#blusher

360,634 posts

Loading...
Selamat pagi dan selamat kembali bekerja!!! Banyak sangat makan ketupat rendang jangan dilupa kawan, tak boleh lemau2 dah start kerja today. Kene semangat tau! Baru la rezeki mudah masuk.๐Ÿ˜€ So today kami dah terima order. Uolls yang nak dapatkan produk2 Suikone boleh contact sis 0172366431. Harap2 tak menunggu lama lah di pos laju nanti ye.

Uolls yg monday blues tu jangan layan sangat, baik uolls usha2 produk Suikone yg meletop ni๐Ÿ˜‹

#suikone #suikonemalaysia #aircushionblusher #cushionblusher #blusher #makeup #cosmetics #cosmeticproducts #beautyproductseller #highlightpowder #contouring #eyebrowset

Selamat pagi dan selamat kembali bekerja!!! Banyak sangat makan ketupat rendang jangan dilupa kawan, tak boleh lemau2 dah start kerja today. Kene semangat tau! Baru la rezeki mudah masuk.๐Ÿ˜€ So today kami dah terima order. Uolls yang nak dapatkan produk2 Suikone boleh contact sis 0172366431. Harap2 tak menunggu lama lah di pos laju nanti ye. Uolls yg monday blues tu jangan layan sangat, baik uolls usha2 produk Suikone yg meletop ni #suikone #suikonemalaysia #aircushionblusher #cushionblusher #blusher #makeup #cosmetics #cosmeticproducts #beautyproductseller #highlightpowder #contouring #eyebrowset - 5 hours ago

10 Likes
0 Comments
0
#๋ผ๋’ค๋ ˆ#๊ฝƒ์žŽ๋ธ”๋Ÿฌ์…”#๋ฐœ์ƒ‰ํ–ˆํƒ€์ฃ 
.
์š”์ฆ˜ ์„ธ์ผ ์‹œ์ฆŒ์ด๋ผ ๋‹ค๋“ค ์ง€๋ฅด์‹œ๋Š”๋ฐ ์ €๋งŒ ์ž˜ ์ฐธ๊ณ  ์žˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค ๐Ÿ˜ญ
์•„์ง๊นŒ์ง„... ์š”.. ํ—›ํ—›ํ•œ ๋งˆ์Œ์„ ๋‹ฌ๋ž˜๋ณด์ž ์ด๊ฒƒ์ €๊ฒƒ ๋ณด๋‹ค๊ฐ€ ..
์ด ์ œํ’ˆ์„ ๋ฐœ์ƒ‰ํ•ด ๋ณด์•˜์ง€์š”... ๐Ÿ˜ต
.
์กด์˜ˆ์ง€ ์•Š์Šต๋‹ˆ๊นŒ? ์ด์ œ๋Š” ํ•œ๊ตญ๋ฉด์„ธ์— ๋“ค์–ด์™€์„œ ๋ณด๋‹ค ์‰ฝ๊ฒŒ ๊ตฌํ•˜๊ฒ ์ง€๋งŒ
์ €๋Š” ์ฒซ ์ผ๋ณธ ์—ฌํ–‰ ๋•Œ ์ด๊ฑฐ๋ฅผ ๊ตฌํ•  ์ˆ˜ ์žˆ๋‹ค๋Š” ๊ฒƒ!
๋•Œ๋ฌธ์— ์—„์ฒญ ์„ค๋ œ์—ˆ์Šต๋‹ˆ๋‹น ๐Ÿ˜ฃ
.
์ƒ‰์ƒ์€ ์ ์›๋ถ„๊ป˜ ์—ฌ์ญˆ๋‹ˆ ์ œ์ผ ํŽธํžˆ ์“ธ ์ˆ˜ ์žˆ๋Š” ์ปฌ๋Ÿฌ๋ž˜์„œ ์‚ฌ์™”๊ตฌ์š”
์ƒ‰์ƒ ์ด๋ฆ„ ์ฐพ์•„๋ณด๋‹ˆ ๋‹ˆ๋…ผ ์ƒ‰์ƒ์ผ๊ฒ๋‹ˆ๋‹ค 
๊ตฌ๋งคํ•œ์ง€ ์˜ค๋ž˜๋ฌ๊ณ ..
์ผ€์ด์Šค ๋ณ„๋„ ๊ตฌ๋งค๋ผ ๋ฐ‘์— ๋ณด๋‹ˆ ์ƒ‰์ƒ๋ช…์ด ์—†์–ด์„œ ๋‹นํ™ฉ;;
.
.
#laduree#beauty#cosmetics#blush#blusher#cheek#swatch#instabeauty#ใ‚ณใ‚นใƒก#ๅŒ–็ฒงๅ“#๋ทฐํ‹ฐ#๋ทฐํ‹ฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ#๋ผ๋’ค๋ ˆ#๐ŸŒน#๋ธ”๋Ÿฌ์‰ฌ#๋ธ”๋Ÿฌ์…”#๋ฐœ์ƒ‰#์ฝ”๋•#ํ™”์žฅํ’ˆ์ด์กฐํƒ€

#๋ผ๋’ค๋ ˆ #๊ฝƒ์žŽ๋ธ”๋Ÿฌ์…” #๋ฐœ์ƒ‰ํ–ˆํƒ€์ฃ  . ์š”์ฆ˜ ์„ธ์ผ ์‹œ์ฆŒ์ด๋ผ ๋‹ค๋“ค ์ง€๋ฅด์‹œ๋Š”๋ฐ ์ €๋งŒ ์ž˜ ์ฐธ๊ณ  ์žˆ์Šต๋‹ˆ๋‹ค ์•„์ง๊นŒ์ง„... ์š”.. ํ—›ํ—›ํ•œ ๋งˆ์Œ์„ ๋‹ฌ๋ž˜๋ณด์ž ์ด๊ฒƒ์ €๊ฒƒ ๋ณด๋‹ค๊ฐ€ .. ์ด ์ œํ’ˆ์„ ๋ฐœ์ƒ‰ํ•ด ๋ณด์•˜์ง€์š”... . ์กด์˜ˆ์ง€ ์•Š์Šต๋‹ˆ๊นŒ? ์ด์ œ๋Š” ํ•œ๊ตญ๋ฉด์„ธ์— ๋“ค์–ด์™€์„œ ๋ณด๋‹ค ์‰ฝ๊ฒŒ ๊ตฌํ•˜๊ฒ ์ง€๋งŒ ์ €๋Š” ์ฒซ ์ผ๋ณธ ์—ฌํ–‰ ๋•Œ ์ด๊ฑฐ๋ฅผ ๊ตฌํ•  ์ˆ˜ ์žˆ๋‹ค๋Š” ๊ฒƒ! ๋•Œ๋ฌธ์— ์—„์ฒญ ์„ค๋ œ์—ˆ์Šต๋‹ˆ๋‹น . ์ƒ‰์ƒ์€ ์ ์›๋ถ„๊ป˜ ์—ฌ์ญˆ๋‹ˆ ์ œ์ผ ํŽธํžˆ ์“ธ ์ˆ˜ ์žˆ๋Š” ์ปฌ๋Ÿฌ๋ž˜์„œ ์‚ฌ์™”๊ตฌ์š” ์ƒ‰์ƒ ์ด๋ฆ„ ์ฐพ์•„๋ณด๋‹ˆ ๋‹ˆ๋…ผ ์ƒ‰์ƒ์ผ๊ฒ๋‹ˆ๋‹ค ๊ตฌ๋งคํ•œ์ง€ ์˜ค๋ž˜๋ฌ๊ณ .. ์ผ€์ด์Šค ๋ณ„๋„ ๊ตฌ๋งค๋ผ ๋ฐ‘์— ๋ณด๋‹ˆ ์ƒ‰์ƒ๋ช…์ด ์—†์–ด์„œ ๋‹นํ™ฉ;; . . #laduree #beauty #cosmetics #blush #blusher #cheek #swatch #instabeauty #ใ‚ณใ‚นใƒก #ๅŒ–็ฒงๅ“ #๋ทฐํ‹ฐ #๋ทฐํ‹ฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #๋ผ๋’ค๋ ˆ ##๋ธ”๋Ÿฌ์‰ฌ #๋ธ”๋Ÿฌ์…” #๋ฐœ์ƒ‰ #์ฝ”๋• #ํ™”์žฅํ’ˆ์ด์กฐํƒ€ - 5 hours ago

15 Likes
2 Comments
0
Loading...
โคโคDOLL MASCARA SENDAYU TINGGI RM29 FREE POSTAGE ๐Ÿšš๐Ÿ’จ โคโค
.
.
Siapa suka maskara yg mudah utk dicuci... skrg pengguna lebih suka menggunakan kosmetik yg mesra wuduk...Doll Mascara sgt mudah dicuci selain blh buat bulu mata nampak panjang & tebal ...jom cuba Doll Eyelashes Mascara terbaru dari Sendayu Tinggi... .
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp order ke 0172565779
.
.
#sendayutinggi #promosendayutinggi #jrm #bonda #jrm #majundhuha #makeup #promoraya #freegst #murahmurah #sayajualmakeup #produkkecantikan #mascaraset  #mascarasendayutinggi #dollmascara #kuang #sungaibuloh #sridamansara #cod #jombeli #muabellaz #alhaalfa #fervi #blusher #booking #ordernow #fullpayment #promost #brushset #jrm #lipstikmurah #rm29

DOLL MASCARA SENDAYU TINGGI RM29 FREE POSTAGE . . Siapa suka maskara yg mudah utk dicuci... skrg pengguna lebih suka menggunakan kosmetik yg mesra wuduk...Doll Mascara sgt mudah dicuci selain blh buat bulu mata nampak panjang & tebal ...jom cuba Doll Eyelashes Mascara terbaru dari Sendayu Tinggi... . . Whatsapp order ke 0172565779 . . #sendayutinggi #promosendayutinggi #jrm #bonda #jrm #majundhuha #makeup #promoraya #freegst #murahmurah #sayajualmakeup #produkkecantikan #mascaraset #mascarasendayutinggi #dollmascara #kuang #sungaibuloh #sridamansara #cod #jombeli #muabellaz #alhaalfa #fervi #blusher #booking #ordernow #fullpayment #promost #brushset #jrm #lipstikmurah #rm29 - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Baby Kiss Healthy Pop 18ml
.
A blush product in the form of cushion blush with light texture and healthy orange shade.ย  The product is ready to paint your cheeks and turn them naturally bright. It makes you feel lively and gives skin nourishment from Carrot Extract which helps to control facial oil and minimize pores. Apart from that, it contains Beta-carotene which helps to nourish and smoothen skin, mildly regenerate skin cells. Tocopheryl Acetate shall protect your skin with anti-oxidant and helps to fade wrinkles, blemishes and acne scars away. .
โœจ (Vitamin A facilitates the development of tissues in human body and carrot is rich in Vitamin A in the form of Beta-carotene.)
โœจ (Help to slow down aging process because carrot has a lot of anti-oxidant. The free radicals are the cause if skin problems, wrinkles, and skin inflammation. )
โœจ(Protect skin from sunlight because carrot is filled with carotenoids which can prevent sunlight and helps to heal sunburn. )
โœจ (Support collagen generation. Vitamin C in carrot helps to create collagen which is an important protein for building skin elasticity, reducing wrinkle, and slowing down aging.)
โœจ (Helps to reduce dullness, blemish and uneven skin tone.)
โœจ (Reduce and protect skin from acne outbreak because carrot has essential oil that helps to reduce acne outbreak.)
.
.
Whatsapp 0173717547
.
.
#babykissmalaysia #putihgebu #putihkekal #cantik #hadiahharijadi #hantarankahwin #hantaran #jomkahwin #kadkahwin #kulitputih #sayajual #babykisslover #babykisswinkbodylotion #malaypretty #babykissoriginal #babykissproduct #babykissrawang #uitm #blusher #babykisshealthypop

Baby Kiss Healthy Pop 18ml . A blush product in the form of cushion blush with light texture and healthy orange shade.ย  The product is ready to paint your cheeks and turn them naturally bright. It makes you feel lively and gives skin nourishment from Carrot Extract which helps to control facial oil and minimize pores. Apart from that, it contains Beta-carotene which helps to nourish and smoothen skin, mildly regenerate skin cells. Tocopheryl Acetate shall protect your skin with anti-oxidant and helps to fade wrinkles, blemishes and acne scars away. . (Vitamin A facilitates the development of tissues in human body and carrot is rich in Vitamin A in the form of Beta-carotene.) (Help to slow down aging process because carrot has a lot of anti-oxidant. The free radicals are the cause if skin problems, wrinkles, and skin inflammation. ) (Protect skin from sunlight because carrot is filled with carotenoids which can prevent sunlight and helps to heal sunburn. ) (Support collagen generation. Vitamin C in carrot helps to create collagen which is an important protein for building skin elasticity, reducing wrinkle, and slowing down aging.) (Helps to reduce dullness, blemish and uneven skin tone.) (Reduce and protect skin from acne outbreak because carrot has essential oil that helps to reduce acne outbreak.) . . Whatsapp 0173717547 . . #babykissmalaysia #putihgebu #putihkekal #cantik #hadiahharijadi #hantarankahwin #hantaran #jomkahwin #kadkahwin #kulitputih #sayajual #babykisslover #babykisswinkbodylotion #malaypretty #babykissoriginal #babykissproduct #babykissrawang #uitm #blusher #babykisshealthypop - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
I know @thefivedollarmommy is going to kill it in this @swarovski crystal blusher she commissioned me to make for her next month!!! Now this blusher is crystallized to the max, but it can easily be scaled back for the ladies who only want a splash of sparkle.

I know @thefivedollarmommy is going to kill it in this @swarovski crystal blusher she commissioned me to make for her next month!!! Now this blusher is crystallized to the max, but it can easily be scaled back for the ladies who only want a splash of sparkle. - 6 hours ago

30 Likes
6 Comments
0
Testimoni Mary Kay!
.
Alhmdulillah syukur,๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ berkat usaha dan sabar..akhirnyer keputusan memuaskan๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Korang tak teringin  ke nak dapatkan skin yang sihat begini?.
.
Jom cepat whatsapp saya ..
.
Klik bio for fast respon tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil #testimonimarykay

Testimoni Mary Kay! . Alhmdulillah syukur, berkat usaha dan sabar..akhirnyer keputusan memuaskan . Korang tak teringin ke nak dapatkan skin yang sihat begini?. . Jom cepat whatsapp saya .. . Klik bio for fast respon tau . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil #testimonimarykay - 6 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Set botanical effect ni memamg ramai yang suka. Alhamdulillah ramai yang dah dapat skin yang sihat dengan menggunakan set Botanical Effect ni ๐Ÿ˜Š
.
Set Botanical Effect ni didatangkan dengan 3 formula iaitu:
โœ… Formula 1 (untuk kulit kering)
โœ… Formula 2 (untuk kulit normal)
โœ… Formula 3 (untuk kulit berminyak)
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah dengan skin, muka berjerawat akibat salah produk, kulit sensitif, dan sebagainya
.
Nak tau apa yang best sekarang. Kita chit chat sama2 ๐Ÿ˜˜.Jangan lepaskan peluang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
BERMINAT?? DM saya sekarang tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŽ FREE CONSULTATION
.
.
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ปIndependent Beauty Consultant MaryKay
.
๐Ÿ“ฒ0182546123 ------------------------------------------
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil

Set botanical effect ni memamg ramai yang suka. Alhamdulillah ramai yang dah dapat skin yang sihat dengan menggunakan set Botanical Effect ni . Set Botanical Effect ni didatangkan dengan 3 formula iaitu: Formula 1 (untuk kulit kering) Formula 2 (untuk kulit normal) Formula 3 (untuk kulit berminyak) . Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah dengan skin, muka berjerawat akibat salah produk, kulit sensitif, dan sebagainya . Nak tau apa yang best sekarang. Kita chit chat sama2 .Jangan lepaskan peluang . BERMINAT?? DM saya sekarang tau . FREE CONSULTATION . . ๐Ÿปโ€Independent Beauty Consultant MaryKay . 0182546123 ------------------------------------------ #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Ingin konsultasi FREE ๐Ÿ˜
JOM WHATSAPP!
Klik bio for fast respon.
.
Yang membuat pilihan itu ANDA.
Pilihlah Mary Kay sesungguhnya produk terbaik yang merawat dan mencantik skin anda.
.
Saya bantu!!
As Mary Kay
Beauty Consultant .
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil

Ingin konsultasi FREE JOM WHATSAPP! Klik bio for fast respon. . Yang membuat pilihan itu ANDA. Pilihlah Mary Kay sesungguhnya produk terbaik yang merawat dan mencantik skin anda. . Saya bantu!! As Mary Kay Beauty Consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Du nouveauuuuuu <3 <3 palette #everbeauty #extraordinaire #chocolateshop #Mascara #maybelline #maybellinenewyork #makeupย  #essence #flormar #goldenrose #bourjois #kiko #maccosmetic #forevere #hudabeauty #highlighter #concelar #contouring #primer #rimellondon #kyliecosmetic #lepetitmarseillais #dove #nivea #note #blusher #bronzer #eyeshadow #maxfactor

Du nouveauuuuuu <3 <3 palette #everbeauty #extraordinaire #chocolateshop #Mascara #maybelline #maybellinenewyork #makeup ย  #essence #flormar #goldenrose #bourjois #kiko #maccosmetic #forevere #hudabeauty #highlighter #concelar #contouring #primer #rimellondon #kyliecosmetic #lepetitmarseillais #dove #nivea #note #blusher #bronzer #eyeshadow #maxfactor - 6 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
#์ทจํ–ฅ์ €๊ฒฉ #milky #red #blue 
#shadow #blusher #puff #case 
#cosmetics #thankyou #๐Ÿคด๐Ÿป #์„ผ์Šค์Ÿ์ด
 #peko #ใ‹ใ‚ใ„ใ„ #์ข‹์•„์š”

#์ทจํ–ฅ์ €๊ฒฉ #milky #red #blue #shadow #blusher #puff #case #cosmetics #thankyou #๐Ÿคด๐Ÿป #์„ผ์Šค์Ÿ์ด #peko #ใ‹ใ‚ใ„ใ„ #์ข‹์•„์š” - 6 hours ago

33 Likes
3 Comments
0
Betul, pakai Mary Kay ni kena sabar, kena ade consultation yang betul, kena pkai ikut kperluan skin yg betul, barulah MENJADI.
.
Kenapa? Sbb Mary Kay ni dirumus khas untuk bekerja mengikut proses semulajadi kulit kita. Dia tidak merubah ataupon melawan proses kulit kita. Sebab tu ada formula dan setiap set disesuaikan ikut masalah kulit. .
.
Mary Kay juga dirumus khas dri bahan bahan botani tanpa kimia merbahaya. Sebab tu proses nya seiring dengan proses skin kita.hasilnya juga nmpk perlahan tapi sebenarnya ia mnyihatkan skin kita secara menyeluruh dari dlam hingga luar! Membekalkan setiap zat yg dperlukan untuk skin kita dri masa kemasa. Sbb tu kalau perasan org yg mkin lama pkai mary kay mkin cantik kulit dia! ๐Ÿ˜
.
Berminat? Jom dapatkan free consultation dari saya๐Ÿ˜˜
.

0182546123
Your trusted beauty consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil

Betul, pakai Mary Kay ni kena sabar, kena ade consultation yang betul, kena pkai ikut kperluan skin yg betul, barulah MENJADI. . Kenapa? Sbb Mary Kay ni dirumus khas untuk bekerja mengikut proses semulajadi kulit kita. Dia tidak merubah ataupon melawan proses kulit kita. Sebab tu ada formula dan setiap set disesuaikan ikut masalah kulit. . . Mary Kay juga dirumus khas dri bahan bahan botani tanpa kimia merbahaya. Sebab tu proses nya seiring dengan proses skin kita.hasilnya juga nmpk perlahan tapi sebenarnya ia mnyihatkan skin kita secara menyeluruh dari dlam hingga luar! Membekalkan setiap zat yg dperlukan untuk skin kita dri masa kemasa. Sbb tu kalau perasan org yg mkin lama pkai mary kay mkin cantik kulit dia! . Berminat? Jom dapatkan free consultation dari saya . 0182546123 Your trusted beauty consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
=================================
MARYKAY BOTANICAL EFFECT EVO ๐Ÿ’•
=================================
.
๐Ÿ‡Mengandungi ekstrak dragon fruit dan aloe vera. Jangan tak tahu dragon fruit adalah ultimate super fruit yang kaya antioksida, kaya dengan mineral seperti iron, calcium dan fosforus
.
๐Ÿ‡Dragon fruit juga mengandungi fatty acids dan beberapa vitamin b complex yang juga dikenali sebagai vitamin anti stress B1(thiamin), B2(ribofalvin) dan B3(niacin)
.
๐Ÿ‡Aloe vera pula adalah salah satu tumbuhan yang mempunyai banyak nutrisi di dunia. Ia mengandungi lebih dari 75 nutrients termasuk 20 mineral dan 12 vitamin yang membantu mengekalkan pelembapan kulit
.
๐Ÿ‡Tinggi kandungan vitamin E yang mana vitamin E merupakan popular antioxidant dalam skincare. Ekstrak aloe vera sebenarnya merupakan boost of antioxidant
.
โฉ Skincare nie dirumus khas untuk mengatasi pelbagai masalah kulit yang dihadapi remaja berusia 22 tahun dan kebawah tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Untuk yang nak order or nak dapatkan consultation free jom whatsapp Syu sekarang ๐Ÿ˜˜
.
Tak kan nak tengok je orang lain cantik. Awak tu tak nak cantik ke ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
BERMINAT?? DM saya sekarang tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŽ FREE CONSULTATION
.
.
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ปIndependent Beauty Consultant MaryKay
.
0182546123
------------------------------------------
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil

================================= MARYKAY BOTANICAL EFFECT EVO ================================= . Mengandungi ekstrak dragon fruit dan aloe vera. Jangan tak tahu dragon fruit adalah ultimate super fruit yang kaya antioksida, kaya dengan mineral seperti iron, calcium dan fosforus . Dragon fruit juga mengandungi fatty acids dan beberapa vitamin b complex yang juga dikenali sebagai vitamin anti stress B1(thiamin), B2(ribofalvin) dan B3(niacin) . Aloe vera pula adalah salah satu tumbuhan yang mempunyai banyak nutrisi di dunia. Ia mengandungi lebih dari 75 nutrients termasuk 20 mineral dan 12 vitamin yang membantu mengekalkan pelembapan kulit . Tinggi kandungan vitamin E yang mana vitamin E merupakan popular antioxidant dalam skincare. Ekstrak aloe vera sebenarnya merupakan boost of antioxidant . Skincare nie dirumus khas untuk mengatasi pelbagai masalah kulit yang dihadapi remaja berusia 22 tahun dan kebawah tau . Untuk yang nak order or nak dapatkan consultation free jom whatsapp Syu sekarang . Tak kan nak tengok je orang lain cantik. Awak tu tak nak cantik ke . BERMINAT?? DM saya sekarang tau . FREE CONSULTATION . . ๐Ÿปโ€Independent Beauty Consultant MaryKay . 0182546123 ------------------------------------------ #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil - 7 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Ingin konsultasi FREE ๐Ÿ˜
JOM WHATSAPP!
Klik bio for fast respon.
.
Yang membuat pilihan itu ANDA.
Pilihlah Mary Kay sesungguhnya produk terbaik yang merawat dan mencantik skin anda.
.
Saya bantu!!
As Mary Kay
Beauty Consultant .
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil

Ingin konsultasi FREE JOM WHATSAPP! Klik bio for fast respon. . Yang membuat pilihan itu ANDA. Pilihlah Mary Kay sesungguhnya produk terbaik yang merawat dan mencantik skin anda. . Saya bantu!! As Mary Kay Beauty Consultant . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayklang #marykaysijangkang #testimoni #mua9 #timewise #melacep #serum #foundation #lipstickmarykay #blusher #alhaalfa #timewiserepair #lipstickmarykay #firmingeye #undercorrectormarykay #mascaramarykay #intensemarykay #oilfreehydratinggel #promomeimarykay #mask #muashahalam #bazaarpaknil - 7 hours ago

5 Likes
2 Comments
0
2 GARIS SAJA.
AKAN MENJADI KADO TERMANIS TAHUN 2018

Jika Bunda siap, mari kami bantu mewujudkan mimpi dan cita cita Bunda itu.
Bunda pasti bisa P0SlTlF di Tahun  2018. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Percayakan program dan Bunda kepada kami.
Kami jamin aman, alami dan tanpa memakai 0bat. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Dan Insha Allah, Bunda akan berhasil dalam 1 bulan. 
Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar program cepat hamil silahkan ajukan via: 
BBM : DD6E4ECE
WA : 085729673107

Tekan โ™ฅ, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

2 GARIS SAJA. AKAN MENJADI KADO TERMANIS TAHUN 2018 Jika Bunda siap, mari kami bantu mewujudkan mimpi dan cita cita Bunda itu. Bunda pasti bisa P0SlTlF di Tahun 2018. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Percayakan program dan Bunda kepada kami. Kami jamin aman, alami dan tanpa memakai 0bat. Dan Insha Allah, Bunda akan berhasil dalam 1 bulan. Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar program cepat hamil silahkan ajukan via: BBM : DD6E4ECE WA : 085729673107 Tekan , dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - 7 hours ago

3 Likes
2 Comments
0
Cute baby ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜„๐Ÿ˜˜
โ‡›
Memiliki โ€Œ๐Ÿ‡งโ€Œ๐Ÿ‡บโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡ญ โ€Œ๐Ÿ‡ญโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡นโ€Œ๐Ÿ‡ฎ menjadi hal yang paling ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Hadir-nya buah hati membuat kebahagiaan rumah tangga menjadi lengkap dan sempurna. Namun, di balik kebahagiaan itu, ada tanggung jawab besar untuk mendidik dan mengasuh anak supaya kelak menjadi orang yang berguna bagi segala bidang serta memiliki akhlak yang mulia.

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya.
KONSULTASI GRATIS :
๐Ÿ“ฒ WA : 082234298106

#murah #syjualmurah #eyebrow #blusher #lisptick #setalatmekap #setalatmakeup #nyx #nars #naked #narsmurah #narsmakeup #makeup #missrose #mekapshop #mekapmurah #alatmakeup #alatmekap #lisptick #blusher #eyebrow #mascara #eyeshadow #

Cute baby โ‡› Memiliki โ€Œ๐Ÿ‡งโ€Œ๐Ÿ‡บโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡ญ โ€Œ๐Ÿ‡ญโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡นโ€Œ๐Ÿ‡ฎ menjadi hal yang paling ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Hadir-nya buah hati membuat kebahagiaan rumah tangga menjadi lengkap dan sempurna. Namun, di balik kebahagiaan itu, ada tanggung jawab besar untuk mendidik dan mengasuh anak supaya kelak menjadi orang yang berguna bagi segala bidang serta memiliki akhlak yang mulia. Yuk cek IG kami, seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya. KONSULTASI GRATIS : WA : 082234298106 #murah #syjualmurah #eyebrow #blusher #lisptick #setalatmekap #setalatmakeup #nyx #nars #naked #narsmurah #narsmakeup #makeup #missrose #mekapshop #mekapmurah #alatmakeup #alatmekap #lisptick #blusher #eyebrow #mascara #eyeshadow # - 7 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
BLUSHER 2 IN 1
.
.
1pc X RM17
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ’– dengan texture yang tak terlalu berdebu..blush, blush je kat pipi warna terus lekat tau.. apa tunggu lagi jom grab sekarang.
.

BLUSHER 2 IN 1 . . 1pc X RM17 . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437) . . dengan texture yang tak terlalu berdebu..blush, blush je kat pipi warna terus lekat tau.. apa tunggu lagi jom grab sekarang. . - 8 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Kelainan spermaย  ada 4 macam::
1. Azzospermia yaitu kondisi dimana tidak ada nya sel sperma..
2. Asthenospermia yaitu kondisi pergerakan sperma kurang lincah..
3. Oligosperma yaitu kondisi dimana volume sperma kurang dari 20jt per ejakulasi..
4. 'Terthospermia yaitu kondisi dimana anatomi sperma banyak yang abnormal.

#murah #syjualmurah #eyebrow #blusher #lisptick #setalatmekap #setalatmakeup #nyx #nars #naked #narsmurah #narsmakeup #makeup #missrose #mekapshop #mekapmurah #alatmakeup #alatmekap #lisptick #blusher #eyebrow #mascara #eyeshadow #

Kelainan spermaย  ada 4 macam:: 1. Azzospermia yaitu kondisi dimana tidak ada nya sel sperma.. 2. Asthenospermia yaitu kondisi pergerakan sperma kurang lincah.. 3. Oligosperma yaitu kondisi dimana volume sperma kurang dari 20jt per ejakulasi.. 4. 'Terthospermia yaitu kondisi dimana anatomi sperma banyak yang abnormal. #murah #syjualmurah #eyebrow #blusher #lisptick #setalatmekap #setalatmakeup #nyx #nars #naked #narsmurah #narsmakeup #makeup #missrose #mekapshop #mekapmurah #alatmakeup #alatmekap #lisptick #blusher #eyebrow #mascara #eyeshadow # - 8 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Its okay to be scared, being scared means you're about to do something really really brave! ๐Ÿ’ช

Happy sunshine Monday dearies! ๐Ÿ’•

June, 2018.

#blush #calaqisya #blushbycalaqisya #blusher #blusherjohor #birthdayeditionblush #perfume #perfumecalaqisya #perfumemalaysia #bodywash #bodymist #eaudeperfume #blushcqfeedback #feedbackblushbycalaqisya #tipsminyakwangi #tipsfragrance #calaqueens #hijabista #quote #quoteoftheday #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #johor #johorbharu #skudai #senai #kulai #batupahat #utm #uthm

Its okay to be scared, being scared means you're about to do something really really brave! Happy sunshine Monday dearies! June, 2018. #blush #calaqisya #blushbycalaqisya #blusher #blusherjohor #birthdayeditionblush #perfume #perfumecalaqisya #perfumemalaysia #bodywash #bodymist #eaudeperfume #blushcqfeedback #feedbackblushbycalaqisya #tipsminyakwangi #tipsfragrance #calaqueens #hijabista #quote #quoteoftheday #sayajualperfume #sayajualminyakwangi #johor #johorbharu #skudai #senai #kulai #batupahat #utm #uthm - 8 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
Penelitian membuktikan bahwa, pepaya muda menghasilkan enzim yang juga merangsang pertumbuhan payudara. Selain itu, kandungan vitamin A yang melimpah pada pepaya muda, mampu memberi rangsangan kepada indung telur untuk memproduksi hormon kewanitaan sehingga kelenjar dan otot-otot sekitar payudara menjadi kencang.

#murah #syjualmurah #eyebrow #blusher #lisptick #setalatmekap #setalatmakeup #nyx #nars #naked #narsmurah #narsmakeup #makeup #missrose #mekapshop #mekapmurah #alatmakeup #alatmekap #lisptick #blusher #eyebrow #mascara #eyeshadow #

Penelitian membuktikan bahwa, pepaya muda menghasilkan enzim yang juga merangsang pertumbuhan payudara. Selain itu, kandungan vitamin A yang melimpah pada pepaya muda, mampu memberi rangsangan kepada indung telur untuk memproduksi hormon kewanitaan sehingga kelenjar dan otot-otot sekitar payudara menjadi kencang. #murah #syjualmurah #eyebrow #blusher #lisptick #setalatmekap #setalatmakeup #nyx #nars #naked #narsmurah #narsmakeup #makeup #missrose #mekapshop #mekapmurah #alatmakeup #alatmekap #lisptick #blusher #eyebrow #mascara #eyeshadow # - 8 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
#redlips #redlipcolor #redlipstick #blusher #blush #blushon #makeup #makeupartist #kaajal #beautifuleyes #beauty #beautifulgirls #simple

#redlips #redlipcolor #redlipstick #blusher #blush #blushon #makeup #makeupartist #kaajal #beautifuleyes #beauty #beautifulgirls #simple - 8 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
#wavyhair #kaajal #pinklips #pinklipstick #pinklipcolor #blusher #blush #blushon #makeupartist #makeup #blackhair #beautifulgirls #beauty #indianbeauty #beautifuleyes #eyebrows #black

#wavyhair #kaajal #pinklips #pinklipstick #pinklipcolor #blusher #blush #blushon #makeupartist #makeup #blackhair #beautifulgirls #beauty #indianbeauty #beautifuleyes #eyebrows #black - 8 hours ago

9 Likes
1 Comments
0
๐Ÿ’™Esta fue la primera paleta que me comprรฉ y no tenรญa altas expectativas pero quede sรบper sorprendida con la pigmentaciรณn que tiene y cuanto me durรณ๐Ÿ’› La uso casi siempre, se nota mucho?๐Ÿ’œ sin maltrato animal ๐Ÿ’—
Pedime la tuya, consultas al md!๐Ÿ’š

Esta fue la primera paleta que me comprรฉ y no tenรญa altas expectativas pero quede sรบper sorprendida con la pigmentaciรณn que tiene y cuanto me durรณ La uso casi siempre, se nota mucho? sin maltrato animal Pedime la tuya, consultas al md! - 8 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
une palette de chez #kissbeauty ๐Ÿ˜
 3 in 1 (eyeshadow โœ…highlightโœ… blush)
(Fard ร  paupiรจreโœ” highlighterโœ”fard a jouesโœ”) le prix au PV๐Ÿ˜
#kissbeauty #pigmentรฉ #palettes #eyeshadow #hilighter #blusher #fardajoues #fardapaupiere #hilighter

une palette de chez #kissbeauty 3 in 1 (eyeshadow highlight blush) (Fard ร  paupiรจre highlighterfard a joues) le prix au PV #kissbeauty #pigmentรฉ #palettes #eyeshadow #hilighter #blusher #fardajoues #fardapaupiere #hilighter - 8 hours ago

15 Likes
1 Comments
0
๐ŸŒธ
Makeup : NadaSameiih 
Facebook: @nadasameiihmakeupartist๐Ÿ”ต
Snapchat: nada.samiih๐Ÿ‘ป
#nadamakeup #arabwomen #fashion #makeup #stylish #makeup2018 #makeupartist #ู†ุฏูŠ_ุณู…ูŠุญ #glamour #makeuptutorial #makeup #makeuplove #makeupartist #eyeliner #eyeshadow #tbh #makeupwedding #makeuponpoint #glamour #glam #liner #eyebrows #lipstick #blusher #highlighter #sparklyeyes #makeuptutorial

Makeup : NadaSameiih Facebook: @nadasameiihmakeupartist Snapchat: nada.samiih #nadamakeup #arabwomen #fashion #makeup #stylish #makeup2018 #makeupartist #ู†ุฏูŠ_ุณู…ูŠุญ #glamour #makeuptutorial #makeup #makeuplove #makeupartist #eyeliner #eyeshadow #tbh #makeupwedding #makeuponpoint #glamour #glam #liner #eyebrows #lipstick #blusher #highlighter #sparklyeyes #makeuptutorial - 8 hours ago

32 Likes
1 Comments
0
Engagement makeup look for this pretty ๐Ÿ˜ i love you sweet kinda๐Ÿ’‹
Makeup : NadaSameiih 
Facebook: @nadasameiihmakeupartist๐Ÿ”ต
Snapchat: nada.samiih๐Ÿ‘ป
#nadamakeup #arabwomen #fashion #makeup #stylish #makeup2018 #makeupartist #ู†ุฏูŠ_ุณู…ูŠุญ #glamour #makeuptutorial #makeup #makeuplove #makeupartist #eyeliner #eyeshadow #tbh #makeupwedding #makeuponpoint #glamour #glam #liner #eyebrows #lipstick #blusher #highlighter #sparklyeyes #makeuptutorial

Engagement makeup look for this pretty i love you sweet kinda Makeup : NadaSameiih Facebook: @nadasameiihmakeupartist Snapchat: nada.samiih #nadamakeup #arabwomen #fashion #makeup #stylish #makeup2018 #makeupartist #ู†ุฏูŠ_ุณู…ูŠุญ #glamour #makeuptutorial #makeup #makeuplove #makeupartist #eyeliner #eyeshadow #tbh #makeupwedding #makeuponpoint #glamour #glam #liner #eyebrows #lipstick #blusher #highlighter #sparklyeyes #makeuptutorial - 8 hours ago

75 Likes
2 Comments
0
#blush #blusher #blushon #makeup #makeupartist #vibrantlips #vibrantpink #pinklips #pinklipstick #pinklipcolor #beauty #beautifulgirls #kauntujhe #kauntujheyunpyaarkarega #jaisemainkartihun #hindisongs #hindi #hindimusic #hindisongslover #singingalong #singing

#blush #blusher #blushon #makeup #makeupartist #vibrantlips #vibrantpink #pinklips #pinklipstick #pinklipcolor #beauty #beautifulgirls #kauntujhe #kauntujheyunpyaarkarega #jaisemainkartihun #hindisongs #hindi #hindimusic #hindisongslover #singingalong #singing - 9 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
I love s pink blusher ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• #sleekmakeup#blusher#instablogger#instamakeup#beautytalk#beautydolls#beautyaddict#beautybox#makeup#face#prettyinpink#creamblush

I love s pink blusher #sleekmakeup #blusher #instablogger #instamakeup #beautytalk #beautydolls #beautyaddict #beautybox #makeup #face #prettyinpink #creamblush - 9 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
๊ฒŒ์Šด์ธ ๋ ˆ #motd
๐Ÿ’„eyes
#์—๋›ฐ๋“œํ•˜์šฐ์Šค ์ƒˆ๋กœ์šด๋ ˆ์‹œํ”ผ, ํ‚ค์‹ฑ๋ฏธํ‚ค์‹ฑ๊ตฌ๋ผ๋ฏธ
#ํ™€๋ฆฌ์นดํ™€๋ฆฌ์นด ๋“œ๋ผ์ด์˜ค๋ Œ์ง€
๐Ÿ’„cheeks
#๋‚˜์Šค ์ง€๋‚˜
๐Ÿ’„lips
#์›จ์ดํฌ๋ฉ”์ดํฌ ํ‚ฌ๋ฏธ๋ ˆ๋“œ
-
๋””ํŒŸํ•œ ํŒ”๋ ˆํŠธ ์ฒซ๋ฒˆ์งธ ์ค„ ์ขŒ์ธก ๋‘๊ฐœ+ํ™€๋ฆฌ์นด ์ผ๋Š”๋ฐ, ํŒ”๋ ˆํŠธ์—์„œ ์„ธ๋ฒˆ์งธ ๋น„๋ชฝ์‚ฌ๋ชฝ ๊ฝƒ๋ชจ๋‹์œผ๋กœ ๋Œ€์ฒดํ•ด๋„ ๋ ๊ฒƒ ๊ฐ™์•„์š”!ใ…‹ใ…‹ใ…‹
์˜ค๋Š˜ ์ƒ‰๊ฐ ๋ง˜์—๋“ญ๋‹ˆ๋”!!! ์ง€๋‚˜๋Š” ๋ด„๋ธŒ๋ถ„๋“ค ์ง„์งœ ๊ผญ ์‚ฌ์ฅฌ์„ธ์š”,,, ์ด ํˆฌ๋ช…ํ•œ ์˜ค๋ Œ์ง€๋น›!! ๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ์–ธ๋œป ๋ณด์ด๋Š” 5ํ”„๋กœ ์ •๋„์˜ ์ฝ”๋ž„๋น›์ด ์ตœ๊ณ ์กด์—„ํ•ฉ๋‹ˆ๋‹คโ˜บ๏ธ๐ŸŠ ๋ฐœ์ƒ‰์ด ์ •๋ง ํˆฌ๋ช…ํˆฌ๋ช…ํ•ด์š”๐Ÿ˜†

#์˜ค๋Š˜์˜ํ™”์žฅ#๋ฉ”์ดํฌ์—…#์ฝ”๋•#์ฝ”๋•์˜๊ธธ#๋ธ”๋Ÿฌ์…”#๋ธ”๋Ÿฌ์…”๋•ํ›„#๋ฆฝ๋•ํ›„#๋ธ”๋Ÿฌ์…”์ถ”์ฒœ#๋ทฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ#์‚ด๊ตฌ๋ฉ”์ฟ 
#makeup#cosmetics#blusher#lipstick#kbeauty

๊ฒŒ์Šด์ธ ๋ ˆ #motd eyes #์—๋›ฐ๋“œํ•˜์šฐ์Šค ์ƒˆ๋กœ์šด๋ ˆ์‹œํ”ผ, ํ‚ค์‹ฑ๋ฏธํ‚ค์‹ฑ๊ตฌ๋ผ๋ฏธ #ํ™€๋ฆฌ์นดํ™€๋ฆฌ์นด ๋“œ๋ผ์ด์˜ค๋ Œ์ง€ cheeks #๋‚˜์Šค ์ง€๋‚˜ lips #์›จ์ดํฌ๋ฉ”์ดํฌ ํ‚ฌ๋ฏธ๋ ˆ๋“œ - ๋””ํŒŸํ•œ ํŒ”๋ ˆํŠธ ์ฒซ๋ฒˆ์งธ ์ค„ ์ขŒ์ธก ๋‘๊ฐœ+ํ™€๋ฆฌ์นด ์ผ๋Š”๋ฐ, ํŒ”๋ ˆํŠธ์—์„œ ์„ธ๋ฒˆ์งธ ๋น„๋ชฝ์‚ฌ๋ชฝ ๊ฝƒ๋ชจ๋‹์œผ๋กœ ๋Œ€์ฒดํ•ด๋„ ๋ ๊ฒƒ ๊ฐ™์•„์š”!ใ…‹ใ…‹ใ…‹ ์˜ค๋Š˜ ์ƒ‰๊ฐ ๋ง˜์—๋“ญ๋‹ˆ๋”!!! ์ง€๋‚˜๋Š” ๋ด„๋ธŒ๋ถ„๋“ค ์ง„์งœ ๊ผญ ์‚ฌ์ฅฌ์„ธ์š”,,, ์ด ํˆฌ๋ช…ํ•œ ์˜ค๋ Œ์ง€๋น›!! ๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ์–ธ๋œป ๋ณด์ด๋Š” 5ํ”„๋กœ ์ •๋„์˜ ์ฝ”๋ž„๋น›์ด ์ตœ๊ณ ์กด์—„ํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค๏ธ ๋ฐœ์ƒ‰์ด ์ •๋ง ํˆฌ๋ช…ํˆฌ๋ช…ํ•ด์š” #์˜ค๋Š˜์˜ํ™”์žฅ #๋ฉ”์ดํฌ์—… #์ฝ”๋• #์ฝ”๋•์˜๊ธธ #๋ธ”๋Ÿฌ์…” #๋ธ”๋Ÿฌ์…”๋•ํ›„ #๋ฆฝ๋•ํ›„ #๋ธ”๋Ÿฌ์…”์ถ”์ฒœ #๋ทฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์‚ด๊ตฌ๋ฉ”์ฟ  #makeup #cosmetics #blusher #lipstick #kbeauty - 9 hours ago

76 Likes
4 Comments
0
my beautiful sister โค๏ธ @doaaelhussienofficial
vest from @basmaadelafifi โค๏ธ #camera #photography #photographer #picture #photoshoot #photo#photoshop #photograph #fashion #fashionista#colours #red #black #makeup#makeupblogger #Anastasia #eyebrows #blusher #contouring #lip #colourpop #thisisegypt #beautiful #lovelygirl #ahappygirlisaprettygirl #portraitphotography#egypt#alexandra #portrait_shots #portrait_perfection

my beautiful sister ๏ธ @doaaelhussienofficial vest from @basmaadelafifi ๏ธ #camera #photography #photographer #picture #photoshoot #photo #photoshop #photograph #fashion #fashionista #colours #red #black #makeup #makeupblogger #Anastasia #eyebrows #blusher #contouring #lip #colourpop #thisisegypt #beautiful #lovelygirl #ahappygirlisaprettygirl #portraitphotography #egypt #alexandra #portrait_shots #portrait_perfection - 9 hours ago

88 Likes
0 Comments
0
Looking for the perfect blush for brunch? Try this ultra-nourishing #ArganOil infused blush by #PhysiciansFormula, customizable to the color intensity you want! ๐Ÿ˜‰๐Ÿฝ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’– #productsIlove #GlambyAlexandra
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#lamuas #makeupblogger #makeup #mua #lamua #makeupaddicts #makeup #blusher #blush #slayfordays #slay #queening #makeupmafia #makeuplove #makeupartist #makeupartists #beauty #PhysiciansFormula #products #glam

Looking for the perfect blush for brunch? Try this ultra-nourishing #ArganOil infused blush by #PhysiciansFormula , customizable to the color intensity you want! ๐Ÿฝ #productsIlove #GlambyAlexandra โ€ข โ€ข โ€ข #lamuas #makeupblogger #makeup #mua #lamua #makeupaddicts #makeup #blusher #blush #slayfordays #slay #queening #makeupmafia #makeuplove #makeupartist #makeupartists #beauty #PhysiciansFormula #products #glam - 9 hours ago

25 Likes
1 Comments
0
#red#rot#redlips#makeup#lidschatten#mac#kosmetik#schminke#love#kirmizi#nofilter#blusher#famous#fashion#goodnight#iyigeceler ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

#red #rot #redlips #makeup #lidschatten #mac #kosmetik #schminke #love #kirmizi #nofilter #blusher #famous #fashion #goodnight #iyigeceler ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿฝ๐Ÿฝ - 10 hours ago

33 Likes
3 Comments
0
Blusher Viral Yang Tengah laku keras skrgโ™จโ™จโ™จโ™จโ™จ
RM10
RM10
RM10 
SHJAAAAAAA
Cpt2 pm okeyh๐Ÿ˜
#serummurahdanberkesan #blushercikpinky #blusher #blusherviral #sgv #serum #beautycare #beauty #freshness #glowing

Blusher Viral Yang Tengah laku keras skrg RM10 RM10 RM10 SHJAAAAAAA Cpt2 pm okeyh #serummurahdanberkesan #blushercikpinky #blusher #blusherviral #sgv #serum #beautycare #beauty #freshness #glowing - 10 hours ago

20 Likes
0 Comments
0
RM10  BLUSHER VIRAL
RM10  BLUSHER VIRAL
RM10  BLUSHER VIRAL

Link ws ad di bio okeyh๐Ÿ˜ cpt pm ye
#blushercikpinky #blusherviral #blusher #sgv

RM10 BLUSHER VIRAL RM10 BLUSHER VIRAL RM10 BLUSHER VIRAL Link ws ad di bio okeyh cpt pm ye #blushercikpinky #blusherviral #blusher #sgv - 10 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
๋„ˆ๋ฌด ์ข‹์•„.!๐Ÿคฏโฃ๏ธ

๋„ˆ๋ฌด ์ข‹์•„.!๐Ÿคฏโฃ๏ธ - 10 hours ago

186 Likes
16 Comments
0
RM10 ..... RM10..... RM10.....
Blusher Viral RM10 SHJ๐Ÿ˜
Pipi pun jd viral nanti๐Ÿ˜‚
Cpt2 mna yg blom cuba lg๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Link ws ad kt bio okeyh๐Ÿ˜
#blusherviral #blusher #beautiful #beauty #beautycare

RM10 ..... RM10..... RM10..... Blusher Viral RM10 SHJ Pipi pun jd viral nanti Cpt2 mna yg blom cuba lg Link ws ad kt bio okeyh #blusherviral #blusher #beautiful #beauty #beautycare - 10 hours ago

15 Likes
0 Comments
0
Sophia Ashley Studio Secrets Professional 6 Blushers

Available in 4 Groups

Rs.495/Each

Shipping Charges Apply
#blusher
#blusherpalette 
#sophiaashley

Sophia Ashley Studio Secrets Professional 6 Blushers Available in 4 Groups Rs.495/Each Shipping Charges Apply #blusher #blusherpalette #sophiaashley - 10 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Happy Sunday yโ€™all!
-
Many of you asked what #blush I was wearing in my post from Friday... two pics ago!
-
This is it!  It is the @beccacosmetics Shimmering Skin Perfector Mineral Blush in Champagne Pop/Hyacinth ๐Ÿ’–
-
I donโ€™t think they are selling these as splits anymore ๐Ÿ™ but I wanted to let you know which one it was!
-
@beccacosmetics cheek products are really pretty and super pigmented!  A little bit goes a long way!
-
#beccacosmetics #beccahighlighter #blusher #beachgirl #beautygram #makeupblog #beautyblog #beautyful #beautycommunity #over30beauty #over30beauty #palmcrew23 #palmbffs #northcarolina #glowymakeup #allthatglow #pigmented #makeupproduct #lovemakeup #lovetoblog #justglowfirefly #instamakeup #instabeauty #instagood

Happy Sunday yโ€™all! - Many of you asked what #blush I was wearing in my post from Friday... two pics ago! - This is it! It is the @beccacosmetics Shimmering Skin Perfector Mineral Blush in Champagne Pop/Hyacinth - I donโ€™t think they are selling these as splits anymore ๐Ÿ™ but I wanted to let you know which one it was! - @beccacosmetics cheek products are really pretty and super pigmented! A little bit goes a long way! - #beccacosmetics #beccahighlighter #blusher #beachgirl #beautygram #makeupblog #beautyblog #beautyful #beautycommunity #over30beauty #over30beauty #palmcrew23 #palmbffs #northcarolina #glowymakeup #allthatglow #pigmented #makeupproduct #lovemakeup #lovetoblog #justglowfirefly #instamakeup #instabeauty #instagood - 10 hours ago

110 Likes
33 Comments
0
Mac #blusher

Mac #blusher - 10 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Red hurr donโ€™t curr.  I need my hair redone like this @ #toniandguy #letsmakeourselvespretty 
#redsdoitbetter #redhair #ilovemakeup #muafollowtrain #mualondon #backtothedayjob #instagood #lashesfordays #browgoals #contour #blusher #mac #kyliecosmetics #benefitcosmetics #ansstasiabeverlyhills #maccosmetics #macfixplusislife #selfiesunday #mualife #mymakeup

Red hurr donโ€™t curr. I need my hair redone like this @ #toniandguy #letsmakeourselvespretty #redsdoitbetter #redhair #ilovemakeup #muafollowtrain #mualondon #backtothedayjob #instagood #lashesfordays #browgoals #contour #blusher #mac #kyliecosmetics #benefitcosmetics #ansstasiabeverlyhills #maccosmetics #macfixplusislife #selfiesunday #mualife #mymakeup - 10 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
๐ŸŒŸMakeup Brushes & Accessories 30% Off Today! ๐ŸŒŸ @itscandydarlings

Makeup Brushes & Accessories 30% Off Today! @itscandydarlings - 10 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Follow @irmakeup101 for more Video by @gabrielzamora 
#repost #regrann #regram #makeup #makeupart #makeupartist #eyeshadow #colourful #colorful #colorfuleyeshadow #colourfuleyeshadow #brows #eyebrows #foundation #concealer #bronzer #contour #blusher #blush #tutorial #makeuptutorial #highlight #highlighter #ipsy #ipsyglambag #ipsybag #lunarbeautylifesadrag #lunarbeaury #lifesadragpalette #lifesadrag

Follow @irmakeup101 for more Video by @gabrielzamora #repost #regrann #regram #makeup #makeupart #makeupartist #eyeshadow #colourful #colorful #colorfuleyeshadow #colourfuleyeshadow #brows #eyebrows #foundation #concealer #bronzer #contour #blusher #blush #tutorial #makeuptutorial #highlight #highlighter #ipsy #ipsyglambag #ipsybag #lunarbeautylifesadrag #lunarbeaury #lifesadragpalette #lifesadrag - 10 hours ago

31 Likes
1 Comments
0
Makeup by 
@riannemua ๐Ÿ’›
Follow me @contour.tutorials for more๐Ÿ’„
#makeup #selfie #eyeshadow #mua #lipstick #beauty #fashion #makeuptutorials #flawless #model #makeupartist #mascara #lovemakeup #lashes #fashionaddict #makeupforever #makeupjunkie #beautyblogger #blusher #highlightonpoint #hudabeauty #beautygram #instabeauty #beautyguru #wakeupandmakeup

My favourite thoโคโค

Makeup by @riannemua Follow me @contour.tutorials for more #makeup #selfie #eyeshadow #mua #lipstick #beauty #fashion #makeuptutorials #flawless #model #makeupartist #mascara #lovemakeup #lashes #fashionaddict #makeupforever #makeupjunkie #beautyblogger #blusher #highlightonpoint #hudabeauty #beautygram #instabeauty #beautyguru #wakeupandmakeup My favourite tho - 10 hours ago

13 Likes
2 Comments
0
REVIEW TIME:
Bobbi brown brushes have been my preference for a while now. ๐ŸŒŸThey have all sorts of brushes for your eye shadow application to your perfect highlight glow. ๐ŸŒŸThese brushes are a combination of elegant black brush part and classy wooden sticks. The brushes are available in sets of 18 or 32 pieces depending on the need of the customer wrapped in a cute leathery black pouch. ๐ŸŒŸThese brushes are soft and reliable and you can wash them daily.
๐ŸŒŸThe most beneficial thing is that they are compatible with every skin type.
Not just their brushes, all of their products are to die for, ladies! ๐ŸŒŸOverall. I rate them 9/10.
Excluding 1 rate because the brushes often break. But maybe its not the company's fault. 
In Pakistan, these brushes are available at every other store at a very affordable price starting from Rs. 300-800. 
Go order yours at @bobbibrown
Excuse the amateurish photography, I am not a professional. ๐Ÿ˜‚
.
.
.
#makeup #makeupreview #blogger #influencer #passion #art #brush #contour #highlight #lipstick #mascara #eyeliner #bronzer #blusher #beautyblender #primer #goldserum #love #follow #letmepourmyheartout #writer #poet #foundation #glam #beauty #pakistan #makeuppakistan #beautyblogger #lifestyleblogger #bobbibrown

REVIEW TIME: Bobbi brown brushes have been my preference for a while now. They have all sorts of brushes for your eye shadow application to your perfect highlight glow. These brushes are a combination of elegant black brush part and classy wooden sticks. The brushes are available in sets of 18 or 32 pieces depending on the need of the customer wrapped in a cute leathery black pouch. These brushes are soft and reliable and you can wash them daily. The most beneficial thing is that they are compatible with every skin type. Not just their brushes, all of their products are to die for, ladies! Overall. I rate them 9/10. Excluding 1 rate because the brushes often break. But maybe its not the company's fault. In Pakistan, these brushes are available at every other store at a very affordable price starting from Rs. 300-800. Go order yours at @bobbibrown Excuse the amateurish photography, I am not a professional. . . . #makeup #makeupreview #blogger #influencer #passion #art #brush #contour #highlight #lipstick #mascara #eyeliner #bronzer #blusher #beautyblender #primer #goldserum #love #follow #letmepourmyheartout #writer #poet #foundation #glam #beauty #pakistan #makeuppakistan #beautyblogger #lifestyleblogger #bobbibrown - 11 hours ago

35 Likes
2 Comments
0
@milanicosmetics #dolcepink 01 . .
.
.
.
#milani #milanicosmetics #beauty #summermakeup #makeup #makeupaddict #makeupartist #makeuptutorial #makeupgoals #makeupdolls #makeuponfleek #beautyandthebeast #terracotta #blush #blusher #powder #lightening #makeuplife #makeupoftheday #makeuplover #makeupblogger #goodnight #makyajmelegim

@milanicosmetics #dolcepink 01 . . . . . #milani #milanicosmetics #beauty #summermakeup #makeup #makeupaddict #makeupartist #makeuptutorial #makeupgoals #makeupdolls #makeuponfleek #beautyandthebeast #terracotta #blush #blusher #powder #lightening #makeuplife #makeupoftheday #makeuplover #makeupblogger #goodnight #makyajmelegim - 11 hours ago

218 Likes
33 Comments
0
The left is what she asked for #80s #bride know your #eramakeup the 80โ€™s was very dramatic with colour, and a hell of a lot of pink #blusher lol, lots of #backcombed #curlyhair was going on, and very #boldeyeshadow #eyes #makeup #makeupart #makeupartist #makeuplook #makeuplover #makeupaddict #photooftheday #hendo #neoncolors #bridal #wedding #bridesmaids #brides #80sfashion #80sparty

The left is what she asked for #80s #bride know your #eramakeup the 80โ€™s was very dramatic with colour, and a hell of a lot of pink #blusher lol, lots of #backcombed #curlyhair was going on, and very #boldeyeshadow #eyes #makeup #makeupart #makeupartist #makeuplook #makeuplover #makeupaddict #photooftheday #hendo #neoncolors #bridal #wedding #bridesmaids #brides #80sfashion #80sparty - 11 hours ago

11 Likes
2 Comments
0
#stripes #stripestop #onepiece #odhni #nudelip #simplegirl #commongirl #indianbeauty #beauty #beautifulgirls #kaajal #blush #blusher #blushon #makeup

#stripes #stripestop #onepiece #odhni #nudelip #simplegirl #commongirl #indianbeauty #beauty #beautifulgirls #kaajal #blush #blusher #blushon #makeup - 11 hours ago

3 Likes
1 Comments
0
โฃ๏ธSee any of your favorite blushesโ“โ“.
.
Here is my collection โ€“ I have quite a lot ๐Ÿ˜œ(19 in total).
.
1๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃELF Contouring Blush & Bronzing Power duo (two of them, 1 is almost panned).
3๏ธโƒฃCity Color Be Matte Blush (fresh melon).
4๏ธโƒฃBe a Bombshell Cosmetics blush (sweet cheeks).
5๏ธโƒฃ(golden palette) Estee Lauder blush highlighter duo.
6๏ธโƒฃModel Co Cosmetics blush cheek powder (peach bellini).
7๏ธโƒฃSo Susan blush & glow illuminating blush (rose rust).
8๏ธโƒฃStila positively pink cheek palette.
9๏ธโƒฃtheBalm Cosmetics Fratboy shadow/blush.
๐Ÿ”ŸtheBalm Cosmetics Hot Mama.
1๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃtheBalm Cosmetics Balm Spring.
1๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ๐Ÿ’—1๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃHolika Holika Gudetama jelly dough blusher (apricot & grapefruit).
1๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃTarte Amazonian clay 12-hour blush (dollface).
1๏ธโƒฃ5๏ธโƒฃSephora colorful cheek ink gel (01 peony).
1๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃStila 2013 holidy masterpiece series cheeks palette.
1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃManna Kadar Beauty blush (paradise).
1๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃCrown Brush 3 Tone Bronzer.

Ulta Sweet Cheeks cheek color. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. 
#blush #blusher #blushing #makeup #instamakeup #makeuplover #makeuplove #ilovemakeup #projectpan

#wakeupandmakeup #makeupblogger #makeupflatlay  #makeupaddict #makeupobsessed #makeupjunkie #makeuplife #makeuptalk

#makeupcommunity #makeupart  #makeupfun #makeupgoals #makeupcollection

#beauty #instabeauty #bbloger #beautycare #beautyaddict

#beautycommunity #beautylover #beautyjunkie

โฃ๏ธSee any of your favorite blushes. . Here is my collection โ€“ I have quite a lot (19 in total). . 1๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃELF Contouring Blush & Bronzing Power duo (two of them, 1 is almost panned). 3๏ธโƒฃCity Color Be Matte Blush (fresh melon). 4๏ธโƒฃBe a Bombshell Cosmetics blush (sweet cheeks). 5๏ธโƒฃ(golden palette) Estee Lauder blush highlighter duo. 6๏ธโƒฃModel Co Cosmetics blush cheek powder (peach bellini). 7๏ธโƒฃSo Susan blush & glow illuminating blush (rose rust). 8๏ธโƒฃStila positively pink cheek palette. 9๏ธโƒฃtheBalm Cosmetics Fratboy shadow/blush. theBalm Cosmetics Hot Mama. 1๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃtheBalm Cosmetics Balm Spring. 1๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃHolika Holika Gudetama jelly dough blusher (apricot & grapefruit). 1๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃTarte Amazonian clay 12-hour blush (dollface). 1๏ธโƒฃ5๏ธโƒฃSephora colorful cheek ink gel (01 peony). 1๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃStila 2013 holidy masterpiece series cheeks palette. 1๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃManna Kadar Beauty blush (paradise). 1๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃCrown Brush 3 Tone Bronzer. Ulta Sweet Cheeks cheek color. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #blush #blusher #blushing #makeup #instamakeup #makeuplover #makeuplove #ilovemakeup #projectpan #wakeupandmakeup #makeupblogger #makeupflatlay #makeupaddict #makeupobsessed #makeupjunkie #makeuplife #makeuptalk #makeupcommunity #makeupart #makeupfun #makeupgoals #makeupcollection #beauty #instabeauty #bbloger #beautycare #beautyaddict #beautycommunity #beautylover #beautyjunkie - 11 hours ago

142 Likes
11 Comments
0
The @sleekmakeup "ready to party" collection ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œโค๏ธ soo amazing! Also comment if you want to see some eyelooks๐Ÿ’•๐Ÿ‘๐Ÿป
#beautytools #eyeshadow #makeup #blush #blusher #beauty #cosmetics #sleekmakeup #sleekmakeupset #summercosmetics #lippies #lipgloss #cosmeticset #makeuppallete #mascara #mascaramadness #eyeliner  #eyelinerpencil #makeupcase #summer

The @sleekmakeup "ready to party" collection ๏ธ soo amazing! Also comment if you want to see some eyelooks๐Ÿป #beautytools #eyeshadow #makeup #blush #blusher #beauty #cosmetics #sleekmakeup #sleekmakeupset #summercosmetics #lippies #lipgloss #cosmeticset #makeuppallete #mascara #mascaramadness #eyeliner #eyelinerpencil #makeupcase #summer - 11 hours ago

26 Likes
4 Comments
0
๐Ÿ’„ lipstick lover 
cutie#sweet#insta#queen
#blushy#chicks#lipstick#hair
#eyes#instagoods#insta#hotiee#makeup#queen#blusher#hair#insta#good#like#comment#hastag#follow#queencutie#sweet#insta
#blushy#chicks#lipstick#hair
#eyes#instagoods#insta#hotiee#makeup#queen#blusher#hair#insta#good#like#comment#hastag#follow#queen

lipstick lover cutie#sweet #insta #queen #blushy #chicks #lipstick #hair #eyes #instagoods #insta #hotiee #makeup #queen #blusher #hair #insta #good #like #comment #hastag #follow #queencutie #sweet #insta #blushy #chicks #lipstick #hair #eyes #instagoods #insta #hotiee #makeup #queen #blusher #hair #insta #good #like #comment #hastag #follow #queen - 11 hours ago

14 Likes
0 Comments
0
Black n white combo๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค
cutie#sweet#insta#queen
#blushy#chicks#lipstick#hair
#eyes#instagoods#insta#hotiee#makeup#queen#blusher#hair#insta#good#like#comment#hastag#follow#queencutie#sweet#insta
#blushy#chicks#lipstick#hair
#eyes#instagoods#insta#hotiee#makeup#queen#blusher#hair#insta#good#like#comment#hastag#follow#queen

Black n white combo๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค cutie#sweet #insta #queen #blushy #chicks #lipstick #hair #eyes #instagoods #insta #hotiee #makeup #queen #blusher #hair #insta #good #like #comment #hastag #follow #queencutie #sweet #insta #blushy #chicks #lipstick #hair #eyes #instagoods #insta #hotiee #makeup #queen #blusher #hair #insta #good #like #comment #hastag #follow #queen - 11 hours ago

27 Likes
0 Comments
0
#ุดุฏูˆ #ุงู„ุณุนูˆุฏูŠุฉ #ุงู„ูƒูˆูŠุช #ุงู„ุงู…ุงุฑุงุช #ุนู…ุงู† #ู‚ุทุฑ #ูƒุญู„ #ุนู†ุงุจูŠ #ุงู„ุจุญุฑูŠู† #ุงู„ู…ู†ุงู…ู‡ #ุงู„ุฑูุงุน #ู…ูƒูŠุงุฌ #ู…ูƒูŠุงุฌูŠ #ุงุณูˆุฏ #ุฌุฏุญูุต #ุณู†ุฏ #ู…ุฏูŠู†ุฉุนูŠุณู‰ #ุฑูˆุฌ #ูƒูˆู†ุชูˆุฑ_ูƒุฑูŠู…ูŠ#ูƒูˆู†ุชูˆุฑ#ุฑู…ูˆุด #makeup #contour #tutorial #makeuptutorial #blusher #makeupartist

#ุดุฏูˆ #ุงู„ุณุนูˆุฏูŠุฉ #ุงู„ูƒูˆูŠุช #ุงู„ุงู…ุงุฑุงุช #ุนู…ุงู† #ู‚ุทุฑ #ูƒุญู„ #ุนู†ุงุจูŠ #ุงู„ุจุญุฑูŠู† #ุงู„ู…ู†ุงู…ู‡ #ุงู„ุฑูุงุน #ู…ูƒูŠุงุฌ #ู…ูƒูŠุงุฌูŠ #ุงุณูˆุฏ #ุฌุฏุญูุต #ุณู†ุฏ #ู…ุฏูŠู†ุฉุนูŠุณู‰ #ุฑูˆุฌ #ูƒูˆู†ุชูˆุฑ_ูƒุฑูŠู…ูŠ #ูƒูˆู†ุชูˆุฑ #ุฑู…ูˆุด #makeup #contour #tutorial #makeuptutorial #blusher #makeupartist - 11 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
Natural beauty enhanced #makeup #makeupartist #mua #eyeshadow #eyebrows #blusher #bronzer #eyeliner #bridesmaid #lipstick #cosmo

Natural beauty enhanced #makeup #makeupartist #mua #eyeshadow #eyebrows #blusher #bronzer #eyeliner #bridesmaid #lipstick #cosmo - 11 hours ago

11 Likes
1 Comments
0
Quando vocรช acorda inspirada, รฉ o acontece....... Brilhamos!!!!
Inspire-se..Acredite...Vocรช consegue...Vocรช chega Lรกโ˜†โ˜†โ˜†โ˜†โ˜†
#Makeup#Empoderamento#mundodamaquiagem#negrasim#Poderasasim#instamake.
-----------------------------------------------------------
#Base Rafaella #Pรณ Translรบcido#Pigmento DV 06 @divasbllack @territoriodabelezapoa
#Batom Deuso Kim@oficialdudafernandes 
#Delineador 77 @inglot
#Blusher M03 @maccosmetics 
#Contornos Ebony e Taipรฉ @makieglam #Bruma@fandmakeup
#Paletas de sombras Just Perfect e Rose Gold @rubyrose_oficial 
#Prime Blur mรกgico @lorealparis.

Quando vocรช acorda inspirada, รฉ o acontece....... Brilhamos!!!! Inspire-se..Acredite...Vocรช consegue...Vocรช chega Lรกโ˜†โ˜†โ˜†โ˜†โ˜† #Makeup #Empoderamento #mundodamaquiagem #negrasim #Poderasasim #instamake . ----------------------------------------------------------- #Base Rafaella #Pรณ Translรบcido#Pigmento DV 06 @divasbllack @territoriodabelezapoa #Batom Deuso Kim@oficialdudafernandes #Delineador 77 @inglot #Blusher M03 @maccosmetics #Contornos Ebony e Taipรฉ @makieglam #Bruma @fandmakeup #Paletas de sombras Just Perfect e Rose Gold @rubyrose_oficial #Prime Blur mรกgico @lorealparis. - 12 hours ago

71 Likes
6 Comments
0
21st Drip Cake
#cake #makeup #21 #21st #makeupcake #dripcake #chocolate #ganache #gold #purple #perfume #blusher #shopping #makeupbag #cakemaking #cakemaker #cakedecorating

21st Drip Cake #cake #makeup #21 #21st #makeupcake #dripcake #chocolate #ganache #gold #purple #perfume #blusher #shopping #makeupbag #cakemaking #cakemaker #cakedecorating - 12 hours ago

18 Likes
0 Comments
0
EYESHADOW TERMIKA BIRU
.
.
1pc X RM20
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)๐Ÿ˜‰
.

EYESHADOW TERMIKA BIRU . . 1pc X RM20 . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437) . - 1 day ago

5 Likes
1 Comments
0
#contactlens #odhni #blush #blusher #blushon #makeup #redlipstick #redlipcolor #coloredhair #indiangirl #indianbeauty #beauty #beautifulgirls

#contactlens #odhni #blush #blusher #blushon #makeup #redlipstick #redlipcolor #coloredhair #indiangirl #indianbeauty #beauty #beautifulgirls - 2 days ago

1 Likes
0 Comments
0
#dailymakeup ๐ŸŒซ๐Ÿ’Ÿ
ใ…คใ…ค
(๋ฐœ์ƒ‰์ƒท ๋ˆˆํ™”์žฅ ๋’ค์—)
ใ…คใ…ค
์š” ๋‚ ์€ ๊ทธ๋ ˆ์ด๋กœ #์˜ด๋ธŒ๋ ˆ ์—ผ์ƒ‰ ํ•˜๋Ÿฌ๊ฐ„ ๋‚  #motd ๐ŸŒช๐ŸŒช ๋จธ๋ฆฌ๋ฅผ ์ฟจํ•œ ์ƒ‰์œผ๋กœ ๋ฎ์„ ๊ฑฐ๋ผ ์ด ๋‚  ๋ฉ”์ดํฌ์—…๋„ ์ฟจํ•œ ์ƒ‰์กฐ ์ œํ’ˆ ์œ„์ฃผ๋กœ ์ผ์–ด์š” ์—ญ์‹œ ์ž์—ฐ๊ด‘์—์„œ ์ฐ์œผ๋‹ˆ๊นŒ ์ œํ’ˆ๋„ ๋ฉ”์ดํฌ์—…๋„ ์ž˜ ๋‚˜์˜ค๋„ค์š”๐Ÿ‘ฏโ€โ™€๏ธใ…คใ…ค
ใ…คใ…ค
ใ…คใ…ค
๐ŸŒซeotd
#์–ด๋”•์…˜ 20 & 85
ใ…คใ…ค
#urbandecaycosmetics glitter rock & cat call
ใ…คใ…ค
#shuuemura eyebrow
ใ…คใ…ค
๐ŸŒซlipsticks
#yslbeauty tatouage tint 5
#armani lipmagnet 507
ใ…คใ…ค
๐ŸŒซ#blusher
#narscosmetics lovesmenot
ใ…คใ…ค
๐ŸŒซshading / highlighter
#fentybeauty  amber
#diormakeup ํ•˜์ด๋ผ์ดํ„ฐ 002
ใ…คใ…ค
ใ…คใ…ค
.
.
#๋ฐœ์ƒ‰ํ–ˆ๊ทธ๋ ˆ #์˜ค๋Š˜์˜ํ™”์žฅ #์ฝ”์Šค๋ฉ”ํ‹ฑ #๋ฐœ์ƒ‰ #ํ™”์žฅํ’ˆ #๋ทฐํ‹ฐ๊ทธ๋žจ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ๋ฉ”์ดํฌ์—… #cosme #ombre #greyhair #muotd #ใƒกใ‚คใ‚ฏ #ใ‚ณใ‚นใƒก

#dailymakeup ๐ŸŒซ ใ…คใ…ค (๋ฐœ์ƒ‰์ƒท ๋ˆˆํ™”์žฅ ๋’ค์—) ใ…คใ…ค ์š” ๋‚ ์€ ๊ทธ๋ ˆ์ด๋กœ #์˜ด๋ธŒ๋ ˆ ์—ผ์ƒ‰ ํ•˜๋Ÿฌ๊ฐ„ ๋‚  #motd ๐ŸŒช๐ŸŒช ๋จธ๋ฆฌ๋ฅผ ์ฟจํ•œ ์ƒ‰์œผ๋กœ ๋ฎ์„ ๊ฑฐ๋ผ ์ด ๋‚  ๋ฉ”์ดํฌ์—…๋„ ์ฟจํ•œ ์ƒ‰์กฐ ์ œํ’ˆ ์œ„์ฃผ๋กœ ์ผ์–ด์š” ์—ญ์‹œ ์ž์—ฐ๊ด‘์—์„œ ์ฐ์œผ๋‹ˆ๊นŒ ์ œํ’ˆ๋„ ๋ฉ”์ดํฌ์—…๋„ ์ž˜ ๋‚˜์˜ค๋„ค์š”โ€โ™€๏ธใ…คใ…ค ใ…คใ…ค ใ…คใ…ค ๐ŸŒซeotd #์–ด๋”•์…˜ 20 & 85 ใ…คใ…ค #urbandecaycosmetics glitter rock & cat call ใ…คใ…ค #shuuemura eyebrow ใ…คใ…ค ๐ŸŒซlipsticks #yslbeauty tatouage tint 5 #armani lipmagnet 507 ใ…คใ…ค ๐ŸŒซ#blusher #narscosmetics lovesmenot ใ…คใ…ค ๐ŸŒซshading / highlighter #fentybeauty amber #diormakeup ํ•˜์ด๋ผ์ดํ„ฐ 002 ใ…คใ…ค ใ…คใ…ค . . #๋ฐœ์ƒ‰ํ–ˆ๊ทธ๋ ˆ #์˜ค๋Š˜์˜ํ™”์žฅ #์ฝ”์Šค๋ฉ”ํ‹ฑ #๋ฐœ์ƒ‰ #ํ™”์žฅํ’ˆ #๋ทฐํ‹ฐ๊ทธ๋žจ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ๋ฉ”์ดํฌ์—… #cosme #ombre #greyhair #muotd #ใƒกใ‚คใ‚ฏ #ใ‚ณใ‚นใƒก - 2 days ago

286 Likes
18 Comments
0
LIPSTICK NYX (12 pcs)
.
.
1set X RM36
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)๐Ÿ˜‰
.

LIPSTICK NYX (12 pcs) . . 1set X RM36 . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437) . - 2 days ago

8 Likes
1 Comments
0
LIPSTICK FENTY (12pcs)
.
.
1box X RM35
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)๐Ÿ˜‰
.

LIPSTICK FENTY (12pcs) . . 1box X RM35 . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437) . - 3 days ago

8 Likes
4 Comments
0
LIPSTICK HUDA BLUSHED NUDES
.
.
1 BOX X RM15
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ’– Mempunyai empat warna dalam satu Box.
.
๐Ÿ’– Matte colour.

LIPSTICK HUDA BLUSHED NUDES . . 1 BOX X RM15 . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437) . Mempunyai empat warna dalam satu Box. . Matte colour. - 3 days ago

6 Likes
1 Comments
0
BERUS TIN IOPE
.
.
1box X RM23
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ’– berus yang sangat lembut. boleh digunakan untuk bedak asas, concealer, powder, blusher dan lain-lain.
.
โค๏ธ berus yang saiz kecil pula sangat sesuai untuk apply eyeshadow, highlighter dan shading.
.
๐Ÿ’– 1 set sahaja sudah cukup untuk menyerikan wajah anda yang mulus itu.

BERUS TIN IOPE . . 1box X RM23 . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437) . . berus yang sangat lembut. boleh digunakan untuk bedak asas, concealer, powder, blusher dan lain-lain. . ๏ธ berus yang saiz kecil pula sangat sesuai untuk apply eyeshadow, highlighter dan shading. . 1 set sahaja sudah cukup untuk menyerikan wajah anda yang mulus itu. - 3 days ago

5 Likes
1 Comments
0
EYESHADOW MORPHE
.
.
1pc X RM20
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)๐Ÿ˜‰
.
Code
๐Ÿ’– 350M
๐Ÿ’– 350S

EYESHADOW MORPHE . . 1pc X RM20 . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437) . Code 350M 350S - 3 days ago

3 Likes
1 Comments
0
BEAUTY BLENDER SPONGE
.
.
1pc X RM10
3pcs X RM8
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ’– senang untuk sapu foundation pada muka terutama bawah mata, tepi hidung dan mulut.
.
โค๏ธ sponge yang sangat lembut dan berkualiti tinggi.
.
๐Ÿ’– mudah dicuci dan tidak mudah rosak.
.
โค๏ธ mengelakkan wajah cepat berkedut akibat sapuan kasar.

BEAUTY BLENDER SPONGE . . 1pc X RM10 3pcs X RM8 . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437) . senang untuk sapu foundation pada muka terutama bawah mata, tepi hidung dan mulut. . ๏ธ sponge yang sangat lembut dan berkualiti tinggi. . mudah dicuci dan tidak mudah rosak. . ๏ธ mengelakkan wajah cepat berkedut akibat sapuan kasar. - 3 days ago

8 Likes
1 Comments
0
#bindi #tika #maangtika #kaajal #beautifuleyes #beauty #beautifulgirls #odhni #redodhni #whitetop #curls #curlyhair #indianbeauty #blush #blusher #blushon #makeup #indianjewelry

#bindi #tika #maangtika #kaajal #beautifuleyes #beauty #beautifulgirls #odhni #redodhni #whitetop #curls #curlyhair #indianbeauty #blush #blusher #blushon #makeup #indianjewelry - 20 days ago

3 Likes
0 Comments
0
#pout #redlipstick #redlips #redlipcolor #odhni #redodhni #curls #curlyhair #bindi #tika #maangtika #kaajal #beauty #beautifulgirls #lipspout #lippout #blushon #blusher #blush #indianbeauty #makeup #indianjewelry

#pout #redlipstick #redlips #redlipcolor #odhni #redodhni #curls #curlyhair #bindi #tika #maangtika #kaajal #beauty #beautifulgirls #lipspout #lippout #blushon #blusher #blush #indianbeauty #makeup #indianjewelry - 20 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#blackhair #redlips #redlipstick #redlipcolor #bindi #kaajal #tika #maangtika #odhni #redodhni #beauty #beautifulgirls #blushon #blush #blusher #indianbeauty #makeup #indianjewelry

#blackhair #redlips #redlipstick #redlipcolor #bindi #kaajal #tika #maangtika #odhni #redodhni #beauty #beautifulgirls #blushon #blush #blusher #indianbeauty #makeup #indianjewelry - 20 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#bindi #tika #odhni #redodhni #pinklips #pinklipstick #pinklipcolor #kaajal #beauty #beautifulgirls #curls #curlyhair #maangtika #smokyeyes #beautifuleyes #blush #blusher #blushon #indianbeauty #makeup #indianjewelry

#bindi #tika #odhni #redodhni #pinklips #pinklipstick #pinklipcolor #kaajal #beauty #beautifulgirls #curls #curlyhair #maangtika #smokyeyes #beautifuleyes #blush #blusher #blushon #indianbeauty #makeup #indianjewelry - 20 days ago

4 Likes
0 Comments
0
#pinklips #pinklipcolor #pinklipstick #blush #blushon #kaajal #odhni #loveodhni #redodhni #bindi #tika #beauty #beautifulgirls #curls #curlyhair #maangtika #smokyeyes #eyes #beautifuleyes #blusher #makeup #indianjewelry

#pinklips #pinklipcolor #pinklipstick #blush #blushon #kaajal #odhni #loveodhni #redodhni #bindi #tika #beauty #beautifulgirls #curls #curlyhair #maangtika #smokyeyes #eyes #beautifuleyes #blusher #makeup #indianjewelry - 20 days ago

2 Likes
0 Comments
0
#bindi #tika #whitetop #beauty #beautifulgirls #redlipstick #redlips #redlipcolor #kaajal #kajal #maangtika #blush #blusher #blushon #makeup #indianbeauty #indianjewelry

#bindi #tika #whitetop #beauty #beautifulgirls #redlipstick #redlips #redlipcolor #kaajal #kajal #maangtika #blush #blusher #blushon #makeup #indianbeauty #indianjewelry - 20 days ago

1 Likes
0 Comments
0
Sei ein guter Mensch, aber verschwende deine Zeit nicht damit, es schlechten Menschen beweisen zu mรผssen. #ladyinpink๐Ÿ’—#bestmakeupartistever #blushhour #blusher #ladyinglamour #happygirly #redcarpetstyles #lovethelook #lovemakeups #lovebeautycosmetics #glamour #glambytolga #loveit #bestmakeupever #afghan #mainz #frankfurt #wiesbaden #hamburg #loveyourself

Sei ein guter Mensch, aber verschwende deine Zeit nicht damit, es schlechten Menschen beweisen zu mรผssen. #ladyinpink #bestmakeupartistever #blushhour #blusher #ladyinglamour #happygirly #redcarpetstyles #lovethelook #lovemakeups #lovebeautycosmetics #glamour #glambytolga #loveit #bestmakeupever #afghan #mainz #frankfurt #wiesbaden #hamburg #loveyourself - 1 month ago

41 Likes
0 Comments
0
FotoฤŸrafฤฑnฤฑ bu aynadan รงekip #sinemkozmetik etiketiyle sayfanda PAYLAลž , HEDฤฐYENฤฐ AL ! 
#sinemkozmetik #kozmetik #makyaj #parfรผm #makeup #cosmetic #mascara #lipstick #blusher #beauty #cocoshshe #eyeliner #carolinaherrera #narcisorodriguez #jeanpaul #lancome #yvessaintlaurent #gucci #bvlgari

FotoฤŸrafฤฑnฤฑ bu aynadan รงekip #sinemkozmetik etiketiyle sayfanda PAYLAลž , HEDฤฐYENฤฐ AL ! #sinemkozmetik #kozmetik #makyaj #parfรผm #makeup #cosmetic #mascara #lipstick #blusher #beauty #cocoshshe #eyeliner #carolinaherrera #narcisorodriguez #jeanpaul #lancome #yvessaintlaurent #gucci #bvlgari - 2 months ago

2,213 Likes
161 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.