caffebeneid

Caffe Bene Indonesia

The Best Coffee Shop & Dessert From Korea
We only use high quality ingredients for The Best Taste
Find Our Locations Here :

Loading...
Seasonal Menu Caffe Bene Indonesia : Melon Latte, terwajib untuk kamu pecinta melon !! Fresh Milk bersatu dengan Fresh Melon, manis segernya gak ada yang ngalahin. Ada bulir bulir melon nya yang gak ngebosenin πŸ˜€
.
πŸ“· : @bandungfoodsociety

Seasonal Menu Caffe Bene Indonesia : Melon Latte, terwajib untuk kamu pecinta melon !! Fresh Milk bersatu dengan Fresh Melon, manis segernya gak ada yang ngalahin. Ada bulir bulir melon nya yang gak ngebosenin πŸ˜€ . : @bandungfoodsociety - 22 hours ago

85 Likes
1 Comments
0
How are you welcoming weekend? A couple scoop of gelato sounds good, right ?
.
πŸ“: Caffe Bene Los Angeles
.
πŸ“· : @lubna416

How are you welcoming weekend? A couple scoop of gelato sounds good, right ? . : Caffe Bene Los Angeles . : @lubna416 - 5 days ago

130 Likes
1 Comments
0
Loading...
Have you ever tried Coffee with Melon flavour ? Perpaduan Kopi & Melon ini rasanya nge blend dan balance banget. Buat Kamu yang doyan explore rasa kopi, Melon Coffee ini adalah salah satu yang wajib kamu coba. its beyond your imagination ! πŸ“· : @duniakulinerbdg

Have you ever tried Coffee with Melon flavour ? Perpaduan Kopi & Melon ini rasanya nge blend dan balance banget. Buat Kamu yang doyan explore rasa kopi, Melon Coffee ini adalah salah satu yang wajib kamu coba. its beyond your imagination ! : @duniakulinerbdg - 6 days ago

113 Likes
1 Comments
0
Give yourself a reward after your hardwork, a Belgian Liege Waffle with strawberry will be nice and sweet πŸ˜€

Give yourself a reward after your hardwork, a Belgian Liege Waffle with strawberry will be nice and sweet πŸ˜€ - 7 days ago

115 Likes
1 Comments
0
β€œLove what you do and do what you love. Don't listen to anyone else who tells you not to do it" -Ray Bradburry-

β€œLove what you do and do what you love. Don't listen to anyone else who tells you not to do it" -Ray Bradburry- - 8 days ago

105 Likes
2 Comments
0
Its Monday, and I dont need an inspirational quotes, i just need a good coffee.
.
πŸ“ : Caffe Bene Los Angeles
.
πŸ“· : @jennajennalele

Its Monday, and I dont need an inspirational quotes, i just need a good coffee. . : Caffe Bene Los Angeles . : @jennajennalele - 9 days ago

90 Likes
1 Comments
0
"When  in Rome, do as the Roman do"
When in LA, we do as the Los Angelean πŸ˜€
.
πŸ“: Caffe Bene Los Angeles
.
πŸ“· : @toobstheboob

"When in Rome, do as the Roman do" When in LA, we do as the Los Angelean πŸ˜€ . : Caffe Bene Los Angeles . : @toobstheboob - 10 days ago

282 Likes
2 Comments
0
Hei, cuman mau ngingetin aja, kalau Caffe Bene itu dibaca nya "Ka-Fe Be-ne" jadi bukan dibaca Kafe ben / kafe bin / coffee ben ya, apalagi coffee bin πŸ˜€

Hei, cuman mau ngingetin aja, kalau Caffe Bene itu dibaca nya "Ka-Fe Be-ne" jadi bukan dibaca Kafe ben / kafe bin / coffee ben ya, apalagi coffee bin πŸ˜€ - 11 days ago

119 Likes
5 Comments
0
"a book is a gift you can open again and again"
.
-Garrison keillor-
.
πŸ“· : @saja.alanii

"a book is a gift you can open again and again" . -Garrison keillor- . : @saja.alanii - 12 days ago

83 Likes
1 Comments
0
All time favourite in Caffe Bene, Garlic & Cheese Honey Bread . make sure you have tried. πŸ“· : @darrrathexplorer

All time favourite in Caffe Bene, Garlic & Cheese Honey Bread . make sure you have tried. : @darrrathexplorer - 13 days ago

136 Likes
3 Comments
0
The secret to happiness is to not expect too much. But you can expect a happiness from our affogato πŸ˜€

The secret to happiness is to not expect too much. But you can expect a happiness from our affogato πŸ˜€ - 14 days ago

78 Likes
1 Comments
0
Breakfast is everything. The beginning, the first thing. It is the mouthful that is the commitment to a new day, a continuing life. -A.A.Gill-

Breakfast is everything. The beginning, the first thing. It is the mouthful that is the commitment to a new day, a continuing life. -A.A.Gill- - 16 days ago

116 Likes
2 Comments
0
Hari minggu kamu bakalan lebih lengkap kalo ditemenin sama Garlic & Cheese Honey Bread.

Hari minggu kamu bakalan lebih lengkap kalo ditemenin sama Garlic & Cheese Honey Bread. - 17 days ago

135 Likes
2 Comments
0
Cuaca yang tidak menentu dan sering berubah dengan cepat, terkadang membuat kita cepat sakit. Biar kamu tetap fit, dan nyaman berkativitas cobain deh Sunset Rosella Tea ! perpaduan bunga rosella dan orange yang bikin seger sekaligus menyehatkan. karena rosella dapat membantu meningkatkan daya tahan tubuh kamu.

Cuaca yang tidak menentu dan sering berubah dengan cepat, terkadang membuat kita cepat sakit. Biar kamu tetap fit, dan nyaman berkativitas cobain deh Sunset Rosella Tea ! perpaduan bunga rosella dan orange yang bikin seger sekaligus menyehatkan. karena rosella dapat membantu meningkatkan daya tahan tubuh kamu. - 18 days ago

98 Likes
2 Comments
0
Bene means Good & Caffe means Coffee in Italian word . now you know where you go when you need a good coffee πŸ˜€

Bene means Good & Caffe means Coffee in Italian word . now you know where you go when you need a good coffee πŸ˜€ - 19 days ago

119 Likes
4 Comments
0
One of our favourite : delicious medley of bulgogi and bagel !

One of our favourite : delicious medley of bulgogi and bagel ! - 20 days ago

105 Likes
3 Comments
0
wherever caffe bene is, we always try to give the best place and atmosphere for you to do your activities. because a good atmosphere  will boost your mood while doing your task, and we really care about that πŸ˜€
.
πŸ“ : Caffe Bene Suwanee, Georgia
.
πŸ“· : @cinemajubilee

wherever caffe bene is, we always try to give the best place and atmosphere for you to do your activities. because a good atmosphere will boost your mood while doing your task, and we really care about that πŸ˜€ . : Caffe Bene Suwanee, Georgia . : @cinemajubilee - 21 days ago

108 Likes
4 Comments
0
Enjoy your Day with the best atmosphere in Caffe Bene.
.
πŸ“ : Caffe Bene Taiwan
πŸ“·: @tuye_pic

Enjoy your Day with the best atmosphere in Caffe Bene. . : Caffe Bene Taiwan : @tuye_pic - 22 days ago

146 Likes
3 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.