#hariraya

737,843 posts

Loading...
Check out my item! FIRESALE Jun25-Jul1 Amstel 90cm Coffee Table w Shelf Pecan for S$399! https://sg.carousell.com/p/176315076 ========
LIKE US, FOLLOW US for MORE DISCOUNT , 
FIRE SALE MOVING OUT / GREAT SINGAPORE SALE  Furniture Special Sale 2018 
Factory Outlet Sale Order Online www.TeakCo.com , www.AsianTeakFurniture.com
=========
996 Bendemeer Road #02-07 CRS
B Central Singapore 339945
Mobile / WhatsApp +65-91088188
Tel: 64668968
Enter " 998 Bendemeer Road " or " 339945 " postal code for map directions 
Into iOS Map or Android Maps
========
$10 Discount Gift Voucher for purchase above $99 $99 Discount Gift Voucher for purchase above $1000
======== Everything At Low Warehouse Factory  Price
Do Not Pay Retail Price Any More
Range 
99-199
199-999
========
FREE delivery for big items
FREE pre assembling of furniture
FREE Installation
FREE Parking
FREE Taxi Ride*
FREE gift on rainy day* ========
see our website for more details

Www.teakco.com

www.asianteakfurniture.com

www.classic-furniture-sale.com

www.chinese-furniture-antique.com

www.outdoor-furniture-sale.com

WAREHOUSE SALE
Open to Public, Everything at Warehouse Prices

Wednesday, Thursday, Friday 10 am -6pm
Saturday and Sunday 10 am -6pm
======== WAREHOUSE SALE FACTORY DIRECT TO PUBLIC
do not pay retail prices anymore
========= FREE Gift on Rainy Day* - with purchase above 99 singapore dollars when it rain when you make your purchase , to make your trip worth while. : )

FREE Taxi Ride* - with purchase above 99 singapore dollars with proof same day taxi receipt to our location up to 10 dollars reimbursement. : )
#clearancesale
#movingout
#movingoutsale
#GSS
#GSS2018
#GreatSingaporeSale
#harirayasingapore
#harirayasg
#rayabazaar
#rayasale
#hariraya
#ramadhan
#ramadan
#teakfurniture
#teakfurnitureindonesian
#teakfurniturebali
#teakfurnitureexport
#teakfurnituresingapore
#frenchfurniture
#frenchfurnituresingapore
#frenchfurnitureindonesian
#furniture
#scandinanvianfurniture
#contemporaryfurniture
#teakco
#furniture
#furnitureonline
#furnituresingapore 
#parishome

Check out my item! FIRESALE Jun25-Jul1 Amstel 90cm Coffee Table w Shelf Pecan for S$399! https://sg.carousell.com/p/176315076 ======== LIKE US, FOLLOW US for MORE DISCOUNT , FIRE SALE MOVING OUT / GREAT SINGAPORE SALE Furniture Special Sale 2018 Factory Outlet Sale Order Online www.TeakCo.com , www.AsianTeakFurniture.com ========= 996 Bendemeer Road #02 -07 CRS B Central Singapore 339945 Mobile / WhatsApp +65-91088188 Tel: 64668968 Enter " 998 Bendemeer Road " or " 339945 " postal code for map directions Into iOS Map or Android Maps ======== $10 Discount Gift Voucher for purchase above $99 $99 Discount Gift Voucher for purchase above $1000 ======== Everything At Low Warehouse Factory Price Do Not Pay Retail Price Any More Range 99-199 199-999 ======== FREE delivery for big items FREE pre assembling of furniture FREE Installation FREE Parking FREE Taxi Ride* FREE gift on rainy day* ======== see our website for more details Www.teakco.com www.asianteakfurniture.com www.classic-furniture-sale.com www.chinese-furniture-antique.com www.outdoor-furniture-sale.com WAREHOUSE SALE Open to Public, Everything at Warehouse Prices Wednesday, Thursday, Friday 10 am -6pm Saturday and Sunday 10 am -6pm ======== WAREHOUSE SALE FACTORY DIRECT TO PUBLIC do not pay retail prices anymore ========= FREE Gift on Rainy Day* - with purchase above 99 singapore dollars when it rain when you make your purchase , to make your trip worth while. : ) FREE Taxi Ride* - with purchase above 99 singapore dollars with proof same day taxi receipt to our location up to 10 dollars reimbursement. : ) #clearancesale #movingout #movingoutsale #GSS #GSS2018 #GreatSingaporeSale #harirayasingapore #harirayasg #rayabazaar #rayasale #hariraya #ramadhan #ramadan #teakfurniture #teakfurnitureindonesian #teakfurniturebali #teakfurnitureexport #teakfurnituresingapore #frenchfurniture #frenchfurnituresingapore #frenchfurnitureindonesian #furniture #scandinanvianfurniture #contemporaryfurniture #teakco #furniture #furnitureonline #furnituresingapore #parishome - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Raya Sedondon πŸ’–

Now, we're open. Siapa yang berminat boleh proceed order kay 😍

Nak inform kami dah open seperti biasa jer ni. Ok lah jom layan lagu raya sedondon ni. Kak Nor dari puasa sampai sekarang takleh move on lagi dengan lagu ni πŸ˜…

#hariraya
#rayasedondon
#syawal2018
#tepungpremixnorfaz
#tepungkeksegera
#tepungbiskutsegera
#tepungkekviral
#tepungkeksedap
#tepungkekmurah
#tepungkekcoklatmoist
#kekcoklatviral
#tepungbrownieskedut
#browniesviral
#tepungcookies
#cookiesviral
#norfazfood

Raya Sedondon Now, we're open. Siapa yang berminat boleh proceed order kay Nak inform kami dah open seperti biasa jer ni. Ok lah jom layan lagu raya sedondon ni. Kak Nor dari puasa sampai sekarang takleh move on lagi dengan lagu ni #hariraya #rayasedondon #syawal2018 #tepungpremixnorfaz #tepungkeksegera #tepungbiskutsegera #tepungkekviral #tepungkeksedap #tepungkekmurah #tepungkekcoklatmoist #kekcoklatviral #tepungbrownieskedut #browniesviral #tepungcookies #cookiesviral #norfazfood - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Loading...
πŸ”₯WONDER CHEESEπŸ”₯
*kerepek bersalut cheese luar biasa beb!*😘
*kerepek viral no.1 rangup,cheezy,spicy*πŸ˜‹
*Siapa yg suka cheese tu, boleh try rasa. seriously ketagih sangatttΒ²*. πŸ˜‹
.
Untuk cod/pertanyaan . Nak  jadi ejen ? 
Bole roger Sis AinπŸ“²010.5054312
.
#coverup #wondercheese #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #kerepekkejuajaib #usahawan #cheeselover #food #wondercheeseagent #foodporn #foodie #instafood #reycoverupshoppe #kerepek #pemborong #trending #viral #cheese #kerepekcheese #ramadan2018 #ramadhankarem #hariraya #aidilfitri #projekwondercheeseraya2018 #coverupfighter @wondercheese88 @coverupresources

WONDER CHEESE *kerepek bersalut cheese luar biasa beb!* *kerepek viral no.1 rangup,cheezy,spicy* *Siapa yg suka cheese tu, boleh try rasa. seriously ketagih sangatttΒ²*. . Untuk cod/pertanyaan . Nak jadi ejen ? Bole roger Sis Ain010.5054312 . #coverup #wondercheese #teamcoverup #coverupresources #coverupshop #rezekiglobal #sayajual #kerepekkejuajaib #usahawan #cheeselover #food #wondercheeseagent #foodporn #foodie #instafood #reycoverupshoppe #kerepek #pemborong #trending #viral #cheese #kerepekcheese #ramadan2018 #ramadhankarem #hariraya #aidilfitri #projekwondercheeseraya2018 #coverupfighter @wondercheese88 @coverupresources - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
KAFTAN BATIK COTTON KELANTAN RM120 πŸ’œ
πŸ”Έ Warna boleh request
πŸ”Έ Design boleh request
πŸ”Έ 100% lukisan tangan
πŸ”Έ High quality cotton
πŸ”Έ Saiz XS-XXL
πŸ”Έ Harga serendah RM120 (without diamond)
πŸ”Έ Harga Pos RM8 SM / RM12 SS
πŸ”Έ Dijamin harga special sesiapa yg berurusan dgn kami
πŸ”Έ Preorder 2 minggu hingga 4 minggu
πŸ”ΈTambah nursing RM10
πŸ”ΈTambah diamond RM25
.
Berminat DM / WHATSAPP 0139645461
.
#kaftanbatik #kaftanbatikmurah #jubahbatikcorakterbaru #kaftanbatikkelantan #jubahbatiklukis #kaftanbatiklukistangan #kaftanbatikcotton #jubahbatikcantik #batiklukis #batiklukismurah #batikcantikmurah #batikmalaysia #batiksedondon #batikasli #batiklukis #batiklukistangan #batiklukiskelantan #batikterbaru #batik #sayajualbatik #batikraya #bajuraya #batikrayakelantan #hariraya

KAFTAN BATIK COTTON KELANTAN RM120 Warna boleh request Design boleh request 100% lukisan tangan High quality cotton Saiz XS-XXL Harga serendah RM120 (without diamond) Harga Pos RM8 SM / RM12 SS Dijamin harga special sesiapa yg berurusan dgn kami Preorder 2 minggu hingga 4 minggu Tambah nursing RM10 Tambah diamond RM25 . Berminat DM / WHATSAPP 0139645461 . #kaftanbatik #kaftanbatikmurah #jubahbatikcorakterbaru #kaftanbatikkelantan #jubahbatiklukis #kaftanbatiklukistangan #kaftanbatikcotton #jubahbatikcantik #batiklukis #batiklukismurah #batikcantikmurah #batikmalaysia #batiksedondon #batikasli #batiklukis #batiklukistangan #batiklukiskelantan #batikterbaru #batik #sayajualbatik #batikraya #bajuraya #batikrayakelantan #hariraya - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Bye @ratnamoon  and yusuf,see u again in 3 months later... come to meet his papa..will miss both of u..
#bff #yusuf #babyboy #hariraya #syawal #kuchingsarawak

Bye @ratnamoon and yusuf,see u again in 3 months later... come to meet his papa..will miss both of u.. #bff #yusuf #babyboy #hariraya #syawal #kuchingsarawak - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
"Pulau Batu Nago / Pulau Cipuik" (Hari Raya part 5)
.
.
.
.
.

Sebenarnya Pulau Batu Nago ini masih terletak di ujung pantai Labuan Baruak, untuk sampai kesini harus menunggu pasang surut dulu.

Ba'da dzuhur pasang sudah terlihat surut dan kamipun bergegas menuju pulau batu yang legenda ini.

Melewati bibir pantai labuan baruak yang berpasir kasar serta bebatuan berbentuk kotak hitam yang mendominasi bagian ujung pantai kami berpacu dengan waktu karena kalau lambat air laut akan pasang lagi.

Saat melintasi rindangnya pepohonan yang menjorok kelaut tiba-tiba si Ende berteriak dan berlari menjauh karena jarinya di sengat "panyangek" dan aku yang tengah asik memotret biotalaut pun kebagian sengatan di telinga πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜‚. Akhirnya kami memilih berjalan menyusuri karang dan air laut semata kaki yang membuat sendal-sendal mahal raya kami terendam air laut πŸ˜…. Dulu semasa mengunjungi pantai ini tahun 2010 silam kami sudah bersiap juga mengunjungi pulau batu nago ini dengan menggunakan perahu boat warga setempat, akan tetapi saat mendekati pulau berbatu yang mirip moncong naga yang tengah menganga ini tiba-tiba saja ombak besar menghempas yang membuat nyali kami ciut karena khawatir perahu kayu tersebut dihempaskan ombak ke batu karang.

Konon kabarnya peristiwa ombak besar tiba-tiba itu sering terjadi tatkala ada orang baru yang bertandang kesana.

dari jauh pulau batu ini mirip seperti siput atau keong makanya ada yang menjuluki pulau cipuik atau pulau keong.

Pemberian nama batu naga sendiri berdasarkan legenda seekor naga yang hendak menerkam seorang bayi akan tetapi sang naga mendapatkan kutukan sehingga membatu dengan posisi mulut yang masih menganga. Dan bagian-bagian tubuh naga terpecah menjadi beberapa gugusan pulau-pulau kecil yang terdapat di wilayah perairan laut pesisir selatan ini.

Pulau berbatu yang ditumbuhi buah kalimuntiang dipuncaknya.

Sembari memandang laut lepas dengan pemandangan yang tiada duanya sambil menikmati buah kebaikan alam sungguh pengalaman yang tak dapat digantikan.

hayuuk bertandang kesini πŸ˜‰πŸ˜€. #pulaubatunago
#beach
#batunaga
#liburan
#holiday
#hariraya
#adventure
#instapict
#instalike
#likeforlike

"Pulau Batu Nago / Pulau Cipuik" (Hari Raya part 5) . . . . . Sebenarnya Pulau Batu Nago ini masih terletak di ujung pantai Labuan Baruak, untuk sampai kesini harus menunggu pasang surut dulu. Ba'da dzuhur pasang sudah terlihat surut dan kamipun bergegas menuju pulau batu yang legenda ini. Melewati bibir pantai labuan baruak yang berpasir kasar serta bebatuan berbentuk kotak hitam yang mendominasi bagian ujung pantai kami berpacu dengan waktu karena kalau lambat air laut akan pasang lagi. Saat melintasi rindangnya pepohonan yang menjorok kelaut tiba-tiba si Ende berteriak dan berlari menjauh karena jarinya di sengat "panyangek" dan aku yang tengah asik memotret biotalaut pun kebagian sengatan di telinga . Akhirnya kami memilih berjalan menyusuri karang dan air laut semata kaki yang membuat sendal-sendal mahal raya kami terendam air laut . Dulu semasa mengunjungi pantai ini tahun 2010 silam kami sudah bersiap juga mengunjungi pulau batu nago ini dengan menggunakan perahu boat warga setempat, akan tetapi saat mendekati pulau berbatu yang mirip moncong naga yang tengah menganga ini tiba-tiba saja ombak besar menghempas yang membuat nyali kami ciut karena khawatir perahu kayu tersebut dihempaskan ombak ke batu karang. Konon kabarnya peristiwa ombak besar tiba-tiba itu sering terjadi tatkala ada orang baru yang bertandang kesana. dari jauh pulau batu ini mirip seperti siput atau keong makanya ada yang menjuluki pulau cipuik atau pulau keong. Pemberian nama batu naga sendiri berdasarkan legenda seekor naga yang hendak menerkam seorang bayi akan tetapi sang naga mendapatkan kutukan sehingga membatu dengan posisi mulut yang masih menganga. Dan bagian-bagian tubuh naga terpecah menjadi beberapa gugusan pulau-pulau kecil yang terdapat di wilayah perairan laut pesisir selatan ini. Pulau berbatu yang ditumbuhi buah kalimuntiang dipuncaknya. Sembari memandang laut lepas dengan pemandangan yang tiada duanya sambil menikmati buah kebaikan alam sungguh pengalaman yang tak dapat digantikan. hayuuk bertandang kesini πŸ˜€. #pulaubatunago #beach #batunaga #liburan #holiday #hariraya #adventure #instapict #instalike #likeforlike - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Rama-rama...
Seumpama..
Bla..bla..bla..
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Ok tak hafal lagu Rama-Rama oleh Ella Ratu Rock Malaya.
.
.
.
#prelove #malaysiasale #harirayaaildilfitri #hariraya #stunning #dyadara #dyadaravintage #malaysia #paritbuntar #penang #kualalumpur #kl #denimbag #sambal

Rama-rama... Seumpama.. Bla..bla..bla.. Ok tak hafal lagu Rama-Rama oleh Ella Ratu Rock Malaya. . . . #prelove #malaysiasale #harirayaaildilfitri #hariraya #stunning #dyadara #dyadaravintage #malaysia #paritbuntar #penang #kualalumpur #kl #denimbag #sambal - 5 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Koleksi Mardina Safiyya favorite saya, 
uolls tahu tak ni apa dia? 🀣
.
.
Insya-Allah, tak lama lagi, HQ akan keluarkan satu design blouse #PALINGCOMEL pernah dikeluarkan! .
.
Sangat sesuai untuk uolls yang student tu dan nak pakai santai-santai!
.
.
Uolls dah ready ke DAH READYYYY SANGAT untuk BLOUSE SHOMELLL NI?? πŸ˜†
.
.
.
#MahaanadzExcBrand #blousemuslimah #muslimahdresses #bajumuslimah #kpoptrendy #byMSH #ms8 #TeamQueens #MonaLisa #AndaiItuTakdirnya2 #HalalkanHatiYangKucuri #RahsiaHatiPerempuan #HariRaya #Syawal2018 #MeleTOP #Viral #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #syukurselalu #Alhamdulillah

Koleksi Mardina Safiyya favorite saya, uolls tahu tak ni apa dia? 🀣 . . Insya-Allah, tak lama lagi, HQ akan keluarkan satu design blouse #PALINGCOMEL pernah dikeluarkan! . . Sangat sesuai untuk uolls yang student tu dan nak pakai santai-santai! . . Uolls dah ready ke DAH READYYYY SANGAT untuk BLOUSE SHOMELLL NI?? . . . #MahaanadzExcBrand #blousemuslimah #muslimahdresses #bajumuslimah #kpoptrendy #byMSH #ms8 #TeamQueens #MonaLisa #AndaiItuTakdirnya2 #HalalkanHatiYangKucuri #RahsiaHatiPerempuan #HariRaya #Syawal2018 #MeleTOP #Viral #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #syukurselalu #Alhamdulillah - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
#feedback from our guest..😘😍
.
.

#homestay #homestaykl #homestaymurah #homestaymalaysia #homestayfamily #homestaybudget #homestayselangor #homestaykualalumpur #suite #studiohouse #studioapartment #sohoscottgarden #scottgarden #oldklangroad #jalanklanglama #cuticutimalaysia #cuticuti #holiday #hariraya #cutiraya #publicholiday #privateparty #airbnb #familyhomestay #openhouse #ramadhan #hariraya #iftar #penthouse #bbq

#feedback from our guest.. . . #homestay #homestaykl #homestaymurah #homestaymalaysia #homestayfamily #homestaybudget #homestayselangor #homestaykualalumpur #suite #studiohouse #studioapartment #sohoscottgarden #scottgarden #oldklangroad #jalanklanglama #cuticutimalaysia #cuticuti #holiday #hariraya #cutiraya #publicholiday #privateparty #airbnb #familyhomestay #openhouse #ramadhan #hariraya #iftar #penthouse #bbq - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Happy birthday to my dear guest.. tq for choosing and staying with us. Hope can see u next time,  Ψ§Ω† Ψ΄Ψ§Ψ‘ Ψ§Ω„Ω„Ω‡..
.
.

#homestay #homestaykl #homestaymurah #homestaymalaysia #homestayfamily #homestaybudget #homestayselangor #homestaykualalumpur #suite #studiohouse #studioapartment #sohoscottgarden #scottgarden #oldklangroad #jalanklanglama #cuticutimalaysia #cuticuti #holiday #hariraya #cutiraya #publicholiday #privateparty #airbnb #familyhomestay #openhouse #ramadhan #hariraya #iftar #penthouse #bbq #scottsuitehomestay

Happy birthday to my dear guest.. tq for choosing and staying with us. Hope can see u next time, Ψ§Ω† Ψ΄Ψ§Ψ‘ Ψ§Ω„Ω„Ω‡.. . . #homestay #homestaykl #homestaymurah #homestaymalaysia #homestayfamily #homestaybudget #homestayselangor #homestaykualalumpur #suite #studiohouse #studioapartment #sohoscottgarden #scottgarden #oldklangroad #jalanklanglama #cuticutimalaysia #cuticuti #holiday #hariraya #cutiraya #publicholiday #privateparty #airbnb #familyhomestay #openhouse #ramadhan #hariraya #iftar #penthouse #bbq #scottsuitehomestay - 5 hours ago

9 Likes
0 Comments
0
Assalamualaikum & Good afternoon.. Today is the first day back to school after the raya/school holiday..Hope you & your family enjoyed your raya celebration so far..
.
Raya open houses are still happening throughout the month of Syawal.. And here is a deal you dont want to miss..
.
Presenting Blossom Fiesta 2 for 2 Deals!!! Buy any 2 sets and purchase any of 1 item at only ERM2(BND0.70) NETT that worth more than ERM20 😱😱😱.
.
Valid until 30 June 2018. While stock last!!
.
For further informations or any enquires, please DM or WA at +673 8364118.
.
#cynderynatupperware #bruneitupperware #tupperwarebrunei #tupperwarelovers_bn #cynderynatupperware_preorder #cynderynatupperware_iklan #tupperwarefans #colourfultupperware #purple #serving #rayaopenhouse #containers #syawal #hariraya #tupperwaredeals #grabyoursnow #whilestockslast #bruneihealthy #brunei #healthylifestyle #bruneifood #homecooking #brunei_ig #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneionlineshop

Assalamualaikum & Good afternoon.. Today is the first day back to school after the raya/school holiday..Hope you & your family enjoyed your raya celebration so far.. . Raya open houses are still happening throughout the month of Syawal.. And here is a deal you dont want to miss.. . Presenting Blossom Fiesta 2 for 2 Deals!!! Buy any 2 sets and purchase any of 1 item at only ERM2(BND0.70) NETT that worth more than ERM20 . . Valid until 30 June 2018. While stock last!! . For further informations or any enquires, please DM or WA at +673 8364118. . #cynderynatupperware #bruneitupperware #tupperwarebrunei #tupperwarelovers_bn #cynderynatupperware_preorder #cynderynatupperware_iklan #tupperwarefans #colourfultupperware #purple #serving #rayaopenhouse #containers #syawal #hariraya #tupperwaredeals #grabyoursnow #whilestockslast #bruneihealthy #brunei #healthylifestyle #bruneifood #homecooking #brunei_ig #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneionlineshop - 5 hours ago

6 Likes
1 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Late Post, 2018 Eid Fitr πŸ€™πŸ»πŸ‘«πŸ’ #mynnadi #2018eid #hariraya

Late Post, 2018 Eid Fitr πŸ€™πŸ» #mynnadi #2018eid #hariraya - 5 hours ago

26 Likes
0 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Setelah seminggu berlibur panjang Lebaran, sekarang waktunya kita  kembali bekerja dengan semangat
jangan lupa bermaafan ya sama rekan-rekan kerja !

flooring merbau solid oleh ubinkayu.

#ubinkayu #kayuindonesia #liburpanjang #liburlebaran #haripertamakerja #bermaafan #berlibur #mudik #waktukerja #hariraya #kembalikerja #ruangkantor #lantaikayu #designinterior #fotongehits

Setelah seminggu berlibur panjang Lebaran, sekarang waktunya kita kembali bekerja dengan semangat jangan lupa bermaafan ya sama rekan-rekan kerja ! flooring merbau solid oleh ubinkayu. #ubinkayu #kayuindonesia #liburpanjang #liburlebaran #haripertamakerja #bermaafan #berlibur #mudik #waktukerja #hariraya #kembalikerja #ruangkantor #lantaikayu #designinterior #fotongehits - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Till we meet again Kuching. You’ll be missed! 😭
#fitnessenthusiast #malemodel #iPhoneX #bajumelayu #menwithclass #livinghealthylifestyle #menwithstyle #roadtomuscularphysique #roadtomuscular #glowingskin #handsome #asianboy #athleticlean #athleticbody #athleticphysique #athleticlife #hariraya #weightloss #weightlosstransformation #tonedbody #tonedfigure #bodygoals #bodytransformation #gymboy #ootd

Till we meet again Kuching. You’ll be missed! #fitnessenthusiast #malemodel #iPhoneX #bajumelayu #menwithclass #livinghealthylifestyle #menwithstyle #roadtomuscularphysique #roadtomuscular #glowingskin #handsome #asianboy #athleticlean #athleticbody #athleticphysique #athleticlife #hariraya #weightloss #weightlosstransformation #tonedbody #tonedfigure #bodygoals #bodytransformation #gymboy #ootd - 5 hours ago

55 Likes
2 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Salam syawal dr kami..Alhamdulillah kami kembali setelah lama berehat
Otot2 dah mula minta bekerja hahaha... Kami tengah tunggu untuk  Reheasel ni...
Majlis taklimat ahli dewan rakyat ke 14... Moga ada lagi rezeki untuk kami selepas ini...amin...tgah nk collect duit ghayo utk kami lak lepas ni...😁😁😍😍 Apa apa pun selamat hari raya dari kami team @n3production
Maaf zahir batin ada terkurang telebih terkasar kami juga insan biasa tak lepas dr buat silap dan salah... @n3production #coporateevents #meriahbersama #salamsyawal #hariraya #livefeed #mcphd #parlimenmalaysia

#mcp
#n3production
#entryvengers
 #n3wirelesslivefed #livefeedHD #majliskahwin #resepsi
 #mcpHD 
#wirelessMCP
#wirelessLiveFeed
#weddingvideography
#perkahwinan
#majliskahwin
#jomkahwin
#pesonapengantin
#majliskahwin
#malaysiaweddings
#weddingreception
#entryvengers 
#n3dimanamana

Salam syawal dr kami..Alhamdulillah kami kembali setelah lama berehat Otot2 dah mula minta bekerja hahaha... Kami tengah tunggu untuk Reheasel ni... Majlis taklimat ahli dewan rakyat ke 14... Moga ada lagi rezeki untuk kami selepas ini...amin...tgah nk collect duit ghayo utk kami lak lepas ni... Apa apa pun selamat hari raya dari kami team @n3production Maaf zahir batin ada terkurang telebih terkasar kami juga insan biasa tak lepas dr buat silap dan salah... @n3production #coporateevents #meriahbersama #salamsyawal #hariraya #livefeed #mcphd #parlimenmalaysia #mcp #n3production #entryvengers #n3wirelesslivefed #livefeedHD #majliskahwin #resepsi #mcpHD #wirelessMCP #wirelessLiveFeed #weddingvideography #perkahwinan #majliskahwin #jomkahwin #pesonapengantin #majliskahwin #malaysiaweddings #weddingreception #entryvengers #n3dimanamana - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
.
.
Hello guysss! 😘😘
.
Hari ni admin nak bagi trivia sikit di tengahari Monday Blues ni, ramai mengeluh nampaknya baru masuk kerja Raya-Raya ni.. haipp.. πŸ˜„
.
Ok soklannya ialahhhh..
.
Q : Berapa gulungkah TROMPET KITCHEN’S 🌈 LAPIS ROLL CAKES πŸ₯ yang Datin @vivyyusof of @fashionvaletcom & @theduckgroup beli untuk musim Raya ini?
.
1 roll kah? 2 rolls kah? 4 rolls kah? πŸ€”
.
Drumrolllllll~ πŸ₯ <<β€” pun intended geddit? πŸ˜‚
.
A : 20 ROLLS!! ROLLIN ROLLIN ROLLIN! πŸ‘»πŸ‘»
.
Ha dah tu kalau The Fashionable & In Trend Vy pun sukaaa our Lapis Roll Cakes sampai borong 20 gulung β€” takkan you guys tak nak cuba langsung kot.. rugi lahh.. 😌😌😌
.
Khas untuk RAYA OPEN HOUSE WEEKENDS kita ambil Pre-Order ni ya.
.
πŸ”₯ For our TOP 2 BESTSELLERS πŸ”₯
.
πŸ˜‹ STRAWBERRY VANILLA &
πŸ˜‹ CHOCOLATE ORANGE
.
☺️🎺❀️
.
============================
.
β€œTradisi Aidilfitri Trompet Kitchen sejak 2010..” πŸ§•πŸ»πŸ‘³πŸ»β€β™‚οΈ
.
@t.r.o.m.p.e.t
@t.r.o.m.p.e.t
@t.r.o.m.p.e.t
.
.
πŸ“£ OPEN ORDER
⏰ 1st Batch : WEDNESDAY, 27th JUNE 2018
πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 29th June 2018
.
⏰ 2nd Batch : WEDNESDAY, 4th JULY 2018
πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 6th July 2018
.
⏰ 3rd Batch : WEDNESDAY, 11th JULY 2018
πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 13th July 2018
.
✨ 2 PILIHAN ✨
.
βœ… STRAWBERRY VANILLA
βœ… CHOCOLATE ORANGE
.
β–ͺ️ 500 gram
β–ͺ️ 8 x 2 inch
.
πŸ’Έ BUY 1 = RM 45 πŸ’Έ
πŸ’Έ BUY 2 = RM 85, SAVE RM 5 πŸ’°
πŸ’Έ BUY 4 = RM 170, SAVE RM 10 πŸ’°
.
============================
.
DIRECT DELIVERY :
.
πŸ›΅ KL City / Klang Valley
.
πŸš— SELF PICK UP πŸ“Bandar Sri Permaisuri
.
We do Caterings as well for your parties and events! πŸŽ‰
.
T&C apply
.
TO ORDER WHATSAPP :
.
βœ… SURAYA - +60173475907
βœ… NENA - +60179208084
βœ… ZARRYL - +60136617944
.
#vivyyusof
#fashionvalet
#theduckgroup
#trompetfeedback
.
#trompet
#trompetkitchen
#trompetlapisrollcakes
.
#rollcakes
#keklapis
#keklapissedap
#keklapissarawak
#keklapisbatik
#keklapisbatiksarawak
#hariraya
#aidilfitri
#openhouse
#rayaopenhouse
#openhouseraya
#openhouse2018
#rumahterbuka
#raya2018
#aidilfitri2018
#selamathariraya
#kuihraya
#kuihrayasedap
#kuihrayapremium
.
#fooddeliverykl
#fooddelivery
#foodie
#food

. . Hello guysss! . Hari ni admin nak bagi trivia sikit di tengahari Monday Blues ni, ramai mengeluh nampaknya baru masuk kerja Raya-Raya ni.. haipp.. . Ok soklannya ialahhhh.. . Q : Berapa gulungkah TROMPET KITCHEN’S LAPIS ROLL CAKES yang Datin @vivyyusof of @fashionvaletcom & @theduckgroup beli untuk musim Raya ini? . 1 roll kah? 2 rolls kah? 4 rolls kah? πŸ€” . Drumrolllllll~ πŸ₯ <<β€” pun intended geddit? . A : 20 ROLLS!! ROLLIN ROLLIN ROLLIN! . Ha dah tu kalau The Fashionable & In Trend Vy pun sukaaa our Lapis Roll Cakes sampai borong 20 gulung β€” takkan you guys tak nak cuba langsung kot.. rugi lahh.. . Khas untuk RAYA OPEN HOUSE WEEKENDS kita ambil Pre-Order ni ya. . For our TOP 2 BESTSELLERS . STRAWBERRY VANILLA & CHOCOLATE ORANGE . ️️ . ============================ . β€œTradisi Aidilfitri Trompet Kitchen sejak 2010..” πŸ§•πŸ»πŸ»β€β™‚οΈ . @t.r.o.m.p.e.t @t.r.o.m.p.e.t @t.r.o.m.p.e.t . . OPEN ORDER 1st Batch : WEDNESDAY, 27th JUNE 2018 πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 29th June 2018 . 2nd Batch : WEDNESDAY, 4th JULY 2018 πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 6th July 2018 . 3rd Batch : WEDNESDAY, 11th JULY 2018 πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 13th July 2018 . 2 PILIHAN . STRAWBERRY VANILLA CHOCOLATE ORANGE . ️ 500 gram ️ 8 x 2 inch . BUY 1 = RM 45 BUY 2 = RM 85, SAVE RM 5 BUY 4 = RM 170, SAVE RM 10 . ============================ . DIRECT DELIVERY : . πŸ›΅ KL City / Klang Valley . SELF PICK UP Bandar Sri Permaisuri . We do Caterings as well for your parties and events! . T&C apply . TO ORDER WHATSAPP : . SURAYA - +60173475907 NENA - +60179208084 ZARRYL - +60136617944 . #vivyyusof #fashionvalet #theduckgroup #trompetfeedback . #trompet #trompetkitchen #trompetlapisrollcakes . #rollcakes #keklapis #keklapissedap #keklapissarawak #keklapisbatik #keklapisbatiksarawak #hariraya #aidilfitri #openhouse #rayaopenhouse #openhouseraya #openhouse2018 #rumahterbuka #raya2018 #aidilfitri2018 #selamathariraya #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayapremium . #fooddeliverykl #fooddelivery #foodie #food - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
#OLIVEPOWERUP

Dari nama aje dah boleh jangka yang ia sangat berkhasiat & bermanfaat untuk tubuh badan kita.

Di mana bak dapatkannya?

ANDA BOLEH  DAPATKANNYA  DI LOKASI - LOKASI Berikut:- 1) No.32. Jalan Bandar 3, Taman Melawati, Hulu Kelang, 53100, Kuala Lumpur ( Kedai -  di belakang Balai Polis Taman Melawati & di belakang Klinik Idham Taman Melawati

Di buka setiap hari, Jam 10.00 pagi - 7.00 malam

https://goo.gl/maps/mUqsoHtvxJ32

2) Giant  Setapak, No. 5, Jalan Kilang, Off Jalan Genting Klang Taman Danau Kota, Setapak 53300, Kuala Lumpur

Setiap hari, Jam 9.30 pagi - 10.30 malam

3) No.20, Medan Selera Terbuka, Jalan Negara 2, Taman Melawati, Hulu Kelang, Selangor

Jam 5.00 ptg - 12.00 mlm

Atau hubungi :- πŸƒ Hotline Olive House Hulu Kelang:
012-3756956 / 016-3888300 / 017-3860106 / 603-41622611
@olivehousehulukelang

Dapatkan perkhidmatan β€œCash On Delivery” Pos laju tanpa sempadan PERCUMA dari Olive House Hulu Kelang

#oliviepowerup 
#daunzaitun 
#buahzaitun 
#rantingzaitun 
#antibodi 
#syawal1439H
#aidilfitri 
#hariraya 
#aafiyat2u 
#sihat 
#olivehousehulukelang 
#sihatcantikolivehouse 
#aafiyatlifestyle 
#tamanmelawati 
#hulukelang 
#ukayperdana 
#bukitantarabangsa 
#setapak 
#gombak 
#wangsamaju 
#ampang 
#selangor 
#kualalumpur
#fattahaminz
#ctdk 
#alifsyukriterlajaklaris 
#uaioriginal 
#ustazahnorhafizahmusa

#OLIVEPOWERUP Dari nama aje dah boleh jangka yang ia sangat berkhasiat & bermanfaat untuk tubuh badan kita. Di mana bak dapatkannya? ANDA BOLEH DAPATKANNYA DI LOKASI - LOKASI Berikut:- 1) No.32. Jalan Bandar 3, Taman Melawati, Hulu Kelang, 53100, Kuala Lumpur ( Kedai - di belakang Balai Polis Taman Melawati & di belakang Klinik Idham Taman Melawati Di buka setiap hari, Jam 10.00 pagi - 7.00 malam https://goo.gl/maps/mUqsoHtvxJ32 2) Giant Setapak, No. 5, Jalan Kilang, Off Jalan Genting Klang Taman Danau Kota, Setapak 53300, Kuala Lumpur Setiap hari, Jam 9.30 pagi - 10.30 malam 3) No.20, Medan Selera Terbuka, Jalan Negara 2, Taman Melawati, Hulu Kelang, Selangor Jam 5.00 ptg - 12.00 mlm Atau hubungi :- Hotline Olive House Hulu Kelang: 012-3756956 / 016-3888300 / 017-3860106 / 603-41622611 @olivehousehulukelang Dapatkan perkhidmatan β€œCash On Delivery” Pos laju tanpa sempadan PERCUMA dari Olive House Hulu Kelang #oliviepowerup #daunzaitun #buahzaitun #rantingzaitun #antibodi #syawal1439H #aidilfitri #hariraya #aafiyat2u #sihat #olivehousehulukelang #sihatcantikolivehouse #aafiyatlifestyle #tamanmelawati #hulukelang #ukayperdana #bukitantarabangsa #setapak #gombak #wangsamaju #ampang #selangor #kualalumpur #fattahaminz #ctdk #alifsyukriterlajaklaris #uaioriginal #ustazahnorhafizahmusa - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! 😊 #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia

Harini @naura_cottoncandy berada di Intekma Resort utk Wedding! #kekcoklatmurah #candybuffetmalaysia #candybuffetmurah #intekmaresort #malaywedding #kahwin #nikah #tunang #aqiqah #hariraya #openhouse #tahnik #doorgiftmurah #khemah #pelamin #muamalaysia #gulakapas #popcornmurah #cottoncandymalaysia - 5 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
A beautiful Monday to usher our children and students back to schools today! May Allah bless their jihad in gaining knowledge and illuminate their hearts with understanding and wisdom. Aamiin.

With the high spirits of #HariRaya and the #GreatSingaporeSale, we at #SUCIGANIC would also like to share our own #GSS2018!

A sale not to be missed - as this promotion is only available for our ready-stock items. Feel free to browse through our catalog!

When you see something that you need or like, drop us a message. Alternatively, you can also DM our #suciganicresellers directly. We will be happy to serve you.

Blessed Monday everyone! πŸ˜‡

#thenaturalwaytofamilywellness #suciganicsale #purehalalsafe #therapeutic #essentialoils #organicingredients #naturalproducts #babysafe #childsafe #nochemicals #nontoxicliving #aromabalm #aromablend #aromamist #aromasalt #aromatasbeeh

A beautiful Monday to usher our children and students back to schools today! May Allah bless their jihad in gaining knowledge and illuminate their hearts with understanding and wisdom. Aamiin. With the high spirits of #HariRaya and the #GreatSingaporeSale , we at #SUCIGANIC would also like to share our own #GSS2018 ! A sale not to be missed - as this promotion is only available for our ready-stock items. Feel free to browse through our catalog! When you see something that you need or like, drop us a message. Alternatively, you can also DM our #suciganicresellers directly. We will be happy to serve you. Blessed Monday everyone! πŸ˜‡ #thenaturalwaytofamilywellness #suciganicsale #purehalalsafe #therapeutic #essentialoils #organicingredients #naturalproducts #babysafe #childsafe #nochemicals #nontoxicliving #aromabalm #aromablend #aromamist #aromasalt #aromatasbeeh - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
A beautiful Monday to usher our children and students back to schools today! May Allah bless their jihad in gaining knowledge and illuminate their hearts with understanding and wisdom. Aamiin.

With the high spirits of #HariRaya and the #GreatSingaporeSale, we at #SUCIGANIC would also like to share our own #GSS2018!

A sale not to be missed - as this promotion is only available for our ready-stock items. Feel free to browse through our catalog!

When you see something that you need or like, drop us a message. Alternatively, you can also DM our #suciganicresellers directly. We will be happy to serve you.

Blessed Monday everyone! πŸ˜‡

#thenaturalwaytofamilywellness #suciganicsale #purehalalsafe #therapeutic #essentialoils #organicingredients #naturalproducts #babysafe #childsafe #nochemicals #nontoxicliving #aromabalm #aromablend #aromamist #aromasalt #aromatasbeeh

A beautiful Monday to usher our children and students back to schools today! May Allah bless their jihad in gaining knowledge and illuminate their hearts with understanding and wisdom. Aamiin. With the high spirits of #HariRaya and the #GreatSingaporeSale , we at #SUCIGANIC would also like to share our own #GSS2018 ! A sale not to be missed - as this promotion is only available for our ready-stock items. Feel free to browse through our catalog! When you see something that you need or like, drop us a message. Alternatively, you can also DM our #suciganicresellers directly. We will be happy to serve you. Blessed Monday everyone! πŸ˜‡ #thenaturalwaytofamilywellness #suciganicsale #purehalalsafe #therapeutic #essentialoils #organicingredients #naturalproducts #babysafe #childsafe #nochemicals #nontoxicliving #aromabalm #aromablend #aromamist #aromasalt #aromatasbeeh - 5 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
A beautiful Monday to usher our children and students back to schools today! May Allah bless their jihad in gaining knowledge and illuminate their hearts with understanding and wisdom. Aamiin.

With the high spirits of #HariRaya and the #GreatSingaporeSale, we at #SUCIGANIC would also like to share our own #GSS2018!

A sale not to be missed - as this promotion is only available for our ready-stock items. Feel free to browse through our catalog!

When you see something that you need or like, drop us a message. Alternatively, you can also DM our #suciganicresellers directly. We will be happy to serve you.

Blessed Monday everyone! πŸ˜‡

#thenaturalwaytofamilywellness #suciganicsale #purehalalsafe #therapeutic #essentialoils #organicingredients #naturalproducts #babysafe #childsafe #nochemicals #nontoxicliving #aromabalm #aromablend #aromamist #aromasalt #aromatasbeeh

A beautiful Monday to usher our children and students back to schools today! May Allah bless their jihad in gaining knowledge and illuminate their hearts with understanding and wisdom. Aamiin. With the high spirits of #HariRaya and the #GreatSingaporeSale , we at #SUCIGANIC would also like to share our own #GSS2018 ! A sale not to be missed - as this promotion is only available for our ready-stock items. Feel free to browse through our catalog! When you see something that you need or like, drop us a message. Alternatively, you can also DM our #suciganicresellers directly. We will be happy to serve you. Blessed Monday everyone! πŸ˜‡ #thenaturalwaytofamilywellness #suciganicsale #purehalalsafe #therapeutic #essentialoils #organicingredients #naturalproducts #babysafe #childsafe #nochemicals #nontoxicliving #aromabalm #aromablend #aromamist #aromasalt #aromatasbeeh - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
EP 2 #pesanustazhuffaz untuk Edisi Raya bersama Al-Huffaz's educators
.
Topic hari ini adalah tentang Hari Raya Aidil Fitri .
Speaker : Ustaz Ak Hassan Basri @hassanbasrii
.
All of our educators are certified by Majlis Ugama Islam Brunei (MUIB)
.
.
#alhuffazbn #alhuffazmanagement #huffaz #huffazeducators #bruneicompany #sharingsession #generasihuffaz #generasiquran #Qgen #GenQu #learning #ajaranislam #panduanislam #ceramah #ceramahkeugamaan #ceramahugama #pendakwah #pendakwahmuda #pusatdakwahislamiah #beliadaie #beliadaiebrunei #raya #eidmubarak #hariraya

EP 2 #pesanustazhuffaz untuk Edisi Raya bersama Al-Huffaz's educators . Topic hari ini adalah tentang Hari Raya Aidil Fitri . Speaker : Ustaz Ak Hassan Basri @hassanbasrii . All of our educators are certified by Majlis Ugama Islam Brunei (MUIB) . . #alhuffazbn #alhuffazmanagement #huffaz #huffazeducators #bruneicompany #sharingsession #generasihuffaz #generasiquran #Qgen #GenQu #learning #ajaranislam #panduanislam #ceramah #ceramahkeugamaan #ceramahugama #pendakwah #pendakwahmuda #pusatdakwahislamiah #beliadaie #beliadaiebrunei #raya #eidmubarak #hariraya - 5 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
12June2018 #mydaughter #gjjannice #gjjfamily #daddy #parenthood #babygirl #myprevious #purple #selfie #liketolaugh #likeforfollow #mummy #instababy #bite #fingerbiting #bestgiftever #emo #ootd #outing #weekend #hariraya

12June2018 #mydaughter #gjjannice #gjjfamily #daddy #parenthood #babygirl #myprevious #purple #selfie #liketolaugh #likeforfollow #mummy #instababy #bite #fingerbiting #bestgiftever #emo #ootd #outing #weekend #hariraya - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
.
.
Hello guysss! 😘😘
.
Hari ni admin nak bagi trivia sikit di tengahari Monday Blues ni, ramai mengeluh nampaknya baru masuk kerja Raya-Raya ni.. haipp.. πŸ˜„
.
Ok soklannya ialahhhh..
.
Q : Berapa gulungkah TROMPET KITCHEN’S 🌈 LAPIS ROLL CAKES πŸ₯ yang Datin @vivyyusof of @fashionvaletcom & @theduckgroup beli untuk musim Raya ini?
.
1 roll kah? 2 rolls kah? 4 rolls kah? πŸ€”
.
Drumrolllllll~ πŸ₯ <<β€” pun intended geddit? πŸ˜‚
.
A : 20 ROLLS!! ROLLIN ROLLIN ROLLIN! πŸ‘»πŸ‘»
.
Ha dah tu kalau The Fashionable & In Trend Vy pun sukaaa our Lapis Roll Cakes sampai borong 20 gulung β€” takkan you guys tak nak cuba langsung kot.. rugi lahh.. 😌😌😌
.
Khas untuk RAYA OPEN HOUSE WEEKENDS kita ambil Pre-Order ni ya.
.
πŸ”₯ For our TOP 2 BESTSELLERS πŸ”₯
.
πŸ˜‹ STRAWBERRY VANILLA &
πŸ˜‹ CHOCOLATE ORANGE
.
☺️🎺❀️
.
============================
.
β€œTradisi Aidilfitri Trompet Kitchen sejak 2010..” πŸ§•πŸ»πŸ‘³πŸ»β€β™‚οΈ
.
@t.r.o.m.p.e.t
@t.r.o.m.p.e.t
@t.r.o.m.p.e.t
.
.
πŸ“£ OPEN ORDER
⏰ 1st Batch : WEDNESDAY, 27th JUNE 2018
πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 29th June 2018
.
⏰ 2nd Batch : WEDNESDAY, 4th JULY 2018
πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 6th July 2018
.
⏰ 3rd Batch : WEDNESDAY, 11th JULY 2018
πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 13th July 2018
.
✨ 2 PILIHAN ✨
.
βœ… STRAWBERRY VANILLA
βœ… CHOCOLATE ORANGE
.
β–ͺ️ 500 gram
β–ͺ️ 8 x 2 inch
.
πŸ’Έ BUY 1 = RM 45 πŸ’Έ
πŸ’Έ BUY 2 = RM 85, SAVE RM 5 πŸ’°
πŸ’Έ BUY 4 = RM 170, SAVE RM 10 πŸ’°
.
============================
.
DIRECT DELIVERY :
.
πŸ›΅ KL City / Klang Valley
.
πŸš— SELF PICK UP πŸ“Bandar Sri Permaisuri
.
We do Caterings as well for your parties and events! πŸŽ‰
.
T&C apply
.
TO ORDER WHATSAPP :
.
βœ… SURAYA - +60173475907
βœ… NENA - +60179208084
βœ… ZARRYL - +60136617944
.
#vivyyusof
#fashionvalet
#theduckgroup
#trompetfeedback
.
#trompet
#trompetkitchen
#trompetlapisrollcakes
.
#rollcakes
#keklapis
#keklapissedap
#keklapissarawak
#keklapisbatik
#keklapisbatiksarawak
#hariraya
#aidilfitri
#openhouse
#rayaopenhouse
#openhouseraya
#openhouse2018
#rumahterbuka
#raya2018
#aidilfitri2018
#selamathariraya
#kuihraya
#kuihrayasedap
#kuihrayapremium
.
#fooddeliverykl
#fooddelivery
#foodie
#food

. . Hello guysss! . Hari ni admin nak bagi trivia sikit di tengahari Monday Blues ni, ramai mengeluh nampaknya baru masuk kerja Raya-Raya ni.. haipp.. . Ok soklannya ialahhhh.. . Q : Berapa gulungkah TROMPET KITCHEN’S LAPIS ROLL CAKES yang Datin @vivyyusof of @fashionvaletcom & @theduckgroup beli untuk musim Raya ini? . 1 roll kah? 2 rolls kah? 4 rolls kah? πŸ€” . Drumrolllllll~ πŸ₯ <<β€” pun intended geddit? . A : 20 ROLLS!! ROLLIN ROLLIN ROLLIN! . Ha dah tu kalau The Fashionable & In Trend Vy pun sukaaa our Lapis Roll Cakes sampai borong 20 gulung β€” takkan you guys tak nak cuba langsung kot.. rugi lahh.. . Khas untuk RAYA OPEN HOUSE WEEKENDS kita ambil Pre-Order ni ya. . For our TOP 2 BESTSELLERS . STRAWBERRY VANILLA & CHOCOLATE ORANGE . ️️ . ============================ . β€œTradisi Aidilfitri Trompet Kitchen sejak 2010..” πŸ§•πŸ»πŸ»β€β™‚οΈ . @t.r.o.m.p.e.t @t.r.o.m.p.e.t @t.r.o.m.p.e.t . . OPEN ORDER 1st Batch : WEDNESDAY, 27th JUNE 2018 πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 29th June 2018 . 2nd Batch : WEDNESDAY, 4th JULY 2018 πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 6th July 2018 . 3rd Batch : WEDNESDAY, 11th JULY 2018 πŸ—“ Delivery / Self Pick Up : Friday, 13th July 2018 . 2 PILIHAN . STRAWBERRY VANILLA CHOCOLATE ORANGE . ️ 500 gram ️ 8 x 2 inch . BUY 1 = RM 45 BUY 2 = RM 85, SAVE RM 5 BUY 4 = RM 170, SAVE RM 10 . ============================ . DIRECT DELIVERY : . πŸ›΅ KL City / Klang Valley . SELF PICK UP Bandar Sri Permaisuri . We do Caterings as well for your parties and events! . T&C apply . TO ORDER WHATSAPP : . SURAYA - +60173475907 NENA - +60179208084 ZARRYL - +60136617944 . #vivyyusof #fashionvalet #theduckgroup #trompetfeedback . #trompet #trompetkitchen #trompetlapisrollcakes . #rollcakes #keklapis #keklapissedap #keklapissarawak #keklapisbatik #keklapisbatiksarawak #hariraya #aidilfitri #openhouse #rayaopenhouse #openhouseraya #openhouse2018 #rumahterbuka #raya2018 #aidilfitri2018 #selamathariraya #kuihraya #kuihrayasedap #kuihrayapremium . #fooddeliverykl #fooddelivery #foodie #food - 5 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
times square
.
.
.
#live #liveupdate
#moodrepublik #hariraya
#selamathariraya #syawal #aidilfitri #timessquare
#hariraya2018 
#aidilfitri2018 #bukitbintang
#malaysia #keramat #nofilter #nofilterneeded #budakkeramat
#followforfollow #like4like #follow4follow #likeforlike
#photooftheday #followme #2019 #2020 #tiktokraya
#djimalaysia #mobilephotography #photography #phonephotography #shamkeramat

times square . . . #live #liveupdate #moodrepublik #hariraya #selamathariraya #syawal #aidilfitri #timessquare #hariraya2018 #aidilfitri2018 #bukitbintang #malaysia #keramat #nofilter #nofilterneeded #budakkeramat #followforfollow #like4like #follow4follow #likeforlike #photooftheday #followme #2019 #2020 #tiktokraya #djimalaysia #mobilephotography #photography #phonephotography #shamkeramat - 5 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Terdelete gambar!!
#anotherrepost 
#hariraya

Terdelete gambar!! #anotherrepost #hariraya - 5 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Selamat hari raya keberapatah daripada saya dan siapatah 😁 <3
.
.
#hariraya #raya2018 #rendang #kuahkacang #nasiimpit #lodeh #ciritbirit

Selamat hari raya keberapatah daripada saya dan siapatah <3 . . #hariraya #raya2018 #rendang #kuahkacang #nasiimpit #lodeh #ciritbirit - 6 hours ago

13 Likes
0 Comments
0
MENJAGA SEMANGAT RAMADHAN DENGAN MEMPERERAT SILATURAHIM

Setelah sebulan berpuasa Ramadhan ternyata kurang afdhol bila tidak bersilaturahim pada sanak keluarga. Silaturahim dapat menjaga semangat Ramadhan tetap ada, karena dengan bersilaturahim akan menjaga diri kita dari keegoisan, hasad, benci, saling mengingatkan dalam kebaikan dan senantiasa membuat rendah hati dan senantiasa bersyukur dengan nikmat yang Allah berikan. Selain itu silaturahim mempunyai 2 keutamaan lainnya yakni melapangkan rezeki dan dipanjangkan usia. β€œBarangsiapa yang suka dilapangkan rizkinya dan dipanjangkan umurnya hendaklah dia menyambung silaturahim.” (HR Bukhori-Muslim)
Walohu β€˜alam bishowab
www.rumahwakaf.org
#rumahwakaf #wakaf #maaflahirbatin #selamat #idulfitri1439h #hariraya

MENJAGA SEMANGAT RAMADHAN DENGAN MEMPERERAT SILATURAHIM Setelah sebulan berpuasa Ramadhan ternyata kurang afdhol bila tidak bersilaturahim pada sanak keluarga. Silaturahim dapat menjaga semangat Ramadhan tetap ada, karena dengan bersilaturahim akan menjaga diri kita dari keegoisan, hasad, benci, saling mengingatkan dalam kebaikan dan senantiasa membuat rendah hati dan senantiasa bersyukur dengan nikmat yang Allah berikan. Selain itu silaturahim mempunyai 2 keutamaan lainnya yakni melapangkan rezeki dan dipanjangkan usia. β€œBarangsiapa yang suka dilapangkan rizkinya dan dipanjangkan umurnya hendaklah dia menyambung silaturahim.” (HR Bukhori-Muslim) Walohu β€˜alam bishowab www.rumahwakaf.org #rumahwakaf #wakaf #maaflahirbatin #selamat #idulfitri1439h #hariraya - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Bihun Sup Marvellous tempahan utk majlis rumah terbuka hari raya dari @lansolo_official di kediaman beliau kampung sri aman puchong.. Alhamdulillah.. Everything went well..☺️ Call/wasap : 0172257352

#bihunsupnevergiveupcafe
#tempahan
#majlis
#hariraya
#openhouse
#kendurikahwin #nevergiveupcafe #bihunsup

Bihun Sup Marvellous tempahan utk majlis rumah terbuka hari raya dari @lansolo_official di kediaman beliau kampung sri aman puchong.. Alhamdulillah.. Everything went well..️ Call/wasap : 0172257352 #bihunsupnevergiveupcafe #tempahan #majlis #hariraya #openhouse #kendurikahwin #nevergiveupcafe #bihunsup - 6 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Kategori kereta Sedan yang paling digemari ramai ketika ini. Perodua Bezza. Memang berbeza. Nak tahu apa yang berbeza? Cubalah sewa. 😊.
.
#keretasewa #keretasewashahalam #keretasewakl #sewakeretamurah #sewakereta #sewakeretamurah #perodua #bezza #sedan #jimat #jimatminyak #carrental #rentacar #shahalam #hariraya #hariraya2018 #rayakansebulanπŸ’ƒ #openhouse #aidilfitri #aidilfitri2018

Kategori kereta Sedan yang paling digemari ramai ketika ini. Perodua Bezza. Memang berbeza. Nak tahu apa yang berbeza? Cubalah sewa. . . #keretasewa #keretasewashahalam #keretasewakl #sewakeretamurah #sewakereta #sewakeretamurah #perodua #bezza #sedan #jimat #jimatminyak #carrental #rentacar #shahalam #hariraya #hariraya2018 #rayakansebulan #openhouse #aidilfitri #aidilfitri2018 - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Model Height: 174 cm
Size: Small (S)
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Model Height: 174 cm Size: Small (S) . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
1 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Model Height: 174 cm
Size: Small (S)
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Model Height: 174 cm Size: Small (S) . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Model Height: 174 cm
Size: Small (S)
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Model Height: 174 cm Size: Small (S) . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Model Height: 174 cm
Size: Small (S)
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Model Height: 174 cm Size: Small (S) . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Model Height: 174 cm
Size: Small (S)
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Model Height: 174 cm Size: Small (S) . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Model Height: 174 cm
Size: Small (S)
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Model Height: 174 cm Size: Small (S) . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Model Height: 174 cm
Size: Small (S)
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Model Height: 174 cm Size: Small (S) . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Ada suatu rasa syukur yang tak terhingga karena masih diberikan kesempatan sehingga dapat melewati Ramadhan dengan serangkaian ibadah didalamnya. Segala bentuk kebaikan mulai ditabung di bulan ini. Mulai dari puasa, terawih, khataman al-Quran, berburu malam lailatul Qadr, berzakat dan terakhir melaksanakan sholat Idul Fitri bersam - sama.
.
Bahagia, tentu itu yang dirasakan (seharusnya) oleh seluruh ummat muslim. Namun sayang banyak sekali fakta membuktikan bahwa seiring berjalannya waktu masjid kian sepi, hanya satu dua yang menghampiri. Terlebih sehari setelah hari raya, apa yang terjadi? Semua akan sama, kembali ke rutinitas awal.
.
Miris, karena kita akan dapati masjid yang tadinya ramai akan menjadi sepi seperti semula. Al Quran yang sering kita baca mungkin akan hanya menjadi pajangan di rak- rak lemari. Alih-alih Qiyamul lail dijalankan, sholat isya saja dilakukan di akhir waktu.
.
Kita berbohong mengatakan kita merindu pada Ramadhan tapi sebenarnya tidak, sama sekali tidak merindukannya.
.
Harusnya kita malu, malu kepada siapa? Kepada ummat muslim yang tidak seberuntung kita. Muslim di Palestina misalnya. Bagaimana puasa mereka? Padahal seringnya mereka menahan lapar demi mempertahankan tanah mereka. Bagaimana sholat trawih mereka? Sedang masjid dan rumah mereka di bom tanpa mengenal ampun. [...]
.
More:
.
Hari Raya Yang Masih Menyimpan Lara
.
Oleh: Rachma Shalihah
.
http://www.soeara-peladjar.com/2018/06/hari-raya-yang-masih-menyimpan-lara.html
.
#hariraya #idulfitri #dalam #kesedihan #lara #nasib #umatislam
.
πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Follow: @soearapeladjarbangkit
πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Follow: @soearapeladjarbangkit
πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ Follow: @soearapeladjarbangkit

Ada suatu rasa syukur yang tak terhingga karena masih diberikan kesempatan sehingga dapat melewati Ramadhan dengan serangkaian ibadah didalamnya. Segala bentuk kebaikan mulai ditabung di bulan ini. Mulai dari puasa, terawih, khataman al-Quran, berburu malam lailatul Qadr, berzakat dan terakhir melaksanakan sholat Idul Fitri bersam - sama. . Bahagia, tentu itu yang dirasakan (seharusnya) oleh seluruh ummat muslim. Namun sayang banyak sekali fakta membuktikan bahwa seiring berjalannya waktu masjid kian sepi, hanya satu dua yang menghampiri. Terlebih sehari setelah hari raya, apa yang terjadi? Semua akan sama, kembali ke rutinitas awal. . Miris, karena kita akan dapati masjid yang tadinya ramai akan menjadi sepi seperti semula. Al Quran yang sering kita baca mungkin akan hanya menjadi pajangan di rak- rak lemari. Alih-alih Qiyamul lail dijalankan, sholat isya saja dilakukan di akhir waktu. . Kita berbohong mengatakan kita merindu pada Ramadhan tapi sebenarnya tidak, sama sekali tidak merindukannya. . Harusnya kita malu, malu kepada siapa? Kepada ummat muslim yang tidak seberuntung kita. Muslim di Palestina misalnya. Bagaimana puasa mereka? Padahal seringnya mereka menahan lapar demi mempertahankan tanah mereka. Bagaimana sholat trawih mereka? Sedang masjid dan rumah mereka di bom tanpa mengenal ampun. [...] . More: . Hari Raya Yang Masih Menyimpan Lara . Oleh: Rachma Shalihah . http://www.soeara-peladjar.com/2018/06/hari-raya-yang-masih-menyimpan-lara.html . #hariraya #idulfitri #dalam #kesedihan #lara #nasib #umatislam . Follow: @soearapeladjarbangkit Follow: @soearapeladjarbangkit Follow: @soearapeladjarbangkit - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

1 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Sticker COMEI 4cm bulat

Untuk Tempahan tekan link
www.wasap.my/+60199859055

#pancingprint #stickerlawoo #printing #stickerbulat #sticker #stickerpetak #stickerraya #hariraya #stickerkerepek #stickerkuih #kuihmuih #kuihraya #kerepek #balangair #botol #bottle

Sticker COMEI 4cm bulat Untuk Tempahan tekan link www.wasap.my/+60199859055 #pancingprint #stickerlawoo #printing #stickerbulat #sticker #stickerpetak #stickerraya #hariraya #stickerkerepek #stickerkuih #kuihmuih #kuihraya #kerepek #balangair #botol #bottle - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look.
.
Model Height: 174 cm
Size: Small (S)
.
Availability on @sekouwit.catalog
.
#batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit  #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress

Batik top for your daily outfit essentials from formal to a casual look. . Model Height: 174 cm Size: Small (S) . Availability on @sekouwit.catalog . #batikjakarta #batikpastel #batikmodern #batikkondangan #batikkerja #jualbatik #batikkantor #shoponline #shopping #sekouwit #batiksekouwit #haribatik #batiktulis #batikindigo #batikcap #jakartafashionweek #shopee #tokopedia #stylish #ootd #lebaran #fashionjakarta #modern #hariraya #batikcap #iedmubarak #black #monocrhome #blackandwhite #outer #dress - 6 hours ago

0 Likes
0 Comments
0
Minat langsung ke @sweetbee.collection ya!
γ…€γ…€
COVER KOPER ITO
γ…€γ…€
Rp. 24.000 / pcs
γ…€γ…€
Order πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“²LINE @fyx0689u (pakai @ ya) atau klik link di bio
γ…€γ…€
READY SIZE N WARNA : 
20 inch : T 50 P 38 L 23, Ready : navy;coffe,pink
22 inch : T 53 P 40 L 24, Ready : pink ,coffe;navy
24 inch : T 60 P 42 L 26.5,Ready : navy;coffe;pink
26 inch : T 64 P 43.5 L 27.5, Ready : navy ,pink ,coffe
28 inch : T 69 P 49.5 L 28, Ready :navy;coffe;pink

Cover koper ini amat sangat berguna dalam melindungi koper anda ketika anda berpergian. Banyak sekali kejadian koper mahal anda menjadi lecet dan kotor karena handling yg kasar oleh para pekerja bandara. Kini dengan cover koper, semua hal2 tidak menyenangkan itu dapat dihindari.

Cover koper terbuat dari bahan kain non woven, bisa dilipat dan dicuci. Bagian bawah koper sudah terjahit perekat panjang sehingga tidak mudah terbuka

Dengan cover ini, koper anda tetap bersih dan mulus saat traveling.
. 
NB:
* Apabila warna/motif yg diminta kosong saat pengemasan akan kami kirim RANDOM tanpa konfirmasi sebelumnya. 
NO RETUR/NO COMPLAIN 
BELI = SETUJU
. 
#coverkoper #coverkopermurah #jalanjalan #mudik #travelling #lebaran #hariraya #koper #sarungkoper #tutupkoper #produkunik #barangunik #perlengkapanjalanjalan #perlengkapantravelling #perlengkapanmudik #coverkopertermurah #onlineshopterpercaya #onlineshopterlaris #onlineshoptermurah #onlineshopterlengkap #jualcoverkoper #coverkoperito #jualcoverkopermurah #jualsarungkoper #jualsarungkopermurah #jualpenutupkoper #jualbarangunik #jualprodukunik

Minat langsung ke @sweetbee.collection ya! γ…€γ…€ COVER KOPER ITO γ…€γ…€ Rp. 24.000 / pcs γ…€γ…€ Order LINE @fyx0689u (pakai @ ya) atau klik link di bio γ…€γ…€ READY SIZE N WARNA : 20 inch : T 50 P 38 L 23, Ready : navy;coffe,pink 22 inch : T 53 P 40 L 24, Ready : pink ,coffe;navy 24 inch : T 60 P 42 L 26.5,Ready : navy;coffe;pink 26 inch : T 64 P 43.5 L 27.5, Ready : navy ,pink ,coffe 28 inch : T 69 P 49.5 L 28, Ready :navy;coffe;pink Cover koper ini amat sangat berguna dalam melindungi koper anda ketika anda berpergian. Banyak sekali kejadian koper mahal anda menjadi lecet dan kotor karena handling yg kasar oleh para pekerja bandara. Kini dengan cover koper, semua hal2 tidak menyenangkan itu dapat dihindari. Cover koper terbuat dari bahan kain non woven, bisa dilipat dan dicuci. Bagian bawah koper sudah terjahit perekat panjang sehingga tidak mudah terbuka Dengan cover ini, koper anda tetap bersih dan mulus saat traveling. . NB: * Apabila warna/motif yg diminta kosong saat pengemasan akan kami kirim RANDOM tanpa konfirmasi sebelumnya. NO RETUR/NO COMPLAIN BELI = SETUJU . #coverkoper #coverkopermurah #jalanjalan #mudik #travelling #lebaran #hariraya #koper #sarungkoper #tutupkoper #produkunik #barangunik #perlengkapanjalanjalan #perlengkapantravelling #perlengkapanmudik #coverkopertermurah #onlineshopterpercaya #onlineshopterlaris #onlineshoptermurah #onlineshopterlengkap #jualcoverkoper #coverkoperito #jualcoverkopermurah #jualsarungkoper #jualsarungkopermurah #jualpenutupkoper #jualbarangunik #jualprodukunik - 6 hours ago

3 Likes
0 Comments
0
Bingung Mau Masak Apa???
Beli produk di @proteinqu
Anda Pesan Kami Antar

How to order?

Call/WA di no 081333314774 atau langsung datang ke gerai kita di Jln Pucang Anom 5 no 3 Surabaya

#surabaya #lebaran #lebarangift #hariraya #idulfitri #lebaranedition #iedmubarak #kontesfoto #food #healthyfood #healthylifestyle #hidanganlebaran #konteshidanganlebaran #proteinqu #igasapi #igasurabaya #jualiga #jualdagingsby #jualberasmerah #telursurabaya #eggs #rice #meat #chicken

Bingung Mau Masak Apa??? Beli produk di @proteinqu Anda Pesan Kami Antar How to order? Call/WA di no 081333314774 atau langsung datang ke gerai kita di Jln Pucang Anom 5 no 3 Surabaya #surabaya #lebaran #lebarangift #hariraya #idulfitri #lebaranedition #iedmubarak #kontesfoto #food #healthyfood #healthylifestyle #hidanganlebaran #konteshidanganlebaran #proteinqu #igasapi #igasurabaya #jualiga #jualdagingsby #jualberasmerah #telursurabaya #eggs #rice #meat #chicken - 6 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
Hi semua! Arini iskandar ajak mummy daddy pergi simpan duit raya. Alhamdulillah boleh la iskandar simpan sikit2. Terima kasih pada semua yg dah bagi iskandar duit raya.

#iskandarzulkarnain #baby #duitraya #hariraya #rayakansebulan

Hi semua! Arini iskandar ajak mummy daddy pergi simpan duit raya. Alhamdulillah boleh la iskandar simpan sikit2. Terima kasih pada semua yg dah bagi iskandar duit raya. #iskandarzulkarnain #baby #duitraya #hariraya #rayakansebulan - 6 hours ago

7 Likes
0 Comments
0
Eldest with eldest ☺️ Yesterday at SIL's
. . 
#eidmubarak #eidmubarak2018 #raya #raya2018 #hariraya #hariraya2018 #fatherson #dadson #daddyson #eldestson #syahmi

Eldest with eldest ️ Yesterday at SIL's . . #eidmubarak #eidmubarak2018 #raya #raya2018 #hariraya #hariraya2018 #fatherson #dadson #daddyson #eldestson #syahmi - 6 hours ago

4 Likes
0 Comments
0
Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti.
Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau.

JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU KONSULTASIKAN SEMUA KELUHAN BERSAMA HERBAL KAMI
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
bisa di bantu bun 
Untuk konsultasi, silahkan bunda hubungi Terapis kami: οΈβœ” contact person : βœ” WhatsApp : 089502617257
Bagaimana pendapatmu guys! 😍

Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau. JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU KONSULTASIKAN SEMUA KELUHAN BERSAMA HERBAL KAMI Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ---------------------------------------- bisa di bantu bun Untuk konsultasi, silahkan bunda hubungi Terapis kami: ️ contact person : WhatsApp : 089502617257 Bagaimana pendapatmu guys! - 6 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
#throwback #tiktokmalaysia #ifaraziah #pukpukpuk #hariraya #cantik #lentik #gebu #meletup #muahh #divasecrets #solidmolid

#throwback #tiktokmalaysia #ifaraziah #pukpukpuk #hariraya #cantik #lentik #gebu #meletup #muahh #divasecrets #solidmolid - 6 hours ago

6 Likes
0 Comments
0
-
Kehadiran anak ini akan melengkapi keluarga kita. Kehadirannya akan menjadi berkah yg luar biasa baik bagi orang tua maupun sanak saudaranya.

Terus ikhtiar, do'a dan tawakkal. Serahkan dg sabar, ikhlas semua usaha dan ikhtiar kita pada Allah semata. Semua dan perjuanganmu, sebiji zarrah pun bernilai di mata Allah.!
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
 WA : 089502617257 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Jangan lupa Follow , Like πŸ’œπŸ’™πŸ’›, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!

- Kehadiran anak ini akan melengkapi keluarga kita. Kehadirannya akan menjadi berkah yg luar biasa baik bagi orang tua maupun sanak saudaranya. Terus ikhtiar, do'a dan tawakkal. Serahkan dg sabar, ikhlas semua usaha dan ikhtiar kita pada Allah semata. Semua dan perjuanganmu, sebiji zarrah pun bernilai di mata Allah.! Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan Contact person : WA : 089502617257 Jangan lupa Follow , Like , komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!! - 6 hours ago

4 Likes
1 Comments
0
Open House Hari Raya.  Kemeriahan dirasa,  silaturahim dijaga

Whatsapp :  012-3836739 / 013-3946030

#myfizro #aiskrimmalaysiaerabaru
#openhouse #hariraya

Open House Hari Raya. Kemeriahan dirasa, silaturahim dijaga Whatsapp : 012-3836739 / 013-3946030 #myfizro #aiskrimmalaysiaerabaru #openhouse #hariraya - 6 hours ago

11 Likes
0 Comments
0
Dah start ke?
.
#eid #aidilfitri #Syawal1439 #hariraya #shrmzb #puasa6 #azlinasharing

Dah start ke? . #eid #aidilfitri #Syawal1439 #hariraya #shrmzb #puasa6 #azlinasharing - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
Hari Raya Open House is just around the corner. Want to looks sytlo during openhouses?
Come to @kipmart_masai cause we have new stylo RayBan sunglasses for your Raya looks stylo.

#kipmart_masai #raybanshop #rayban #kipmart #johor #johordarultakzim #pasirgudang #masai #luaskankuasamujohor #hariraya #openhouse #rumahterbuka

Hari Raya Open House is just around the corner. Want to looks sytlo during openhouses? Come to @kipmart_masai cause we have new stylo RayBan sunglasses for your Raya looks stylo. #kipmart_masai #raybanshop #rayban #kipmart #johor #johordarultakzim #pasirgudang #masai #luaskankuasamujohor #hariraya #openhouse #rumahterbuka - 6 hours ago

2 Likes
0 Comments
0
NODULE? WHITEHEAD?.....PAPULE? OWHH...JENIS JERAWAT RUPANYA .
.
#5 JENIS JERAWAT YANG ANDA PERLU TAHU

1. Jerawat Papula - Merupakan jenis jerawat radang kulit, berbentuk benjolan lembut kemerah-merahan.
.
.

2. Jerawat Pustula - Bintik merah yang meradang dan muncul sebagai bintil merah dengan pusat putih atau kuning ( bernanah)
.
.

3. Blackheads - Biasanya terjadi apabila sebahagian pori kulit tersumbat dengan sebum (minyak), bakteria dan sel-sel kulit mati. Warna hitam itu bukan di sebabkan oleh kotoran. Ia di sebabkan oleh pigmen kulit-melanin, bertindak balas dengan oksigen di udara.
.
.

4. Whiteheads - Biasanya terbentuk ketika pori tersumbat sepenuhnya dan memerangkap sebum (minyak), bakteria, dan sel-sel kulit mati, menyebabkan paparan putih di permukaan kulit anda.
.
.

5. Nodule -Terdiri daripada benjolan keras di bawah permukaan kulit. Lebih besar dan sangat menyakitkan, serta kadang-kadang tidak hilang selama berbulan-bulan. .
.

Jerawat ini menyumbang kepada parut berlubang dan trauma teruk serta luka pada permukaan kulit.
.
.
Jika tidak di rawat dengan betul, Nodul ini akan terbentuk semula walaupun selepas kecut.
.
.
Menghilangkan parut jerawat lebih susah berbanding cara mengelakkan pertumbuhan jerawat .
.
.
Justeru asas penjagaan wajah perlu di terapkan setiap hari.
.
.
Mulakan dengan mencuci bersih wajah dan memastikan wajah bersih dipelihara dengan menyapu pelembap yang sesuai dengan jenis kulit. .
.
Walaupun kulit anda jenis berminyak. Pastikan pelembap (moisturizer) yang khusus untuk kulit berminyak di gunakan.
.
.
Keliru dan tak tahu produk apa yang sesuai?
.
.
Saya boleh bantu anda.
Feel free to WA me!
.
.
Whatsapps 017-4272478
Whatsapps 017-4272478
Whatsapps 017-4272478
.
.
Linda Haidi@Amani Beauty
Senior Beauty Consultant .
.
#maryjardin 
#marykay
#marykaykotabaharu
#novi
#noir
#dnars
#watson
#guardian
#simplicity 
#hijab
#neelofa 
#noradanish 
#jerawat
#skincare
#spotsolution
#clearproof 
#mask
#lipstick
#serum 
#myamanifoundation 
#myamanibeautyplanet 
#hariraya 
#founder
#sideincome
#agendiperlukan
#teambuilder
#kulitnormal

NODULE? WHITEHEAD?.....PAPULE? OWHH...JENIS JERAWAT RUPANYA . . #5 JENIS JERAWAT YANG ANDA PERLU TAHU 1. Jerawat Papula - Merupakan jenis jerawat radang kulit, berbentuk benjolan lembut kemerah-merahan. . . 2. Jerawat Pustula - Bintik merah yang meradang dan muncul sebagai bintil merah dengan pusat putih atau kuning ( bernanah) . . 3. Blackheads - Biasanya terjadi apabila sebahagian pori kulit tersumbat dengan sebum (minyak), bakteria dan sel-sel kulit mati. Warna hitam itu bukan di sebabkan oleh kotoran. Ia di sebabkan oleh pigmen kulit-melanin, bertindak balas dengan oksigen di udara. . . 4. Whiteheads - Biasanya terbentuk ketika pori tersumbat sepenuhnya dan memerangkap sebum (minyak), bakteria, dan sel-sel kulit mati, menyebabkan paparan putih di permukaan kulit anda. . . 5. Nodule -Terdiri daripada benjolan keras di bawah permukaan kulit. Lebih besar dan sangat menyakitkan, serta kadang-kadang tidak hilang selama berbulan-bulan. . . Jerawat ini menyumbang kepada parut berlubang dan trauma teruk serta luka pada permukaan kulit. . . Jika tidak di rawat dengan betul, Nodul ini akan terbentuk semula walaupun selepas kecut. . . Menghilangkan parut jerawat lebih susah berbanding cara mengelakkan pertumbuhan jerawat . . . Justeru asas penjagaan wajah perlu di terapkan setiap hari. . . Mulakan dengan mencuci bersih wajah dan memastikan wajah bersih dipelihara dengan menyapu pelembap yang sesuai dengan jenis kulit. . . Walaupun kulit anda jenis berminyak. Pastikan pelembap (moisturizer) yang khusus untuk kulit berminyak di gunakan. . . Keliru dan tak tahu produk apa yang sesuai? . . Saya boleh bantu anda. Feel free to WA me! . . Whatsapps 017-4272478 Whatsapps 017-4272478 Whatsapps 017-4272478 . . Linda Haidi@Amani Beauty Senior Beauty Consultant . . #maryjardin #marykay #marykaykotabaharu #novi #noir #dnars #watson #guardian #simplicity #hijab #neelofa #noradanish #jerawat #skincare #spotsolution #clearproof #mask #lipstick #serum #myamanifoundation #myamanibeautyplanet #hariraya #founder #sideincome #agendiperlukan #teambuilder #kulitnormal - 6 hours ago

5 Likes
0 Comments
0
Pinnponnnnnnnnn pinponnnnnnnnnnnnn...... Meh #HakakGojessKitchen nak share feedback fresh from hovennnn uollsss..... 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #TakkanNakBacaSambilTelanAirLiur je kotttttt....??? Mehla hoder lelajusss..... πŸ˜‰

#AbaikanTypoCust
#ExcitedTerlampauGamaknyaSampaiTypo
#SiapaAisyah? 🀣

#CookFromTheHeart #CookWithLove #Dessert #DessertSedap #SayaJual #TrustedSeller #malaysiandessert #PemanisMulut #SaguGulaMelaka #SaguSedap #SaguGulaMelakaPremium #SedapSangat #SayaJual #SaguGulaMelakabyGojessKitchen  #Bangi #BangiCentral #BandarBaruBangi #bangicommunity #Seksyen9Bangi  #foodlover #Foodporn #instafood #hariraya #OpenHouseRaya #RumahTerbuka

Pinnponnnnnnnnn pinponnnnnnnnnnnnn...... Meh #HakakGojessKitchen nak share feedback fresh from hovennnn uollsss..... #TakkanNakBacaSambilTelanAirLiur je kotttttt....??? Mehla hoder lelajusss..... #AbaikanTypoCust #ExcitedTerlampauGamaknyaSampaiTypo #SiapaAisyah ? 🀣 #CookFromTheHeart #CookWithLove #Dessert #DessertSedap #SayaJual #TrustedSeller #malaysiandessert #PemanisMulut #SaguGulaMelaka #SaguSedap #SaguGulaMelakaPremium #SedapSangat #SayaJual #SaguGulaMelakabyGojessKitchen #Bangi #BangiCentral #BandarBaruBangi #bangicommunity #Seksyen9Bangi #foodlover #Foodporn #instafood #hariraya #OpenHouseRaya #RumahTerbuka - 6 hours ago

6 Likes
2 Comments
0
Just follow... πŸ˜‰ #friend #openhouse #hariraya

Just follow... #friend #openhouse #hariraya - 6 hours ago

19 Likes
1 Comments
0
Vintage kimono from japan! 
Free size (can fit till XL)

Price: myr30 (exclude postage)

Cod for KL area only.

Whatsapp for details( 013 - 9813877 - kaka) 
#vintagekimono #raya2018 #kimonomurah #rayaplussize #kimonocardigan #hariraya #shopping #kimonojapan #shoppingMY #ladies #plussize #kimono #cardigan #prelovedkimono #kimonocantik #prelovedMY

Vintage kimono from japan! Free size (can fit till XL) Price: myr30 (exclude postage) Cod for KL area only. Whatsapp for details( 013 - 9813877 - kaka) #vintagekimono #raya2018 #kimonomurah #rayaplussize #kimonocardigan #hariraya #shopping #kimonojapan #shoppingMY #ladies #plussize #kimono #cardigan #prelovedkimono #kimonocantik #prelovedMY - 6 hours ago

9 Likes
2 Comments
0
Exercise sampai lencun semata2 nk bakor sepotong lemang πŸ˜‚πŸ˜…
.
TAG member2 yg suke mkn lemang tu kikiki...
.
Tu belum kira lagi santan & minyak yg dlm lemang tu 😭.
.
.
BERAPA KETUL LEMANG PALING BANYAK U OLLSZ PERNAH MAKAN SEKALI GUS???
.
.
Pemilihan pemakanan yg betul & exercise penting utk turun berat badan cara sihat tanpa berlapar.
.
Bayangkan boleh enjoy mkn & berat badan still ideal & shaping di musim raya ni. Jika ada ilmu inshaAllah semua boleh buat. Simple & fun2 je.
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS 30HARI ONLINE:
.
πŸ“²Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
πŸ“²Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

Exercise sampai lencun semata2 nk bakor sepotong lemang . TAG member2 yg suke mkn lemang tu kikiki... . Tu belum kira lagi santan & minyak yg dlm lemang tu . . . BERAPA KETUL LEMANG PALING BANYAK U OLLSZ PERNAH MAKAN SEKALI GUS??? . . Pemilihan pemakanan yg betul & exercise penting utk turun berat badan cara sihat tanpa berlapar. . Bayangkan boleh enjoy mkn & berat badan still ideal & shaping di musim raya ni. Jika ada ilmu inshaAllah semua boleh buat. Simple & fun2 je. . UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS 30HARI ONLINE: . Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami - 6 hours ago

26 Likes
1 Comments
0
Back to work after a long Raya break. So a little throwback with @maya_karin won't harm right 😁 Happy working people. Have a great week. Jangan segan2 to invite pegi open house k! πŸ˜‰
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#SelamatHariRaya #Raya2018 #WorldCup #EidMubarak #EidFitri #HariRaya #TeamRayaSingle #TeamRayaKL #Throwback #lategram

Back to work after a long Raya break. So a little throwback with @maya_karin won't harm right Happy working people. Have a great week. Jangan segan2 to invite pegi open house k! - - - - - - - - - #SelamatHariRaya #Raya2018 #WorldCup #EidMubarak #EidFitri #HariRaya #TeamRayaSingle #TeamRayaKL #Throwback #lategram - 6 hours ago

58 Likes
1 Comments
0
Lebaran ala Bu @puspasoedibyo

#lebaran #idulfitri #hariraya #islam #muslims #snack #cemilan #jamuan #homesweethome #ummi #mom #mother #ibu

Lebaran ala Bu @puspasoedibyo #lebaran #idulfitri #hariraya #islam #muslims #snack #cemilan #jamuan #homesweethome #ummi #mom #mother #ibu - 6 days ago

12 Likes
0 Comments
0
#gaza #palestine #hariraya #raya #muslim #muslimah #islam #arabsaudi #arab #indonesia #mobilelegends #indovidgram #indomusikgram#dunia

#gaza #palestine #hariraya #raya #muslim #muslimah #islam #arabsaudi #arab #indonesia #mobilelegends #indovidgram #indomusikgram #dunia - 9 days ago

51 Likes
1 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.