norahain

Founder NORAH

Follow @organichairremoval
Best Student Enterprise MOHE
23. Catperson 🐈 Fulltime student. Most of the time during exam 🏼

Loading...
#KasiChanceLah #BenXain huhuhu. zaman lengan baju longgar. #MenangisDiTepiAlmari

#KasiChanceLah #BenXain huhuhu. zaman lengan baju longgar. #MenangisDiTepiAlmari - 4 hours ago

146 Likes
2 Comments
0
Panjang lidah terkeluar penanda aras keletihan amad ali jiddan malam nie. Good night everyone 🀀😴
_
#sleepy #SleepyCat #Cat

Panjang lidah terkeluar penanda aras keletihan amad ali jiddan malam nie. Good night everyone 🀀😴 _ #sleepy #SleepyCat #Cat - 2 days ago

155 Likes
0 Comments
0
Loading...
Siapa kat sini buat online business start from zero πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
_
Dan siapa kat sini dah pernah cuba Norah πŸ’…πŸ» _
#Norah #OrganicHairRemoval #YoungEnterpreneur #UsahawanMudaMalaysia

Siapa kat sini buat online business start from zero πŸ»β€β™€οΈ _ Dan siapa kat sini dah pernah cuba Norah 🏻 _ #Norah #OrganicHairRemoval #YoungEnterpreneur #UsahawanMudaMalaysia - 16 days ago

137 Likes
13 Comments
0
Saya cuma nak kongsi kegembiraan saya. β€οΈπŸΆπŸ§•πŸ»
_
Gambar 1: Rocky sekarang 🐢
Gambar 2: tengok lah, mcm mna happy nya Rocky today. Sihat dan tak gatal-gatal lagi badan. Tak perlu ikat perut tahan lapar, tak perlu takut lagi kena halau/pukul dek manusia 🐢 Rocky bukan lagi anjing kurap πŸ™†πŸ»β€β™€οΈ
_
Gambar 3: hari terakhir Rocky sebagai anjing kurap jalanan. (26 Feb 2018)🐢
_
Gambar 4: first day Rocky di Bangsar 🏑 tanya merata vet, semua tak terima kes Rocky. Sbb teruk sgt, rata-rata vet nasihat utk β€œput to sleep” si Rocky yg bertuah ini.
Gambar 5: Husband beri semangat and cakap; beliau akan take care Rocky sendiri. So kami ambil ubat vet and jaga sendiri. Husband mandikan Rocky shampoo ubat setiap 2 hari.
_
And tadaaa!! Rocky masih hidup dan sihat tau! Belum mahu mati la! So nnt dah betul2 sihat, gemuk kita open for adoption πŸΆπŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‘
_
#Dog #StrayDog #AdoptDontShop #AnimalLovers #HanyaTuhanYangTahu #DontJudgeMe #SayaHanyaBantu #BukanBela

Saya cuma nak kongsi kegembiraan saya. οΈπŸ§•πŸ» _ Gambar 1: Rocky sekarang Gambar 2: tengok lah, mcm mna happy nya Rocky today. Sihat dan tak gatal-gatal lagi badan. Tak perlu ikat perut tahan lapar, tak perlu takut lagi kena halau/pukul dek manusia Rocky bukan lagi anjing kurap πŸ»β€β™€οΈ _ Gambar 3: hari terakhir Rocky sebagai anjing kurap jalanan. (26 Feb 2018) _ Gambar 4: first day Rocky di Bangsar tanya merata vet, semua tak terima kes Rocky. Sbb teruk sgt, rata-rata vet nasihat utk β€œput to sleep” si Rocky yg bertuah ini. Gambar 5: Husband beri semangat and cakap; beliau akan take care Rocky sendiri. So kami ambil ubat vet and jaga sendiri. Husband mandikan Rocky shampoo ubat setiap 2 hari. _ And tadaaa!! Rocky masih hidup dan sihat tau! Belum mahu mati la! So nnt dah betul2 sihat, gemuk kita open for adoption ‍‍‍ _ #Dog #StrayDog #AdoptDontShop #AnimalLovers #HanyaTuhanYangTahu #DontJudgeMe #SayaHanyaBantu #BukanBela - 23 days ago

396 Likes
32 Comments
0
Aoshima Island in Japan. My travel wish list 🌹
_
Masa umur saya 15 tahun, saya beritahu @iambensofian saya nk ada mini cat house sendiri. Lepas kahwin, suami buat rumah kucing untuk saya betul-betul! πŸ™ˆ ( 10 tahun selepas sy luahkan impian saya ) 
_
Saya plan lagi 20 tahun dari skrg, saya nak ada satu kawasan private untuk letakkan semua anjing dan kucing terbiar di kawasan tersebut. Saya nak buat ala-ala Aoshima Island.😝
_
So saya kena kerja keras dari skrg kumpul duit πŸ™ˆ
_
Gambar sumber google.

Aoshima Island in Japan. My travel wish list _ Masa umur saya 15 tahun, saya beritahu @iambensofian saya nk ada mini cat house sendiri. Lepas kahwin, suami buat rumah kucing untuk saya betul-betul! ( 10 tahun selepas sy luahkan impian saya ) _ Saya plan lagi 20 tahun dari skrg, saya nak ada satu kawasan private untuk letakkan semua anjing dan kucing terbiar di kawasan tersebut. Saya nak buat ala-ala Aoshima Island. _ So saya kena kerja keras dari skrg kumpul duit _ Gambar sumber google. - 1 month ago

290 Likes
7 Comments
0
Hmphh 🦁
_
#cat #catsofinstagram

Hmphh 🦁 _ #cat #catsofinstagram - 1 month ago

384 Likes
23 Comments
0
Plan nya hari ni nk ke temerloh, ada staff kawen, otw tu nk singgah lh lemang tok ki (kita kann tgh pantang, pantang makanan sedap mesti nk pegi.
-

Tetiba subuh tadi boleh demam plak, makan panadol smbung tido blik, suami kejut pon tk larat dh nk bgun.
-

End up tadi dia ajak pg beli bunga, tk dpt shopping handbag, shopping bunga pon jadi.
-

Terus baik demam ni ha 🀣 power betul antibiotik shopping ni yea.
-

#Weekend #WeekendVibes #SundayFunDay #Planting #Flower #QualityTimeTogether

Plan nya hari ni nk ke temerloh, ada staff kawen, otw tu nk singgah lh lemang tok ki (kita kann tgh pantang, pantang makanan sedap mesti nk pegi. - Tetiba subuh tadi boleh demam plak, makan panadol smbung tido blik, suami kejut pon tk larat dh nk bgun. - End up tadi dia ajak pg beli bunga, tk dpt shopping handbag, shopping bunga pon jadi. - Terus baik demam ni ha 🀣 power betul antibiotik shopping ni yea. - #Weekend #WeekendVibes #SundayFunDay #Planting #Flower #QualityTimeTogether - 2 months ago

160 Likes
1 Comments
0
Breakfast with pengantin baru. πŸ‘°πŸ» berseri-seri wajah lepas kahwin. Kehidupan selepas kahwin nie, lebih tenang dan stabil 😝 selain lebih fokus terhadap misi dan visi kehidupan πŸ’ͺ🏻
_
Saya ingin share kata-kata dari Prof Datuk Dr Asma Ismail, β€œI believe behind every successful woman is a very understanding and supportive husband. And that's the fact. Because if you do not have a supportive and understanding husband, he will clipped your wings. And when he clippped your wings, you cannot flies.β€œ
_
Disini juga sy ingin ucapkan rasa syukur dan terima kasih kpd cinta hati sy yang tak pernah putus asa mendorong, memujuk dan memberi semangat untuk saya terus berusaha berjaya dalam hidup 🌹
_
#Norah

Breakfast with pengantin baru. 🏻 berseri-seri wajah lepas kahwin. Kehidupan selepas kahwin nie, lebih tenang dan stabil selain lebih fokus terhadap misi dan visi kehidupan 🏻 _ Saya ingin share kata-kata dari Prof Datuk Dr Asma Ismail, β€œI believe behind every successful woman is a very understanding and supportive husband. And that's the fact. Because if you do not have a supportive and understanding husband, he will clipped your wings. And when he clippped your wings, you cannot flies.β€œ _ Disini juga sy ingin ucapkan rasa syukur dan terima kasih kpd cinta hati sy yang tak pernah putus asa mendorong, memujuk dan memberi semangat untuk saya terus berusaha berjaya dalam hidup _ #Norah - 2 months ago

264 Likes
1 Comments
0
Selamat Hari Wanita Sedunia, 🌹
_

#internationalwomensday #PressForProgress #Norah #OrganicHairRemoval #YoungEntrepreneur

Selamat Hari Wanita Sedunia, _ #internationalwomensday #PressForProgress #Norah #OrganicHairRemoval #YoungEntrepreneur - 2 months ago

100 Likes
4 Comments
0
Test mengacara kejap, hari tu tgk @anisalidrus cm best je!
-

Gurau, jangan marah haa. Kejap lagi saya ke udara di NTV7, hari ni kan Hari Wanita Sedunia, kita gosip skit kt talk show kejap lagi.
-

#InternationalWomensDay #HariWanitaSedunia #GirlsPower #TamparanWanita #PowerPuffGirls πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ

Test mengacara kejap, hari tu tgk @anisalidrus cm best je! - Gurau, jangan marah haa. Kejap lagi saya ke udara di NTV7, hari ni kan Hari Wanita Sedunia, kita gosip skit kt talk show kejap lagi. - #InternationalWomensDay #HariWanitaSedunia #GirlsPower #TamparanWanita #PowerPuffGirls πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ - 2 months ago

327 Likes
9 Comments
1
The first step is to establish that something is possible then probability will occur. -Late night meeting with Prof Rosni. 🌹

The first step is to establish that something is possible then probability will occur. -Late night meeting with Prof Rosni. - 2 months ago

108 Likes
0 Comments
0
Stepping outside your comfort zone is scary but it is the only place where growth can happen. πŸ’•
_
 #Young #Entrepreneur #womenempowerment  #UsahawaMudaMalaysia

Stepping outside your comfort zone is scary but it is the only place where growth can happen. _ #Young #Entrepreneur #womenempowerment #UsahawaMudaMalaysia - 2 months ago

166 Likes
1 Comments
0
Anfangen ist leicht, Beharren eine Kunst.

Anfangen ist leicht, Beharren eine Kunst. - 2 months ago

370 Likes
8 Comments
0
πŸ’• #Cat

#Cat - 2 months ago

175 Likes
7 Comments
0
My Sunday motivation.

My Sunday motivation. - 2 months ago

65 Likes
0 Comments
0
Post hangover πŸ€ͺ, repercussions of saturday night for youngsters.
-

#Cat #Sunday #Siblings

Post hangover πŸ€ͺ, repercussions of saturday night for youngsters. - #Cat #Sunday #Siblings - 2 months ago

157 Likes
5 Comments
0
Thank you @ansarakbgpasu  for write up. πŸ’• saya masih bertatih dan masih membina. Doakan perjuangan saya dalam bidang keusahawanan.

Thank you @ansarakbgpasu for write up. saya masih bertatih dan masih membina. Doakan perjuangan saya dalam bidang keusahawanan. - 2 months ago

193 Likes
2 Comments
0
Why so serious? πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€·πŸ»β€β™€οΈ #iLoveMyDoubleChin πŸ€₯

Why so serious? πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€·πŸ»β€β™€οΈ #iLoveMyDoubleChin πŸ€₯ - 2 months ago

325 Likes
6 Comments
0
Loading...
Load more posts
2017 - © Deskgram. All rights reserved.