#beautevoirreadystock

133 posts

Loading...
READY STOCK
Tarte Maracuja Oil Travel size (15ml) - 235,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️face oil tarte ini terkenal bnyk bgt manfaatnya
✔️can be used as a moisturizer ato treatment oil
✔️brightening effect for dewy complexion
✔️mengecilkan pori2, menghilangkan bekas jerawat
✔️bisa juga untuk blend foundie or cream contour
✔️bisa untuk dry skin or even oily skin krn dy non-greasy gak heavy lengket2 gitu
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Maracuja Oil Travel size (15ml) - 235,000 BEST SELLER ️face oil tarte ini terkenal bnyk bgt manfaatnya ️can be used as a moisturizer ato treatment oil ️brightening effect for dewy complexion ️mengecilkan pori2, menghilangkan bekas jerawat ️bisa juga untuk blend foundie or cream contour ️bisa untuk dry skin or even oily skin krn dy non-greasy gak heavy lengket2 gitu #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 3 days ago

19 Likes
1 Comments
0
BACK IN STOCK 🔥
Laura Mercier Secret Brightening Powder - 460,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️super smooth, transparent and weightless powder to set under-eye concealer
✔️brighten dark circles and diminish visible fine lines
✔️won't settle into fine lines or look cakey
✔️my holy grail under-eye setting powder, great for baking too 💯
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

BACK IN STOCK Laura Mercier Secret Brightening Powder - 460,000 BEST SELLER ️super smooth, transparent and weightless powder to set under-eye concealer ️brighten dark circles and diminish visible fine lines ️won't settle into fine lines or look cakey ️my holy grail under-eye setting powder, great for baking too #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 3 days ago

9 Likes
1 Comments
0
Loading...
READY STOCK
Benefit BADgal BANG! Mascara
🌟Full size – 395,000
🌟Mini – 225,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔smudge-proof, water-resistant, volumizing mascara
✔creates massive volume without weighing down lashes
✔the gravity-defying formula derived from space technology
✔intense pitch black mascara layers easily for bigger impact
✔its custom big Slimpact! brush is streamlined to reach root-to-tip, corner-to-corner, upper & lower lashes for big volume with 360° reach!
#beautevoirreadystock #beautevoirbenefit

READY STOCK Benefit BADgal BANG! Mascara Full size – 395,000 Mini – 225,000 NEW ARRIVAL smudge-proof, water-resistant, volumizing mascara creates massive volume without weighing down lashes the gravity-defying formula derived from space technology intense pitch black mascara layers easily for bigger impact its custom big Slimpact! brush is streamlined to reach root-to-tip, corner-to-corner, upper & lower lashes for big volume with 360° reach! #beautevoirreadystock #beautevoirbenefit - 3 days ago

12 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Pond’s Magic Powder BB - 40,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️semacam BB cream tp dalam bentuk powder, jadi sangat mudah diaplikasikan ke wajah
✔️hasilnya soft-matte finish, tanpa membuat kulit wajah menjadi kering
✔️double UV protection (perlindungan ganda terhadap sinar matahari) jd cocok utk kalian yg suka beraktivitas di luar
✔️memberikan efek cerah & glowing karna ada subtle sheen
✔️travel-friendly, dengan sifter cap jadi tidak berantakan dan mudah untuk dibawa kemana2
#beautevoirreadystock

READY STOCK Pond’s Magic Powder BB - 40,000 BEST SELLER ️semacam BB cream tp dalam bentuk powder, jadi sangat mudah diaplikasikan ke wajah ️hasilnya soft-matte finish, tanpa membuat kulit wajah menjadi kering ️double UV protection (perlindungan ganda terhadap sinar matahari) jd cocok utk kalian yg suka beraktivitas di luar ️memberikan efek cerah & glowing karna ada subtle sheen ️travel-friendly, dengan sifter cap jadi tidak berantakan dan mudah untuk dibawa kemana2 #beautevoirreadystock - 12 days ago

6 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Pond's Angel Face Pinkish White Glow - 40,000
✔️dewy finish / glowing
✔️cocok buat kalian yg memiliki dry skin
✔️double UV protection (perlindungan ganda terhadap sinar matahari) jd cocok utk kalian yg suka beraktivitas di luar
✔️travel-friendly, dengan sifter cap jadi tidak berantakan dan mudah untuk dibawa kemana2
#beautevoirreadystock

READY STOCK Pond's Angel Face Pinkish White Glow - 40,000 ️dewy finish / glowing ️cocok buat kalian yg memiliki dry skin ️double UV protection (perlindungan ganda terhadap sinar matahari) jd cocok utk kalian yg suka beraktivitas di luar ️travel-friendly, dengan sifter cap jadi tidak berantakan dan mudah untuk dibawa kemana2 #beautevoirreadystock - 12 days ago

4 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Pond's Angel Face Natural Mattifying - 40,000
✔️cocok buat kalian yg memiliki oily skin karena membantu menyerap minyak di wajah
✔️hasilnya matte finish tapi tidak membuat kulit menjadi kering
✔️double UV protection (perlindungan ganda terhadap sinar matahari) jd cocok utk kalian yg suka beraktivitas di luar
✔️travel-friendly, dengan sifter cap jadi tidak berantakan dan mudah untuk dibawa kemana2
#beautevoirreadystock

READY STOCK
Pond's Angel Face Natural Mattifying - 40,000 ️cocok buat kalian yg memiliki oily skin karena membantu menyerap minyak di wajah ️hasilnya matte finish tapi tidak membuat kulit menjadi kering ️double UV protection (perlindungan ganda terhadap sinar matahari) jd cocok utk kalian yg suka beraktivitas di luar ️travel-friendly, dengan sifter cap jadi tidak berantakan dan mudah untuk dibawa kemana2 #beautevoirreadystock - 12 days ago

4 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
MAC Studio Fix Powder Plus Foundation - 465,000
Available shades:
🌟NC20
🌟NC25
🌟NC30
🚨BEST SELLER🚨
✔️compact powder foundation from mac
✔️bedak padat andalan para MUA
✔️medium to full coverage
✔️matte finish, longwearing up to 12hours
✔️smooth, velvety texture for flawless result
✔️non-caking, non-streaking, non-settling/creasing, non-fading
#beautevoirreadystock #beautevoirmac

READY STOCK MAC Studio Fix Powder Plus Foundation - 465,000 Available shades: NC20 NC25 NC30 BEST SELLER ️compact powder foundation from mac ️bedak padat andalan para MUA ️medium to full coverage ️matte finish, longwearing up to 12hours ️smooth, velvety texture for flawless result ️non-caking, non-streaking, non-settling/creasing, non-fading #beautevoirreadystock #beautevoirmac - 12 days ago

18 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
MAC Pro Longwear Paint Pot in Painterly - 345,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️can be used as an eyeshadow base or eye primer
✔️creamy, easy to blend formula
✔️makes eyeshadow more pigmented
✔️prolongs the wear of eyeshadow
✔️used by famous MUAs and youtubers
#beautevoirreadystock #beautevoirmac

READY STOCK MAC Pro Longwear Paint Pot in Painterly - 345,000 BEST SELLER ️can be used as an eyeshadow base or eye primer ️creamy, easy to blend formula ️makes eyeshadow more pigmented ️prolongs the wear of eyeshadow ️used by famous MUAs and youtubers #beautevoirreadystock #beautevoirmac - 12 days ago

12 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
MAC Prep and Prime Fix+
🌟30ml - 225,000
🌟100ml - 395,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️salah satu produk andalan dari mac
✔️bisa dipakai untuk prime the face sebelom mulai makeup dan juga untuk set makeup biar awet, menghilangkan sisa bedak dan bikin hasil makeup lebih meresap
✔️bisa juga buat bikin eyeshadow shimmer lbh keluar warna nya, caranya tinggal semprot fix+ ke brush nya, lalu aplikasikan eyeshadow seperti biasa dan warna nya pasti bakal lbh pigmented
✔️ini juga merupakan salah satu produk favorit para MUA dan beauty blogger
✔️travel size nya lucu banget gemes kecil enak buat dibawa travel kemana2
#beautevoirreadystock #beautevoirmac

READY STOCK MAC Prep and Prime Fix+ 30ml - 225,000 100ml - 395,000 BEST SELLER ️salah satu produk andalan dari mac ️bisa dipakai untuk prime the face sebelom mulai makeup dan juga untuk set makeup biar awet, menghilangkan sisa bedak dan bikin hasil makeup lebih meresap ️bisa juga buat bikin eyeshadow shimmer lbh keluar warna nya, caranya tinggal semprot fix+ ke brush nya, lalu aplikasikan eyeshadow seperti biasa dan warna nya pasti bakal lbh pigmented ️ini juga merupakan salah satu produk favorit para MUA dan beauty blogger ️travel size nya lucu banget gemes kecil enak buat dibawa travel kemana2 #beautevoirreadystock #beautevoirmac - 12 days ago

9 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Benefit Porefessional Pearl Primer
🌟Full size - 480,000
🌟Mini - 180,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️instantly minimizes the look of pores
✔️soft matte finish
✔️locks on makeup and helps skin look bright, boosted and awake
✔️oil-free, lightweight, silky smooth texture just like the original one
✔️with a hint of soft pearly pink
#beautevoirreadystock #beautevoirbenefit

READY STOCK Benefit Porefessional Pearl Primer Full size - 480,000 Mini - 180,000 NEW ARRIVAL ️instantly minimizes the look of pores ️soft matte finish ️locks on makeup and helps skin look bright, boosted and awake ️oil-free, lightweight, silky smooth texture just like the original one ️with a hint of soft pearly pink #beautevoirreadystock #beautevoirbenefit - 16 days ago

7 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Makeup Forever Mist & Fix Setting Spray
🌟Full size (125ml) - 520,000
🌟Travel size (30ml) - 250,000
🚨BEST-SELLER🚨
✔️prolongs the wear of makeup
✔️keeps makeup stay-in-place
✔️dust-off excess powder residue
✔️salah satu setting spray favorite para mua
#beautevoirreadystock #beautevoirmufe

READY STOCK Makeup Forever Mist & Fix Setting Spray Full size (125ml) - 520,000 Travel size (30ml) - 250,000 BEST-SELLER ️prolongs the wear of makeup ️keeps makeup stay-in-place ️dust-off excess powder residue ️salah satu setting spray favorite para mua #beautevoirreadystock #beautevoirmufe - 16 days ago

11 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Tarte Tartelette Eyeshadow Palette (Defect) - 550,000
🚨BARANG NYA BARU TAPI DEFECT YA🚨
Kondisi seperti yang terlihat di foto kedua (swipe 👉🏻), pecah 1 warna (shade: power player)
✔️the original version of tartelette eyeshadow palette
✔️all matte shades, this is the perfect palette for those of you who love matte eyeshadows
✔️it has neutral browns-pinkish burgundy tones and a dark smoky shade too
✔️super pigmented and easy to blend, their eyeshadow quality is 🔥🔥🔥
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Tartelette Eyeshadow Palette (Defect) - 550,000 BARANG NYA BARU TAPI DEFECT YA Kondisi seperti yang terlihat di foto kedua (swipe 🏻), pecah 1 warna (shade: power player) ️the original version of tartelette eyeshadow palette ️all matte shades, this is the perfect palette for those of you who love matte eyeshadows ️it has neutral browns-pinkish burgundy tones and a dark smoky shade too ️super pigmented and easy to blend, their eyeshadow quality is #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 16 days ago

11 Likes
0 Comments
0
BACK IN STOCK
Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner in Jet Black - 330,000
🚨BEST EYELINER EVER🚨
✔️used this one myself and it's def my holygrail! 🖤
✔️super pigmented and super black, finish nya agak shiny sedikit
✔️waterproof and smudgeproof, suka lupa kucek2 mata pun ini eyeliner gak ilang2
✔️felt-tip applicator, jadi ujung nya tuh gak terlalu lentur, tp gak terlalu kaku juga
#beautevoirreadystock #beautevoirstila

BACK IN STOCK Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner in Jet Black - 330,000 BEST EYELINER EVER ️used this one myself and it's def my holygrail! 🖤 ️super pigmented and super black, finish nya agak shiny sedikit ️waterproof and smudgeproof, suka lupa kucek2 mata pun ini eyeliner gak ilang2 ️felt-tip applicator, jadi ujung nya tuh gak terlalu lentur, tp gak terlalu kaku juga #beautevoirreadystock #beautevoirstila - 16 days ago

14 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Becca Shimmering Skin Perfector Pressed - 595,000
Available shades:
🌟Champagne Pop
🌟Opal
🚨BEST HIGHLIGHTER EVER🚨
✔️so sooooo pigmented
✔️pretty shimmer, no chunky glitter or whatsoever
✔️favorite of so many beauty gurus
✔️highlighter paling BOMB, no joke 😩
PS: My personal favorite!!! Hands down, the best highlighter out there 😍
#beautevoirreadystock #beautevoirbecca

READY STOCK Becca Shimmering Skin Perfector Pressed - 595,000 Available shades: Champagne Pop Opal BEST HIGHLIGHTER EVER ️so sooooo pigmented ️pretty shimmer, no chunky glitter or whatsoever ️favorite of so many beauty gurus ️highlighter paling BOMB, no joke PS: My personal favorite!!! Hands down, the best highlighter out there #beautevoirreadystock #beautevoirbecca - 16 days ago

22 Likes
2 Comments
0
READY STOCK
Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Collector's Edition in Champagne Pop - 595,000
👉🏻also available in standard packaging
🚨NEW ARRIVAL, LIMITED EDITION🚨
✔️limited ed, ada embossed champagne nya 🥂
✔️packaging nya so pretty, rose gold vibes
✔️favorite nya para MUA, ky ci VAmakeupartist 😍
✔️MUA hits surabaya ci imelvilentcia juga beli champagne pop disini lho 😌
✔️in collaboration with Jaclyn Hill
✔️super duper pretty champagne glow
✔️suits every skintone
✔️my personal favorite highlighter ever!!! 💯❤️
#beautevoirreadystock #beautevoirbecca

READY STOCK Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Collector's Edition in Champagne Pop - 595,000 🏻also available in standard packaging NEW ARRIVAL, LIMITED EDITION ️limited ed, ada embossed champagne nya 🥂 ️packaging nya so pretty, rose gold vibes ️favorite nya para MUA, ky ci VAmakeupartist ️MUA hits surabaya ci imelvilentcia juga beli champagne pop disini lho ️in collaboration with Jaclyn Hill ️super duper pretty champagne glow ️suits every skintone ️my personal favorite highlighter ever!!! #beautevoirreadystock #beautevoirbecca - 16 days ago

15 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Chanel Rouge Allure Ink in 156 Lost - 475,000
*masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga*
🚨NEWEST SHADE🚨
✔️very natural soft peachy nude, cocok untuk daily
✔️shade ini seri terbaru dari fall 2017 collection nya chanel, warna nya sedikit lbh soft dan muda dari yang 140 Amoureux
✔️liquid lipstick versi Chanel
✔️very comfortable, gak drying at all seperti liquid lipstick lain nya
#beautevoirreadystock #beautevoirchanel

READY STOCK Chanel Rouge Allure Ink in 156 Lost - 475,000 *masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga* NEWEST SHADE ️very natural soft peachy nude, cocok untuk daily ️shade ini seri terbaru dari fall 2017 collection nya chanel, warna nya sedikit lbh soft dan muda dari yang 140 Amoureux ️liquid lipstick versi Chanel ️very comfortable, gak drying at all seperti liquid lipstick lain nya #beautevoirreadystock #beautevoirchanel - 16 days ago

22 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (7ml) - 180,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️it is the iconic Little Brown Bottle serum that Estee Lauder is famous for
✔️light texture absorbs easily into the skin
✔️skin looks well rested and well hydrated
✔️redness in skin is reduced, making it just looks better 😍
✔️suitable for all skin types
#beautevoirreadystock #beautevoiresteelauder

READY STOCK Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (7ml) - 180,000 BEST SELLER ️it is the iconic Little Brown Bottle serum that Estee Lauder is famous for ️light texture absorbs easily into the skin ️skin looks well rested and well hydrated ️redness in skin is reduced, making it just looks better ️suitable for all skin types #beautevoirreadystock #beautevoiresteelauder - 16 days ago

14 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Burt’s Bees A Bit of Burt’s Bees - 120,000
Set includes:
🌟Burt's Bees Beeswax Lip Balm with Vitamin E & Peppermint 4.25 g
🌟Burt's Bees Hand Salve 8.5 g
🚨GREAT VALUE🚨
A dynamic duo for hands and lips, featuring Burt's Bees much-loved 100% Natural Beeswax Lip Balm with Vitamin E & Peppermint and classic Hand Salve. The perfect little something to show that you care.
#beautevoirreadystock

READY STOCK Burt’s Bees A Bit of Burt’s Bees - 120,000 Set includes: Burt's Bees Beeswax Lip Balm with Vitamin E & Peppermint 4.25 g Burt's Bees Hand Salve 8.5 g GREAT VALUE A dynamic duo for hands and lips, featuring Burt's Bees much-loved 100% Natural Beeswax Lip Balm with Vitamin E & Peppermint and classic Hand Salve. The perfect little something to show that you care. #beautevoirreadystock - 16 days ago

10 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Farsali Rose Gold Elixir - 815,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️multi-purpose face oil, the hype is real 👌🏻
✔️lightweight formula, not overly oily or greasy, suitable for all skin types
✔️use as a daily moisturizer, to keep your skin healthy and hydrated, it has anti-aging benefits as well
✔️rosehip seed oil regenerate tissue and reduce the appearance of fine lines, hyperpigmentation, and stretch marks
✔️mix with foundation to keep your skin hydrated and glowing
✔️can be used to hydrate lips and revived dried cream product too!
#beautevoirreadystock #beautevoirfarsali

READY STOCK Farsali Rose Gold Elixir - 815,000 BEST SELLER ️multi-purpose face oil, the hype is real 🏻 ️lightweight formula, not overly oily or greasy, suitable for all skin types ️use as a daily moisturizer, to keep your skin healthy and hydrated, it has anti-aging benefits as well ️rosehip seed oil regenerate tissue and reduce the appearance of fine lines, hyperpigmentation, and stretch marks ️mix with foundation to keep your skin hydrated and glowing ️can be used to hydrate lips and revived dried cream product too! #beautevoirreadystock #beautevoirfarsali - 17 days ago

5 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
NARS Radiant Creamy Concealer - 460,000
Full size - 460,000
🌟Chantilly❌
🌟Vanilla
🌟Custard❌
Travel size - 240,000
🌟Vanilla
🌟Custard
🚨BEST SELLER🚨
✔️favorite para MUA
✔️medium to full coverage
✔️lightweight and creamy texture
✔️creaseless, non-cakey
✔️natural luminous finish
✔️diminishes the appearance of lines, wrinkles and dark circles
#beautevoirreadystock #beautevoirnars

READY STOCK NARS Radiant Creamy Concealer - 460,000 Full size - 460,000 Chantilly Vanilla Custard Travel size - 240,000 Vanilla Custard BEST SELLER ️favorite para MUA ️medium to full coverage ️lightweight and creamy texture ️creaseless, non-cakey ️natural luminous finish ️diminishes the appearance of lines, wrinkles and dark circles #beautevoirreadystock #beautevoirnars - 18 days ago

10 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Dior Lip Tattoo - 440,000
Available shades:
🌟351 Natural Nude
🌟451 Natural Coral
🌟491 Natural Rosewood - as seen on titan tyra and claudia novira 😍
🌟771 Natural Berry
🚨HIGHLY RECOMMENDED🚨
✔️super pigmented, di gosok2 jg gak bakalan ilang, leaves a very pretty stain on the lips
✔️ini tuh macam liptint2 korea or benefit gitu tapi versi lebih pigmented nya, gak perlu oles berkali2, sekali aja udah nyata banget warna nya
✔️tekstur nya agak cair, gak lengket sama sekali and super lightweight, gak bakal berasa pake apa2
✔️sekali nyoba pasti ketagihan, dijamin gak bakal nyesel 👌🏻
#beautevoirreadystock #beautevoirdior

READY STOCK Dior Lip Tattoo - 440,000 Available shades: 351 Natural Nude 451 Natural Coral 491 Natural Rosewood - as seen on titan tyra and claudia novira 771 Natural Berry HIGHLY RECOMMENDED ️super pigmented, di gosok2 jg gak bakalan ilang, leaves a very pretty stain on the lips ️ini tuh macam liptint2 korea or benefit gitu tapi versi lebih pigmented nya, gak perlu oles berkali2, sekali aja udah nyata banget warna nya ️tekstur nya agak cair, gak lengket sama sekali and super lightweight, gak bakal berasa pake apa2 ️sekali nyoba pasti ketagihan, dijamin gak bakal nyesel 🏻 #beautevoirreadystock #beautevoirdior - 18 days ago

20 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Nature Republic Aloe Vera 92% Soothing Gel - 125,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️ini adalah produk yg lg hits bgt dr Nature Republic, ga perlu dijelasin lagi segimana hyped nya gel ini
✔️mengandung 92% Aloe Vera
✔️banyak banget fungsi nya mulai dari masker, primer makeup, hair and body care, sampe sunburn dan after-shave treatment juga (bs google for more ya)
✔️leaves a cooling sensation
✔️ini ukuran nya lumayan besar ya (300ml)
#beautevoirreadystock

READY STOCK Nature Republic Aloe Vera 92% Soothing Gel - 125,000 BEST SELLER ️ini adalah produk yg lg hits bgt dr Nature Republic, ga perlu dijelasin lagi segimana hyped nya gel ini ️mengandung 92% Aloe Vera ️banyak banget fungsi nya mulai dari masker, primer makeup, hair and body care, sampe sunburn dan after-shave treatment juga (bs google for more ya) ️leaves a cooling sensation ️ini ukuran nya lumayan besar ya (300ml) #beautevoirreadystock - 1 month ago

9 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Sephora Orchid Mask
🌟1box (isi 5pcs) - 150,000
🌟1pc - 40,000
✔️sheet-mask
✔️enriched with natural orchid extract
✔️helps minimize the signs of age
✔️energizes the skin for improved skin texture
✔️for smooth, glowing and younger-looking skin
#beautevoirreadystock #beautevoirsephora

READY STOCK Sephora Orchid Mask 1box (isi 5pcs) - 150,000 1pc - 40,000 ️sheet-mask ️enriched with natural orchid extract ️helps minimize the signs of age ️energizes the skin for improved skin texture ️for smooth, glowing and younger-looking skin #beautevoirreadystock #beautevoirsephora - 1 month ago

5 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Bioderma Sensibio H2O (250ml) - 189,000
CP: 231,000
🚨BEST-SELLING MICELAR WATER IN THE MARKET🚨
✔️seri sensibio ini adalah yg paling populer dan bestseller dari bioderma
✔️fragrance-free, alcohol-free, paraben-free and hypoallergenic
✔️cocok buat yg kulit nya sensitif, tapi all skin types juga boleh pake ini ya
✔️bisa buat remove face makeup maupun eye makeup
✔️buat yg suka pake eyelash extension, you definitely need this karena ini oil-free dan tidak akan merusak extension kamu
✔️tidak perlu dibilas, tapi kalo abis itu cuci muka lagi juga ga masalah
✔️gak bikin kulit kering, lengket atopun minyakan
✔️gak bakal menyebabkan iritasi kulit ato mata
✔️ini jg cocok banget buat rapihin winged eyeliner  yg suka ketebelan ato bleber2
#beautevoirreadystock #beautevoirbioderma

READY STOCK Bioderma Sensibio H2O (250ml) - 189,000 CP: 231,000 BEST-SELLING MICELAR WATER IN THE MARKET ️seri sensibio ini adalah yg paling populer dan bestseller dari bioderma ️fragrance-free, alcohol-free, paraben-free and hypoallergenic ️cocok buat yg kulit nya sensitif, tapi all skin types juga boleh pake ini ya ️bisa buat remove face makeup maupun eye makeup ️buat yg suka pake eyelash extension, you definitely need this karena ini oil-free dan tidak akan merusak extension kamu ️tidak perlu dibilas, tapi kalo abis itu cuci muka lagi juga ga masalah ️gak bikin kulit kering, lengket atopun minyakan ️gak bakal menyebabkan iritasi kulit ato mata ️ini jg cocok banget buat rapihin winged eyeliner yg suka ketebelan ato bleber2 #beautevoirreadystock #beautevoirbioderma - 1 month ago

7 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Avene Thermal Spring Water (50ml) - 90,000
CP: 118,0000
🚨BEST SELLER FACIAL MIST🚨
✔️Mist ini sangat terkenal krn emg banyak bgt ya fungsi2 nya (seperti bs dilihat di foto)
✔️Ini yang ukuran paling kecil (50ml) ya, cocok untuk dibawa2 di tas or traveling
✔️Ideal for red, sensitive or irritated skin
✔️Reduces skin sensitivity and helps restore skin balance, soothes redness, calms itching sensations
✔️Perfect for post-workout, travel, outdoor activities or to freshen up makeup
✔️Safe for infants, children and adults
✔️Neutral pH: 7.5
#beautevoirreadystock #beautevoiravene

READY STOCK Avene Thermal Spring Water (50ml) - 90,000 CP: 118,0000 BEST SELLER FACIAL MIST ️Mist ini sangat terkenal krn emg banyak bgt ya fungsi2 nya (seperti bs dilihat di foto) ️Ini yang ukuran paling kecil (50ml) ya, cocok untuk dibawa2 di tas or traveling ️Ideal for red, sensitive or irritated skin ️Reduces skin sensitivity and helps restore skin balance, soothes redness, calms itching sensations ️Perfect for post-workout, travel, outdoor activities or to freshen up makeup ️Safe for infants, children and adults ️Neutral pH: 7.5 #beautevoirreadystock #beautevoiravene - 1 month ago

17 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Benefit Porefessional Pore Primer
🌟Full size - 460,000
🌟Mini - 180,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️quickly minimize the appearance of pores and fine lines
✔️helps makeup stay put
✔️oil-free formula, suitable for all skin types
✔️can be used under or over makeup
✔️contains vitamin E derivative to protect skin from free radicals
#beautevoirreadystock #beautevoirbenefit

READY STOCK Benefit Porefessional Pore Primer Full size - 460,000 Mini - 180,000 BEST SELLER ️quickly minimize the appearance of pores and fine lines ️helps makeup stay put ️oil-free formula, suitable for all skin types ️can be used under or over makeup ️contains vitamin E derivative to protect skin from free radicals #beautevoirreadystock #beautevoirbenefit - 1 month ago

15 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - 665,000
🚨BEST SELLER SETTING POWDER🚨
✔️raved by Kylie Jenner and so many beauty gurus
✔️ultra-fine and smooth texture
✔️completely transparent
✔️doesn’t cause any flashback
✔️perfect for baking!
✔️isi nya banyak banget ya 29gr, I've been using this for almost a year dan tetep gak abis2
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

READY STOCK Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - 665,000 BEST SELLER SETTING POWDER ️raved by Kylie Jenner and so many beauty gurus ️ultra-fine and smooth texture ️completely transparent ️doesn’t cause any flashback ️perfect for baking! ️isi nya banyak banget ya 29gr, I've been using this for almost a year dan tetep gak abis2 #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 1 month ago

19 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Laura Mercier Joie De Vivre Windflush Colour Powder - 645,000
🚨LIMITED EDITION🚨
✔️soft peachy blush, bikin muka kita jadi cerah
✔️baked powder formula that will last all day
✔️long-wearing even on oily skin
✔️sheer, smooth and fine texture
✔️can be used for cheek and eyes
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

READY STOCK Laura Mercier Joie De Vivre Windflush Colour Powder - 645,000 LIMITED EDITION ️soft peachy blush, bikin muka kita jadi cerah ️baked powder formula that will last all day ️long-wearing even on oily skin ️sheer, smooth and fine texture ️can be used for cheek and eyes #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 1 month ago

13 Likes
1 Comments
0
BACK IN STOCK
Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder in 01 Highlight - 675,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️super natural highlight, gak ada glitter2 chunky yg lebay gitu
✔️gives a natural glow from within look
✔️warna nya mirip the balm marylou
✔️Kathleenlights's most used highlighter 😍
✔️it's definitely not matte ya 😅
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

BACK IN STOCK Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder in 01 Highlight - 675,000 BEST SELLER ️super natural highlight, gak ada glitter2 chunky yg lebay gitu ️gives a natural glow from within look ️warna nya mirip the balm marylou ️Kathleenlights's most used highlighter ️it's definitely not matte ya #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 1 month ago

10 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour in Moonlight (deluxe size) - 250,000
🚨HIGHLY RECOMMENDED🚨
✔️a golden bronze with a hint of khaki in the undertone
✔️it has a frosted, slightly metallic finish
✔️very opaque color payoff
✔️glides on smoothly, very easy to blend
✔️best-seller eyeshadow stick in the market, so many great reviews about this one ✨
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

READY STOCK Laura Mercier Caviar Stick Eye Colour in Moonlight (deluxe size) - 250,000 HIGHLY RECOMMENDED ️a golden bronze with a hint of khaki in the undertone ️it has a frosted, slightly metallic finish ️very opaque color payoff ️glides on smoothly, very easy to blend ️best-seller eyeshadow stick in the market, so many great reviews about this one #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 1 month ago

15 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Tarte Tartelette Toasted Eyeshadow Palette - 695,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️newest tartelette palette 🔥
✔️12 warm matte+shimmer shades
✔️very pretty warm-toned colors, wrn eyeshadow kekinian banget nih
✔️glides on like a cream, super blendable, not chalky or patchy
✔️intense color payoff and longwearing
✔️ga perlu dijelasin lagi ya, tartelette palettes selalu hyped bgt krn emg quality nya yg bagus bgt, even ngalahin UD naked palette imo 👌🏻
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Tartelette Toasted Eyeshadow Palette - 695,000 NEW ARRIVAL ️newest tartelette palette ️12 warm matte+shimmer shades ️very pretty warm-toned colors, wrn eyeshadow kekinian banget nih ️glides on like a cream, super blendable, not chalky or patchy ️intense color payoff and longwearing ️ga perlu dijelasin lagi ya, tartelette palettes selalu hyped bgt krn emg quality nya yg bagus bgt, even ngalahin UD naked palette imo 🏻 #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 1 month ago

15 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Too Faced Better Than Sex Mascara Ornament - 195,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️Limited Edition, Holiday Collection 2017
✔️deluxe size best-selling BTS mascara
✔️smudge-proof, all-day wear with an intense blackness
✔️very cute packaging, perfect for gifts
#beautevoirreadystock #beautevoirtoofaced

READY STOCK Too Faced Better Than Sex Mascara Ornament - 195,000 NEW ARRIVAL ️Limited Edition, Holiday Collection 2017 ️deluxe size best-selling BTS mascara ️smudge-proof, all-day wear with an intense blackness ️very cute packaging, perfect for gifts #beautevoirreadystock #beautevoirtoofaced - 2 months ago

18 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer - 340,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️the ultimate must-have lip gloss with explosive shine
✔️one perfectly universal rose nude shade that looks good on everyone
✔️lips look instantly fuller and smoother
✔️feels amazing on your lips
✔️it has that addictive peach-vanilla scent you just can’t get enough of
✔️while conditioning, shea butter enriches from within
#beautevoirreadystock #beautevoirfenty

READY STOCK Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer - 340,000 NEW ARRIVAL ️the ultimate must-have lip gloss with explosive shine ️one perfectly universal rose nude shade that looks good on everyone ️lips look instantly fuller and smoother ️feels amazing on your lips ️it has that addictive peach-vanilla scent you just can’t get enough of ️while conditioning, shea butter enriches from within #beautevoirreadystock #beautevoirfenty - 2 months ago

28 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini - 320,000
Available in:
🌟Vanilla Quartz
🌟Moonstone ❌
🌟Opal ❌
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️mini, travel-friendly! Super cute 😍
✔️hands down, the best highlighter out there 💯
✔️so sooooo pigmented
✔️pretty shimmer, no chunky glitter or whatsoever
✔️favorite of so many beauty gurus and muas
✔️highlighter paling BOMB, no joke 😩
#beautevoirreadystock #beautevoirbecca

READY STOCK Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Mini - 320,000 Available in: Vanilla Quartz Moonstone Opal NEW ARRIVAL ️mini, travel-friendly! Super cute ️hands down, the best highlighter out there ️so sooooo pigmented ️pretty shimmer, no chunky glitter or whatsoever ️favorite of so many beauty gurus and muas ️highlighter paling BOMB, no joke #beautevoirreadystock #beautevoirbecca - 2 months ago

17 Likes
2 Comments
0
READY STOCK
Tarte Metallic Treats Glitter Liner Set - 460,000
Set includes:
🌟Tarteist PRO Glitter Liners in White Gold, Silver, and Rose Gold
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️limited edition, holiday collection 2017
✔️one end: a buildable metallic, quick-dry liquid liner with an ultra-fine brush tip to define eyes with opaque, lustrous pigment
✔️the opposite end: no-budge, glitter liner with micro-shimmer flecks in a clear, non-sticky gel that dries instantly
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Metallic Treats Glitter Liner Set - 460,000 Set includes: Tarteist PRO Glitter Liners in White Gold, Silver, and Rose Gold NEW ARRIVAL ️limited edition, holiday collection 2017 ️one end: a buildable metallic, quick-dry liquid liner with an ultra-fine brush tip to define eyes with opaque, lustrous pigment ️the opposite end: no-budge, glitter liner with micro-shimmer flecks in a clear, non-sticky gel that dries instantly #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 2 months ago

19 Likes
1 Comments
0
FAST PO SG (ETA 10 DEC)
Dior Lip Tattoo - 440,000
Available shades:
🌟351 Natural Nude
🌟451 Natural Coral
🌟491 Natural Rosewood
🌟761 Natural Cherry
🌟771 Natural Berry
🌟881 Natural Pink
🚨BEST SELLER🚨
✔️super pigmented, di gosok2 jg gak bakalan ilang, leaves a very pretty stain on the lips
✔️ini tuh macam liptint2 korea or benefit benetint gitu tapi versi lebih pigmented nya, gak perlu oles berkali2, sekali aja udah nyata banget warna nya
✔️tekstur nya agak cair, gak lengket sama sekali and super lightweight, gak bakal berasa pake apa2
✔️sekali nyoba pasti ketagihan, dijamin gak bakal nyesel 😌
#beautevoirreadystock #beautevoirdior
.
Cr: bynastassya

FAST PO SG (ETA 10 DEC) Dior Lip Tattoo - 440,000 Available shades: 351 Natural Nude 451 Natural Coral 491 Natural Rosewood 761 Natural Cherry 771 Natural Berry 881 Natural Pink BEST SELLER ️super pigmented, di gosok2 jg gak bakalan ilang, leaves a very pretty stain on the lips ️ini tuh macam liptint2 korea or benefit benetint gitu tapi versi lebih pigmented nya, gak perlu oles berkali2, sekali aja udah nyata banget warna nya ️tekstur nya agak cair, gak lengket sama sekali and super lightweight, gak bakal berasa pake apa2 ️sekali nyoba pasti ketagihan, dijamin gak bakal nyesel #beautevoirreadystock #beautevoirdior . Cr: bynastassya - 3 months ago

19 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Chanel Rouge Allure Ink in 156 Lost - 475,000
*masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga*
🚨NEWEST SHADE🚨
✔️very natural soft peachy nude, cocok untuk daily
✔️shade ini seri terbaru dari fall 2017 collection nya chanel, warna nya sedikit lbh soft dan muda dari yang 140 Amoureux
✔️liquid lipstick versi Chanel
✔️very comfortable, gak drying at all seperti liquid lipstick lain nya
#beautevoirreadystock #beautevoirchanel

READY STOCK Chanel Rouge Allure Ink in 156 Lost - 475,000 *masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga* NEWEST SHADE ️very natural soft peachy nude, cocok untuk daily ️shade ini seri terbaru dari fall 2017 collection nya chanel, warna nya sedikit lbh soft dan muda dari yang 140 Amoureux ️liquid lipstick versi Chanel ️very comfortable, gak drying at all seperti liquid lipstick lain nya #beautevoirreadystock #beautevoirchanel - 3 months ago

29 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Chanel Rouge Coco Gloss in 722 Noce Moscata - 475,000
*masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga*
✔️it is a semi-sheer smooth shimmering neutral fawn shade, very natural and pretty color
✔️it has an ultra shiny and glossy finish
✔️very hydrating and creamy formula
✔️stays put for quite a few hours
✔️it doesn't really have that tacky or sticky feeling like normal gloss usually do
#beautevoirreadystock #beautevoirchanel

READY STOCK Chanel Rouge Coco Gloss in 722 Noce Moscata - 475,000 *masih harga lama ya, setelah stock ini habis semua brg chanel akan naik harga krn per 1 Nov kemaren dari boutique chanel memang sudah ada kenaikan harga* ️it is a semi-sheer smooth shimmering neutral fawn shade, very natural and pretty color ️it has an ultra shiny and glossy finish ️very hydrating and creamy formula ️stays put for quite a few hours ️it doesn't really have that tacky or sticky feeling like normal gloss usually do #beautevoirreadystock #beautevoirchanel - 3 months ago

10 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Kat Von D Lock-It Setting Powder
🌟Full size - 540,000
🌟Travel size - 295,000
✔️finely mild and super soft
✔️locks foundation and concealer in place
✔️translucent - no color powder
✔️natural, non-cakey finish
#beautevoirreadystock #beautevoirkvd

READY STOCK Kat Von D Lock-It Setting Powder Full size - 540,000 Travel size - 295,000 ️finely mild and super soft ️locks foundation and concealer in place ️translucent - no color powder ️natural, non-cakey finish #beautevoirreadystock #beautevoirkvd - 3 months ago

11 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - 665,000
🚨BEST SELLER SETTING POWDER🚨
✔️raved by Kylie Jenner and so many beauty gurus
✔️ultra-fine and smooth texture
✔️completely transparent
✔️doesn’t cause any flashback
✔️perfect for baking!
✔️isi nya banyak banget ya 29gr, I've been using this for almost a year dan tetep gak abis2
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

READY STOCK Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - 665,000 BEST SELLER SETTING POWDER ️raved by Kylie Jenner and so many beauty gurus ️ultra-fine and smooth texture ️completely transparent ️doesn’t cause any flashback ️perfect for baking! ️isi nya banyak banget ya 29gr, I've been using this for almost a year dan tetep gak abis2 #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 3 months ago

16 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Laura Mercier Joie De Vivre Windflush Colour Powder - 645,000
🚨LIMITED EDITION🚨
✔️soft peachy blush, bikin muka kita jadi cerah
✔️baked powder formula that will last all day
✔️long-wearing even on oily skin
✔️sheer, smooth and fine texture
✔️can be used for cheek and eyes
#beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier

READY STOCK Laura Mercier Joie De Vivre Windflush Colour Powder - 645,000 LIMITED EDITION ️soft peachy blush, bikin muka kita jadi cerah ️baked powder formula that will last all day ️long-wearing even on oily skin ️sheer, smooth and fine texture ️can be used for cheek and eyes #beautevoirreadystock #beautevoirlauramercier - 3 months ago

13 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Tarte Amazonian Clay Blush in Captivating - 480,000
🚨HIGHLY RECOMMENDED🚨
✔️very pretty peach blush, bikin muka jadi cerah
✔️super pigmented and buildable
✔️long-wearing formula, lasts up to 12 hours
✔️stays on all day even on girls with oily skin type!
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Amazonian Clay Blush in Captivating - 480,000 HIGHLY RECOMMENDED ️very pretty peach blush, bikin muka jadi cerah ️super pigmented and buildable ️long-wearing formula, lasts up to 12 hours ️stays on all day even on girls with oily skin type! #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 3 months ago

17 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Tarte Play With Clay Set - 495,000
This set includes:
✔️Amazonian Clay 12-Hour Blush in Concept (1.5gr)
✔️Gifted Amazonian Clay Smart Mascara (5ml)
✔️Smooth Operator Amazonian Clay Finishing Powder (2.2gr)
✔️Amazonian Clay Matte Waterproof Bronzer in Park Avenue Princess (3gr)
✔️Amazonian Clay Full Coverage Foundation (0.5ml)
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Play With Clay Set - 495,000 This set includes: ️Amazonian Clay 12-Hour Blush in Concept (1.5gr) ️Gifted Amazonian Clay Smart Mascara (5ml) ️Smooth Operator Amazonian Clay Finishing Powder (2.2gr) ️Amazonian Clay Matte Waterproof Bronzer in Park Avenue Princess (3gr) ️Amazonian Clay Full Coverage Foundation (0.5ml) #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 3 months ago

17 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Ophelia - 345,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️from their newest nude collection
✔️pretty warm-nude color, but not too warm as well
✔️dries down completely matte
✔️non-drying but doesn't have that tacky feeling
✔️transferproof and smudgeproof, lasts all day
#beautevoirreadystock #beautevoirkvd

READY STOCK Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Ophelia - 345,000 NEW ARRIVAL ️from their newest nude collection ️pretty warm-nude color, but not too warm as well ️dries down completely matte ️non-drying but doesn't have that tacky feeling ️transferproof and smudgeproof, lasts all day #beautevoirreadystock #beautevoirkvd - 3 months ago

5 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
NARS Powermatte Lip Pigment in Get It On - 420,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️lightweight texture applies like ink on your lips
✔️non-drying, very comfortable formula
✔️beautiful matte finish
✔️long-lasting, weightless wear
#beautevoirreadystock #beautevoirnars

READY STOCK NARS Powermatte Lip Pigment in Get It On - 420,000 NEW ARRIVAL ️lightweight texture applies like ink on your lips ️non-drying, very comfortable formula ️beautiful matte finish ️long-lasting, weightless wear #beautevoirreadystock #beautevoirnars - 3 months ago

12 Likes
0 Comments
0
READY STOCK
Caramel Melange Eyeshadow Palette - 425,000
✔️kualitas nya bagus bgt ya ini, ga kalah sm ud or tarte 👌🏻
✔️highly pigmented yet easy to blend
✔️burnt warm brown-oranges color
✔️kaya mini version nya Morphe 35O palette
✔️ini palette super langka, susah banget dapetin nya dimana2 kosong terus
#beautevoirreadystock #beautevoirzoeva

READY STOCK Caramel Melange Eyeshadow Palette - 425,000 ️kualitas nya bagus bgt ya ini, ga kalah sm ud or tarte 🏻 ️highly pigmented yet easy to blend ️burnt warm brown-oranges color ️kaya mini version nya Morphe 35O palette ️ini palette super langka, susah banget dapetin nya dimana2 kosong terus #beautevoirreadystock #beautevoirzoeva - 4 months ago

13 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
MAC Prep and Prime Fix+
🌟30ml - 225,000
🌟100ml - 395,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️salah satu produk andalan dari mac
✔️bisa dipakai untuk prime the face sebelom mulai makeup dan juga untuk set makeup biar awet, menghilangkan sisa bedak dan bikin hasil makeup lebih meresap
✔️bisa juga buat bikin eyeshadow shimmer lbh keluar warna nya, caranya tinggal semprot fix+ ke brush nya, lalu aplikasikan eyeshadow seperti biasa dan warna nya pasti bakal lbh pigmented
✔️ini juga merupakan salah satu produk favorit para MUA dan beauty blogger
✔️travel size nya lucu banget gemes kecil enak buat dibawa travel kemana2
#beautevoirreadystock #beautevoirmac

READY STOCK MAC Prep and Prime Fix+ 30ml - 225,000 100ml - 395,000 BEST SELLER ️salah satu produk andalan dari mac ️bisa dipakai untuk prime the face sebelom mulai makeup dan juga untuk set makeup biar awet, menghilangkan sisa bedak dan bikin hasil makeup lebih meresap ️bisa juga buat bikin eyeshadow shimmer lbh keluar warna nya, caranya tinggal semprot fix+ ke brush nya, lalu aplikasikan eyeshadow seperti biasa dan warna nya pasti bakal lbh pigmented ️ini juga merupakan salah satu produk favorit para MUA dan beauty blogger ️travel size nya lucu banget gemes kecil enak buat dibawa travel kemana2 #beautevoirreadystock #beautevoirmac - 4 months ago

11 Likes
2 Comments
0
READY STOCK
Bioderma Sensibio H2O
🌟100ml - 119,000
🌟250ml - 189,000
Counter Price: 100ml (143rb), 250ml (231rb)
🚨BEST-SELLING MICELAR WATER IN THE MARKET🚨
✔️seri sensibio ini adalah yg paling populer dan bestseller dari bioderma
✔️fragrance-free, alcohol-free, paraben-free and hypoallergenic
✔️cocok buat yg kulit nya sensitif, tapi all skin types juga boleh pake ini ya
✔️bisa buat remove face makeup maupun eye makeup
✔️buat yg suka pake eyelash extension, you definitely need this karena ini oil-free dan tidak akan merusak extension kamu
✔️tidak perlu dibilas, tapi kalo abis itu cuci muka lagi juga ga masalah
✔️gak bikin kulit kering, lengket atopun minyakan
✔️gak bakal menyebabkan iritasi kulit ato mata
✔️ini jg cocok banget buat rapihin winged eyeliner  yg suka ketebelan ato bleber2
#beautevoirreadystock #beautevoirbioderma

READY STOCK Bioderma Sensibio H2O 100ml - 119,000 250ml - 189,000 Counter Price: 100ml (143rb), 250ml (231rb) BEST-SELLING MICELAR WATER IN THE MARKET ️seri sensibio ini adalah yg paling populer dan bestseller dari bioderma ️fragrance-free, alcohol-free, paraben-free and hypoallergenic ️cocok buat yg kulit nya sensitif, tapi all skin types juga boleh pake ini ya ️bisa buat remove face makeup maupun eye makeup ️buat yg suka pake eyelash extension, you definitely need this karena ini oil-free dan tidak akan merusak extension kamu ️tidak perlu dibilas, tapi kalo abis itu cuci muka lagi juga ga masalah ️gak bikin kulit kering, lengket atopun minyakan ️gak bakal menyebabkan iritasi kulit ato mata ️ini jg cocok banget buat rapihin winged eyeliner yg suka ketebelan ato bleber2 #beautevoirreadystock #beautevoirbioderma - 4 months ago

8 Likes
3 Comments
0
READY STOCK
Violet Voss Holy Grail Palette - 795,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️20 matte+shimmer shadows
✔️rosegold-pinkish shades
✔️dupe nya ABH modern renaissance 🙄
✔️so pigmented and buttery
✔️very very pretty palette 😍
#beautevoirreadystock

READY STOCK Violet Voss Holy Grail Palette - 795,000 BEST SELLER ️20 matte+shimmer shadows ️rosegold-pinkish shades ️dupe nya ABH modern renaissance 🙄 ️so pigmented and buttery ️very very pretty palette #beautevoirreadystock - 4 months ago

23 Likes
1 Comments
0
READY STOCK🔥
Dior Lip Tattoo - 440,000
Available shades:
🌟351 Natural Nude❌
🌟451 Natural Coral
🌟491 Natural Rosewood
🌟761 Natural Cherry❌
🌟771 Natural Berry
🌟881 Natural Pink❌
🚨BEST SELLER🚨
✔️super pigmented, di gosok2 jg gak bakalan ilang, leaves a very pretty stain on the lips
✔️ini tuh macam liptint2 korea or benefit benetint gitu tapi versi lebih pigmented nya, gak perlu oles berkali2, sekali aja udah nyata banget warna nya
✔️tekstur nya agak cair, gak lengket sama sekali and super lightweight, gak bakal berasa pake apa2
✔️sekali nyoba pasti ketagihan, dijamin gak bakal nyesel 😌
PS: yang kmaren gak kebagian, cussss diorder sekarang biar gak berebutan and keabisan ky kemaren lagi 😅😂
#beautevoirreadystock #beautevoirdior

READY STOCK Dior Lip Tattoo - 440,000 Available shades: 351 Natural Nude 451 Natural Coral 491 Natural Rosewood 761 Natural Cherry 771 Natural Berry 881 Natural Pink BEST SELLER ️super pigmented, di gosok2 jg gak bakalan ilang, leaves a very pretty stain on the lips ️ini tuh macam liptint2 korea or benefit benetint gitu tapi versi lebih pigmented nya, gak perlu oles berkali2, sekali aja udah nyata banget warna nya ️tekstur nya agak cair, gak lengket sama sekali and super lightweight, gak bakal berasa pake apa2 ️sekali nyoba pasti ketagihan, dijamin gak bakal nyesel PS: yang kmaren gak kebagian, cussss diorder sekarang biar gak berebutan and keabisan ky kemaren lagi #beautevoirreadystock #beautevoirdior - 4 months ago

13 Likes
6 Comments
0
READY STOCK
Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (7ml) - 180,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️it is the iconic Little Brown Bottle serum that Estee Lauder is famous for
✔️light texture absorbs easily into the skin
✔️skin looks well rested and well hydrated
✔️redness in skin is reduced, making it just looks better 😍
✔️suitable for all skin types
#beautevoirreadystock #beautevoiresteelauder

READY STOCK Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (7ml) - 180,000 BEST SELLER ️it is the iconic Little Brown Bottle serum that Estee Lauder is famous for ️light texture absorbs easily into the skin ️skin looks well rested and well hydrated ️redness in skin is reduced, making it just looks better ️suitable for all skin types #beautevoirreadystock #beautevoiresteelauder - 4 months ago

6 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Hourglass Ambient Lighting Powder in Dim Light (travel size) - 395,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️Dim Light: neutral peach- beige powder
✔️blurs imperfections and highlights a radiant complexion with the perfect balance of warm and cool tones
✔️sebenernya ini tuh setting powder, tp bs di pake as a highlighter jg krn dy ada very subtle shimmer, it gives a very natural glow yg ga lebay
✔️great deal bgt buat yg penasaran kepengen nyobain ini, nah skrg mumpung lg ada versi travel size nya nih, soalnya kalo full size ini hrg nya bisa 700rb an
#beautevoirreadystock #beautevoirhourglass

READY STOCK Hourglass Ambient Lighting Powder in Dim Light (travel size) - 395,000 BEST SELLER ️Dim Light: neutral peach- beige powder ️blurs imperfections and highlights a radiant complexion with the perfect balance of warm and cool tones ️sebenernya ini tuh setting powder, tp bs di pake as a highlighter jg krn dy ada very subtle shimmer, it gives a very natural glow yg ga lebay ️great deal bgt buat yg penasaran kepengen nyobain ini, nah skrg mumpung lg ada versi travel size nya nih, soalnya kalo full size ini hrg nya bisa 700rb an #beautevoirreadystock #beautevoirhourglass - 4 months ago

9 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Tarte Maracuja Oil Travel size (15ml) - 235,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️face oil tarte ini terkenal bnyk bgt manfaatnya
✔️can be used as a moisturizer ato treatment oil
✔️brightening effect for dewy complexion
✔️mengecilkan pori2, menghilangkan bekas jerawat
✔️bisa juga untuk blend foundie or cream contour
✔️bisa untuk dry skin or even oily skin krn dy non-greasy gak heavy lengket2 gitu
#beautevoirreadystock #beautevoirtarte

READY STOCK Tarte Maracuja Oil Travel size (15ml) - 235,000 BEST SELLER ️face oil tarte ini terkenal bnyk bgt manfaatnya ️can be used as a moisturizer ato treatment oil ️brightening effect for dewy complexion ️mengecilkan pori2, menghilangkan bekas jerawat ️bisa juga untuk blend foundie or cream contour ️bisa untuk dry skin or even oily skin krn dy non-greasy gak heavy lengket2 gitu #beautevoirreadystock #beautevoirtarte - 4 months ago

11 Likes
2 Comments
0
READY STOCK
Fenty Beauty Match Stix Trio in Light 100 - 795,000
🌟Trio includes: Linen, Amber, Starstruck
🚨HIGHLY RECOMMENDED🚨
✔️set includes 2 matte and 1 shimmer match stix
✔️conceal, contour, highlight
✔️weightless, buildable cream-to-powder formula
✔️longwearing and super easy to blend
✔️great value krn kalo dijual satuan hrgnya 390rb
#beautevoirreadystock #beautevoirfenty

READY STOCK Fenty Beauty Match Stix Trio in Light 100 - 795,000 Trio includes: Linen, Amber, Starstruck HIGHLY RECOMMENDED ️set includes 2 matte and 1 shimmer match stix ️conceal, contour, highlight ️weightless, buildable cream-to-powder formula ️longwearing and super easy to blend ️great value krn kalo dijual satuan hrgnya 390rb #beautevoirreadystock #beautevoirfenty - 4 months ago

13 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Fenty Beauty Killawat Freestyle Highlighter Duo in Mean Money/Hu$tla Baby - 520,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️kalo yang duo itu isi nya dua warna
✔️ranges from subtle dayglow to insanely blinding highlight
✔️weightless and longwearing formula
✔️a cream-powder hybrid that instantly melts into skin and blends with almost zero effort
✔️loaded with superfine shimmer for an ultra-smooth finish
✔️can be used to highlight your face, eyes, lips, and collarbone
#beautevoirreadystock #beautevoirfenty

READY STOCK Fenty Beauty Killawat Freestyle Highlighter Duo in Mean Money/Hu$tla Baby - 520,000 NEW ARRIVAL ️kalo yang duo itu isi nya dua warna ️ranges from subtle dayglow to insanely blinding highlight ️weightless and longwearing formula ️a cream-powder hybrid that instantly melts into skin and blends with almost zero effort ️loaded with superfine shimmer for an ultra-smooth finish ️can be used to highlight your face, eyes, lips, and collarbone #beautevoirreadystock #beautevoirfenty - 4 months ago

7 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Fenty Beauty Invisimatte Blotting Powder - 470,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️a translucent, universal blotting powder that completely traceless against all skin tones
✔️absorbs shine and diffuses the look of pores for an instant filtered look
✔️won’t cake, creep into pores or fine lines, or disturb makeup
✔️use as a setting powder to help extend the wear of your foundation
✔️compact packaging and very travel friendly
#beautevoirreadystock #beautevoirfenty

READY STOCK Fenty Beauty Invisimatte Blotting Powder - 470,000 NEW ARRIVAL ️a translucent, universal blotting powder that completely traceless against all skin tones ️absorbs shine and diffuses the look of pores for an instant filtered look ️won’t cake, creep into pores or fine lines, or disturb makeup ️use as a setting powder to help extend the wear of your foundation ️compact packaging and very travel friendly #beautevoirreadystock #beautevoirfenty - 4 months ago

3 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Primer - 510,000
🚨NEW ARRIVAL🚨
✔️helps makeup last longer, feeling lightweight and comfortable
✔️smooths away the look of pores by creating a filter-like blurring effect
✔️helps smoothen foundation application which results in visibly evens skin tone and texture
✔️mattifying primer, instantly absorbs shine without feeling dry or chalky
#beautevoirreadystock #beautevoirfenty

READY STOCK Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Primer - 510,000 NEW ARRIVAL ️helps makeup last longer, feeling lightweight and comfortable ️smooths away the look of pores by creating a filter-like blurring effect ️helps smoothen foundation application which results in visibly evens skin tone and texture ️mattifying primer, instantly absorbs shine without feeling dry or chalky #beautevoirreadystock #beautevoirfenty - 4 months ago

3 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
St. Ives Apricot Blemish Control Scrub
🌟Full size - 140,000
🌟Travel size - 65,000
🚨BEST SELLER NYA ST IVES🚨
✔️helps reduce breakouts before they even occur
✔️contains salicylic acid to help prevent new blackheads & blemishes
✔️deeply cleans pores for fresher than fresh skin
✔️butiran scrub nya agak besar2 tapi tetep gentle, for deep cleansing
✔️leaves soft and smooth feeling afterwards
✔️Use 3-4 times a week for that peachy keen glow.
#beautevoirreadystock #beautevoirstives

READY STOCK St. Ives Apricot Blemish Control Scrub Full size - 140,000 Travel size - 65,000 BEST SELLER NYA ST IVES ️helps reduce breakouts before they even occur ️contains salicylic acid to help prevent new blackheads & blemishes ️deeply cleans pores for fresher than fresh skin ️butiran scrub nya agak besar2 tapi tetep gentle, for deep cleansing ️leaves soft and smooth feeling afterwards ️Use 3-4 times a week for that peachy keen glow. #beautevoirreadystock #beautevoirstives - 5 months ago

17 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
St. Ives Green Tea Blackhead Clearing Scrub - 140,000 (FULL SIZE ONLY YA)
🚨BEST SELLER🚨
✔️ini adalah salah satu best seller scrub nya St. Ives
✔️helps unclog pores, clear blackheads and calm redness
✔️moderate exfoliator, butiran scrub nya tidak terlalu besar2/kasar2
✔️mengandung antioxidants
#beautevoirreadystock #beautevoirstives

READY STOCK St. Ives Green Tea Blackhead Clearing Scrub - 140,000 (FULL SIZE ONLY YA) BEST SELLER ️ini adalah salah satu best seller scrub nya St. Ives ️helps unclog pores, clear blackheads and calm redness ️moderate exfoliator, butiran scrub nya tidak terlalu besar2/kasar2 ️mengandung antioxidants #beautevoirreadystock #beautevoirstives - 5 months ago

17 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Origins Out of Trouble 10 Minute Mask
🌟100ml - 425,000
🌟10ml - 75,000 ❌
🌟7ml - 45,000
✔️untuk kulit yg suka bermasalah/jerawatan
✔️it helps rescue problemed skin
✔️contains zinc oxide and sulfur
✔️sop up oily shine, slough off sticky, dead cells and sweep away irksome debris
✔️best for combination and oily skin
#beautevoirreadystock #beautevoirorigins

READY STOCK Origins Out of Trouble 10 Minute Mask 100ml - 425,000 10ml - 75,000 7ml - 45,000 ️untuk kulit yg suka bermasalah/jerawatan ️it helps rescue problemed skin ️contains zinc oxide and sulfur ️sop up oily shine, slough off sticky, dead cells and sweep away irksome debris ️best for combination and oily skin #beautevoirreadystock #beautevoirorigins - 5 months ago

14 Likes
1 Comments
0
READY STOCK
Origins Original Skin Retexturizing Mask
🌟100ml - 425,000 ❌
🌟10ml - 75,000
🚨BEST SELLER🚨
✔️untuk kulit yg bertekstur/agak beruntusan
✔️memperbaiki tekstur wajah yg kurang mulus
✔️ada rose clay nya, wangi banget
✔️pas dibilas ada scrub2 kecil nya juga
✔️smooth, refine pores, and boost skin’s overall quality
#beautevoirreadystock #beautevoirorigins

READY STOCK Origins Original Skin Retexturizing Mask 100ml - 425,000 10ml - 75,000 BEST SELLER ️untuk kulit yg bertekstur/agak beruntusan ️memperbaiki tekstur wajah yg kurang mulus ️ada rose clay nya, wangi banget ️pas dibilas ada scrub2 kecil nya juga ️smooth, refine pores, and boost skin’s overall quality #beautevoirreadystock #beautevoirorigins - 5 months ago

11 Likes
1 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.