga patut untuk dicoba kok guys🙌
📍Zenbu House of Mozaru, TP6
👌Recommended menu : Salmon Mozaru
.
.
#Zenbu#ZenbuHouseOfMozaru#iFoodjourney#KulinerTP6#KulinerSurabaya#JapaneseRestaurantSurabaya#JapaneseFood#Mozaru#KulinerSurabaya#SurabayaFoodies#FujiXT20

Pas pertama kali pergi ke TP6, ifoodjourney memutuskan untuk lunch di Zenbu House Of Mozaru. Dari namanya aja udah kelihatan nih apa menu yang recommended disiniyapp, Mozaru nya! Waktu itu aku pesen Salmon Mozaru dan se-meja pada agak menyesal ga pesan Mozaru, tapi menu-menu nya yang lain juga patut untuk dicoba kok guys Zenbu House of Mozaru, TP6 Recommended menu : Salmon Mozaru . . #Zenbu #ZenbuHouseOfMozaru #iFoodjourney #KulinerTP6 #KulinerSurabaya #JapaneseRestaurantSurabaya #JapaneseFood #Mozaru #KulinerSurabaya #SurabayaFoodies #FujiXT20 - 3 months ago

25 Likes
0 Comments
2
Who can resist their Greentea Millecrepes? I guess no one🙅🏻
🍴Greentea Millecrepes
📍Pancious, Pakuwon Mall
.
.
#Pancious#GreenteaMillecrepes#GreenteaLover#PakuwonMall#iFoodjourney#fujiXT20#KulinerSurabaya#SurabayaFoodies#RestoranSurabaya

Who can resist their Greentea Millecrepes? I guess no one🏻 Greentea Millecrepes Pancious, Pakuwon Mall . . #Pancious #GreenteaMillecrepes #GreenteaLover #PakuwonMall #iFoodjourney #fujiXT20 #KulinerSurabaya #SurabayaFoodies #RestoranSurabaya - 3 months ago

33 Likes
3 Comments
2
New favorite at @genkisushiind after Fried Shisamo and Sashimi, but i forgot its name🙇🏻‍♀️
.
.
#GenkiSushi#JapaneseFood#iFoodJourney#FujiXT20#GoodFood#KulinerSurabaya#SurabayaFoodies#KulinerSby#RestoranSurabaya

New favorite at @genkisushiind after Fried Shisamo and Sashimi, but i forgot its name🏻‍♀️ . . #GenkiSushi #JapaneseFood #iFoodJourney #FujiXT20 #GoodFood #KulinerSurabaya #SurabayaFoodies #KulinerSby #RestoranSurabaya - 3 months ago

27 Likes
1 Comments
2
Never thought about this before, Cheese Ice Cream!🍦🧀
Try this at @ezocheesecakes 📍Ezo, TP6
💰Rp 22.000
.
.
#iFoodjourney#ezocheesecakes#camembertcheese#surabayafoodies#kulinersurabaya#surabayaculinary#subculinary#fujixt20

Never thought about this before, Cheese Ice Cream!🧀 Try this at @ezocheesecakes Ezo, TP6 Rp 22.000 . . #iFoodjourney #ezocheesecakes #camembertcheese #surabayafoodies #kulinersurabaya #surabayaculinary #subculinary #fujixt20 - 4 months ago

39 Likes
1 Comments
3

sponsored links

wish i could turn back time to the #GoodOldDays☕️
New comer for coffee lovers in Surabaya, @goodolddayscoffee 👏😍
In Frame : Affogato 25k
.
.
#iFoodjourney#goodolddayscoffee#fotokopi#Affogato#FujiXT20#KopiSurabaya#KulinerSby #KulinerSurabaya #SurabayaFoodies #SurabayaCulinary

wish i could turn back time to the #GoodOldDays ️ New comer for coffee lovers in Surabaya, @goodolddayscoffee In Frame : Affogato 25k . . #iFoodjourney #goodolddayscoffee #fotokopi #Affogato #FujiXT20 #KopiSurabaya #KulinerSby #KulinerSurabaya #SurabayaFoodies #SurabayaCulinary - 4 months ago

40 Likes
0 Comments
3
Fresh up your body on weekdays🌞
📍yoogubar, Supermall Pakuwon
💰44k after tax
.
.
#i_foodjourney#Yoogubar#FrozenYoghurt#Parfait#Dessert#ColorfulDessert#KulinerSurabaya#SurabayaCulinary#KulinerSby#MakananSurabaya#SurabayaFoodies#iPhoneonly

Fresh up your body on weekdays🌞 yoogubar, Supermall Pakuwon 44k after tax . . #i_foodjourney #Yoogubar #FrozenYoghurt #Parfait #Dessert #ColorfulDessert #KulinerSurabaya #SurabayaCulinary #KulinerSby #MakananSurabaya #SurabayaFoodies #iPhoneonly - 5 months ago

40 Likes
3 Comments
4
Habis dari Gina and Kiel kemarin, wajib rasanya untuk memposting makanan sajian mereka. Terutama 🍴Croissant Sauted Beef ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Really love this menu, croissant nya empuk (gampang banget di potongnya), filling nya banyak + uenakkk 👍👍 this one is a "must try" for all of you guys!
Untuk pizza nya kita pesan 🍕Mozzarella Cheese Pizza
Mereka ada promo free minuman* untuk pembelian mozza cheese pizza👻
Pizza nya empuk, isinya juga lumayan 8slice dengan harga yang affordable banget👌
Full review : link on bio
Visit 📍Gina and Kiel soon ya!
#iFoodjourney #KulinerSurabaya #GinaandKiel #Croissant #Pizza #iPhonesia #SurabayaFood #SurabayaFoodies #MakanEnakSurabaya

Habis dari Gina and Kiel kemarin, wajib rasanya untuk memposting makanan sajian mereka. Terutama Croissant Sauted Beef ️ Really love this menu, croissant nya empuk (gampang banget di potongnya), filling nya banyak + uenakkk this one is a "must try" for all of you guys! Untuk pizza nya kita pesan Mozzarella Cheese Pizza Mereka ada promo free minuman* untuk pembelian mozza cheese pizza Pizza nya empuk, isinya juga lumayan 8slice dengan harga yang affordable banget Full review : link on bio Visit Gina and Kiel soon ya! #iFoodjourney #KulinerSurabaya #GinaandKiel #Croissant #Pizza #iPhonesia #SurabayaFood #SurabayaFoodies #MakanEnakSurabaya - 5 months ago

43 Likes
3 Comments
6
Home made kue kering enak di Surabaya kini dikemas dalam hadirnya @est.recipe 😍❤️
Selain rasanya yang enakkk buat makan sendiri, pengemasannya yang rapi cocok buat kasih oleh-oleh maupun suguhan tamu di rumah👍👍
My favorite is the Kastengel, finger-lickin' good👅👌
Here is their price list:
Kastengel 250gr Rp 50.000
Kastengel 500gr Rp 90.000
Nastar 250gr Rp 40.000
Nastar 500gr Rp 75.000
Biasanya ada rasa ada harga, tapi yang ini rasa melebihi harga🙀
For order contact @est.recipe
📍Surabaya based
#HomeMadeNastar #HomeMadeKastengel #NastarSurabaya #KastengelSurabaya #est.recipe #iFoodjourney

Home made kue kering enak di Surabaya kini dikemas dalam hadirnya @est.recipe ️ Selain rasanya yang enakkk buat makan sendiri, pengemasannya yang rapi cocok buat kasih oleh-oleh maupun suguhan tamu di rumah My favorite is the Kastengel, finger-lickin' good Here is their price list: Kastengel 250gr Rp 50.000 Kastengel 500gr Rp 90.000 Nastar 250gr Rp 40.000 Nastar 500gr Rp 75.000 Biasanya ada rasa ada harga, tapi yang ini rasa melebihi harga For order contact @est.recipe Surabaya based #HomeMadeNastar #HomeMadeKastengel #NastarSurabaya #KastengelSurabaya #est .recipe #iFoodjourney - 5 months ago

23 Likes
2 Comments
7
Sweet tooth satisfied!
Thanks to yummy snacks supplier @snackimportmurahn 🤗💕
.
.
#iFoodjourney#SnackSurabaya#SnackTime#SnackImport#HoneyButterAlmond#MiloCube#FujiXT20

Sweet tooth satisfied! Thanks to yummy snacks supplier @snackimportmurahn 🤗 . . #iFoodjourney #SnackSurabaya #SnackTime #SnackImport #HoneyButterAlmond #MiloCube #FujiXT20 - 6 months ago

29 Likes
2 Comments
1
My another baking journey🤗
🍍Nastar Nanas🍍
I thank my aunty for this lesson.
.
.
#HomeMadeNastar#NastarNanas#iFoodjourneyBake#iFoodjourney#BakingLife#SweetTreats#fujixt20

My another baking journey🤗 Nastar Nanas I thank my aunty for this lesson. . . #HomeMadeNastar #NastarNanas #iFoodjourneyBake #iFoodjourney #BakingLife #SweetTreats #fujixt20 - 6 months ago

41 Likes
1 Comments
1

sponsored links

home made cookies🍪
Recipe by The Famous Anna Olson💁🏼
📍Home sweet home
👩🏻Requested by sweet momma
.
.
#iFoodjourneyBake #chocolatechipcookies #HomeMadeCookies #BakingLife#BakingJourney#Baking#FujiXT20

home made cookies Recipe by The Famous Anna Olson🏼 Home sweet home 🏻Requested by sweet momma . . #iFoodjourneyBake #chocolatechipcookies #HomeMadeCookies #BakingLife #BakingJourney #Baking #FujiXT20 - 6 months ago

36 Likes
1 Comments
2
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.