#cleanser

611,852 posts

Loading...
Almighty Snail Revitilazing cream 50ml

1.Ekstrak lendir siput asli
2.Bahan utama Snail Mucin adalah Proteic Gland, yang dapat memperbaiki kondisi kulit dan menyembuhkan luka topikal
3.Regenerasi sel dan Perbaikan
4.Royal Jelly yang berharga memiliki efek kuratif yang bagus untuk produksi kolagen, membantu kulit tumbuh kembali dan mencapai efek anti-penuaan.
5.Ekstrak Daun Olea Europaea (Zaitun)
6. Dilisensikan oleh Ecocert & COSMOS, kekuatan antioksidan sangat baik untuk mengkondisikan dan melembutkan kulit Anda.
7.Asam hyaluronic dapat memperbaiki tekstur dan penampilan kulit, bersama dengan mengurangi nyeri sendi dan gejala lain yang terkait dengan penuaan
8.Panthenol mudah diserap oleh kulit, menembus jauh ke lapisan bawah dan menanamkan air ke dalam sel, mempertahankan kelembaban jauh di dalam jaringan kulit.
.
.
.
.
Bisa langsung order di web Eileengrace.shop
,
.
#eileengrace_indonesia #eileengrace #skincare #perawatankulit #facecream #krimwajah #lotion #koreanskincare #skincare #olshop #beautycare #rosejellymask #blackjellymask #mask #masker #pelembab #toner #cleanser #pembersihmuka #snail

Almighty Snail Revitilazing cream 50ml 1.Ekstrak lendir siput asli 2.Bahan utama Snail Mucin adalah Proteic Gland, yang dapat memperbaiki kondisi kulit dan menyembuhkan luka topikal 3.Regenerasi sel dan Perbaikan 4.Royal Jelly yang berharga memiliki efek kuratif yang bagus untuk produksi kolagen, membantu kulit tumbuh kembali dan mencapai efek anti-penuaan. 5.Ekstrak Daun Olea Europaea (Zaitun) 6. Dilisensikan oleh Ecocert & COSMOS, kekuatan antioksidan sangat baik untuk mengkondisikan dan melembutkan kulit Anda. 7.Asam hyaluronic dapat memperbaiki tekstur dan penampilan kulit, bersama dengan mengurangi nyeri sendi dan gejala lain yang terkait dengan penuaan 8.Panthenol mudah diserap oleh kulit, menembus jauh ke lapisan bawah dan menanamkan air ke dalam sel, mempertahankan kelembaban jauh di dalam jaringan kulit. . . . . Bisa langsung order di web Eileengrace.shop , . #eileengrace_indonesia #eileengrace #skincare #perawatankulit #facecream #krimwajah #lotion #koreanskincare #skincare #olshop #beautycare #rosejellymask #blackjellymask #mask #masker #pelembab #toner #cleanser #pembersihmuka #snail - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
New Micellar Water for the evening cleanse 💕 gentle but effective, especially around the sensitive eye area, with a delicate scent  @latestinbeauty #amie #latestinbeauty #micellarwater #cleanser #eveningroutine #sensitiveskin #beauty #beautypic #beautygram #naturalbeauty #beautyblog #beautyblogger #beautybloggeruk #bblog #bblogger #bbloggeruk #beautyaddict #skincare #skincareaddict #beautyjunkie #petalperfect

New Micellar Water for the evening cleanse gentle but effective, especially around the sensitive eye area, with a delicate scent @latestinbeauty #amie #latestinbeauty #micellarwater #cleanser #eveningroutine #sensitiveskin #beauty #beautypic #beautygram #naturalbeauty #beautyblog #beautyblogger #beautybloggeruk #bblog #bblogger #bbloggeruk #beautyaddict #skincare #skincareaddict #beautyjunkie #petalperfect - 5 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Loading...
Almighty Snail Series

1.Ekstrak lendir siput asli
2.Bahan utama Snail Mucin adalah Proteic Gland, yang dapat memperbaiki kondisi kulit dan menyembuhkan luka topikal
3.Regenerasi sel dan Perbaikan
4.Royal Jelly yang berharga memiliki efek kuratif yang bagus untuk produksi kolagen, membantu kulit tumbuh kembali dan mencapai efek anti-penuaan.
5.Ekstrak Daun Olea Europaea (Zaitun)
Dilisensikan oleh Ecocert & COSMOS, kekuatan antioksidan sangat baik untuk mengkondisikan dan melembutkan kulit Anda.
6.Asam hyaluronic dapat memperbaiki tekstur dan penampilan kulit, bersama dengan mengurangi nyeri sendi dan gejala lain yang terkait dengan penuaan
7.Panthenol mudah diserap oleh kulit, menembus jauh ke lapisan bawah dan menanamkan air ke dalam sel, mempertahankan kelembaban jauh di dalam jaringan kulit.
.
.
.
.
Bisa langsung order di web Eileengrace.shop
,
.
#eileengrace_indonesia #eileengrace #skincare #perawatankulit #facecream #krimwajah #lotion #koreanskincare #skincare #olshop #beautycare #rosejellymask #blackjellymask #mask #masker #pelembab #toner #cleanser #pembersihmuka #snail

Almighty Snail Series 1.Ekstrak lendir siput asli 2.Bahan utama Snail Mucin adalah Proteic Gland, yang dapat memperbaiki kondisi kulit dan menyembuhkan luka topikal 3.Regenerasi sel dan Perbaikan 4.Royal Jelly yang berharga memiliki efek kuratif yang bagus untuk produksi kolagen, membantu kulit tumbuh kembali dan mencapai efek anti-penuaan. 5.Ekstrak Daun Olea Europaea (Zaitun) Dilisensikan oleh Ecocert & COSMOS, kekuatan antioksidan sangat baik untuk mengkondisikan dan melembutkan kulit Anda. 6.Asam hyaluronic dapat memperbaiki tekstur dan penampilan kulit, bersama dengan mengurangi nyeri sendi dan gejala lain yang terkait dengan penuaan 7.Panthenol mudah diserap oleh kulit, menembus jauh ke lapisan bawah dan menanamkan air ke dalam sel, mempertahankan kelembaban jauh di dalam jaringan kulit. . . . . Bisa langsung order di web Eileengrace.shop , . #eileengrace_indonesia #eileengrace #skincare #perawatankulit #facecream #krimwajah #lotion #koreanskincare #skincare #olshop #beautycare #rosejellymask #blackjellymask #mask #masker #pelembab #toner #cleanser #pembersihmuka #snail - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Almighty Snail Series

1.Ekstrak lendir siput asli
2.Bahan utama Snail Mucin adalah Proteic Gland, yang dapat memperbaiki kondisi kulit dan menyembuhkan luka topikal
3.Regenerasi sel dan Perbaikan
4.Royal Jelly yang berharga memiliki efek kuratif yang bagus untuk produksi kolagen, membantu kulit tumbuh kembali dan mencapai efek anti-penuaan.
5.Ekstrak Daun Olea Europaea (Zaitun)
Dilisensikan oleh Ecocert & COSMOS, kekuatan antioksidan sangat baik untuk mengkondisikan dan melembutkan kulit Anda.
6.Asam hyaluronic dapat memperbaiki tekstur dan penampilan kulit, bersama dengan mengurangi nyeri sendi dan gejala lain yang terkait dengan penuaan
7.Panthenol mudah diserap oleh kulit, menembus jauh ke lapisan bawah dan menanamkan air ke dalam sel, mempertahankan kelembaban jauh di dalam jaringan kulit.
.
.
.
.
Bisa langsung order di web Eileengrace.shop
,
.
#eileengrace_indonesia #eileengrace #skincare #perawatankulit #facecream #krimwajah #lotion #koreanskincare #skincare #olshop #beautycare #rosejellymask #blackjellymask #mask #masker #pelembab #toner #cleanser #pembersihmuka #snail

Almighty Snail Series 1.Ekstrak lendir siput asli 2.Bahan utama Snail Mucin adalah Proteic Gland, yang dapat memperbaiki kondisi kulit dan menyembuhkan luka topikal 3.Regenerasi sel dan Perbaikan 4.Royal Jelly yang berharga memiliki efek kuratif yang bagus untuk produksi kolagen, membantu kulit tumbuh kembali dan mencapai efek anti-penuaan. 5.Ekstrak Daun Olea Europaea (Zaitun) Dilisensikan oleh Ecocert & COSMOS, kekuatan antioksidan sangat baik untuk mengkondisikan dan melembutkan kulit Anda. 6.Asam hyaluronic dapat memperbaiki tekstur dan penampilan kulit, bersama dengan mengurangi nyeri sendi dan gejala lain yang terkait dengan penuaan 7.Panthenol mudah diserap oleh kulit, menembus jauh ke lapisan bawah dan menanamkan air ke dalam sel, mempertahankan kelembaban jauh di dalam jaringan kulit. . . . . Bisa langsung order di web Eileengrace.shop , . #eileengrace_indonesia #eileengrace #skincare #perawatankulit #facecream #krimwajah #lotion #koreanskincare #skincare #olshop #beautycare #rosejellymask #blackjellymask #mask #masker #pelembab #toner #cleanser #pembersihmuka #snail - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
A EASY-PEASY three-step evening skincare routine to help prevent premature ageing and promote a GLOWING skin. LETS GO! ✅💯❤️
1️⃣- CLEAN your skin to removed the dirt, sweat and dust you’ve picked up throughout the day (& get rid of any leftover makeup too obvs) we need our skin to BREATH and detox over night 😊
2️⃣- CORRECT: apply a product with a decent ACTIVE ingredient which will actually get to work whilst you sleep. Think Vitamin A, Glycolic acid... depends on your needs.
3️⃣ - Nourish & MOISTURISE to feed your skin some of the good stuff-what ever your skin type it will need more oil or more hydration 👌🏼
There you have it, a quickie before bed... sleep easy now knowing you’ve got this 👏🏻👌🏼😊❤️
•
•
•
•
•
#easyskincare #skincareroutine 
#skinceuticals #cleanser #threesteps #skinboss  #getyourglowback #vitamina #glycolicacid #workwhilstyousleep #hydrateyourskin #bestfacecrram
#skinceuticals_uki #prematureage #keepitclean #antiaging #activeingredients #botoxbabes #lipinjections #teddington #twickenham #hamptonhill #naturallips #looksexy #loveyourlipstick #liplines
#botoxfillers #botoxlips #bblogger #nightskincare

A EASY-PEASY three-step evening skincare routine to help prevent premature ageing and promote a GLOWING skin. LETS GO! ️ 1️⃣- CLEAN your skin to removed the dirt, sweat and dust you’ve picked up throughout the day (& get rid of any leftover makeup too obvs) we need our skin to BREATH and detox over night 2️⃣- CORRECT: apply a product with a decent ACTIVE ingredient which will actually get to work whilst you sleep. Think Vitamin A, Glycolic acid... depends on your needs. 3️⃣ - Nourish & MOISTURISE to feed your skin some of the good stuff-what ever your skin type it will need more oil or more hydration 🏼 There you have it, a quickie before bed... sleep easy now knowing you’ve got this 🏻🏼️ • • • • • #easyskincare #skincareroutine #skinceuticals #cleanser #threesteps #skinboss #getyourglowback #vitamina #glycolicacid #workwhilstyousleep #hydrateyourskin #bestfacecrram #skinceuticals_uki #prematureage #keepitclean #antiaging #activeingredients #botoxbabes #lipinjections #teddington #twickenham #hamptonhill #naturallips #looksexy #loveyourlipstick #liplines #botoxfillers #botoxlips #bblogger #nightskincare - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Glucola Gel ituuuu.....
🍃 Bukan pelembab
☘ Bukan foundation
💦 Bukan pula day cream 💐 Jadi nggak masalah meski udah pake Glucola Gel tetep pakai treatment harian atau make up apa saja.. Fungsi glucola gel adalah :
✅ 1. Sebagai #CLEANSER (pembersih, pengangkat komedo, bekas jerawat dan memudarkan flek, juga mengurangi kerutan).
Jadi awet muda ..
✅ 2. Sebagai #FILLER (penutrisi kulit) dengan kandungan #colagen dan #glutathione 500 dalton.. Dan Pastinyaaa 👍👍👍..
Gak bikin Iritasi Kulit 😵..
Gak bikin kulit merah kaya kepiting rebus😱..
Gak Pedih ✔
Bisa untuk Kulit Sensitif ✔
Bisa untuk kulit berjerawat ✔
Aman untuk segala Usia ✔
Glucola gel perawatan kulit yang aman tanpa efek samping yang aneh-aneh atau mengerikan..
Saya sudah menggunakan glucola gel dan merasakan manfaatnya, makanya memberi info ini untuk teman-teman yang lagi membutuhkan atau mencari produk yang aman tapi berkualitas.. Yups Glucola gel solusinya 👍

More info 
Indah wa 081231152312

#glucolagel #cleanser #bebaskerutan #bebasFlek

Glucola Gel ituuuu..... Bukan pelembab ☘ Bukan foundation Bukan pula day cream Jadi nggak masalah meski udah pake Glucola Gel tetep pakai treatment harian atau make up apa saja.. Fungsi glucola gel adalah : 1. Sebagai #CLEANSER (pembersih, pengangkat komedo, bekas jerawat dan memudarkan flek, juga mengurangi kerutan). Jadi awet muda .. 2. Sebagai #FILLER (penutrisi kulit) dengan kandungan #colagen dan #glutathione 500 dalton.. Dan Pastinyaaa .. Gak bikin Iritasi Kulit .. Gak bikin kulit merah kaya kepiting rebus.. Gak Pedih Bisa untuk Kulit Sensitif Bisa untuk kulit berjerawat Aman untuk segala Usia Glucola gel perawatan kulit yang aman tanpa efek samping yang aneh-aneh atau mengerikan.. Saya sudah menggunakan glucola gel dan merasakan manfaatnya, makanya memberi info ini untuk teman-teman yang lagi membutuhkan atau mencari produk yang aman tapi berkualitas.. Yups Glucola gel solusinya More info Indah wa 081231152312 #glucolagel #cleanser #bebaskerutan #bebasFlek - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Almighty Snail Series

Ekstrak lendir siput asli
Bahan utama Snail Mucin adalah Proteic Gland, yang dapat memperbaiki kondisi kulit dan menyembuhkan luka topikal
Regenerasi sel dan Perbaikan
Royal Jelly yang berharga memiliki efek kuratif yang bagus untuk produksi kolagen, membantu kulit tumbuh kembali dan mencapai efek anti-penuaan.
Ekstrak Daun Olea Europaea (Zaitun)
Dilisensikan oleh Ecocert & COSMOS, kekuatan antioksidan sangat baik untuk mengkondisikan dan melembutkan kulit Anda.
Asam hyaluronic dapat memperbaiki tekstur dan penampilan kulit, bersama dengan mengurangi nyeri sendi dan gejala lain yang terkait dengan penuaan
Panthenol mudah diserap oleh kulit, menembus jauh ke lapisan bawah dan menanamkan air ke dalam sel, mempertahankan kelembaban jauh di dalam jaringan kulit.
.
.
.
.
Bisa langsung order di web Eileengrace.shop
,
.
#eileengrace_indonesia #eileengrace #skincare #perawatankulit #facecream #krimwajah #lotion #koreanskincare #skincare #olshop #beautycare #rosejellymask #blackjellymask #mask #masker #pelembab #toner #cleanser #pembersihmuka #snail

Almighty Snail Series Ekstrak lendir siput asli Bahan utama Snail Mucin adalah Proteic Gland, yang dapat memperbaiki kondisi kulit dan menyembuhkan luka topikal Regenerasi sel dan Perbaikan Royal Jelly yang berharga memiliki efek kuratif yang bagus untuk produksi kolagen, membantu kulit tumbuh kembali dan mencapai efek anti-penuaan. Ekstrak Daun Olea Europaea (Zaitun) Dilisensikan oleh Ecocert & COSMOS, kekuatan antioksidan sangat baik untuk mengkondisikan dan melembutkan kulit Anda. Asam hyaluronic dapat memperbaiki tekstur dan penampilan kulit, bersama dengan mengurangi nyeri sendi dan gejala lain yang terkait dengan penuaan Panthenol mudah diserap oleh kulit, menembus jauh ke lapisan bawah dan menanamkan air ke dalam sel, mempertahankan kelembaban jauh di dalam jaringan kulit. . . . . Bisa langsung order di web Eileengrace.shop , . #eileengrace_indonesia #eileengrace #skincare #perawatankulit #facecream #krimwajah #lotion #koreanskincare #skincare #olshop #beautycare #rosejellymask #blackjellymask #mask #masker #pelembab #toner #cleanser #pembersihmuka #snail - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Nominated for the @theststyle best luxury skincare beauty awards 🏆 @rodialbeauty Vit C Brightening Cleanser is enriched with Blood orange water which helps to refresh, brighten up and awaken your skin. This product can be used  by all skin types/ages as a gentle daily exfoliator, or for sensitive skin, twice a week 🧡🍊💛 ( 📸@Rodialbeauty )

#skincare #cleanser #exfoliate #moisturizer #beautyproducts #polish #dryskin #treatment #skincareroutine #skincareregime #moisturize #skincaresystem

Nominated for the @theststyle best luxury skincare beauty awards @rodialbeauty Vit C Brightening Cleanser is enriched with Blood orange water which helps to refresh, brighten up and awaken your skin. This product can be used by all skin types/ages as a gentle daily exfoliator, or for sensitive skin, twice a week 🧡 ( 📸@Rodialbeauty ) #skincare #cleanser #exfoliate #moisturizer #beautyproducts #polish #dryskin #treatment #skincareroutine #skincareregime #moisturize #skincaresystem - 5 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Intip2 PROMO JUNI yuuuuk 😘😘😘
Beli 3 GRATIS 1 😍😍
Beli satu set skincare sesuai jenis kulit (berminyak, sensitif, kering dan normal) yang satu set nya terdiri dari (Cleanser, day cream, night cream, toner) FREE TONER 😍 jadiiiii hemat 200 rb an lhoooooo😘😘😘😘
.
Yuk sesuaikan dgn jenis kulit kamu, mumpung lagi promo jgn smpai ketinggalan yaaa😍😍
.
Konsultasikan jenis kulit kamu dlu sebelum beli ❤❤
.
Wa 083816551041

#skincareibuhamil #skincareibumenyusui #skincaremurah #skincarekorea #skincarehalal #jualjafra #likeforfolow #followersmurahbanget #llllll #fffl #likelikelike #like4follow #maknyinyir #makeupblogger #jafrabogor #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #tipscantiksehat #tipscantik #tipskulitcantik #cleanser #daymoisture #nightmoisture #toner #freetonerjafra #freetoner #freeongkir

Intip2 PROMO JUNI yuuuuk Beli 3 GRATIS 1 Beli satu set skincare sesuai jenis kulit (berminyak, sensitif, kering dan normal) yang satu set nya terdiri dari (Cleanser, day cream, night cream, toner) FREE TONER jadiiiii hemat 200 rb an lhoooooo . Yuk sesuaikan dgn jenis kulit kamu, mumpung lagi promo jgn smpai ketinggalan yaaa . Konsultasikan jenis kulit kamu dlu sebelum beli . Wa 083816551041 #skincareibuhamil #skincareibumenyusui #skincaremurah #skincarekorea #skincarehalal #jualjafra #likeforfolow #followersmurahbanget #llllll #fffl #likelikelike #like4follow #maknyinyir #makeupblogger #jafrabogor #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #tipscantiksehat #tipscantik #tipskulitcantik #cleanser #daymoisture #nightmoisture #toner #freetonerjafra #freetoner #freeongkir - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
#Repost @santebyenjo with @get_repost
・・・
It's been a long journey to get us to where we are today✨ Our seamless Makeup Removers have been constantly changing with innovation and technology in order to provide the best quality skin care whilst caring for the environment. Find your perfect skin care routine via the link in our bio💕. #chemicalfree #veganfriendly #cleanser #makeupremover #theog #justusewater #reuasble #savetheearth

#Repost @santebyenjo with @get_repost ・・・ It's been a long journey to get us to where we are today Our seamless Makeup Removers have been constantly changing with innovation and technology in order to provide the best quality skin care whilst caring for the environment. Find your perfect skin care routine via the link in our bio. #chemicalfree #veganfriendly #cleanser #makeupremover #theog #justusewater #reuasble #savetheearth - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
U olls... Sapa nak Sponge Sotong ni.. Best tau.. Sental2 muka sambil buang whitehead & blackhead.. Harga mur mur ja 🤩🤩🤩 RM15 xmasuk pos na.. Ampa nak kaih order DM/whatsapp Jas 017 4854935

#spongesotong#cleanser#penang

U olls... Sapa nak Sponge Sotong ni.. Best tau.. Sental2 muka sambil buang whitehead & blackhead.. Harga mur mur ja 🤩🤩🤩 RM15 xmasuk pos na.. Ampa nak kaih order DM/whatsapp Jas 017 4854935 #spongesotong #cleanser #penang - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
#Repost @aanchalmunjalofficial with @get_repost
・・・
So I’ve started using this product very recently and I can’t do without using it anymore. @dermavive_australia intimate wash is something I’ll recommend to every girl to keep us hygienic and safe from allergies. This is a must have.
.
.
.
.
#dermavive #amazon #australian #australianmade #iraq #instabeauty #beauty  #bloggers #blog #blogger #skin #skincare #oman #uae #dubai #like4like #bahrain #likes #comment4comment #cleanser #women #likeforfollow #feminine #woman #iran #jordan #likes #antibacterial #saudiarabia #bloggerstyle

#Repost @aanchalmunjalofficial with @get_repost ・・・ So I’ve started using this product very recently and I can’t do without using it anymore. @dermavive_australia intimate wash is something I’ll recommend to every girl to keep us hygienic and safe from allergies. This is a must have. . . . . #dermavive #amazon #australian #australianmade #iraq #instabeauty #beauty #bloggers #blog #blogger #skin #skincare #oman #uae #dubai #like4like #bahrain #likes #comment4comment #cleanser #women #likeforfollow #feminine #woman #iran #jordan #likes #antibacterial #saudiarabia #bloggerstyle - 5 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
This deep-action clay mask with natural Papaya Extract and Detect Technology featuring Salicylic Acid helps to clear blackheads by drawing out dirt and oil. From first application it acts to purify your pores and promotes clearer, mattified skin*. After 4 weeks your number of breakouts will be significantly reduced*. How to use 
Apply the mask all over your face when dry, avoiding the eye area. Wait 5 minutes and wash off. Use weekly.

Price:799/

For orders DM us 
#pureskin #range#the_oriflame_p #theone #pureskin #facewash
#cleanser#deeply.#lookbeautiful#feelbeautiful#oriflamebyHk#oriflamePk -

This deep-action clay mask with natural Papaya Extract and Detect Technology featuring Salicylic Acid helps to clear blackheads by drawing out dirt and oil. From first application it acts to purify your pores and promotes clearer, mattified skin*. After 4 weeks your number of breakouts will be significantly reduced*. How to use Apply the mask all over your face when dry, avoiding the eye area. Wait 5 minutes and wash off. Use weekly. Price:799/ For orders DM us #pureskin #range #the_oriflame_p #theone #pureskin #facewash #cleanser #deeply .#lookbeautiful #feelbeautiful #oriflamebyHk #oriflamePk - - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
For oily to Combo skin
.
Directions: 
1. Cleanse: Get soft and glowing skin. Apply on wet skin to cleanse then rinse with water
2. Scrub: Deeply cleanse and exfoliate by massaging Scrub on wet face for 4-5 minutes. Rinse with water.
3. Massage: Moisturise and soothe your skin by massaging Face Cream on dry face for 10-15 minutes. Gently wipe off.
4. Mask: Intensely hydrate and revitalise skin by applying Face Mask. Leave on for 10-15 minutes then wipe off with wet tissue to remove.

TEA TREE KIT: With Tea Tree extracts to help control excess oil, balance and purify the skin, leaving it matte and healthy-looking.

TROPICAL FRUITS KIT: With extracts of nourishing and hydrating Guarana, Papaya and Pineapple to help restore skin radiance and soften the skin.

Results
removes dead and damaged skin
Radiant skin 
decrease and attenuates freckles or brown spots due to exposure to sunlight
smoothes skin and creates healthier looking skin
Treats acne and controls oil
Treats dryness and patchy skin 
minimizes pores .
.
Actuall price Rs 2499
Now Rs 1999
Limited time offer
.

For orders DM us
 #facialkits #oriflame #pakistan #oily #dry #skin #facialkit #teatree #homefacial #cleanser #mask #cream #scrub #facaialkit

For oily to Combo skin . Directions: 1. Cleanse: Get soft and glowing skin. Apply on wet skin to cleanse then rinse with water 2. Scrub: Deeply cleanse and exfoliate by massaging Scrub on wet face for 4-5 minutes. Rinse with water. 3. Massage: Moisturise and soothe your skin by massaging Face Cream on dry face for 10-15 minutes. Gently wipe off. 4. Mask: Intensely hydrate and revitalise skin by applying Face Mask. Leave on for 10-15 minutes then wipe off with wet tissue to remove. TEA TREE KIT: With Tea Tree extracts to help control excess oil, balance and purify the skin, leaving it matte and healthy-looking. TROPICAL FRUITS KIT: With extracts of nourishing and hydrating Guarana, Papaya and Pineapple to help restore skin radiance and soften the skin. Results removes dead and damaged skin Radiant skin decrease and attenuates freckles or brown spots due to exposure to sunlight smoothes skin and creates healthier looking skin Treats acne and controls oil Treats dryness and patchy skin minimizes pores . . Actuall price Rs 2499 Now Rs 1999 Limited time offer . For orders DM us #facialkits #oriflame #pakistan #oily #dry #skin #facialkit #teatree #homefacial #cleanser #mask #cream #scrub #facaialkit - 5 hours ago

1 Likes
1 Comments
0
Innisfree Green Tea Morning Cleanser 150ml
350 บาท 
คลีนเซอร์ทำความสะอาดผิวหน้ายามตื่นนอน ทำความสะอาดน้ำมันส่วนเกิน สิ่งสกปรกบนผิว เตรียมผิวให้พร้อมสำหรับวันใหม่ ให้ผิวชุ่มชื้นก่อนการแต่งหน้าเพื่อไปทำงานยามเช้า

คลีนเซอร์เจลที่ปราศจากฟองเพียงแค่นวด ให้ทั่วใบหน้า ด้วยส่วนผสมของสารสกัดที่ได้จากการคั้นชาเขียวสด สูตรใหม่ Fresh Green Tea Water 2.0™ ที่อุดมไปด้วยกรดอะมิโน16 ชนิด ให้ความชุ่มชื้นมากกว่ารุ่นก่อน ผิวสะอาดกระจ่างใสและชุ่มชื้นหลังทำความสะอาด
#Innisfree #GreenTeaMorningCleanser #คลีนเซอร์ทำความสะอาดผิวตอนเช้า #ชาเขียมเข้มข้น #cleanser #morningcleanser #คลีนเซอร์ขจัดน้ำมันส่วนเกิน

Innisfree Green Tea Morning Cleanser 150ml 350 บาท คลีนเซอร์ทำความสะอาดผิวหน้ายามตื่นนอน ทำความสะอาดน้ำมันส่วนเกิน สิ่งสกปรกบนผิว เตรียมผิวให้พร้อมสำหรับวันใหม่ ให้ผิวชุ่มชื้นก่อนการแต่งหน้าเพื่อไปทำงานยามเช้า คลีนเซอร์เจลที่ปราศจากฟองเพียงแค่นวด ให้ทั่วใบหน้า ด้วยส่วนผสมของสารสกัดที่ได้จากการคั้นชาเขียวสด สูตรใหม่ Fresh Green Tea Water 2.0 ที่อุดมไปด้วยกรดอะมิโน16 ชนิด ให้ความชุ่มชื้นมากกว่ารุ่นก่อน ผิวสะอาดกระจ่างใสและชุ่มชื้นหลังทำความสะอาด #Innisfree #GreenTeaMorningCleanser #คล ีนเซอร์ทำความสะอาดผิวตอนเช้า #ชาเข ียมเข้มข้น #cleanser #morningcleanser #คล ีนเซอร์ขจัดน้ำมันส่วนเกิน - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Есть жидкости, без которых работа мастера просто невозможна. Это Nail Prep, Remover и конечно, же Gel Cleanser!
Эта супер-жидкость удаляет липкий слой после полимеризации гель-лака или геля и создает просто незабываемый блеск глянцевого покрытия! 😍
Еще его используют при работе с #komilfoacrylgel 😋
Удобный флакон Komilfo Gel Cleanser поможет мастеру как можно меньше контактировать с жидкостью 👑
А легкий аромат персика ❤️ заставит влюбиться в эту "волшебную" жидкость! 🙃
💰 Цена:
🔅 69 грн/125 мл
🔅 89 грн/250 мл
🔅 139 грн/500 мл
🔅199 грн/1000 мл
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✨Для оформления заказа пишите в Директ‼️ #komilfo #komilfoua #комильфо #гельлакикомильфо
#manicure #gellak #gelpolish #nailart #ногти #маникюр #гельлак
#nails #вспомогательныежидкости #жидкостидляманикюра #маникюр #cleanser #клинсер #komilfoжидкости

Есть жидкости, без которых работа мастера просто невозможна. Это Nail Prep, Remover и конечно, же Gel Cleanser! Эта супер-жидкость удаляет липкий слой после полимеризации гель-лака или геля и создает просто незабываемый блеск глянцевого покрытия! Еще его используют при работе с #komilfoacrylgel Удобный флакон Komilfo Gel Cleanser поможет мастеру как можно меньше контактировать с жидкостью А легкий аромат персика ️ заставит влюбиться в эту "волшебную" жидкость! 🙃 Цена: 🔅 69 грн/125 мл 🔅 89 грн/250 мл 🔅 139 грн/500 мл 🔅199 грн/1000 мл _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Для оформления заказа пишите в Директ#komilfo #komilfoua #комильфо #гельлакикомильфо #manicure #gellak #gelpolish #nailart #ногти #маникюр #гельлак #nails #вспомогательныежидкости #жидкостидляманикюра #маникюр #cleanser #клинсер #komilfoжидкости - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
La MIA SKIN CARE è differente !!! 💯🔝🔝🔝@ringana #skincare #skincareroutine #unabellapellefaunbuonmakeup #tonicpure #cleanser #hydroserum #creamconcentrate #fase2 #chiedimicome #anchetupuoi

La MIA SKIN CARE è differente !!! @ringana #skincare #skincareroutine #unabellapellefaunbuonmakeup #tonicpure #cleanser #hydroserum #creamconcentrate #fase2 #chiedimicome #anchetupuoi - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Another positive feedback💕
---
Whatsapp now at 01125521372 (Ain) to place your order 💄
----
🚘COD 1 MALAYSIA
📲01125521372 or click link in bio
----
💵Ainaa Serum RM65
💵Ainaa Cleanser RM85
Exclude postage
🌸freegift

Another positive feedback --- Whatsapp now at 01125521372 (Ain) to place your order ---- 🚘COD 1 MALAYSIA 01125521372 or click link in bio ---- Ainaa Serum RM65 Ainaa Cleanser RM85 Exclude postage freegift - 5 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Macam lawaa je kasut ni kan😍
.
Ain nak bagi kasut ni sebagai freegift.. Korang nak tak??😇
.
Mcm mana nak dapat gift ni??
Senang jee😋
.
Awak beli 2 set product nsabeauty dengan Ain dalam satu pembelian.. Tu jee.. Senangkan?😁
.
1 set = 1 Ainaa Serum + 1 Ainaa Cleanser😇
.
Cepat2 tawaran terhadd..!!😜
.
Jangan risau, setiap pembelian.. Akan dapat freegift😎

Macam lawaa je kasut ni kan . Ain nak bagi kasut ni sebagai freegift.. Korang nak tak??😇 . Mcm mana nak dapat gift ni?? Senang jee . Awak beli 2 set product nsabeauty dengan Ain dalam satu pembelian.. Tu jee.. Senangkan? . 1 set = 1 Ainaa Serum + 1 Ainaa Cleanser😇 . Cepat2 tawaran terhadd..!! . Jangan risau, setiap pembelian.. Akan dapat freegift😎 - 5 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Ferrarossa Makeup Melter is a 2 in 1 makeup remover & cleansing oil. Suits all skin type. It helps to remove makeup effectively, leaving your skin clean and soft. Infused with Lavender oil to make you feel relaxed ♥️
.
Ferrarossa Relaxing Makeup Melter
• Argan oil - moisturize, soften skin
• Aloe vera oil - antioxidants, moisturize, great for sensitive skin
• Vitamin E - protects & moisturize
• Lavender oil - relaxing
.
Available in two sizes:
* 20 ml - RM10 each.
* 150 ml - Promo RM79 each (NP: RM89)
.
Shop link in bio 👆🏻
.
#acciobeautee #ferrarossaeyeshadow #ferrarossamakeupmelter #cleansingoil #makeupremover #cleanser #skincare #beauty #ferrarossaagent #ferrarossabangi

Ferrarossa Makeup Melter is a 2 in 1 makeup remover & cleansing oil. Suits all skin type. It helps to remove makeup effectively, leaving your skin clean and soft. Infused with Lavender oil to make you feel relaxed ️ . Ferrarossa Relaxing Makeup Melter • Argan oil - moisturize, soften skin • Aloe vera oil - antioxidants, moisturize, great for sensitive skin • Vitamin E - protects & moisturize • Lavender oil - relaxing . Available in two sizes: * 20 ml - RM10 each. * 150 ml - Promo RM79 each (NP: RM89) . Shop link in bio 🏻 . #acciobeautee #ferrarossaeyeshadow #ferrarossamakeupmelter #cleansingoil #makeupremover #cleanser #skincare #beauty #ferrarossaagent #ferrarossabangi - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Review of the Vasanti BrightenUp! Enzymatic Face Rejuvenator is up on the blog! --www.jennifercatherine.ca 
#canadianblogger #discoverunder5k #torontoblogger #skincare #cleanser #exfoliate #rejuvenate #brightenup #vasanti #review #beauty

Review of the Vasanti BrightenUp! Enzymatic Face Rejuvenator is up on the blog! --www.jennifercatherine.ca #canadianblogger #discoverunder5k #torontoblogger #skincare #cleanser #exfoliate #rejuvenate #brightenup #vasanti #review #beauty - 5 hours ago

12 Likes
0 Comments
0
❌อย่าปล่อยให้จมูกเป็นแบบนี้!! เป็นสิวเสี้ยนที่จมูก ใช้อะไรก็ไม่หาย👃 👉🏻เคล็ดลับนี้ไง ที่สาวเกาหลี ใช้มากสุด ในการกำจัดสิวเสี้ยน ใครอยากให้เรียบเนียน ไม่มีสิวเสี้ยน ต้องลองจ้า

ราคาพิเศษ 590 บาท ส่งฟรี ems ⠀
#blackhead #brush #cleanser #แท่งขจัดสิวเสี้ยน #เกาหลี #สิวเสี้ยน #หน้าใส #rire #แปรงทำความสะอาดผิวหน้า #กระชับรูขุมขน #แปรงขัดสิวเสี้ยน #facai_skinista

อย่าปล่อยให้จมูกเป็นแบบนี้!! เป็นสิวเสี้ยนที่จมูก ใช้อะไรก็ไม่หาย 🏻เคล็ดลับนี้ไง ที่สาวเกาหลี ใช้มากสุด ในการกำจัดสิวเสี้ยน ใครอยากให้เรียบเนียน ไม่มีสิวเสี้ยน ต้องลองจ้า ราคาพิเศษ 590 บาท ส่งฟรี ems ⠀ #blackhead #brush #cleanser #แท ่งขจัดสิวเสี้ยน #เกาหล#ส ิวเสี้ยน #หน ้าใส #rire #แปรงทำความสะอาดผ ิวหน้า #กระช ับรูขุมขน #แปรงข ัดสิวเสี้ยน #facai_skinista - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
✧人生中难放下的事太多//真珠美学算一件 ✧
.
.
.
.
#pearlosophy#真珠美学#angiebabylove_0211 #oxygen#super#cleanser#serum#bb#cream#eye#revice#cream#essence#emulsion#made#korean#france#face#beauty#love#natural#fruity#drinks

✧人生中难放下的事太多//真珠美学算一件 ✧ . . . . #pearlosophy #真珠美学 #angiebabylove_0211 #oxygen #super #cleanser #serum #bb #cream #eye #revice #cream #essence #emulsion #made #korean #france #face #beauty #love #natural #fruity #drinks - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
✧人生中难放下的事太多//真珠美学算一件 ✧
.
.
.
.
#pearlosophy#真珠美学#angiebabylove_0211 #oxygen#super#cleanser#serum#bb#cream#eye#revice#cream#essence#emulsion#made#korean#france#face#beauty#love#natural#fruity#drinks

✧人生中难放下的事太多//真珠美学算一件 ✧ . . . . #pearlosophy #真珠美学 #angiebabylove_0211 #oxygen #super #cleanser #serum #bb #cream #eye #revice #cream #essence #emulsion #made #korean #france #face #beauty #love #natural #fruity #drinks - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
❌อย่าปล่อยให้จมูกเป็นแบบนี้!! เป็นสิวเสี้ยนที่จมูก ใช้อะไรก็ไม่หาย👃 👉🏻เคล็ดลับนี้ไง ที่สาวเกาหลี ใช้มากสุด ในการกำจัดสิวเสี้ยน ใครอยากให้เรียบเนียน ไม่มีสิวเสี้ยน ต้องลองจ้า

ราคาพิเศษ 590 บาท ส่งฟรี ems ⠀
#blackhead #brush #cleanser #แท่งขจัดสิวเสี้ยน #เกาหลี #สิวเสี้ยน #หน้าใส #rire #แปรงทำความสะอาดผิวหน้า #กระชับรูขุมขน #แปรงขัดสิวเสี้ยน #facai_skinista

อย่าปล่อยให้จมูกเป็นแบบนี้!! เป็นสิวเสี้ยนที่จมูก ใช้อะไรก็ไม่หาย 🏻เคล็ดลับนี้ไง ที่สาวเกาหลี ใช้มากสุด ในการกำจัดสิวเสี้ยน ใครอยากให้เรียบเนียน ไม่มีสิวเสี้ยน ต้องลองจ้า ราคาพิเศษ 590 บาท ส่งฟรี ems ⠀ #blackhead #brush #cleanser #แท ่งขจัดสิวเสี้ยน #เกาหล#ส ิวเสี้ยน #หน ้าใส #rire #แปรงทำความสะอาดผ ิวหน้า #กระช ับรูขุมขน #แปรงข ัดสิวเสี้ยน #facai_skinista - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
✧人生中难放下的事太多//真珠美学算一件 ✧
.
.
.
.
#pearlosophy#真珠美学#angiebabylove_0211 #oxygen#super#cleanser#serum#bb#cream#eye#revice#cream#essence#emulsion#made#korean#france#face#beauty#love#natural#fruity#drinks

✧人生中难放下的事太多//真珠美学算一件 ✧ . . . . #pearlosophy #真珠美学 #angiebabylove_0211 #oxygen #super #cleanser #serum #bb #cream #eye #revice #cream #essence #emulsion #made #korean #france #face #beauty #love #natural #fruity #drinks - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
*FUNGSI SET SUSUK MODEN 2.0 *

Apa itu fungsi susuk moden ? Tak tahu khasiat yg terkandung dlam susuk moden ? Jom kak yong terangkan lebih detail lagi tentang susuk moden 2.0 ni .
🌸CLEANSER &MAKE UP REMOVER -membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah 🌸KAISYA SERUM -Membantu melembapkan kulit dan mengurangkan kedutan .Membantu kulit tampak bercahaya dan memelihara keremajaan kulit 🌸CHARMS FOUNDATION -Mencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona kulit tidak sekata ,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat 
Nak tahu lebih detail wasap kakyong sekarang !! ☎www.wasap.my/60175903637
☎www.wasap.my/60175903637
☎www.wasap.my/60175903637

#jerungcharmsfarika
#charmsipoh
#kaisyaserum
#charmsfoundation
#cleanser&removermakeup
#charmsmalaysia
#charmskosmetikhalal

*FUNGSI SET SUSUK MODEN 2.0 * Apa itu fungsi susuk moden ? Tak tahu khasiat yg terkandung dlam susuk moden ? Jom kak yong terangkan lebih detail lagi tentang susuk moden 2.0 ni . CLEANSER &MAKE UP REMOVER -membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah KAISYA SERUM -Membantu melembapkan kulit dan mengurangkan kedutan .Membantu kulit tampak bercahaya dan memelihara keremajaan kulit CHARMS FOUNDATION -Mencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona kulit tidak sekata ,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat Nak tahu lebih detail wasap kakyong sekarang !! www.wasap.my/60175903637 www.wasap.my/60175903637 www.wasap.my/60175903637 #jerungcharmsfarika #charmsipoh #kaisyaserum #charmsfoundation #cleanser &removermakeup #charmsmalaysia #charmskosmetikhalal - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
🍓เลิกโดนทักว่า จมูกสตรอเบอรี่ ตั้งแต่มาใช้แท่งขจัดสิวเสี้ยนตัวนี้แหละ จมูกใส แฟนปลื้ม หน้าเนียนขึ้น 🍓นอกจาก สิวเสี้ยนหลุด ยังช่วยสครับหน้าไปในตัว
ใช้ได้ทั้งหน้าเลย เน้นตรงสิวหัวดำ ตรงคาง จมูกเยอะๆหน่อย ใช้ต่อเนื่องไม่ถึงเดือน ดูดีขึ้นแน่นอน
#เพียง590บาทเท่านั้น
.
#blackhead #brush #cleanser #แท่งขจัดสิวเสี้ยน #เกาหลี #สิวเสี้ยน #หน้าใส #rire #แปรงทำความสะอาดผิวหน้า #กระชับรูขุมขน #แปรงขัดสิวเสี้ยน #facai_skinista

เลิกโดนทักว่า จมูกสตรอเบอรี่ ตั้งแต่มาใช้แท่งขจัดสิวเสี้ยนตัวนี้แหละ จมูกใส แฟนปลื้ม หน้าเนียนขึ้น นอกจาก สิวเสี้ยนหลุด ยังช่วยสครับหน้าไปในตัว ใช้ได้ทั้งหน้าเลย เน้นตรงสิวหัวดำ ตรงคาง จมูกเยอะๆหน่อย ใช้ต่อเนื่องไม่ถึงเดือน ดูดีขึ้นแน่นอน #เพ ียง590บาทเท่านั้น . #blackhead #brush #cleanser #แท ่งขจัดสิวเสี้ยน #เกาหล#ส ิวเสี้ยน #หน ้าใส #rire #แปรงทำความสะอาดผ ิวหน้า #กระช ับรูขุมขน #แปรงข ัดสิวเสี้ยน #facai_skinista - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
*FUNGSI SET SUSUK MODEN 2.0 *

Apa itu fungsi susuk moden ? Tak tahu khasiat yg terkandung dlam susuk moden ? Jom kak yong terangkan lebih detail lagi tentang susuk moden 2.0 ni .
🌸CLEANSER &MAKE UP REMOVER -membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah 🌸KAISYA SERUM -Membantu melembapkan kulit dan mengurangkan kedutan .Membantu kulit tampak bercahaya dan memelihara keremajaan kulit 🌸CHARMS FOUNDATION -Mencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona kulit tidak sekata ,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat 
Nak tahu lebih detail wasap kakyong sekarang !! ☎www.wasap.my/60175903637
☎www.wasap.my/60175903637
☎www.wasap.my/60175903637

#jerungcharmsfarika
#charmsipoh
#kaisyaserum
#charmsfoundation
#cleanser&removermakeup
#charmsmalaysia
#charmskosmetikhalal

*FUNGSI SET SUSUK MODEN 2.0 * Apa itu fungsi susuk moden ? Tak tahu khasiat yg terkandung dlam susuk moden ? Jom kak yong terangkan lebih detail lagi tentang susuk moden 2.0 ni . CLEANSER &MAKE UP REMOVER -membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah KAISYA SERUM -Membantu melembapkan kulit dan mengurangkan kedutan .Membantu kulit tampak bercahaya dan memelihara keremajaan kulit CHARMS FOUNDATION -Mencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona kulit tidak sekata ,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat Nak tahu lebih detail wasap kakyong sekarang !! www.wasap.my/60175903637 www.wasap.my/60175903637 www.wasap.my/60175903637 #jerungcharmsfarika #charmsipoh #kaisyaserum #charmsfoundation #cleanser &removermakeup #charmsmalaysia #charmskosmetikhalal - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
👃สิวเสี้ยนตรงจมูก แก้ยังไงก็ไม่หาย‼️ 🎈สูตรนี้เด็ดมากๆ เด็ดจริงๆ
ใช้ครั้งแรกก็รู้สึกได้ว่า สิวเสี้ยนลดลง
หลุดสะใจ ใช้ต่อเนื่อง 1 เดือนขึ้นไป
ใสขึ้นเห็นผลชัดขึ้น
.
นวัตกรรมใหม่ล่าสุด ที่สาวเกาหลีใช้กันมากสุด 🎈ช่วยทำความสะอาดผิวหน้าได้อย่างล้ำลึก 🎈ช่วยแก้สิ่งอุดตันรูขุมขนได้อย่างหมดจด 🎈ขนาดพกพาสะดวก 🎈หัวแปรงอย่างดี ไม่ระคายเคืองต่อผิว 
#ตัวนี้เป็นสินค้านำเข้าจากประเทศเกาหลี100% 
#ของมันต้องมี

ราคา 590 บาทเท่านั้น ส่งฟรี

สิวเสี้ยนตรงจมูก แก้ยังไงก็ไม่หายสูตรนี้เด็ดมากๆ เด็ดจริงๆ ใช้ครั้งแรกก็รู้สึกได้ว่า สิวเสี้ยนลดลง หลุดสะใจ ใช้ต่อเนื่อง 1 เดือนขึ้นไป ใสขึ้นเห็นผลชัดขึ้น . นวัตกรรมใหม่ล่าสุด ที่สาวเกาหลีใช้กันมากสุด ช่วยทำความสะอาดผิวหน้าได้อย่างล้ำลึก ช่วยแก้สิ่งอุดตันรูขุมขนได้อย่างหมดจด ขนาดพกพาสะดวก หัวแปรงอย่างดี ไม่ระคายเคืองต่อผิว #ต ัวนี้เป็นสินค้านำเข้าจากประเทศเกาหลี100% #ของม ันต้องมี ราคา 590 บาทเท่านั้น ส่งฟรี - 5 hours ago

2 Likes
1 Comments
0
👃สิวเสี้ยนตรงจมูก แก้ยังไงก็ไม่หาย‼️ 🎈สูตรนี้เด็ดมากๆ เด็ดจริงๆ
ใช้ครั้งแรกก็รู้สึกได้ว่า สิวเสี้ยนลดลง
หลุดสะใจ ใช้ต่อเนื่อง 1 เดือนขึ้นไป
ใสขึ้นเห็นผลชัดขึ้น
.
นวัตกรรมใหม่ล่าสุด ที่สาวเกาหลีใช้กันมากสุด 🎈ช่วยทำความสะอาดผิวหน้าได้อย่างล้ำลึก 🎈ช่วยแก้สิ่งอุดตันรูขุมขนได้อย่างหมดจด 🎈ขนาดพกพาสะดวก 🎈หัวแปรงอย่างดี ไม่ระคายเคืองต่อผิว 
#ตัวนี้เป็นสินค้านำเข้าจากประเทศเกาหลี100% 
#ของมันต้องมี

ราคา 590 บาทเท่านั้น ส่งฟรี

สิวเสี้ยนตรงจมูก แก้ยังไงก็ไม่หายสูตรนี้เด็ดมากๆ เด็ดจริงๆ ใช้ครั้งแรกก็รู้สึกได้ว่า สิวเสี้ยนลดลง หลุดสะใจ ใช้ต่อเนื่อง 1 เดือนขึ้นไป ใสขึ้นเห็นผลชัดขึ้น . นวัตกรรมใหม่ล่าสุด ที่สาวเกาหลีใช้กันมากสุด ช่วยทำความสะอาดผิวหน้าได้อย่างล้ำลึก ช่วยแก้สิ่งอุดตันรูขุมขนได้อย่างหมดจด ขนาดพกพาสะดวก หัวแปรงอย่างดี ไม่ระคายเคืองต่อผิว #ต ัวนี้เป็นสินค้านำเข้าจากประเทศเกาหลี100% #ของม ันต้องมี ราคา 590 บาทเท่านั้น ส่งฟรี - 5 hours ago

1 Likes
1 Comments
0
Intip2 PROMO JUNI yuuuuk 😘😘😘
Beli 3 GRATIS 1 😍😍
Beli satu set skincare sesuai jenis kulit (berminyak, sensitif, kering dan normal) yang satu set nya terdiri dari (Cleanser, day cream, night cream, toner) FREE TONER 😍 jadiiiii hemat 200 rb an lhoooooo😘😘😘😘
.
Yuk sesuaikan dgn jenis kulit kamu, mumpung lagi promo jgn smpai ketinggalan yaaa😍😍
.
Konsultasikan jenis kulit kamu dlu sebelum beli ❤❤
.
Wa 083816551041

#skincareibuhamil #skincareibumenyusui #skincaremurah #skincarekorea #skincarehalal #jualjafra #likeforfolow #followersmurahbanget #llllll #fffl #likelikelike #like4follow #maknyinyir #makeupblogger #jafrabogor #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #tipscantiksehat #tipscantik #tipskulitcantik #cleanser #daymoisture #nightmoisture #toner #freetonerjafra #freetoner #freeongkir

Intip2 PROMO JUNI yuuuuk Beli 3 GRATIS 1 Beli satu set skincare sesuai jenis kulit (berminyak, sensitif, kering dan normal) yang satu set nya terdiri dari (Cleanser, day cream, night cream, toner) FREE TONER jadiiiii hemat 200 rb an lhoooooo . Yuk sesuaikan dgn jenis kulit kamu, mumpung lagi promo jgn smpai ketinggalan yaaa . Konsultasikan jenis kulit kamu dlu sebelum beli . Wa 083816551041 #skincareibuhamil #skincareibumenyusui #skincaremurah #skincarekorea #skincarehalal #jualjafra #likeforfolow #followersmurahbanget #llllll #fffl #likelikelike #like4follow #maknyinyir #makeupblogger #jafrabogor #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #tipscantiksehat #tipscantik #tipskulitcantik #cleanser #daymoisture #nightmoisture #toner #freetonerjafra #freetoner #freeongkir - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
| OFFRE TESTEUR 
Après plusieurs jours sans connexion 📴📵 👉 Je revient avec une offre testeur de folie 😲

Je te propose mes produits chouchou de tout les jours avec 60% de réduction 
Le #CLEANSER :  Idéal pour nettoyer et  apaiser les peau irrités,  Fragile et même à problème 👌

Le #TONER :  Qui va lui te permettre de  tonifier⚡ et de combattre💪 les  impuretés de la journée et sont  petit plus : il es idéal pour  apaiser en cas de coup de soleil 🌞 ☄N'hésite plus vient prendre ta place pour bénéficier de cette promo ☄

Je t'attend et privée pour tout renseignements ✉

#BDIW #LIW #OFFREDEFOU

| OFFRE TESTEUR Après plusieurs jours sans connexion 📵 Je revient avec une offre testeur de folie Je te propose mes produits chouchou de tout les jours avec 60% de réduction Le #CLEANSER : Idéal pour nettoyer et apaiser les peau irrités, Fragile et même à problème Le #TONER : Qui va lui te permettre de tonifier et de combattre les impuretés de la journée et sont petit plus : il es idéal pour apaiser en cas de coup de soleil 🌞 ☄N'hésite plus vient prendre ta place pour bénéficier de cette promo ☄ Je t'attend et privée pour tout renseignements #BDIW #LIW #OFFREDEFOU - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Intip2 PROMO JUNI yuuuuk 😘😘😘
Beli satu set rangkaian royaljey jafra.. Free royaljey body compleks untuk bekas selulkt, streatmark, atau luka seharga 600rb lhooo😱😱😱 uhuuy dat produk dgn hrga segtu gratis kapan lagi yaaa😘😘
.
Yuk sesuaikan dgn jenis kulit kamu, mumpung lagi promo jgn smpai ketinggalan yaaa😍😍
.
Konsultasikan jenis kulit kamu dlu sebelum beli ❤❤
.
Wa 083816551041

#skincareibuhamil #skincareibumenyusui #skincaremurah #skincarekorea #skincarehalal #jualjafra #likeforfolow #followersmurahbanget #llllll #fffl #likelikelike #like4follow #maknyinyir #makeupblogger #jafrabogor #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #tipscantiksehat #tipscantik #tipskulitcantik #cleanser #daymoisture #nightmoisture #toner #freetonerjafra #freetoner #freeongkir #royaljellyjafra #skincareroyaljelly

Intip2 PROMO JUNI yuuuuk Beli satu set rangkaian royaljey jafra.. Free royaljey body compleks untuk bekas selulkt, streatmark, atau luka seharga 600rb lhooo uhuuy dat produk dgn hrga segtu gratis kapan lagi yaaa . Yuk sesuaikan dgn jenis kulit kamu, mumpung lagi promo jgn smpai ketinggalan yaaa . Konsultasikan jenis kulit kamu dlu sebelum beli . Wa 083816551041 #skincareibuhamil #skincareibumenyusui #skincaremurah #skincarekorea #skincarehalal #jualjafra #likeforfolow #followersmurahbanget #llllll #fffl #likelikelike #like4follow #maknyinyir #makeupblogger #jafrabogor #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #tipscantiksehat #tipscantik #tipskulitcantik #cleanser #daymoisture #nightmoisture #toner #freetonerjafra #freetoner #freeongkir #royaljellyjafra #skincareroyaljelly - 6 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
Wonders of Pure Skin and Tender balm..... #skincareroutine #skincare #scrubs #creams #cream #acnetretment #acnescars #cleanser #cleanup #clearskin #beautiful #balm #toner #Islamabad #rash #Rawalpindi #face #facial #facetime #faces #facemask #Karachi #Peshawar #Lahore

Wonders of Pure Skin and Tender balm..... #skincareroutine #skincare #scrubs #creams #cream #acnetretment #acnescars #cleanser #cleanup #clearskin #beautiful #balm #toner #Islamabad #rash #Rawalpindi #face #facial #facetime #faces #facemask #Karachi #Peshawar #Lahore - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
💙เลทมีอินบิวตี้ มูสโฟมโสมป่า💙
ตัวนี้ดีเว่อร์.... ล้างหน้าสะอาดหมดจด ล้างเครื่องสำอางสะอาดหายเกลี้ยง ทั้งยังช่วยบำรุงระหว่างล้างหน้า ป้องกันไม่ให้ผิวหน้าเหี่ยวย่น 😍

เลทมีอิน  มูสโฟมโสมป่า 
ขนาดพกพา 75 ml. 390 บ. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
จัดส่งทุกวัน | รับตัวแทนจำหน่าย
❥ Line : nam-naow
คลิก ❥ https://bit.ly/2snxGfW ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
#WorkPoint #ช่อง23 
#มูสโฟมโสมป่า #โสมป่าหน้านุ่ม
#เลทมีอินบิวตี้ #letmeinbeauty
#letmeinstoreth
#makeup #cleanser #cosmetic #cosmeticthailand #โฟมล้างหน้า
#korea #samsung 
#สะอาดลึก #บำรุงผิว #ลดสิวอุดตัน
#ลดริ้วรอย #หน้ากระจ่างใส 
#แม่ค้าออนไลน์ #รับตัวแทนจำหน่าย

เลทมีอินบิวตี้ มูสโฟมโสมป่า ตัวนี้ดีเว่อร์.... ล้างหน้าสะอาดหมดจด ล้างเครื่องสำอางสะอาดหายเกลี้ยง ทั้งยังช่วยบำรุงระหว่างล้างหน้า ป้องกันไม่ให้ผิวหน้าเหี่ยวย่น เลทมีอิน มูสโฟมโสมป่า ขนาดพกพา 75 ml. 390 บ. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ จัดส่งทุกวัน | รับตัวแทนจำหน่าย ❥ Line : nam-naow คลิก ❥ https://bit.ly/2snxGfW ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #WorkPoint #ช ่อง23 #ม ูสโฟมโสมป่า #โสมป ่าหน้านุ่ม #เลทม ีอินบิวตี้ #letmeinbeauty #letmeinstoreth #makeup #cleanser #cosmetic #cosmeticthailand #โฟมล ้างหน้า #korea #samsung #สะอาดล ึก #บำร ุงผิว #ลดส ิวอุดตัน #ลดร ิ้วรอย #หน ้ากระจ่างใส #แม ่ค้าออนไลน์ #ร ับตัวแทนจำหน่าย - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
It’s nearly the weekend and whether you’re staying in or going out, ensure you keep your skin fresh, clean and hydrated with our luxurious cleansing oil. Rich in vitamins and antioxidants, it is perfect for wiping away the grime of the day and reviving the skin. 
#friyay #naturallynourished #oliveoilskincarecompany #cleanskinalways

It’s nearly the weekend and whether you’re staying in or going out, ensure you keep your skin fresh, clean and hydrated with our luxurious cleansing oil. Rich in vitamins and antioxidants, it is perfect for wiping away the grime of the day and reviving the skin. #friyay #naturallynourished #oliveoilskincarecompany #cleanskinalways - 6 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Wow wow kita nak buat sales meriah untuk hot item Bluebell Skincare.

Haa apa apa kite memang faham perasaan peminat Cleanser Bluebell yg akan meraung menangis bila kehabisan stock dirumah.😂 So apa tunggu lagi! Jommmmmm purchase. Harga dah termasuk postage. Jimat kawkaw
.
.
✔ Lulus KKM
✔ Menjalani ujian makmal di SIRIM QAS INTERNATIONAL
✔ Persijilan HALAL JAKIM
✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
✔ 100% bahan semulajadi
✔️ Produk bumiputera
.
.
Harga-harga Promosi:-
.
Set Bluebell -CB,DDM,NM,SB- (RM122)
Pack Bluebell -CB,DDM,NM- (RM93)
Natural Brightening -NM,SB- (RM70)
Kit Bluebell -SB,NM- (RM57)
.
(Termasuk Postage Untuk Package)
.
Cleanser Bluebell -CB- (RM17)
Daily Defense Moisturiser -DDM- (RM35)
Night Moisturiser -NM- (RM39)
Serum Bluebell -SB- (RM35)
.
(Termasuk Postage Untuk Loose Item) .
.
Whatsapp segera:-
( http://www.wasap.my/60135241066 )

0135241066
0135241066
0135241066 (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊)
.
.
#bluebellskincare #bluebellskincareserum #bluebellskincarecleanser #bluebellskincarenightmoisturiser #bluebellskincaredailydefencemoisturiser
#jerawat #jeragat #kulitkusam #gebu #parut #kulitberminyak #putih #berseri #parutjerawat #bazaarpaknil #instafamous #perak #cantik #lawa #serum #moist #cleanser #semulajadi #producthalal #mesramuslim #halal #malaysia #tvalhijrah #bfrenz

Wow wow kita nak buat sales meriah untuk hot item Bluebell Skincare. Haa apa apa kite memang faham perasaan peminat Cleanser Bluebell yg akan meraung menangis bila kehabisan stock dirumah. So apa tunggu lagi! Jommmmmm purchase. Harga dah termasuk postage. Jimat kawkaw . . Lulus KKM Menjalani ujian makmal di SIRIM QAS INTERNATIONAL Persijilan HALAL JAKIM Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health Sesuai untuk LELAKI dan WANITA 100% bahan semulajadi ️ Produk bumiputera . . Harga-harga Promosi:- . Set Bluebell -CB,DDM,NM,SB- (RM122) Pack Bluebell -CB,DDM,NM- (RM93) Natural Brightening -NM,SB- (RM70) Kit Bluebell -SB,NM- (RM57) . (Termasuk Postage Untuk Package) . Cleanser Bluebell -CB- (RM17) Daily Defense Moisturiser -DDM- (RM35) Night Moisturiser -NM- (RM39) Serum Bluebell -SB- (RM35) . (Termasuk Postage Untuk Loose Item) . . Whatsapp segera:- ( http://www.wasap.my/60135241066 ) 0135241066 0135241066 0135241066 (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio) . . #bluebellskincare #bluebellskincareserum #bluebellskincarecleanser #bluebellskincarenightmoisturiser #bluebellskincaredailydefencemoisturiser #jerawat #jeragat #kulitkusam #gebu #parut #kulitberminyak #putih #berseri #parutjerawat #bazaarpaknil #instafamous #perak #cantik #lawa #serum #moist #cleanser #semulajadi #producthalal #mesramuslim #halal #malaysia #tvalhijrah #bfrenz - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
This deep-action clay mask with natural Papaya Extract and Detect Technology featuring Salicylic Acid helps to clear blackheads by drawing out dirt and oil. From first application it acts to purify your pores and promotes clearer, mattified skin*. After 4 weeks your number of breakouts will be significantly reduced*. How to use 
Apply the mask all over your face when dry, avoiding the eye area. Wait 5 minutes and wash off. Use weekly.

Price:799/

For orders DM us or Watsap us at 03442899685
#pureskin #range #pureskin #facewash
#cleanser#deeply.#lookbeautiful#feelbeautiful#oriflamebyHk#oriflamePk

This deep-action clay mask with natural Papaya Extract and Detect Technology featuring Salicylic Acid helps to clear blackheads by drawing out dirt and oil. From first application it acts to purify your pores and promotes clearer, mattified skin*. After 4 weeks your number of breakouts will be significantly reduced*. How to use Apply the mask all over your face when dry, avoiding the eye area. Wait 5 minutes and wash off. Use weekly. Price:799/ For orders DM us or Watsap us at 03442899685 #pureskin #range #pureskin #facewash #cleanser #deeply .#lookbeautiful #feelbeautiful #oriflamebyHk #oriflamePk - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
🌿FOR THE DAILY CARE OF DRY SKIN☘️ The biggest problem for most people when it comes to tacking dry skin is “How do I thoroughly cleanse my skin without causing it to dry further?”😞Well, we’ve come up with the perfect formula to rise to this challenge.👌The essential oils of carrot seed and vetiver are mild and ph balanced.🍃They gently and naturally cleanse, nourish, and balance your skin, all while keeping it💧hydrated!! It is also SULPHATE FREE:) How wonderful! ❤️Bet you can’t ask for more:) Why wait to try it?😀

FOR THE DAILY CARE OF DRY SKIN☘️ The biggest problem for most people when it comes to tacking dry skin is “How do I thoroughly cleanse my skin without causing it to dry further?”Well, we’ve come up with the perfect formula to rise to this challenge.The essential oils of carrot seed and vetiver are mild and ph balanced.They gently and naturally cleanse, nourish, and balance your skin, all while keeping ithydrated!! It is also SULPHATE FREE:) How wonderful! ️Bet you can’t ask for more:) Why wait to try it?😀 - 6 hours ago

8 Likes
1 Comments
0
This deep-action clay mask with natural Papaya Extract and Detect Technology featuring Salicylic Acid helps to clear blackheads by drawing out dirt and oil. From first application it acts to purify your pores and promotes clearer, mattified skin*. After 4 weeks your number of breakouts will be significantly reduced*. How to use 
Apply the mask all over your face when dry, avoiding the eye area. Wait 5 minutes and wash off. Use weekly.

Price:799/

For orders DM us or Watsap us at 03082168043
#pureskin #range#the_oriflame_p #theone #pureskin #facewash
#cleanser#deeply.#lookbeautiful#feelbeautiful#oriflamebyHk#oriflamePk

This deep-action clay mask with natural Papaya Extract and Detect Technology featuring Salicylic Acid helps to clear blackheads by drawing out dirt and oil. From first application it acts to purify your pores and promotes clearer, mattified skin*. After 4 weeks your number of breakouts will be significantly reduced*. How to use Apply the mask all over your face when dry, avoiding the eye area. Wait 5 minutes and wash off. Use weekly. Price:799/ For orders DM us or Watsap us at 03082168043 #pureskin #range #the_oriflame_p #theone #pureskin #facewash #cleanser #deeply .#lookbeautiful #feelbeautiful #oriflamebyHk #oriflamePk - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
وقتي از #معجزه_جواني لومينس حرف ميزنيم دقيقاً از چي حرف ميزنيم؟👌🏻👆🏻
پيام رضايت مشتري بعد از دو و نيم ماه و در حالي كه ١٥ روز به كامل شدن دوره درمان شون مونده...
پكيج استفاده شده : پكيج قدرتمند از لاين 
لومينس (بيسيك پكيج) 💎💎💎💎
اين پكيج به دليل دارا بودن ٤ محصول اصلي و پايه در پكيج هاي كمپاني براي جوانسازي ، ليفت پوست و درمان اسكارهاي پوستي قرار گرفته 👩🏼‍
اگر تمايل به خريد پكيج كامل نداريد و يا هزينه پكيج هاي ديگر كه ايتم هاي بيشتري در آن است  براتون  مقدور نيست ، 🙋🏼بهتون پيشنهاد بيسيك پكيج ميديم ، اين پكيج شامل :
⭐️كلينزر ⭐️سرم جوانساز ⭐️كرم روز ⭐️كرم شب⭐️ لومينس با جديدترين تكنولوژي روز دنيا برگرفته از سلول هاي بنيادي انساني داراي ٢٤٨ نوع فاكتور رشد .پيشتاز در صنعت زيبايي - درمان غير قابل بازگشت .
كمپاني امريكايي جِنِس 🌍
با معرفي محصولات جوانساز و ضد پيري خود يكه تاز ماركت جهاني شده .
🌟آنچه بايد دقت شود طول دوره درمان در افراد متفاوت است و اين دوره با صبر ، نظم و مداومت در استفاده از كرم ها به نتيجه نهايي و درمان قطعي به لطف خداوند 🙏🏻 خواهد رسيد . 
محصولات به طور مستقيم از نمايندگي رسمي ارسال ميشود.
براي كسب اطلاعات بيشتر از نحوه سفارش و ارسال با ما در تماس باشيد. 09305531838
#skincare 
#cleanser 
#cellularrejuvenationserum 
#dailymoisturizer 
#advancednightrepair 
#basicpackage 
#antiaging

وقتي از #معجزه_جواني لومينس حرف ميزنيم دقيقاً از چي حرف ميزنيم؟🏻🏻 پيام رضايت مشتري بعد از دو و نيم ماه و در حالي كه ١٥ روز به كامل شدن دوره درمان شون مونده... پكيج استفاده شده : پكيج قدرتمند از لاين لومينس (بيسيك پكيج) اين پكيج به دليل دارا بودن ٤ محصول اصلي و پايه در پكيج هاي كمپاني براي جوانسازي ، ليفت پوست و درمان اسكارهاي پوستي قرار گرفته 🏼‍ اگر تمايل به خريد پكيج كامل نداريد و يا هزينه پكيج هاي ديگر كه ايتم هاي بيشتري در آن است براتون مقدور نيست ، 🏼بهتون پيشنهاد بيسيك پكيج ميديم ، اين پكيج شامل : ️كلينزر ️سرم جوانساز ️كرم روز ️كرم شب️ لومينس با جديدترين تكنولوژي روز دنيا برگرفته از سلول هاي بنيادي انساني داراي ٢٤٨ نوع فاكتور رشد .پيشتاز در صنعت زيبايي - درمان غير قابل بازگشت . كمپاني امريكايي جِنِس 🌍 با معرفي محصولات جوانساز و ضد پيري خود يكه تاز ماركت جهاني شده . آنچه بايد دقت شود طول دوره درمان در افراد متفاوت است و اين دوره با صبر ، نظم و مداومت در استفاده از كرم ها به نتيجه نهايي و درمان قطعي به لطف خداوند 🏻 خواهد رسيد . محصولات به طور مستقيم از نمايندگي رسمي ارسال ميشود. براي كسب اطلاعات بيشتر از نحوه سفارش و ارسال با ما در تماس باشيد. 09305531838 #skincare #cleanser #cellularrejuvenationserum #dailymoisturizer #advancednightrepair #basicpackage #antiaging - 6 hours ago

17 Likes
1 Comments
0
Fruit enzymes exfoliant 😍 
Great by its self even better to add into a microdermabrasion facial for only $20! 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
Highly effective, bioactive exfoliator that delivers radiance and smoothness of microdermabrasion without stress to skin. Papaya fruit enzyme combined with pineapple extract and salicylic acid breakdown and remove dull surface skin.

Fruit enzymes exfoliant Great by its self even better to add into a microdermabrasion facial for only $20! Highly effective, bioactive exfoliator that delivers radiance and smoothness of microdermabrasion without stress to skin. Papaya fruit enzyme combined with pineapple extract and salicylic acid breakdown and remove dull surface skin. - 6 hours ago

8 Likes
2 Comments
0
Want to try our luxurious bath and body products absolutely risk-free? We got you covered. It's only a click away. Apply here:

https://adiraforever.com/product-testers-wanted

#BeautyBloggers #NaturalSoap #OrganicSoap #FreeProducts #ProductTester #ProductTesters #ProductTesting #Survey #BeautyBlog #BeautyBlogging #BeautyBlogger #FreeTrial #BeautyProducts #BeautyProduct #VanillaSoap #Vanilla #CoffeeSoap #FacialSoap #Cleanser #BodySoap #BodySoaps #BathAndBody

Want to try our luxurious bath and body products absolutely risk-free? We got you covered. It's only a click away. Apply here: https://adiraforever.com/product-testers-wanted #BeautyBloggers #NaturalSoap #OrganicSoap #FreeProducts #ProductTester #ProductTesters #ProductTesting #Survey #BeautyBlog #BeautyBlogging #BeautyBlogger #FreeTrial #BeautyProducts #BeautyProduct #VanillaSoap #Vanilla #CoffeeSoap #FacialSoap #Cleanser #BodySoap #BodySoaps #BathAndBody - 6 hours ago

5 Likes
2 Comments
0
Want to try our luxurious bath and body products absolutely risk-free? We got you covered. It's only a click away. Apply here:

https://adiraforever.com/product-testers-wanted

#BeautyBloggers #NaturalSoap #OrganicSoap #FreeProducts #ProductTester #ProductTesters #ProductTesting #Survey #BeautyBlog #BeautyBlogging #BeautyBlogger #FreeTrial #BeautyProducts #BeautyProduct #VanillaSoap #Vanilla #CoffeeSoap #FacialSoap #Cleanser #BodySoap #BodySoaps #BathAndBody

Want to try our luxurious bath and body products absolutely risk-free? We got you covered. It's only a click away. Apply here: https://adiraforever.com/product-testers-wanted #BeautyBloggers #NaturalSoap #OrganicSoap #FreeProducts #ProductTester #ProductTesters #ProductTesting #Survey #BeautyBlog #BeautyBlogging #BeautyBlogger #FreeTrial #BeautyProducts #BeautyProduct #VanillaSoap #Vanilla #CoffeeSoap #FacialSoap #Cleanser #BodySoap #BodySoaps #BathAndBody - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
I am looking for product testers! 💜 #feedbackneeded #opportunity #producttesters #ineedyou #messageme #makeupandskincare #makeup #skincare #mascara #eyeshadow #highlighter #eyeliner #liquideyeliner #lipstick #lashserum #facemask #cleanser #moisturizer #toner

I am looking for product testers! #feedbackneeded #opportunity #producttesters #ineedyou #messageme #makeupandskincare #makeup #skincare #mascara #eyeshadow #highlighter #eyeliner #liquideyeliner #lipstick #lashserum #facemask #cleanser #moisturizer #toner - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Έρχεται σύντομα! Νέα σειρά σαμπουάν και conditioner, από τη NAOBAY! 
Με φυσικά & οργανικά συστατικά! ————————————————————
www.NAOBAY.gr
Natural & Organic
-
Πιστοποιημένη απο τον ECOCERT και COSMOS
-
Στείλτε μας DM ή καλέστε στο 2311273728 για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε
————————————————————
#NAOBAYGreece #organic #vegan #crueltyfree #mothers #lips #skincare #woman #bio #eyes #life #cleanser #face #natural #mom #certifiedorganic #body #βιολογικά #cream #allnatural #organicbeauty #antiage #mask #hair #pharmacy #elegant #baby #parents #family #farmakeio

Έρχεται σύντομα! Νέα σειρά σαμπουάν και conditioner, από τη NAOBAY! Με φυσικά & οργανικά συστατικά! ———————————————————— www.NAOBAY.gr Natural & Organic - Πιστοποιημένη απο τον ECOCERT και COSMOS - Στείλτε μας DM ή καλέστε στο 2311273728 για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε ———————————————————— #NAOBAYGreece #organic #vegan #crueltyfree #mothers #lips #skincare #woman #bio #eyes #life #cleanser #face #natural #mom #certifiedorganic #body #βιολογικά #cream #allnatural #organicbeauty #antiage #mask #hair #pharmacy #elegant #baby #parents #family #farmakeio - 6 hours ago

31 Likes
0 Comments
0
Trying to better love the skin I’m in cause I’m not getting any younger ❤️🤲🏾 💦 *Not pictured, prescription Retin-A for nighttime use. #eminenceorganics #eminenceorganicskincare #kiehls #hyaluronicacid #vitaminc #beautycare

Trying to better love the skin I’m in cause I’m not getting any younger ️🤲🏾 *Not pictured, prescription Retin-A for nighttime use. #eminenceorganics #eminenceorganicskincare #kiehls #hyaluronicacid #vitaminc #beautycare - 6 hours ago

12 Likes
2 Comments
0
Makeup Melter Cleansing oil
RM79 - 150ML .
.
019 8808502 
019 8808502

#makeupmelter #mm #makeupremover #cleanser #malaysia #kualalumpur #localproduct #kualititerbaik #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #muamalaysia

Makeup Melter Cleansing oil RM79 - 150ML . . 019 8808502 019 8808502 #makeupmelter #mm #makeupremover #cleanser #malaysia #kualalumpur #localproduct #kualititerbaik #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #muamalaysia - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
We’ve all got individual styles (and skin types!) Find the right QV products for your skin by trying our Skin Solution Tool - link in bio! #QVForEveryMe

We’ve all got individual styles (and skin types!) Find the right QV products for your skin by trying our Skin Solution Tool - link in bio! #QVForEveryMe - 6 hours ago

23 Likes
3 Comments
0
Intip2 PROMO JUNI yuuuuk 😘😘😘
Beli 3 GRATIS 1 😍😍
Beli satu set skincare sesuai jenis kulit (berminyak, sensitif, kering dan normal) yang satu set nya terdiri dari (Cleanser, day cream, night cream, toner) FREE TONER 😍 jadiiiii hemat 200 rb an lhoooooo😘😘😘😘
.
Yuk sesuaikan dgn jenis kulit kamu, mumpung lagi promo jgn smpai ketinggalan yaaa😍😍
.
Konsultasikan jenis kulit kamu dlu sebelum beli ❤❤
.
Wa 083816551041

#skincareibuhamil #skincareibumenyusui #skincaremurah #skincarekorea #skincarehalal #jualjafra #likeforfolow #followersmurahbanget #llllll #fffl #likelikelike #like4follow #maknyinyir #makeupblogger #jafrabogor #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #tipscantiksehat #tipscantik #tipskulitcantik #cleanser #daymoisture #nightmoisture #toner #freetonerjafra #freetoner #freeongkir

Intip2 PROMO JUNI yuuuuk Beli 3 GRATIS 1 Beli satu set skincare sesuai jenis kulit (berminyak, sensitif, kering dan normal) yang satu set nya terdiri dari (Cleanser, day cream, night cream, toner) FREE TONER jadiiiii hemat 200 rb an lhoooooo . Yuk sesuaikan dgn jenis kulit kamu, mumpung lagi promo jgn smpai ketinggalan yaaa . Konsultasikan jenis kulit kamu dlu sebelum beli . Wa 083816551041 #skincareibuhamil #skincareibumenyusui #skincaremurah #skincarekorea #skincarehalal #jualjafra #likeforfolow #followersmurahbanget #llllll #fffl #likelikelike #like4follow #maknyinyir #makeupblogger #jafrabogor #kulitsehat #kulitcantik #kulitputih #tipscantiksehat #tipscantik #tipskulitcantik #cleanser #daymoisture #nightmoisture #toner #freetonerjafra #freetoner #freeongkir - 6 hours ago

5 Likes
1 Comments
0
Multani metti mask | Complexion | Skin care
Multani metti is for any age. 
Purpose: Smooth complexion as well as prevent fine lines on face as you age
You have to add things before using the powder
Steps :
Multani mitti powder | Add with rosewater or kasturi manjal and apply as paste/face mask  Thrice a week #mask S$9.90 
Apply all facial products from face till neck #organic #organicskincare
DM me to know where to get them
#beautytips #skin #face #fashion #indian #beautyjourney #skincareroutine #sginstagram #sgindian #girlthings #originality #cleanser #rub #wait #precious #promoting

Multani metti mask | Complexion | Skin care Multani metti is for any age. Purpose: Smooth complexion as well as prevent fine lines on face as you age You have to add things before using the powder Steps : Multani mitti powder | Add with rosewater or kasturi manjal and apply as paste/face mask Thrice a week #mask S$9.90 Apply all facial products from face till neck #organic #organicskincare DM me to know where to get them #beautytips #skin #face #fashion #indian #beautyjourney #skincareroutine #sginstagram #sgindian #girlthings #originality #cleanser #rub #wait #precious #promoting - 6 hours ago

46 Likes
4 Comments
0
[TESTIMONI] - CHARMS FIG BABY SOAP✅✅
.
.
Siapa yg patut pakai FIG BABY SOAP ni?
✔Bayi (Mandian HEAD TO TOE)
✔Bayi & kanak2 yg ada eczema
✔Ibu menyusu & mengandung & sedang berpantang
✔Dewasa yg mempunyai kulit muka yg super sensitif
✔Sesiapa shj yg mempunyai mslh kulit
.
Daripada baja, sampailah ke pokok menggunakan bahan2 ORGANIK & NATURAL menjadikan FIG BABY SOAP ni sabun khas LUAR BIASA..
Diformulasikan dari bahan2 utamanya👇🏻
.
🍈BUAH TIN buah Syurga
-Yg mempunyai khasiat VIT A, VIT B1 & VIT B2
-Kandungan VIT C yg sgt tinggi menggebukan kulit bayi anda & kulit anda sendiri.
-Khasiat pelembab semulajadi dr buah syurga ini
-Mengawal SEBUM/MINYAK LEBIHAN punca jerawat. 🍒BUAH KURMA -Melembutkan kulit
-Menganjalkan kulit serta mengurangkan stretch mark
-Memudarkan parut & luka2 🌼DAUN GELENGGANG
-Anti Microbial khas utk membantu masalah kulit panau dan kurap.
-Membantu mengatasi mslh eczema dan mslh kulit yg terkena infeksi 🥛SUSU KAMBING
-Anti oksidan yg kuat mengandungi VIT A, C & E
-Mencerahkan wajah dan badan
-Melembabkan kulit wajah
-Mengatasi mslh kulit kering dan sensitif
.
Dari pembuatan dan hygiene terbaik, tak perlu lagi ke overseas nak beli Sabun High Class super Natural n organik..Di Malaysia sendiri dah ada ladang dr tanah kt yg masih terpelihara..
✔BUATAN MUSLIM
✔BAHAN NATURAL
✔BAHAN ORGANIK
✔MUDAH DIPEROLEHI
.
Harga mmg sgt berbaloi dgn cara pembuatan n bahan2 organik tu..Baby pun sng tdo sbb ada lavender massage oil yg melancarkan darah baby..
.
.
RAMAI PILIH CHARMS FIG BABY SOAP✅✅
ANDA BILA LAGI🧐🧐
.
❌❌PLEASE DIRECT WASAP SIS JANGAN DM. DM PROBLEM. NANTI SIS TAK PERASAAN ADA DM AWAK AWAK SEMUA MASUK ❌❌
.
#charms 
#charmsfoundation
#foundation
#charmscleanser
#cleanser
#charmsstarglowscrub
#scrub
#figbabysoap
#babyekzema
#sabunekzema
#ekzema
#charmshalal 
#halaljakim 
#raiseyourlife 
#charmsglow 
#charmsviral 
#kaisyaserum 
#serumdara 
#serumcantik 
#halalproduct 
#halalcosmetic 
#charmsglow 
#solekdanrawat 
#makeupskincare 
#naturalskincare 
#collagen 
#applestemcell 
#muslimproduct 
#halalproduct 
#misiviralcharms
#teamcikdila

[TESTIMONI] - CHARMS FIG BABY SOAP . . Siapa yg patut pakai FIG BABY SOAP ni? Bayi (Mandian HEAD TO TOE) Bayi & kanak2 yg ada eczema Ibu menyusu & mengandung & sedang berpantang Dewasa yg mempunyai kulit muka yg super sensitif Sesiapa shj yg mempunyai mslh kulit . Daripada baja, sampailah ke pokok menggunakan bahan2 ORGANIK & NATURAL menjadikan FIG BABY SOAP ni sabun khas LUAR BIASA.. Diformulasikan dari bahan2 utamanya🏻 . BUAH TIN buah Syurga -Yg mempunyai khasiat VIT A, VIT B1 & VIT B2 -Kandungan VIT C yg sgt tinggi menggebukan kulit bayi anda & kulit anda sendiri. -Khasiat pelembab semulajadi dr buah syurga ini -Mengawal SEBUM/MINYAK LEBIHAN punca jerawat. BUAH KURMA -Melembutkan kulit -Menganjalkan kulit serta mengurangkan stretch mark -Memudarkan parut & luka2 DAUN GELENGGANG -Anti Microbial khas utk membantu masalah kulit panau dan kurap. -Membantu mengatasi mslh eczema dan mslh kulit yg terkena infeksi 🥛SUSU KAMBING -Anti oksidan yg kuat mengandungi VIT A, C & E -Mencerahkan wajah dan badan -Melembabkan kulit wajah -Mengatasi mslh kulit kering dan sensitif . Dari pembuatan dan hygiene terbaik, tak perlu lagi ke overseas nak beli Sabun High Class super Natural n organik..Di Malaysia sendiri dah ada ladang dr tanah kt yg masih terpelihara.. BUATAN MUSLIM BAHAN NATURAL BAHAN ORGANIK MUDAH DIPEROLEHI . Harga mmg sgt berbaloi dgn cara pembuatan n bahan2 organik tu..Baby pun sng tdo sbb ada lavender massage oil yg melancarkan darah baby.. . . RAMAI PILIH CHARMS FIG BABY SOAP ANDA BILA LAGI🧐🧐 . PLEASE DIRECT WASAP SIS JANGAN DM. DM PROBLEM. NANTI SIS TAK PERASAAN ADA DM AWAK AWAK SEMUA MASUK . #charms #charmsfoundation #foundation #charmscleanser #cleanser #charmsstarglowscrub #scrub #figbabysoap #babyekzema #sabunekzema #ekzema #charmshalal #halaljakim #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincare #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #teamcikdila - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
All item naik harga ya.. sedikit2 sih per item
Tetep aja.. naik 😁😁😁
So kamu bs amankan stok dikit2 aja
Biar nnti ga sayang banget klo beli mahal dear

#skincare #perawatanwajah #awetmuda #klinikkecantikan #ageloc #transformation #cleansetone #cleanser #toner #nuskin #nuskinjogja #nuskinbandung #agelocgentlecleanseandtone #agelocgentlecleanseandtonemurah #agelocmurah #nuskinpreloved #nuskinbekas #nuskinbandung #nuskinklaten #nuskinsolo #nuskinmagelang #antiaging #bestskincare #healthylife #lifestyle #agelocgina

Klik link di bio mimin yaa...
WA/LINE 087808886094

All item naik harga ya.. sedikit2 sih per item Tetep aja.. naik So kamu bs amankan stok dikit2 aja Biar nnti ga sayang banget klo beli mahal dear #skincare #perawatanwajah #awetmuda #klinikkecantikan #ageloc #transformation #cleansetone #cleanser #toner #nuskin #nuskinjogja #nuskinbandung #agelocgentlecleanseandtone #agelocgentlecleanseandtonemurah #agelocmurah #nuskinpreloved #nuskinbekas #nuskinbandung #nuskinklaten #nuskinsolo #nuskinmagelang #antiaging #bestskincare #healthylife #lifestyle #agelocgina Klik link di bio mimin yaa... WA/LINE 087808886094 - 6 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
All item naik harga ya.. sedikit2 sih per item
Tetep aja.. naik 😁😁😁
So kamu bs amankan stok dikit2 aja
Biar nnti ga sayang banget klo beli mahal dear

#skincare #perawatanwajah #awetmuda #klinikkecantikan #ageloc #transformation #cleansetone #cleanser #toner #nuskin #nuskinjogja #nuskinbandung #agelocgentlecleanseandtone #agelocgentlecleanseandtonemurah #agelocmurah #nuskinpreloved #nuskinbekas #nuskinbandung #nuskinklaten #nuskinsolo #nuskinmagelang #antiaging #bestskincare #healthylife #lifestyle #agelocgina

Klik link di bio mimin yaa...
WA/LINE 087808886094

All item naik harga ya.. sedikit2 sih per item Tetep aja.. naik So kamu bs amankan stok dikit2 aja Biar nnti ga sayang banget klo beli mahal dear #skincare #perawatanwajah #awetmuda #klinikkecantikan #ageloc #transformation #cleansetone #cleanser #toner #nuskin #nuskinjogja #nuskinbandung #agelocgentlecleanseandtone #agelocgentlecleanseandtonemurah #agelocmurah #nuskinpreloved #nuskinbekas #nuskinbandung #nuskinklaten #nuskinsolo #nuskinmagelang #antiaging #bestskincare #healthylife #lifestyle #agelocgina Klik link di bio mimin yaa... WA/LINE 087808886094 - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
All item naik harga ya.. sedikit2 sih per item
Tetep aja.. naik 😁😁😁
So kamu bs amankan stok dikit2 aja
Biar nnti ga sayang banget klo beli mahal dear

#skincare #perawatanwajah #awetmuda #klinikkecantikan #ageloc #transformation #cleansetone #cleanser #toner #nuskin #nuskinjogja #nuskinbandung #agelocgentlecleanseandtone #agelocgentlecleanseandtonemurah #agelocmurah #nuskinpreloved #nuskinbekas #nuskinbandung #nuskinklaten #nuskinsolo #nuskinmagelang #antiaging #bestskincare #healthylife #lifestyle #agelocgina

Klik link di bio mimin yaa...
WA/LINE 087808886094

All item naik harga ya.. sedikit2 sih per item Tetep aja.. naik So kamu bs amankan stok dikit2 aja Biar nnti ga sayang banget klo beli mahal dear #skincare #perawatanwajah #awetmuda #klinikkecantikan #ageloc #transformation #cleansetone #cleanser #toner #nuskin #nuskinjogja #nuskinbandung #agelocgentlecleanseandtone #agelocgentlecleanseandtonemurah #agelocmurah #nuskinpreloved #nuskinbekas #nuskinbandung #nuskinklaten #nuskinsolo #nuskinmagelang #antiaging #bestskincare #healthylife #lifestyle #agelocgina Klik link di bio mimin yaa... WA/LINE 087808886094 - 6 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
ATASI MASALAH KULIT ANDA HANYA DGN FIG BABY SOAP!

Fig baby soap akan membantu merawat mslh kulit anda.. Head to toe ❗️ Yg  ada mslh kulit, dah cuba pakai bnyk produk tapi xberkesan jg..mari cuba charms fig baby soap ni pla. 
Sesuai utk bayi umur seawal 1 hari sehingga dewasa. Handmade & natural product 💯 So, ibu2 jgn risau 😊

Fynn Jamal sekeluarga pn pakai sabun ni tau.. #sabunviral
.
❌❌PLEASE DIRECT WASAP SIS JANGAN DM. DM PROBLEM. NANTI SIS TAK PERASAAN ADA DM AWAK AWAK SEMUA MASUK ❌❌
.
#charms 
#charmsfoundation
#foundation
#charmscleanser
#cleanser
#charmsstarglowscrub
#scrub
#figbabysoap
#babyekzema
#sabunekzema
#ekzema
#charmshalal 
#halaljakim 
#raiseyourlife 
#charmsglow 
#charmsviral 
#kaisyaserum 
#serumdara 
#serumcantik 
#halalproduct 
#halalcosmetic 
#charmsglow 
#solekdanrawat 
#makeupskincare 
#naturalskincare 
#collagen 
#applestemcell 
#muslimproduct 
#halalproduct 
#misiviralcharms
#teamcikdila

ATASI MASALAH KULIT ANDA HANYA DGN FIG BABY SOAP! Fig baby soap akan membantu merawat mslh kulit anda.. Head to toe ️ Yg ada mslh kulit, dah cuba pakai bnyk produk tapi xberkesan jg..mari cuba charms fig baby soap ni pla. Sesuai utk bayi umur seawal 1 hari sehingga dewasa. Handmade & natural product So, ibu2 jgn risau Fynn Jamal sekeluarga pn pakai sabun ni tau.. #sabunviral . PLEASE DIRECT WASAP SIS JANGAN DM. DM PROBLEM. NANTI SIS TAK PERASAAN ADA DM AWAK AWAK SEMUA MASUK . #charms #charmsfoundation #foundation #charmscleanser #cleanser #charmsstarglowscrub #scrub #figbabysoap #babyekzema #sabunekzema #ekzema #charmshalal #halaljakim #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincare #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #teamcikdila - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
"It made my skin feel soft without any tightness and left no annoying residue behind. I only needed a tiny pea sized amount and it foamed up perfectly!”
ㅡ
Shop Skinfood with international free shipping at Kmall24
ㅡ

"It made my skin feel soft without any tightness and left no annoying residue behind. I only needed a tiny pea sized amount and it foamed up perfectly!” ㅡ Shop Skinfood with international free shipping at Kmall24 ㅡ - 6 hours ago

56 Likes
1 Comments
0
Khas utk ibu2 prihatin yg syg bayi anda..FIG BABY SOAP CHARMS diformulasikan secara ORGANIK & NATURAL khas utk bayi seawal 1 hari sehingga DEWASA yg mempunyai kulit SUPER DUPER SENSITIF!

ISTIMEWA KHUSUS BAGI 👇👇
✔Bayi & kanak2 yg ada eczema
✔Ibu menyusu & mengandung & sedang berpantang
✔Dewasa yg mempunyai kulit muka yg super sensitif
✔Sesiapa shj yg mempunyai mslh kulit
.
Daripada baja, sampailah ke pokok menggunakan bahan2 ORGANIK & NATURAL menjadikan FIG BABY SOAP ni sabun khas LUAR BIASA..
.
✔100% Bahan Semulajadi ✔ Diiktiraf HALAL oleh Jakim Malaysia ✔ Diuji di makmal Universiti Sains Malaysia ✔ Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
.
Diformulasikan dari bahan2 utamanya👇🏻
.
🍈BUAH TIN buah Syurga
-Yg mempunyai khasiat VIT A, VIT B1 & VIT B2
-Kandungan VIT C yg sgt tinggi menggebukan kulit bayi anda & kulit anda sendiri.
-Khasiat pelembab semulajadi dr buah syurga ini
-Mengawal SEBUM/MINYAK LEBIHAN punca jerawat. 🍒BUAH KURMA -Melembutkan kulit
-Menganjalkan kulit serta mengurangkan stretch mark
-Memudarkan parut & luka2 🌼DAUN GELENGGANG
-Anti Microbial khas utk membantu masalah kulit panau dan kurap.
-Membantu mengatasi mslh eczema dan mslh kulit yg terkena infeksi 🥛SUSU KAMBING
-Anti oksidan yg kuat mengandungi VIT A, C & E
-Mencerahkan wajah dan badan
-Melembabkan kulit wajah
-Mengatasi mslh kulit kering dan sensitif
.
❌❌PLEASE DIRECT WASAP SIS JANGAN DM. DM PROBLEM. NANTI SIS TAK PERASAAN ADA DM AWAK AWAK SEMUA MASUK ❌❌
.
#charms 
#charmsfoundation
#foundation
#charmscleanser
#cleanser
#charmsstarglowscrub
#scrub
#figbabysoap
#babyekzema
#sabunekzema
#ekzema
#charmshalal 
#halaljakim 
#raiseyourlife 
#charmsglow 
#charmsviral 
#kaisyaserum 
#serumdara 
#serumcantik 
#halalproduct 
#halalcosmetic 
#charmsglow 
#solekdanrawat 
#makeupskincare 
#naturalskincare 
#collagen 
#applestemcell 
#muslimproduct 
#halalproduct 
#misiviralcharms
#teamcikdila

Khas utk ibu2 prihatin yg syg bayi anda..FIG BABY SOAP CHARMS diformulasikan secara ORGANIK & NATURAL khas utk bayi seawal 1 hari sehingga DEWASA yg mempunyai kulit SUPER DUPER SENSITIF! ISTIMEWA KHUSUS BAGI Bayi & kanak2 yg ada eczema Ibu menyusu & mengandung & sedang berpantang Dewasa yg mempunyai kulit muka yg super sensitif Sesiapa shj yg mempunyai mslh kulit . Daripada baja, sampailah ke pokok menggunakan bahan2 ORGANIK & NATURAL menjadikan FIG BABY SOAP ni sabun khas LUAR BIASA.. . 100% Bahan Semulajadi Diiktiraf HALAL oleh Jakim Malaysia Diuji di makmal Universiti Sains Malaysia Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia . Diformulasikan dari bahan2 utamanya🏻 . BUAH TIN buah Syurga -Yg mempunyai khasiat VIT A, VIT B1 & VIT B2 -Kandungan VIT C yg sgt tinggi menggebukan kulit bayi anda & kulit anda sendiri. -Khasiat pelembab semulajadi dr buah syurga ini -Mengawal SEBUM/MINYAK LEBIHAN punca jerawat. BUAH KURMA -Melembutkan kulit -Menganjalkan kulit serta mengurangkan stretch mark -Memudarkan parut & luka2 DAUN GELENGGANG -Anti Microbial khas utk membantu masalah kulit panau dan kurap. -Membantu mengatasi mslh eczema dan mslh kulit yg terkena infeksi 🥛SUSU KAMBING -Anti oksidan yg kuat mengandungi VIT A, C & E -Mencerahkan wajah dan badan -Melembabkan kulit wajah -Mengatasi mslh kulit kering dan sensitif . PLEASE DIRECT WASAP SIS JANGAN DM. DM PROBLEM. NANTI SIS TAK PERASAAN ADA DM AWAK AWAK SEMUA MASUK . #charms #charmsfoundation #foundation #charmscleanser #cleanser #charmsstarglowscrub #scrub #figbabysoap #babyekzema #sabunekzema #ekzema #charmshalal #halaljakim #raiseyourlife #charmsglow #charmsviral #kaisyaserum #serumdara #serumcantik #halalproduct #halalcosmetic #charmsglow #solekdanrawat #makeupskincare #naturalskincare #collagen #applestemcell #muslimproduct #halalproduct #misiviralcharms #teamcikdila - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
TIPULAH KALAU UOLLS TAKDA PERASAAN "MALAS" DLM DIRI TU.
MALAS AP? MALAS SANGAT NK REMOVE MAKEUP KAN?
.
Balik dah penat penat, nak kena remove makeup. Nk carik kapas lagi lap muka, lepastu nk cuci muka lagi. ADUH!! MALASNYA!!
.
TAPI ❗❗❗ DAH ❌ MALAS LAGI DENGAN CLEANSER + MAKEUP REMOVER CHARMS.
2 IN 1 🔥 YANG MEMANG SENANG JE BILA BALIK TU TERUS REMOVE MAKEUP SEKALI JALAN DENGAN CUCI MUKA 😍😍😍
.
Charms mmg suka senangkan pengguna nya.
Jom tengok mcm mana kak J kita ni pakai cleanser + makeup remover charms ni .
Nak cuci muka? Cuci makeup?
Dengan charms, semudah 1...2...3.... 😉😉
.
Nak dapatkan?
Whatsapp skrg
📲 0133695668
📲 0133695668
📲 0133695668
.
#charms
#charmsjb
#charmsjohorbahru
#charmsteamnadia
#charmsstarglowmalaysia 
#charmssolekdanrawat 
#charmsstarglow 
#cleanser 
#cleanserterbaik 
#penghilangjerawat 
#makeupremovermalaysia 
#flawless 
#flawlessmakeup 
#putihgebu 
#cantikdengancharmsstarglow 
#charmsfoundation 
#cleansercharms

TIPULAH KALAU UOLLS TAKDA PERASAAN "MALAS" DLM DIRI TU. MALAS AP? MALAS SANGAT NK REMOVE MAKEUP KAN? . Balik dah penat penat, nak kena remove makeup. Nk carik kapas lagi lap muka, lepastu nk cuci muka lagi. ADUH!! MALASNYA!! . TAPI DAH MALAS LAGI DENGAN CLEANSER + MAKEUP REMOVER CHARMS. 2 IN 1 YANG MEMANG SENANG JE BILA BALIK TU TERUS REMOVE MAKEUP SEKALI JALAN DENGAN CUCI MUKA . Charms mmg suka senangkan pengguna nya. Jom tengok mcm mana kak J kita ni pakai cleanser + makeup remover charms ni . Nak cuci muka? Cuci makeup? Dengan charms, semudah 1...2...3.... . Nak dapatkan? Whatsapp skrg 0133695668 0133695668 0133695668 . #charms #charmsjb #charmsjohorbahru #charmsteamnadia #charmsstarglowmalaysia #charmssolekdanrawat #charmsstarglow #cleanser #cleanserterbaik #penghilangjerawat #makeupremovermalaysia #flawless #flawlessmakeup #putihgebu #cantikdengancharmsstarglow #charmsfoundation #cleansercharms - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Are you following D’lumiere Esthetique on Pinterest?
Join us for a look into what we're loving and what inspires our range! 
Pinterest/dlumiere_esth

Are you following D’lumiere Esthetique on Pinterest? Join us for a look into what we're loving and what inspires our range! Pinterest/dlumiere_esth - 6 hours ago

31 Likes
5 Comments
0
Testing this cleanser. The smell is dope!! @thesmizebox #burtsbees #cleanser #influencer #mauritianblogger #thesmizebox  #igersmauritius

Testing this cleanser. The smell is dope!! @thesmizebox #burtsbees #cleanser #influencer #mauritianblogger #thesmizebox #igersmauritius - 6 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Experience a beautiful, smooth, and glowing skin with our wild white turmeric premium konjac sponge! Fights acne and prevents wrinkles. Get yours now! Please click the link in our bio.

#konjacsponge #konjac #cleanser #facialscrub #beauty #antipimples #antiaging #antiwrinkle #glowingskin #radiantskin #genuine #organicskincare #exfoliating #moisturizing #radiantskin

Experience a beautiful, smooth, and glowing skin with our wild white turmeric premium konjac sponge! Fights acne and prevents wrinkles. Get yours now! Please click the link in our bio. #konjacsponge #konjac #cleanser #facialscrub #beauty #antipimples #antiaging #antiwrinkle #glowingskin #radiantskin #genuine #organicskincare #exfoliating #moisturizing #radiantskin - 6 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
.
.
Oil-free Makeup Remover ♥
.
Yes botol makeup remover ni dgn softener nak sama tapi lain ye fungsi nya 😉
.
Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau, sgt bahaya!
.
Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. Tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni.
.
👉 Area mata byk garisan halus.
👉 Area mata sembap.
👉 Area mata mempunyai oil seed.
.
Kalau anda ada semua yang diatas ni, maknanya anda dah salah pakai product.
.
OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE.
.
Nak share juga kebanyakkan yg pakai *OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER* ni bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan 😍
.
Kalau ikut logic nak get rid of oil usually mmg pakai air kan 👍
.
Jadi apa lagi mari la jaga mata anda!! Bila pakai *OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER* ni automatik mata akan cengkang sbb adanya silicone 😍.
.
🌹🌹Oppsss..ade promosi bulan June ni utk Oil Free Eye Makeup Remover...Buy 3 FREE 1.Cepat2 grab😚😚
.
.
Nak skin cantik,  sihat? 
Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus, berkualiti dan berkesan?.
.
BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜
.
.
📱 0196627794 | INA
👜 Marykay Beauty Consultant
___________________________________________
#Mask #BotanicalEffectMask #Botani #Blackhead #Whitehead #Jerawat #MaryKay #MaryKayMalaysia #Makeup #MaryKayPahang #MaryKayJohor #MaryKayKedah #MaryKayPerak #MaryKaySubang #MaryKayKualaLumpur #Botanical #MaryKayPerlis #Timewise #BotanicalEffects #Regena  #MaryKayTerengganu #Cleanser #MaryKayMelaka #Mask #Hydrate #MaryKaySelangor

. . Oil-free Makeup Remover . Yes botol makeup remover ni dgn softener nak sama tapi lain ye fungsi nya . Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau, sgt bahaya! . Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. Tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni. . Area mata byk garisan halus. Area mata sembap. Area mata mempunyai oil seed. . Kalau anda ada semua yang diatas ni, maknanya anda dah salah pakai product. . OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE. . Nak share juga kebanyakkan yg pakai *OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER* ni bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan . Kalau ikut logic nak get rid of oil usually mmg pakai air kan . Jadi apa lagi mari la jaga mata anda!! Bila pakai *OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER* ni automatik mata akan cengkang sbb adanya silicone . . Oppsss..ade promosi bulan June ni utk Oil Free Eye Makeup Remover...Buy 3 FREE 1.Cepat2 grab . . Nak skin cantik, sihat? Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus, berkualiti dan berkesan?. . BELIEVEBEAUTIFULCONFIDENCE . . 0196627794 | INA Marykay Beauty Consultant ___________________________________________ #Mask #BotanicalEffectMask #Botani #Blackhead #Whitehead #Jerawat #MaryKay #MaryKayMalaysia #Makeup #MaryKayPahang #MaryKayJohor #MaryKayKedah #MaryKayPerak #MaryKaySubang #MaryKayKualaLumpur #Botanical #MaryKayPerlis #Timewise #BotanicalEffects #Regena #MaryKayTerengganu #Cleanser #MaryKayMelaka #Mask #Hydrate #MaryKaySelangor - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
🌿Si vous voulez des produits raffermissants, sculptants, revitalisants et tonifiants >>>>> Contactez moi en privé et bénéficiez de -40% sur vos programmes minceur et perte de poids 💌 💚 Et j'en profite pour remercier celles et ceux qui me font et m'ont fait confiance 💚💚 God Bless You All 🙏

#nature #bio #vegane #healthy #santé #beauty #corps #beauté #fitness #naturallifting #form #bienetre #soinparlesplantes #cosmetiquesbio #vitaminesnaturelles #énergies #coupefaim #antirides #anticernes #wrap #hsn #stretchmark #cleanser #cleanse#defininggel #exfoliating #toner #booster #energy #slimmingprogram

Si vous voulez des produits raffermissants, sculptants, revitalisants et tonifiants >>>>> Contactez moi en privé et bénéficiez de -40% sur vos programmes minceur et perte de poids Et j'en profite pour remercier celles et ceux qui me font et m'ont fait confiance God Bless You All #nature #bio #vegane #healthy #santé #beauty #corps #beauté #fitness #naturallifting #form #bienetre #soinparlesplantes #cosmetiquesbio #vitaminesnaturelles #énergies #coupefaim #antirides #anticernes #wrap #hsn #stretchmark #cleanser #cleanse #defininggel #exfoliating #toner #booster #energy #slimmingprogram - 18 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.